Jump to content

[S9/S9 Plus] Ρυθμίσεις για το Android 10

s_wind
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για την επιλογη Υψηλος ρυθμος Ανανεωσης οθονης:

Οσοι εχετε Note 10, S10...

Πατηστε μεσα στην εφαρμογη, πανω δεξια το φακο και καντε search τη φραση: Ομαλή κίνηση

και θα μπορεσετε να το βρειτε.

• Απαντήσεις 221
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραιος!

Το εβαλα λιγο. Φαινεται να ειναι πιο γρηγορο το scrolling. Τπτ τρομερο, ξαναγυρισα στα 60.

Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για την επιλογη Υψηλος ρυθμος Ανανεωσης οθονης:

Οσοι εχετε Note 10, S10...

Πατηστε μεσα στην εφαρμογη, πανω δεξια το φακο και καντε search τη φραση: Ομαλή κίνηση

και θα μπορεσετε να το βρειτε.

Το έβαλα κι εγώ , αλλά δεν είδα κάποια διαφορά να πω την αλήθεια. Θα φανεί...

Το πιο πιθανον ειναι οτι δεν ειναι 120hz....Ουτε καν 90.

Edited by GMF80

Εγώ πάντως δεν είδα καμμία διαφορά... ούτε στο scrolling ούτε σε παιχνίδι που εγκατέστησα επίτηδες.

Υπόψιν, έκανα και όλους τους πιθανούς συνδυασμούς μεταξύ Ρυθμίσεων Game Launcher - Hz....

Δεν μπορουμε να ξερουμε τι κανει ακριβως .Εχει δωσει ενα boost στην μεσαια αναλυση στο S9.Απλα παρατηρουμε.Εγω πχ.που κανω καθε μερα κατα 90% τα ιδια και τα ιδια εχω δει μια διαφορα στην ταχυτητα και αποκριση.Αλλα μιλω καθαρα ψυχαναγκαστικα οπως ο καθενας γνωριζει την συσκευη του και οπως την δουλευει .

Το παραξενο ειναι οτι στο μενου εχει επισης και λειτουργια εξοικονομησης ενεργειας μαλιστα σου δινει και το δικαιωμα να βαλεις και ποιες εφαρμογες θες.

Δεν μπορουμε να ξερουμε κατι παραπανω εαν η συσκευη δεν ειναι ρουτ.

Ολες οι αποψεις ειναι βασιμες ειτε θετικες ειτε αρνητικες.

Και κατι αλλο.

:Παντα η μεσαια αναλυση σε μια συσκευη δινει ενα boost και απο μονη της .Λιγοτερο διαβασμα οθονης απο την cpu-gpu ειναι λογικο να προσφερει πρακτικα στον χρηστη μια βελτιστοποιηση στην ταχυτητα κτλ.

Edited by s_wind

Τον υψηλό ρυθμό ανανέωσης τον βλέπουμε μόνο με την ανάλυση στο fhd+ ή και στη μέγιστη ανάλυση?

Επισης εχετε και την επιλογη να Καντε και verify τα csc απο το μενου.Η επαληθευση μερικες φορες βοηθαει να διορθωθουν και καποια σφαλματα που μπορει να εχει εσωτερικα ενα λειτουργικο μετα απο ενημερωσεις.

92948359_1416396698532471_7075402980240916480_o.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=110474&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_eui2=AeHrFfu0a0nfzRgQPpndlVxV6Rpy8KWpP-zpGnLwpak_7AOk8XeNjNBj65TPBnzYIubDR5BEIGucVQwT2D7n9t61&_nc_ohc=rXKGtY8eljwAX8Mnt1V&_nc_ht=z-p3-scontent-lax3-2.xx&_nc_tp=14&oh=fa46359aaa502b08fc529fac514c2536&oe=5EB47358

----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αραγε τo S9 δεν υποστηριζει "esim" ?

Φυσικα ναι μια και ειναι ενσωματωμενο στο apk.ρυθμισεις της συσκευης...Καλα κρυμμενο....Αλλα θελετε να το δωστε και καλα δηθεν μονο στη σειρα 20 ...αλητακια....:p

92540863_1416403685198439_829954944793575424_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=110474&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_eui2=AeHkWwN-3VZa3qIBLYGtIuFO2eiuJR1sjgnZ6K4lHWyOCRnAJE3uErWj3bWCOgKpwpDxSYOzTNpdMl5uu8pPRREF&_nc_ohc=gQNFqYRsE9gAX81NeVc&_nc_ht=z-p3-scontent-lax3-1.xx&_nc_tp=14&oh=e524920acab44804a7718a11b89842ba&oe=5EB7C742

----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Α μαλιστα εχει και εδω την δυνατοτητα να Λοκαρετε την Μπαντα δικτυου που θελετε για περιπτωσεις σταθερης ληψης , για καποιον που παιζει online game κτλ.Στο S9 το lock μπαντας λειτουργει μονο στην sim-tray που μπαινει η sd card.

92473926_1416412635197544_7184731514494517248_o.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=110474&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_eui2=AeFbZj0CuykwKLY4_RkyEws8UknKk9EeofFSScqT0R6h8bA0MZqzYxT8M7xX6vcwa9iBDsUWVYg8TcVkx54VBimN&_nc_ohc=BO4l6uqo_9cAX8E5JZS&_nc_ht=z-p3-scontent-lax3-2.xx&_nc_tp=14&oh=8487a14a42132342a307efbb30c8514c&oe=5EB71D9E

Edited by s_wind

Καλημέρα υπάρχει adblock για chrome?

Υπαρχουν εφαρμογες αλλα μπορεις να πας στις ρυθμισεις και να βαλεις dns.adguard.com

Παντως βρηκα ξανα μετα απο καιρο τον Uc browser.(Τον πορτοκαλι οχι τον Μωβ).

Πλεονεκτηματα:

Αστραπη πλοηγηση.

Διπλο adblock σε συνδυασμο με dns.adguard.com

Εχει την αυτοματη προσαρμογη σελιδων οπως ο Opera.

Εχει και θεματα πχ.μαυρο κτλ.

Και κατεβαζεις κατευθειαν Torrent χωρις να βαλεις εφαρμογη.

Και ολη την οθονη χωρις μπαρες πανω-κατω.

Μου καθεται πολυ καλα για την ωρα.

Ολους τους αλλους browser τους εχω διαγραψει η απενεργοποιησει.

Edited by s_wind

Πηγαινε Ρυθμισεις / Συνδεσεις / Περισσοτερες ρυθμισεις συνδεσης / Προσωπικο Dns / μπες και στο ονομα κεντρικου υπολογιστη γραψε dns.adguard.com

Πατα αποθηκευση .Μετα κλεισε και ανοιξε τα δεδομενα επανω στην κουρτινα .Εισαι οΚ.

Τωρα δεν εχεις διαφημισεις στο browser που εχεις.Δεν χρειαζεται να βαλεις εφαρμογη .

Αμα θες να βαλεις ακομα πιο ισχυρο ειναι το dns-family.aduard.com αλλα εκει δεν μπορεις να κατεβασεις ουτε εφαρμογη απο το play , μπλοκαρει μεχρι και τα σχολια στο youtube κτλ.Ειναι για να μη εχει προβλημα καποιος οταν δινει την συσκευη αλλου πχ.παιδια κτλ.

Edited by s_wind

Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε υγιείς.

Γιατρέ swind μήπως ξέρεις σε παρακαλώ γιατί τον τελευταίο καιρό παρατηρω κάποιες εφαρμογές όπως Gmail και Viber, ενώ είμαι συνεχώς στο ίντερνετ να στέλνουν ειδοποιήσεις όταν ανοίγω την οθόνη; Έχω το S8 και το έχω σεταρει σύμφωνα με τον οδηγό. (Δεν το λέω σαν μομφή και πριν το φορμάτ το έκανε).

Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι φταίει. Μόνο ότι πουσαρει συγχροβισμο όταν είναι ανοιχτη η οθόνη.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το tapatalk καταναλωνει πολυ τελευταια σε αναμονη. Το εβαλα να κλεινει οταν δεν το χρησιμοποιω.

Καλησπέρα σε όλους. Ελπίζω να είστε υγιείς.

Γιατρέ swind μήπως ξέρεις σε παρακαλώ γιατί τον τελευταίο καιρό παρατηρω κάποιες εφαρμογές όπως Gmail και Viber, ενώ είμαι συνεχώς στο ίντερνετ να στέλνουν ειδοποιήσεις όταν ανοίγω την οθόνη; Έχω το S8 και το έχω σεταρει σύμφωνα με τον οδηγό. (Δεν το λέω σαν μομφή και πριν το φορμάτ το έκανε).

Δεν μπορώ να προσδιορίσω τι φταίει. Μόνο ότι πουσαρει συγχροβισμο όταν είναι ανοιχτη η οθόνη.

Δεν εχω καταλαβει ακριβως τι εννοεις ?

Τι κανει ακριβως το gmail και το αθλιο viper για πες ακριβως με την σειρα.

@s_wind

Για συσκευή S20+ μπορώ να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό για σετάρισμα...?

Ναι μπορεις αλλωστε ο οδηγος δεν ειναι τιποτα αλλο εκτος απο ενα συνολο πληροφοριων τι μπορει να κανει καποιος στο στησιμο.

Δεν μπορουμε να ξερουμε τι κανει ακριβως .Εχει δωσει ενα boost στην μεσαια αναλυση στο S9.Απλα παρατηρουμε.Εγω πχ.που κανω καθε μερα κατα 90% τα ιδια και τα ιδια εχω δει μια διαφορα στην ταχυτητα και αποκριση.Αλλα μιλω καθαρα ψυχαναγκαστικα οπως ο καθενας γνωριζει την συσκευη του και οπως την δουλευει .

Το παραξενο ειναι οτι στο μενου εχει επισης και λειτουργια εξοικονομησης ενεργειας μαλιστα σου δινει και το δικαιωμα να βαλεις και ποιες εφαρμογες θες.

Δεν μπορουμε να ξερουμε κατι παραπανω εαν η συσκευη δεν ειναι ρουτ.

Ολες οι αποψεις ειναι βασιμες ειτε θετικες ειτε αρνητικες.

Και κατι αλλο.

:Παντα η μεσαια αναλυση σε μια συσκευη δινει ενα boost και απο μονη της .Λιγοτερο διαβασμα οθονης απο την cpu-gpu ειναι λογικο να προσφερει πρακτικα στον χρηστη μια βελτιστοποιηση στην ταχυτητα κτλ.

Ευχαριστούμε για την εξαιρετικά χρήσιμη πληροφορία. Βέβαια ούτε και εγώ έχω δει διαφορά αλλά θα το αφήσω για μια ολόκληρη μέρα να δω

Συνεχιζει το tapatalk...

c35172ca793115b60fa70dc2ef9cc2b3.jpg

Εννοώ ότι ενώ έχω συνέχεια ίντερνετ, μπορεί να ανοίξω το κινητό κ να σκάσει μέιλ που είχε έρθει μισή ώρα πριν ας πούμε. Για κάποιο λόγο δεν πουσάρει κάποιες φορές.

@s_wind

Για συσκευή S20+ μπορώ να ακολουθήσω αυτόν τον οδηγό για σετάρισμα...?

Ναι μπορεις αλλωστε ο οδηγος δεν ειναι τιποτα αλλο εκτος απο ενα συνολο πληροφοριων τι μπορει να κανει καποιος στο στησιμο.

Οκ!

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση!

• The title was changed to [S9/S9 Plus] Ρυθμίσεις για το Android 10