karajim80 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Πάπαλα δλδ....Αναμένουμε γρήγορη απάντηση από Άκη...Δεν πιστεύω να μπορεί να σε κάνει καλά η σαμμυ εσένα... Same Sh1t...Different Day Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Εγω χρησιμοποιιω το package disabler pro. Κανει δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Επειδή έχω και τα δύο μπροστά μου... Στο S20 θέλει τέρμα αριστερά το πράσινο & κόκκινο... Τώρα ο ήχος δεν ξέρω.... Αυτό που έγραψα και στο νήμα λίγο πιο πάνω, συμβαίνει και στο S20? Που είναι πολύ έντονο το κόκκινο... Τι ρυθμίσεις έχεις χρωματικά που σε ικανοποιούν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Αυτό που έγραψα και στο νήμα λίγο πιο πάνω, συμβαίνει και στο S20? Που είναι πολύ έντονο το κόκκινο... Τι ρυθμίσεις έχεις χρωματικά που σε ικανοποιούν? Προσπαθώ να καταλάβω τι με βολεύει στο μάτι... προς το παρόν...white balance τέρμα αριστερά και στο advanced settings ...μπλε τέρμα δεξιά...πράσινο τέρμα αριστερά...κόκκινο λίγο πιο πάνω από τη μέση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 28, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Επισης μερικες φορες ειναι και θεμα θερμοκρασιας της ατμοσφαιρας Το εχω παρατηρησει πολλες φορες θελει καποιες μικρο αλλαγες κυριως το κοκκινο ποτε πανω ποτε κατω . . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trufwnas Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Μπορω να απευθυνθω καπου γιατι μου παν οτι θα με βοηθουσατε εδω μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Προσπαθώ να καταλάβω τι με βολεύει στο μάτι... προς το παρόν...white balance τέρμα αριστερά και στο advanced settings ...μπλε τέρμα δεξιά...πράσινο τέρμα αριστερά...κόκκινο λίγο πιο πάνω από τη μέση... Ναι, έτσι το έχω κι εγώ προς το παρόν....αλλά το κόκκινο είναι αρκετά έντονο σε κάποια σημεία! Πριν το είχα στη Φυσική λειτουργία και δύσκολα θα ξαναπάω εκεί, γιατί συνήθισαν τα μάτια μου 2 βδομάδες! Το έβαλα για πλάκα στη φυσική και μου φαίνονται όλα υπερβολικά κίτρινα πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diam84 Δημ. April 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2020 Στην φυσική τα τρία χρώματα σε πια θέση είναι? Τέρμα δεξιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Στην φυσική τα τρία χρώματα σε πια θέση είναι? Τέρμα δεξιά? Όταν το έχεις στη Φυσική λειτουργία, δε σου έχει επιλογές ρύθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. April 29, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 (edited) Όταν το έχεις στη Φυσική λειτουργία, δε σου έχει επιλογές ρύθμισης. Μπορεις να παιξεις ακομα περισσοτερο με τα χρωματα.Εγω προσπαθησα στο παρελθον αλλα εκαψα εγκεφαλικα κυτταρα. Βεβαια οποιος το καταφερει και βρει μια χρυση τομη θα χριστει Ηρωας χαχα. Edited April 29, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. April 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2020 Μπορεις να παιξεις ακομα περισσοτερο με τα χρωματα.Εγω προσπαθησα στο παρελθον αλλα εκαψα εγκεφαλικα κυτταρα. Βεβαια οποιος το καταφερει και βρει μια χρυση τομη θα χριστει Ηρωας χαχα. Ναι, έχεις δίκιο! Το είχα ξεχάσει... Επειδη το είχα προσπαθήσει κι εγώ αρκετό καιρό πριν, κάηκα επίσης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 (edited) Ξεκλειδωμα Οθονης αλλα...S20 στο S9-S9+ ! Ναι...λενε καποιοι ...Ζηλευω:p να ξεκλειδωνει η οθονη οπως στο S20 με το δαχτυλο στην οθονη και οχι με το δαχτυλικο απο πισω στο S9 ,s9+ , Note9 δεν μπορω... Fail....:shock: Παμε να το κανουμε και εμεις να σκασουν οι κατοχοι του S20 μια και το δικο μας θα ανοιγει με το δαχτυλο στην οθονη μαλιστα πιο γρηγορα:D Διαδικασια: Διαβαστε σωστα τα βηματα και καντε τα οπως τα εχω με την σειρα: Πηγαινουμε ρυθμισεις/συνθετες λειτουργιες /κινησεις και χειρονομιες μπαινουμε και ενεργοποιουμε την εξυπνη αναμονη.Ετσι ενισχυουμε τον αισθητηρα για να κανει αλλη δοιλεια αργοτερα. Φευγουμε και παμε στην ασφαλεια βαζουμε πλεον αναγνωριση προαωπου.Οσοι φορατε γυαλια ξεκινηστε με αυτα στο 70% θα σας ζητησει να τα βγαλετε συνεχιστε το υπολοιπο χωρις αυτα.Μετα την διαδικασια πατε στις ρυθμισεις αναγν.προσωπου βαζετε off "απαραιτητα" την παραμονη στην οθονη κλειδωματος.Τα αλλα ενεργα οπως τα εχει. Φευγουμε απο κει και παμε ρυθμισεις/οθονη/ γραμμη πλοηγησης δυνατο πατημα γραμμης κουμπιου μπαινουμε και: Επανω βαζουμε τιμη 1. Κατω βλεπουμε τον αισθητηρα οθονης .Δειτε τον καλα στην δευτερη εικονα να μαθετε την θεση που θα βαζετε το δαχτυλο σας και θα ξεκλειδωνει η Οθονη. --------- Τελιωσαμε.Ανοιξτε πλεον ακαριαια την συσκευη βαζοντας το δαχτυλο σας στον αισθητηρα της οθονης του S9 αλλα ...S20 σαν να εχετε δαχτυλικο στην οθονη χωρις να χρησιμοποιειτε το δαχτυλικο απο πισω ουτε να πατατε αλλο κουμπι το power on/off κτλ..Και ολα αυτα φυσικα με ασφαλεια. χεχε. Edited May 2, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Επικό ποστ Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xs_creative Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ξεκλειδωμα Οθονης αλλα...S20 στο S9-S9+ ! Ναι...λενε καποιοι ...Ζηλευω:p να ξεκλειδωνει η οθονη οπως στο S20 με το δαχτυλο στην οθονη και οχι με το δαχτυλικο απο πισω στο S9 ,s9+ , Note9 δεν μπορω... Fail....:shock: Παμε να το κανουμε και εμεις να σκασουν οι κατοχοι του S20 μια και το δικο μας θα ανοιγει με το δαχτυλο στην οθονη μαλιστα πιο γρηγορα:D Διαδικασια: Διαβαστε σωστα τα βηματα και καντε τα οπως τα εχω με την σειρα: Πηγαινουμε ρυθμισεις/συνθετες λειτουργιες /κινησεις και χειρονομιες μπαινουμε και ενεργοποιουμε την εξυπνη αναμονη.Ετσι ενισχυουμε τον αισθητηρα για να κανει αλλη δοιλεια αργοτερα. Φευγουμε και παμε στην ασφαλεια βαζουμε πλεον αναγνωριση προαωπου.Οσοι φορατε γυαλια ξεκινηστε με αυτα στο 70% θα σας ζητησει να τα βγαλετε συνεχιστε το υπολοιπο χωρις αυτα.Μετα την διαδικασια πατε στις ρυθμισεις αναγν.προσωπου βαζετε off "απαραιτητα" την παραμονη στην οθονη κλειδωματος.Τα αλλα ενεργα οπως τα εχει. Φευγουμε απο κει και παμε ρυθμισεις/οθονη/ γραμμη πλοηγησης δυνατο πατημα γραμμης κουμπιου μπαινουμε και: Επανω βαζουμε τιμη 1. Κατω βλεπουμε τον αισθητηρα οθονης .Δειτε τον καλα στην δευτερη εικονα να μαθετε την θεση που θα βαζετε το δαχτυλο σας και θα ξεκλειδωνει η Οθονη. --------- Τελιωσαμε.Ανοιξτε πλεον ακαριαια την συσκευη βαζοντας το δαχτυλο σας στον αισθητηρα της οθονης του S9 αλλα ...S20 σαν να εχετε δαχτυλικο στην οθονη χωρις να χρησιμοποιειτε το δαχτυλικο απο πισω ουτε να πατατε αλλο κουμπι το power on/off κτλ..Και ολα αυτα φυσικα με ασφαλεια. χεχε. ΘΕΪΚΟ!!! Κι αν τρωει και λιγη μπαταρια δεν πειραζει! Ευχαριστούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Ξεκλειδωμα Οθονης αλλα...S20 στο S9-S9+ ! Ναι...λενε καποιοι ...Ζηλευω:p να ξεκλειδωνει η οθονη οπως στο S20 με το δαχτυλο στην οθονη και οχι με το δαχτυλικο απο πισω στο S9 ,s9+ , Note9 δεν μπορω... Fail....:shock: Παμε να το κανουμε και εμεις να σκασουν οι κατοχοι του S20 μια και το δικο μας θα ανοιγει με το δαχτυλο στην οθονη μαλιστα πιο γρηγορα:D Διαδικασια: Διαβαστε σωστα τα βηματα και καντε τα οπως τα εχω με την σειρα: Πηγαινουμε ρυθμισεις/συνθετες λειτουργιες /κινησεις και χειρονομιες μπαινουμε και ενεργοποιουμε την εξυπνη αναμονη.Ετσι ενισχυουμε τον αισθητηρα για να κανει αλλη δοιλεια αργοτερα. Φευγουμε και παμε στην ασφαλεια βαζουμε πλεον αναγνωριση προαωπου.Οσοι φορατε γυαλια ξεκινηστε με αυτα στο 70% θα σας ζητησει να τα βγαλετε συνεχιστε το υπολοιπο χωρις αυτα.Μετα την διαδικασια πατε στις ρυθμισεις αναγν.προσωπου βαζετε off "απαραιτητα" την παραμονη στην οθονη κλειδωματος.Τα αλλα ενεργα οπως τα εχει. Φευγουμε απο κει και παμε ρυθμισεις/οθονη/ γραμμη πλοηγησης δυνατο πατημα γραμμης κουμπιου μπαινουμε και: Επανω βαζουμε τιμη 1. Κατω βλεπουμε τον αισθητηρα οθονης .Δειτε τον καλα στην δευτερη εικονα να μαθετε την θεση που θα βαζετε το δαχτυλο σας και θα ξεκλειδωνει η Οθονη. --------- Τελιωσαμε.Ανοιξτε πλεον ακαριαια την συσκευη βαζοντας το δαχτυλο σας στον αισθητηρα της οθονης του S9 αλλα ...S20 σαν να εχετε δαχτυλικο στην οθονη χωρις να χρησιμοποιειτε το δαχτυλικο απο πισω ουτε να πατατε αλλο κουμπι το power on/off κτλ..Και ολα αυτα φυσικα με ασφαλεια. χεχε. Μπράβο..απλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έχω βάλει το DNS adguard με έχει ταράξει στις διαφημίσεις το YouTube; Μέχρι πρότινος δεν εβγαζε τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 2, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2020 Επικό ποστ Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΘΕΪΚΟ!!! Κι αν τρωει και λιγη μπαταρια δεν πειραζει! Ευχαριστούμε! Μπράβο..απλά. Ευχαριστω παιδια ναστε καλα! Μήπως ξέρει κανείς γιατί ενώ έχω βάλει το DNS adguard με έχει ταράξει στις διαφημίσεις το YouTube; Μέχρι πρότινος δεν εβγαζε τπτ. Ναι το youtube αυξανει το θεμα με τις διαφημισεις ωστε να σπρωξει οσο πιο πολλους μπορει να αγορασουν την πληρωμενη εκδοση.Βαλε το vanced δεν εχει διαφημισεις .Μερικες φορες επειδη κανεις και δευτερο λογαριασμο google για να λειτουργησει ισως ανα περιοδους τσιμπα μπαταρια αλλα χωρις ιδιαιτερα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 3, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2020 (edited) Αφορμη φιλος μου ειπε οτι τον ενοχλει η ασπριλα του Fb εδω για τροπικο μαυρισμα --->>> Edited May 3, 2020 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2020 Τα google play services κοινουνται πολυ χαμηλα τελευταια... Μην τα ματιασω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2020 S_Wind τι λες οτι θα δωσει το S20+ με τα πειραγματακια που θα φαει; Το S10e εδινε κοντα 8ωρο... Ακομα ειμαι σε φαση στησιματος. Θα το κοιταξω σε 5-6 μερες ωστε να μαθει και τα μοτιβα χρησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 8, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 S_Wind τι λες οτι θα δωσει το S20+ με τα πειραγματακια που θα φαει; Το S10e εδινε κοντα 8ωρο... Ακομα ειμαι σε φαση στησιματος. Θα το κοιταξω σε 5-6 μερες ωστε να μαθει και τα μοτιβα χρησης... Με γεια αγορι μου! Ειναι πολλοι παραγοντες που παιζουν ρολο θα δεις οπως λες μετα απο μερες.Καθε ανεβασμα υψους 0.1 οθονης ειναι παντα ενεργοβορο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2020 (edited) Ευχαριστω. Μου τη βαρεσε η καραντινα και ειπα να αλλαξω κατηγορια. Ειχα καποτε το Mate 7 που ηταν τεραστιο για την εποχη του. Μετα απο αυτο πηγαινα σε πιο μικρες συσκευες, ηρθε η ωρα για αλλαγη. Αλλη αισθηση. Οθοναρα! Εχεις δικιο, σιγουρα οι 0.9 ιντσες παραπανω απο το S10e μαλλον σημαινει οτι πανω κατω τα ιδια νουμερα θα δινει παρα την πολυ μεγαλυτερη μπαταρια.... Edited May 8, 2020 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Καλησπέρα στην ομάδα. Μήπως το DNS από adguard δεν δουλεύει πλέον; Μπορείτε να κάνετε μια δοκιμή παρακάλω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. May 9, 2020 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Ολα κομπλε εδω με wind sim εσυ τι εταιρια εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. May 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2020 Άκυρο. Γράψτε λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts