EvO_Boss Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 To zoom παντως δεν εχει τον macro φακο που ειναι παρα πολυ καλος συμφωνα με τα reviews και κατα τη γνωμη μου, πολυ πιο χρησιμος απο τον τηλεφακο. Ποτε δεν καταλαβα ποιο το νοημα του τρελου ζουμ, κινητο θελουμε οχι κυαλια. Σε συνδυασμο με την καλυτερη τιμη, το απλο 8/128 pro μαλλον θα ειναι το επομενο κινητο μου. Με ενοχλει λιγο που δεν εχει ois αλλα στα reviews το βγαζουν εφαμιλλο του zoom που εχει και συχνα ανωτερο του mi10 που κι αυτο εχει και ειναι και κατα πολυ ακριβοτερο. Επισης, μακαρι να ειχε και 90hz οθονη, αλλα ολα αυτα ειναι σχετικα λεπτομερειες σε σχεση με τα πολλα που προσφερει το κινητο αυτο, ιδιως στις γελοιωδως απλησιαστες τιμες που εχουν φτασει οι ναυαρχιδες πλεον. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2020 (edited) οι δικες μου προτιμησεις: single camera: wide dual camera: ultra wide + wide triple camera: ultra wide + wide + tele quad camera: ultra wide + wide + tele + macro 5+ mp και οχι το κλασικο 2αρι που ειναι αχρηστος zoom, pro λοιπον ωφειλαν να εχουν και τελε και macro και προφανως να μην ειναι 2 μοντελα (πανε να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι) depth ειναι απλα για να λενε οτι βαλαν αλλη μια καμερα, ας σταματησει αυτη η κοροδια με 2-3 φακους "αχρηστους" επισης η xiaomi - redmi πρεπει επιτελους να βαλει στη front digital is και να επιτρεψει την εναλλαγη φακων κατα τη διαρκεια ληψης του βιντεο τελος στα 600-700+ να τα παρουν οι ιδιοι, παιρνεις iphone 11, εκει καταντησαμε κριμα Edited May 1, 2020 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ένα φρεσκότατο το review zoom edition Sent from my GM1913 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 οι δικες μου προτιμησεις: single camera: wide dual camera: ultra wide + wide triple camera: ultra wide + wide + tele quad camera: ultra wide + wide + tele + macro 5+ mp και οχι το κλασικο 2αρι που ειναι αχρηστος zoom, pro λοιπον ωφειλαν να εχουν και τελε και macro και προφανως να μην ειναι 2 μοντελα (πανε να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι) depth ειναι απλα για να λενε οτι βαλαν αλλη μια καμερα, ας σταματησει αυτη η κοροδια με 2-3 φακους "αχρηστους" επισης η xiaomi - redmi πρεπει επιτελους να βαλει στη front digital is και να επιτρεψει την εναλλαγη φακων κατα τη διαρκεια ληψης του βιντεο τελος στα 600-700+ να τα παρουν οι ιδιοι, παιρνεις iphone 11, εκει καταντησαμε κριμα Ελπιζω με καποια αναβαθμιση να λυθει το προβλημα με την ανυπαρξια EIS μπροστα γιατι χαντακωνει την καμερα σε βιντεο, οντως. Και το αστειο ειναι πως το ιδιο συμβαινει και στο mi10 των 1000 ευρω. Απο εκει και περα, τα 6-700 ευρω για το Κ30 pro εχουν καταντησει πλεον σχετικα λογικη τιμη, αφου ολες οι ναυαρχιδες, ακομα και της xiaomi, ειναι στο 1000αρικο. Αρα με ελαχιστες θυσιες (κυριως οθονη στα 90hz κι αντε και αδιαβροχοποιηση) το να κοστολογεις 300-400 ευρω κατω δεν ειναι και λιγο. Τωρα το iphone 11 δεν αποτελει παραδειγμα γιατι και αλλο λειτουργικο εχει και υστερει σχεεον παντου του Κ30 προ. Ελπιζω παντως σε κανα τετραμηνο να βρισκεται γυρω στα 450 ευρω για να το αγορασω, γιατι οι τιμες πλεον εχουν ξεφυγει εντελως. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 εχεις δει φωτογραφιες και βιντεο του iphone 11? εχεις δει αυτονομια? εχεις δει την αντοχη του στο νερο? εχεις δει τη σταθεροποιηση μπρος πισω? εχεις δει τις επιδοσεις του επεξεργαστη του? τα μισα λεφτα επρεπε να εχει το k30 pro, υστερει παντου του k30 pro? σε ποιο ουρανιο και τοξο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Δεν θα κανω το θεμα vs. Επειδη τα ανεφερες ομως, η μπαταρια του Κ30 pro ειναι τεραστια και η αυτονομια του απο τις καλυτερες της αγορας. Καμερες εχει εξισου κορυφαιες πισω, στα βιντεο ολα τα xiaomi υστερουν καπως αλλα στις φωτο ειναι απο αντιστοιχο εως καλυτερο, αναλογα με τις συνθηκες (μερα, σκοταδι κλπ). Ιδιως απ'το απλο που ουτε τηλεφακο δεν εχει. Ο 865 ειναι πανισχυρος. Διαφορα σε τιποτα δεν υπαρχει υπερ του Α13 στην πραξη (χρηση και games), ασε που δεν εχει και 5g. Κι οχι, την αντοχη του στο νερο δεν την εχω δει. Δε συνηθιζω να παω για καταδυση με το κινητο παρεα. Θα επρεπε ωστοσο το Κ30 να ειναι αδιαβροχο, τι ειπα κι εγω. Απ'την αλλη, εχω δει οτι δει δεν εχει ουτε καν αισθητηρα δαχτυλικων, που ειναι απο μονο του αστειο και πολυ πιο βασικο απ'το ποσο καλα αντεχει κατω απ'το νερο. Επισης, ειδα οτι το απλο 11αρι δεν εχει ουτε led oθονη, ουτε καν fhd (!) και οταν κυυλοφορησε ειχε 300 ευρω πανω απ'το κ30 προ, με τη μιση μνημη (64gb). Σε αυτο το ουρανιο τοξο λοιπον, οπου εχουμε να κανουμε με τρανταχτες ελλειψεις κι οχι απλα χειροτερη σταθεροποιηση εικονας και ελλειψη αδιαβροχοποιησης. Απο εκει και περα εγω δεν ασχοληθηκα με iphones, οπως και οι περισσοτεροι που κοιτουν το κ30 προ που κατα κανονα δεν ενδιαφερονται για τα iphones, αλλα με τις υπολοιπες android ναυαρχιδες. Edited May 2, 2020 by EvO_Boss Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) αυτονομια δεν ειναι μονο θεμα mah, ειναι πασιγνωστο οτι iphone με πολυ λιγοτερα mah διαπρεπουν (φυσικα αναφερομαι απο 11 και μετα) στο video δεν εχουν καμια σχεση.- στη μπροστινη δεν εχει καμια σχεση.- τα xiaomi ουτε καν αλλαζουν φακους κατα τη βιντεοσκοπηση επισης το νυχτερινο τους απλα κατωτερο οταν τα xiaomi εχουν καταντησει ακριβοτερα απο iphone τοτε αναγκαστικα θα δουμε ΚΑΙ iphone. ουτε εγω ειμαι fan αλλα αυτο που συμβαινει ειναι αδιανοητο με τις τιμες ηθελα πρωτος απο ολους το διαδοχο του mi 9t pro αλλα οταν βλεπω διπλασια τιμη + πολλαπλες εκδοσεις για να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι (zoom, pro) και να μην λυνει τα προβληματα της cameras του mi 9t pro παιρνεις το mi 9t pro και τελειωνεις. διπλασια λεφτα σαφεστατα δεν αξιζει ο διαδοχος και κοιταω πολυυυυυυυυ σοβαρα το lg g8s που στα 370ευρω τσεκαρει ΠΟΛΛΑ checkboxes, παρα πολλα εκτος της ομορφιας :P Edited May 2, 2020 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 αυτονομια δεν ειναι μονο θεμα mah, ειναι πασιγνωστο οτι iphone με πολυ λιγοτερα mah διαπρεπουν (φυσικα αναφερομαι απο 11 και μετα) στο video δεν εχουν καμια σχεση.- στη μπροστινη δεν εχει καμια σχεση.- τα xiaomi ουτε καν αλλαζουν φακους κατα τη βιντεοσκοπηση επισης το νυχτερινο τους απλα κατωτερο οταν τα xiaomi εχουν καταντησει ακριβοτερα απο iphone τοτε αναγκαστικα θα δουμε ΚΑΙ iphone. ουτε εγω ειμαι fan αλλα αυτο που συμβαινει ειναι αδιανοητο με τις τιμες ηθελα πρωτος απο ολους το διαδοχο του mi 9t pro αλλα οταν βλεπω διπλασια τιμη + πολλαπλες εκδοσεις για να βγαλουν απο τη μυγα ξυγκι (zoom, pro) και να μην λυνει τα προβληματα της cameras του mi 9t pro παιρνεις το mi 9t pro και τελειωνεις. διπλασια λεφτα σαφεστατα δεν αξιζει ο διαδοχος και κοιταω πολυυυυυυυυ σοβαρα το lg g8s που στα 370ευρω τσεκαρει ΠΟΛΛΑ checkboxes, παρα πολλα εκτος της ομορφιας :P To g8s ειναι πολυ καλο κινητο με ιδιαιτερα ικανες πισω καμερες, καταπληκτικη οθονη και γενικα παρα πολυ καλο παντου που υστερει ομως σε εμφανιση οπωε ειπες (τεραστιο notch) κι ελλειψη δακτυλικου αποτυπωματος μπροστα. Ειναι ενα κουτσουρεμενο g8 χωρις quad dac και το ηχειο μεσα στην οθονη με τον απιστευτο ηχο. Το g8x εχει και καλυτερη εμφανιση και δακτυλικο μοροστα και τη δευτερη οθονη, αλλα τιμη αστεια στην Ελλαδα. Το g8s oμως συγκρινεται με το mi9t pro. Oχι με το Κ30 pro που ειναι 5g κι εχει τον 865. Αν ημουν αναμεσα σε mi9t pro και g8s, θα πηγαινα στο δευτερο. Ειχα παλια και το g2 και το v10 και ηταν αψογα κινητα, με πολυ πιο καλογραμμενο λογισμικο απ'το miui (τωρα εχω το mi mix 2). Αλλα προτιμω να δωσω κανα 150αρι ευρω παραπανω σε 4 μηνες και να παρω κατι συγχρονο με 5g παρα να ασχοληθω με την προηγουμενη γενια. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 ναι ο 865 και το 5g αποτελουν αναβαθμισεις κατα ποσο αποτελουν σημαντικες αναβαθμισεις απο τον 855 και το 4g στην ελλαδα συζητιεται επισης το k30 pro εχει ενα ματσο θεματα να λυσει για να αξιζει τα 700+ ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 ναι ο 865 και το 5g αποτελουν αναβαθμισεις κατα ποσο αποτελουν σημαντικες αναβαθμισεις απο τον 855 και το 4g στην ελλαδα συζητιεται επισης το k30 pro εχει ενα ματσο θεματα να λυσει για να αξιζει τα 700+ ευρω. Το απλο μαλλον γυρω απ'τα 500 ευρω θα ξεκιναει. 420 δολλαρια εχει αυτη τη στιγμη στο εξωτερικο οποτε κι Ευρωπη ποσο πια να'χει. Ε το 8/128 που για'μενα ειναι η καλυτερη επιλογη σαν vfm θα'χει λογικα λιγο πανω απο 500 ευρω. Το zoom ειναι αισθητα ακριβοτερο και ειναι ο λογος που δεν θα το προτιμησω καθως για ενα τηλεσκοπικο φακο καμια 150αρια ευρω παραπανω δεν αξιζουν για'μενα. Τωρα, για καποιον που κραταει το κινητο του 2-2,5 χρονια, το 5g ειναι βασικο πλεονεκτημα για να προτιμησω το Κ30 προ απ'τις υπαρχουσες ναυαρχιδες. Καποιος που αλλαζει ανα χρονο κινητο τοτε σιγουρα δεν χρειαζεται ακομα 5g και μπορει να γλιτωσει λεφτα και να παρει κατι εξισου καλο συνολικα σαν το g8s, το οποιο κοιτουσα κι εγω για αρκετο καιρο αν και τελικα αποφασισα να παω στην επομενη γενια. Τι προβληματα ομως εχει να λυσει? Γιατι δεν εχω διαβασει για καποιο τρανταχτο ζητημα μεχρι στιγμης. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 (edited) https://www.gsmarena.com/xiaomi_poco_f2_pro-10220.php απο 600 το απλο χωρις καν τελε της προκοπης ενω το mi 9t pro ειχε Gearbest is hiding the price for now, but that leaked a few days ago – in Europe it will be €600 or €650, depending on local taxes. Also keep in mind that the 5G support will be dropped in some markets, which is likely another factor in the difference in base price. That’s close to double the €330 price tag of the original. Even the Redmi K30 Pro itself is €500 or so (though its not readily available in the West). επισης ουτε καν το dual sim ειναι δεδομενο οτι θα παραμεινει τελος το zoom δεν εχει κανενα φοβερο "τηλεσκοπικο" φακο εχει ενα ταπεινο 3x τηλεφακο ΑΝ δεν ειναι και hybrid (το συνηθιζουν ολοι πλεον) προβληματα: non stereo μπροστινη καμερα για πεταμα 1080p & no digital is πισω καμερα οι 2 τραβανε 4κ και με το ζορι no ip68 no card slot no αλλαγη φακων κατα τη διαρκεια του βιντεο βλεποντας ολα αυτα το lg g8s με δελεαζει ακομα παραπανω. α δε θα εχει 5g χαχα Edited May 5, 2020 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Η μπροστινη καμερα των xiaomi ειναι παραδοσιακα καλη. Του Κ30 prο υστερει στο video λογω ελλειψης eis, στις φωτογραφιες ειναι μια χαρα συμφωνα με τα τεστ. Κι επειδη εχω δει και του g8s, του pro ειναι χαοτικα καλυτερη. Τωρα για τιμη, μενει να το δουμε. Η επισημη τιμη μπορει να ειναι γυρω στα 600 αλλα πιστευω στο σκρουτζ σε διαστημα ουτε μηνα θα εχει κατω απο 550. Και θα πεσει και σχετικα γρηγορα σε λογικοτερα επιπεδα οπως συνηθως με τα xiaomi. Τωρα αν δεν θα'χει διπλη σιμ ειναι εικασια. Εγω κρινω με βαση το κινεζικο μοντελο που εχει. Παντως, οταν το s20 plus εχει 1000 ευρω (το 5g) και δεν εχει καν snapdragon, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι τοσο τρελη η τιμη του Κ30 pro που ειναι σχεδον η μιση. Ναι, εχει ορισμενες ελλειψεις, εχει και τη μιση σχεδον τιμη ομως. Για οποιον ειναι σημαντικες οι ελλειψεις αυτες παει στο s20, το opo 8, το mi10, το p40 pro κλπ. Τα οποια με τη σειρα τους εχουν κι αυτα ελλειψεις. Το s20 εχει exynos και καμερα με προβληματα εστιασης, το οpo 8 μετρια καμερα, το mi10 σχεδον ολες τις ελλειψεις του k30 pro, το p40 μετριο επεξεργαστη και ουτε καν υπηρεσιες google κ.ο.κ. Εν ολιγοις, τελειο κινητο δεν υπαρχει. Αν ειχε ολα αυτα που λες σιγουρα θα εκανε σχεδον 1000 ευρω οποτε για'μενα και για πολλους ακομα θα ηταν απλησιαστο. Οποτε εγω δεχομαι τις ελλειψεις αυτες και υπερκαλυπτομαι απ'τα υπολοιπα. Αν εδινα 1000 ευρω, δεν θα τις δεχομουν, τωρα ομως τις δεχομαι. Και θεωρω μεγαλυτερη κοροιδια να δινω 1000 ευρω και να εχω exynos ή kirin χωρις google services κιολας, παρα 500 κατι και να εχω λιγο χειροτερη καμερα και μη αδιαβροχοποιηση Το g8s παντως δεν εχει και inscreen fingerprint που για'μενα ειναι βασικος λογος απορριψης. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 (edited) Apple iPhone 11 128GB = 675,00€ το k30 pro zoom στην universal εκδοση αναμενεται ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ με ολα τα θεματα του νταξει αρκετα vs το καναμε το θεμα. ομορφο μεν αδιανοητα ακριβο δε και με ελλειψεις κατα τη γνωμη μου. οταν ζητας ισως και πανω απο 700 εισαι σε τιμη iphone πλεον ομοιως το mi 10 με κουτσουρεμενες καμερες ωστε να πας στο mi 10 pro το mi 9t pro εκανε το σουξε που εκανε γιατι εκανε 300-400 στα 700 θα ταν αλλο τηλεφωνο με μηδεν σουξε Edited May 5, 2020 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 Το iphone 11 κοστιζε 950 ευρω οταν βγηκε. Με αυτη την τιμη θα το συγκρινεις με το 30 pro που και 600 ευρω να'χει αρχικη τιμη, ειναι 35% φθηνοτερο. Μετα απο 8 μηνες εφτασε στα 670. Σε 8 μηνες το k30 προ ζητημα αν θα'χει πανω απο 350 ευρω. Παντως δε διαφωνω οτι ειναι πολυ ακριβο. Απλα πλεον ολες οι ναυαρχιδες ειναι γελοιωδως ακριβες αφου ξεπερνουν το 1000αρικο. Ε το k30 pro, παρα τις οποιες ελλειψεις του, ειναι και παλι η πιο vfm ναυαρχιδα αυτη τη στιγμη. Κατα τη γνωμη μου θα επρεπε να ξεκινουσε απο 450 ευρω, αλλα και το s20 plus θα επρεπε να ξεκινουσε απο 750, οχι απο 1000 κ.ο.κ. Το προβλημα λοιπον ειναι γενικευμενο. Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 δε με ενδιαφερει ποσο εκανε οταν βγηκε. ο ανταγωνισμος στα 675 ειναι το iphone 11 ΠΛΕΟΝ το οποιο στις καμερες και στα βιντεο και στην αδιαβροχοποιηση και σε επεξεργαστη γαμαει και δερνει. οταν βγαζεις κατι στα 675 πρεπει να εισαι το ιδιο και καλυτερος του iphone 11.- για xiaomi redmi realme με 1 χρονο αναβαθμισεις σε αντιθεση με 5 δε το συζητω καν.... θες μπολικη δουλεια για να χρεωσεις κατι 675 ΠΛΕΟΝ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. May 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2020 δε με ενδιαφερει ποσο εκανε οταν βγηκε. ο ανταγωνισμος στα 675 ειναι το iphone 11 ΠΛΕΟΝ το οποιο στις καμερες και στα βιντεο και στην αδιαβροχοποιηση και σε επεξεργαστη γαμαει και δερνει. οταν βγαζεις κατι στα 675 πρεπει να εισαι το ιδιο και καλυτερος του iphone 11.- για xiaomi redmi realme με 1 χρονο αναβαθμισεις σε αντιθεση με 5 δε το συζητω καν.... θες μπολικη δουλεια για να χρεωσεις κατι 675 ΠΛΕΟΝ Καλα, αν θεωρεις οτι ο 865 υστερει και στο iphone 11 θα δεις καμια διαφορα σε δυναμη και ταχυτητα, ε πηγαινε σε αυτο. Και σε ολα τα τεστς και τα βιντεο και η καμερα του k30 pro μια χαρα ειναι, πληρως ανταγωνιστικη του 11, ενω αναβαθμισεις παιρνει ακομα μεχρι και το mi mix 2 μου που κοντευει 3 ετων, οποτε ο ενας χρονος που λες δε στεκει ουτε κατα διανοια. Απο εκει και περα, τωρα ειναι που χρεωνεις πιο ευκολα απο ποτε 550-600 για κινητο με το κορυφαιο 5g τσιπ της αγορας μιας και ο υπολοιπος ανταγωνισμος χρεωνει 1000αρικα για πανω κατω τα ιδια πραγματα. Αλλιως πας στην προηγουμενη γενια και ξεμπερδευεις που ειναι οντως πιο vfm. Η δινεις 700 ευρω για το iphone 11, που και σε μπαταρια υστερει και σε οθονη και γενικα δεν εχει και κανα σοβαρο πλεονεκτημα να δικαιολογει τα 100+ διαφορα που εχει οντας κιολας 8μηνες στην αγορα και παιρνεις αυτο. Παντως εγω προσωπικα δε θεωρω οτι το Κ30 pro υστερει σε κατι βασικο απ'το 11αρι, αντιθετα βρισκω σοβαρα πλεονεκτηματα οπως αυτα που ανεφερα, το δακτυλικο στην οθονη κλπ οποτε και ιδια τιμη να ειχαν, το Κ30 θα αγοραζα. Το ξεχειλωσαμε ομως το θεμα. Αντε να δουμε ποτε θα'ρθει Ευρωπη. Και ισως ερθει με την ονομασια poco f2 απ'οτι ακουγεται. Ελπιζω οχι με κουτσουρεμενα specs σαν το mi10 Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) τι σχεση εχει το video του iphone 11 σε μπρος και πισω καμερες με 4k 60 + hdr + is με το καημενο το k30 pro που δε ξερει που πανε τα 4. μη τρελαθουμε και τελειως θες μπολικη δουλεια για να χρεωσεις κατι 675 ΠΛΕΟΝ εχω υπαρξει φανατικος iphone hater αλλα το 11 ειναι το πρωτο που ΑΞΙΖΕΙ τα λεφτα του, τα 675+ ευρω του xiaomi redmi realme ακριβοτερο και κουτσουρεμενο να το παρετε εσεις :) με 400 το pro και 450 το zoom ΙΣΩΣ και ΑΜΑ με 600 και 700 ΠΟΤΕ με τετοιες ελλειψεις οσοι δινουν τοσα λεφτα θελουν προφανως την τοπ καμερα οχι που πας ρε καραμητρο αλλιως και 5g φθηνα υπαρχουν και γρηγορα και απ ολα Edited May 6, 2020 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 6, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Νομίζω δεν έχει νόημα περαιτέρω αντιπαράθεση. Κάθε συσκευή έχει τα συν και πλην όποιος δίνει προτεραιότητα και βαρύτητα στα συν του ενός από του άλλου πάει σε εκείνο η και το αντίστροφο. Εγω πχ απορρίπτω iPhone λόγο ios και δρακουλοδοντα και παπάδες να κάνει και δωρεάν να μου την προσφέρουν δεν το ακουμπώ. Ας περιμένουμε να δούμε ποια έκδοση θα φέρει Ευρώπη να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα έτσι ώστε να την κρίνουμε καλύτερα. Πάντως στα αρνητικά διαχρονικά θα έβαζα στα xiaomi την απουσία type c 3.1 και αντε να το καταλάβω σε low mid αλλά σε συσκευές της αξίας k30 pro/mi10 δεν έχει καμία δικαιολογία να επιμένει σε αρχαιολογία και 2.0 προδιαγραφές usb. Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk Edited May 6, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 Η δινεις 700 ευρω για το iphone 11, που και σε μπαταρια υστερει και σε οθονη και γενικα δεν εχει και κανα σοβαρο πλεονεκτημα να δικαιολογει τα 100+ διαφορα που εχει οντας κιολας 8μηνες στην αγορα και παιρνεις αυτο. Πρέπει να καταλάβεις κάτι...και στο λέω εντελώς φιλικά (ορμώμενος και από συζητήσεις σε άλλα topic). Το πλεονέκτημα ενός iPhone, είναι το iOS. Ότι και να βάλουν σε ένα iPhone ή ότι και να βγάλουν, τον συνειδητοποιημένο χρήστη iPhone τον ενδιαφέρει πρωτίστως το iOS. Μπορεί το πυρηνοκίνητο Android να έχει φορτωθεί με όλα τα τελευταία κέρατα του πλανήτη, αλλά δεν έχει iOS. Αυτό, όταν το εμπεδώσεις, θα μπορείς να δείς με διαφορετικό μάτι τις απόψεις των κατόχων iPhone. Δεν υπάρχει Android που να μπορεί να στηθεί απέναντι σε ένα iPhone. Γιατί απλά δεν υπάρχει Android που να έχει iOS. Αυτός που θέλει iOS, έχει μια και μοναδική επιλογή η οποία λέγεται iPhone. Αυτό θέλει, αυτό θα πάρει ακόμα και εάν δίπλα του υπάρχουν υπερόπλα του Android. Δεν τον απασχολεί το Android, δεν το έχει κάν στο οπτικό του πεδίο. Φυσικά κανένας δεν λέει ότι το Android δεν είναι καλό. Αλλά δεν είναι iOS...τί να κάνουμε. Πατάς σε λάθος βάση. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη και δεν να καταλάβεις ποτέ έναν iOS user. Φιλικά ε. Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Πρέπει να καταλάβεις κάτι...και στο λέω εντελώς φιλικά (ορμώμενος και από συζητήσεις σε άλλα topic). Το πλεονέκτημα ενός iPhone, είναι το iOS. Ότι και να βάλουν σε ένα iPhone ή ότι και να βγάλουν, τον συνειδητοποιημένο χρήστη iPhone τον ενδιαφέρει πρωτίστως το iOS. Μπορεί το πυρηνοκίνητο Android να έχει φορτωθεί με όλα τα τελευταία κέρατα του πλανήτη, αλλά δεν έχει iOS. Αυτό, όταν το εμπεδώσεις, θα μπορείς να δείς με διαφορετικό μάτι τις απόψεις των κατόχων iPhone. Δεν υπάρχει Android που να μπορεί να στηθεί απέναντι σε ένα iPhone. Γιατί απλά δεν υπάρχει Android που να έχει iOS. Αυτός που θέλει iOS, έχει μια και μοναδική επιλογή η οποία λέγεται iPhone. Αυτό θέλει, αυτό θα πάρει ακόμα και εάν δίπλα του υπάρχουν υπερόπλα του Android. Δεν τον απασχολεί το Android, δεν το έχει κάν στο οπτικό του πεδίο. Φυσικά κανένας δεν λέει ότι το Android δεν είναι καλό. Αλλά δεν είναι iOS...τί να κάνουμε. Πατάς σε λάθος βάση. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη και δεν να καταλάβεις ποτέ έναν iOS user. Φιλικά ε. Φιλε μου το οτι σ'αρεσει τοσο πολυ το ios ειναι προσωπικο σου ζητημα και σεβαστο. Δεν ειναι επιχειρημα ομως για να δικαιολογειται οποιαδηποτε συσκευη οσο και να κοστιζει. Το android ειναι σταθεροτατο, παρα πολυ γρηγορο και σου προσφερει πραγματα που το ios δεν κανει. Το ios φαινεται πιο smooth, δουλευει απροβληματιστα και το εχετε συνηθισει σαν λογισμικο οποτε δεν θελετε με τιποτα να αλλαξετε, σεβαστο ξαναλεω. Οπως κι εσυ δεν θες το android, ετσι κι εγω δεν θελω το ios που δε μπορω να στειλω για παραδειγμα μια φωτογραφια με bt σε καποιον επιτοπου που δεν εχει iphone κ.ο.κ. Και οσο υπαρχουν παμπολλοι που δεν βλεπουν καν τα android οσο καλα κι αν ειναι, το ιδιο κανουν εξισου πολλοι και με τα iphones. Εγω το ανεφερα αλλωστε οτι και πιο φτηνο να ηταν το 11αρι απ'το Κ30 προ, το δευτερο θα διαλεγα και λογω λογισμικου και λογω εμφανισης κι οθονης κλπ. Τελος παντων, το λογισμικο ειναι ξεκαθαρα θεμα προσωπικου γουστου. Ιδιως τα τελευταια 3-4 χρονια που το android ειναι σταθεροτατο και χωρις lagαρισματα τουλαχιστον απ'τα midrange κινητα και πανω. Αρα ο καθενας διαλεγει με βαση ο,τι τον βολευει ή ο,τι εχει συνηθισει. Αλλα ας μην μακρηγορησω αλλο στο θεμα αυτο και το χαλαμε. Κατανοω παντως αυτο που λες και ναι, σε καποιον που αρεσει το ios δεν θα παει στο android, ο,τι και να προσφερει. Απλα δεν χρειαζεται και να υπερβαλλει για την αξια υπερκοστολογημενων συσκευων σαν το se, γιατι εμενα εκει ειναι η ενσταση μου. Το 11αρι πχ ειναι ενα καθολα συγχρονο κινητο με σχετικα λογικη τιμη πλεον για τα δεδομενα της apple οποτε δεν ειπα κατι γι'αυτο. Απλα αν καποιος δε θελει ντε και καλα ios, ε κατα τη γνωμη μου δεν προσφερει κατι πολυ παραπανω απ'το κ30 προ. Σε αλλα υπερτερει λιγο, σε αλλα χανει. Αυτο ειπα απλα. Κι εννοειται φιλικα στα λεω κι εγω. Edited May 6, 2020 by EvO_Boss Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) παμε λοιπον παλι στο k30 pro / zoom μη ξεχναμε το non zoom (το σκετο pro) δεν εχει καν ois στη βασικη του καμερα. https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_k30_pro-10140.php https://www.gsmarena.com/xiaomi_redmi_k30_pro_zoom-10150.php αρα καποιος που θελει ois παει αναγκαστικα στο ακομα ακριβοτερο zoom 700-750? παμε λοιπον στο zoom που εχει ιδια μπροστινη καμερα με το pro που πας ρε καραμητρο με τετοια μπροστινη καμερα με τιμη ακριβοτερη απο iphone 11?? sample μπροστινης καμερας Edited May 6, 2020 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EvO_Boss Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) Καλα κι απ'την αλλη θα ρωτησει και καποιος αλλος που πας με 1000 ευρω ρε 11αρι (γιατι τοσο εκανε οταν βγηκε) χωρις καν δακτυλικο αποτυπωμα? Που πας χωρις led οθονη? Η μηπως εχει τηλεφακο και το συγκρινεις με το zoom oλη την ωρα κι οχι με το απλο προ ? Εκτος κι αν αυτα ειναι πιο ασημαντα απο μια πιο μετρια (αλλα σε καμια περιπτωση κακη, τουλαχιστον σε φωτογραφιες) σελφοκαμερα. Εντωμεταξυ στο παραπανω review λεει παρα πολυ καλα πραγματα και η σελφοκαμερα αξιοπρεπεστατη ειναι. Απο εκει και περα, το K30 σε ελαχιστο διαστημα θα εχει 100 ευρω κατω και σε κανα 4μηνο το απλο (οχι ζουμ) θα εχει το πολυ 400-430 ευρω και θα αποτελει μια χαρα αγορα. Το 11αρι θα εχει και τοτε πανω απο 600 και θα ειναι ενος ετους κινητο, χωρις καν δακτυλικο αποτυπωμα! Και παλι ομως οποιος το προτιμα, ας το αγορασει. Αλλα σιγα το τελειο κινητο που το φερνεις και σαν αντιπαραδειγμα συνεχεια. Edited May 6, 2020 by EvO_Boss Παράθεση nokia 5110 - siemens c35 - ericsson T65- nokia 7210 - samsung V200 - ericsson V800- nokia N70 - nokia 5800 - HTC EVO 3D- LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2020 (edited) το iphone 11 κανει 675 τα 128gb GET OVER IT εχει το καλυτερο μπροστινο 3d scanner (ναι κανει και 3d scanning) το pro δεν εχει ουτε καν ois Η σελφοκαμερα για βιντεο για για σκουπιδαριο για καμερα phone και ειδικα video το xiaomi ειναι σκουπιδαριο παμε παρακατω το λατρεμενο υπερτιμημενο μας τα πηγε θεσπεσια στη μπαταρια αυτο λειπε αλλοστε με 60hz και 218gr Edited May 6, 2020 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 Καταρχάς καλησπέρα, κάτοχος Xiaomi συσκευής εδώ κ 6 μήνες, κάτι σε middle range προς πολύ καλό, αρκετά θέματα με λογισμικό που έλυσα (ήθελε να ασχοληθεί κάποιος) ,και το θεωρώ αδύναμο κομμάτι της εταιρίας. Έπειτα για να μην κουράσω, όλες οι εταιρείες ακολουθούν πολιτική αλά apple ,ή αλλιώς μάρκετινγκ αλά apple. Δηλαδή πρόσφατα με το mi 10 έδειξαν πόσο τραγικοί είναι με την συσκευή 1000 Γιούρα και ούτε μισή καινοτομία,ούτε αδιαβροχοποίηση, ούτε δωρεάν ακουστικά βρε αδερφέ κάτι! Φάουλ μεγάλο,δεν πετάμε τα λεφτά μας. Πάμε στο δεύτερο κομμάτι τώρα του φίλου με τα iphone. Τα κινητά αυτά σε specs είναι χάλια,σε κάμερα άστο,αν πάρεις iPhone για την κάμερα πρέπει να πας σε σεμινάριο φωτογραφίας, είναι από μέτριες ως κακές οι φωτό. Τέλος πάντων επειδή κ εδώ πας για πεταμένα λεφτά,στα iphone 11 το μόνο αξιόλογο είναι το chipset cpu και το format nvme της rom. Αλλά χωρίς iOS αυτά δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι αξιόλογα. Αν πας εδώ πας καθαρά για το λογισμικό, γιατί θες να μην κάνεις τίποτα και να δουλεύουν όλα καλά,και γιατί θες να λειτουργείς ένα λογισμικό και όχι μια συσκευή. Όσα τηλέφωνα είχα από μήλο,δεν άξιζαν ούτε τα μισά. Οθόνη μέτρια, τώρα δεν έχουν ούτε δακτυλικό,θα έχεις face id. Και; Αξίζει 700 ευρώ; Τα λεφτά σου τα κάνεις ότι θες , εδώ φιλικά γράφουμε,και δεν είμαστε αντι-apple , απλά εμπειρικά γράφουμε πολλές φορές επειδή έχουμε δει πολλά. Για μένα αυτή η εταιρία δεν... Και τσάμπα με σύνδεση,δεν το θέλω, προτιμώ αντροιντ. Τώρα για το k30, και πάλι θα πω ότι με αυτά που κάνουν θέλουν να δώσουν στον κόσμο να καταλάβει ότι από δω κ πέρα τα 200 και τα 400 για ναυαρχίδες, τέλος. Και καλά 5G στη μέση και κολοκυθάκια. Πολλές κινεζικές εταιρείες ακολουθούν αυτή τη τακτική του: βγάζω 5 χρόνια συσκευές με 200 ευρώ και μετά κοπαναω. Το έκανε κ η oneplus φέτος, τουλάχιστον όμως έβαλε πάνω αρκετά καλουδια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζει το 900αρακι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 (edited) μιας που ειπες Oneplus λες και δεν ειμαστε αρκετα of topic εχουμε και το oneplus z που υποτιθεται θα εχει λογικη τιμη με snapdragon 765? https://www.gsmarena.com/oneplus_z_is_now_rumored_to_pack_the_snapdragon_765_chipset-news-42987.php το k30 pro/zoom ειναι πανεμορφο εχει 2 φινιρισματα glossy προ περλε-mat zoom ειναι βαρυ εχει θεσπεσια αυτονομια μιας που περιοριζεται στα 60hz οσο για το καπελο τιμης κινεζικο ευρωπαικο αν παρουμε παραδειγμα το mi 10 pro κινεζικο: 737ευρω skroutz: 1014ευρω 37% καπελο k30 zoom κινεζικο: 557 skroutz με 37% καπελο: 766ευρω (8/128) δηλαδη τιμη mi 10 σκετου ναι οι υπολογισμοι μου ταιριαζουν με τις τιμες που εχουν "διαρευσει" Edited May 7, 2020 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts