Jump to content

[S9/S9 Plus] Ρυθμίσεις για το Android 10

s_wind
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα τις ήθελα κ εγώ όταν μπορέσεις. Ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 221
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα γιατρέ. Οπότε μπορείς κ εμένα παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ!

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εσταλη-εσταλη:p

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Να ξεκαθαρισω οτι για καποιους ειναι σημαντικο για αλλους αχρηστο.

Οφελει ποτε?

Πχ.Εγω εχω Δικαρτο wind

Σε πυκνοκατοικημενες περιοχες πχ.Αττικη η wind εχει μπαντες την 3 την 7 και 20

Διαβαζετε δεξια και αριστερα ωχ δεν εχω σημα καλο δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ κτλ.

Ειναι γιατι η μπαντα 20 της wind ειναι μικρης χωρητικοτητας και σε μεταβιβαζει αυτοματα στην 3 η 7.

Η 3 η7 δεν εχουν την δυναμη της 20 να διαπερνα μεσα απο τοιχους κτλ ερχονται εξασθενημενες.Κλειδωνοντας στην 20 εστω και μια μπαρα σημα να εχεις , θα εχεις καλη συνδεση.

Αυτα για οσους εχουν μονιμα προβληματα οπου μενουν και δεν διορθωνεται η κατασταση ποτε.

Επισης μπορουν να βολευτουν και με αλλη μπαντα αναλογα την περιοχη που βρισκονται.

Αυτα τα αναφερω γιατι Sim cosmote και vodafone δεν εχω με αποτελεσμα να μη γνωριζω τι παιζεται εκει και κατα ποσο θα υπαρχει βελτιωση στον καθενα γιαυτο μη με ρωτηστε βρειτε την ακρη εσεις.

Edited by s_wind

Εσταλη - εσταλη :p

Ενημερωτικα :

Το κλειδωμα μπαντας γινεται σε μια σιμ και οχι και στις δυο.Η δευτερη δεν θα κλειδωθει και θα λειτουργει αυτοματα οπως οριζει το δικτυο.

Για την σειρα galaxy s9 - note9 η σιμ που μπορει να κλειδωθει πρεπει να βρισκεται στην θεση στο sim tray που μπαινει η sd.

Φορουμιτες?

Σε galaxy s9 τι λετε δουλευει αραγε η οχι?

92103703_1412617402243734_5959095857084104704_o.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=110474&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_eui2=AeF_O4SdHgaFdHK8sM52Z0PVhXX2Q6aPN4OFdfZDpo83g7xEYOQe4Jw0zs8Ne6_8owfWFyU_R_-1xiPcj6YIvPBE&_nc_ohc=n6DysdvIDuMAX-XXGF2&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&_nc_tp=14&oh=7728a88fde2617ba31f627611c65ad04&oe=5EB0D8C7

92230033_1412617548910386_1408439816399355904_o.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=110474&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_eui2=AeE3cHNr41Y9kl7BZYkK6jT_gxkvpMMki-eDGS-kwySL53q_wkMqk7uWc1BG2n1YukZNxZB__0oT2ws5k3L7ckRX&_nc_ohc=xLYuFmRKI1EAX90m7iX&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&_nc_tp=14&oh=e49b9fcd20ba7b685757f537995384be&oe=5EB0BE88

92149382_1412621802243294_8493945981354639360_o.jpg?_nc_cat=100&_nc_sid=110474&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_eui2=AeFJUkwFMXkSinsXOGrKfV5Ba0FcikMcpn5rQVyKQxymfkj2leDFCv-bk5jy0etiS8uvsYb8g7vjYnMl3DHTYdLS&_nc_ohc=JkijZ8F40NgAX9R2hQT&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&_nc_tp=14&oh=ff05d1c05d560772a420cf8b2cfcdcf8&oe=5EB080E6

Edited by s_wind

Πωωωωω κατι ψιλο- lag που ειχα στο ρολαρισμα στο facebook οταν εβλεπα βιντεο και εσερνα με το δαχτυλο να δω τα επομενα τα εξαφανισε πολυ ωραια:D

Σε εμένα γιατί ήταν ενεργοποιημένο άραγε; Note 9921e078158191ca4f58aca63e8d9f990.jpg

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε εμένα γιατί ήταν ενεργοποιημένο άραγε; Note 9921e078158191ca4f58aca63e8d9f990.jpg

Παιρνει εντολη και Ενεργοποιειται η δραστηριοτητα και μονο που πατας το icon με αποτελεσμα να το δειχνει κατευθειαν ενεργο.Στο εγραψε για λιγο στην οθονη αλλα δεν το εδωσες σημασια Επισης βγαλε απο την εξοικονομηση τις εφαρμογες που σου εχει κρατημενες κατεβα με το δαχτυλο πιο κατω να σου βγαλει το μενου .Δεν υπαρχει λογος.

Η συσκευη σγουρα εχει καλυτερο ρυθμο ανανεωσης το εχω κανει ελεγχο παντου αλλα δεν ξερω ποσα hz ανεβαινει.Οτι ειναι παραπανω απο 60 ειναι σιγουρο επισης βελτιωθηκε και το τατς στη συνταξη μηνυματος γραφω πολυ γρηγορα χωρις λαθη.

Edited by s_wind

Παιρνει εντολη και Ενεργοποιειται η δραστηριοτητα και μονο που πατας το icon με αποτελεσμα να το δειχνει κατευθειαν ενεργο.Στο εγραψε για λιγο στην οθονη αλλα δεν το εδωσες σημασια Επισης βγαλε απο την εξοικονομηση τις εφαρμογες που σου εχει κρατημενες .Δεν υπαρχει λογος.

Η συσκευη σγουρα εχει καλυτερο ρυθμο ανανεωσης το εχω κανει ελεγχο παντου αλλα δεν ξερω ποσα hz ανεβαινει.Οτι ειναι παραπανω απο 60 ειναι σιγουρο επισης βελτιωθηκε και το τατς στη συνταξη μηνυματος γραφω πολυ γρηγορα χωρις λαθη.

Έχεις δίκιο έστρωσε και το πληκτρολόγιο! Θα το τσεκάρω από βδομάδα με ενα op7pro. Ελπίζω να μην έχει κόστος στη μπαταρία.

Έχεις δίκιο έστρωσε και το πληκτρολόγιο! Θα το τσεκάρω από βδομάδα με ενα op7pro. Ελπίζω να μην έχει κόστος στη μπαταρία.

Καλα δεν θα τα βαψεις και μαυρα αμα τρωει μπαταρια απενεργοποιησε το.Νταξει επειδη εχει παρει και συναδελφος στην εργασια μου s20 δεν ειναι δα και τιποτα σουπερ οαο στην πραξη τα 120 hz.Αντε για κανα πολυ βαρυ παιχνιδι θα εχει μια καλοσυνη....

Εσταλη - εσταλη :p

Ενημερωτικα :

Το κλειδωμα μπαντας γινεται σε μια σιμ και οχι και στις δυο.Η δευτερη δεν θα κλειδωθει και θα λειτουργει αυτοματα οπως οριζει το δικτυο.

Για την σειρα galaxy s9 - note9 η σιμ που μπορει να κλειδωθει πρεπει να βρισκεται στην θεση στο sim tray που μπαινει η sd.

Μήπως μπορείς να στείλεις και σε εμένα σε παρακαλώ τις ρυθμίσεις για το κλείδωμα τις μπάντας και αν γίνεται και τις ρυθμίσεις για το refresh rate? Ευχαριστώ πολύ!!

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

Πατε στο play κατεβαζετε το activity Launcher.

Θα μπειτε μεσα και θα ψαξτε να βρειτε το εικονιδιο "ρυθμισεις" .

Θα το πατηστε και θα ψαξτε να βρειτε κατω-κατω οτι εχω ανεβασει στην φωτο στο παραπανω ποστ με το κιτρινο βελακι εκει που θα δειτε να γραφει υψηλος ρυθμος ανανεωσης θα πατηστε επανω στο εικονιδιο αριστερα της φρασης.

Θα το πατηστε και θα ψαξτε να βρειτε κατω-κατω οτι εχω ανεβασει στην φωτο στο παραπανω ποστ με το κιτρινο βελακι εκει που θα δειτε να γραφει υψηλος ρυθμος ανανεωσης θα πατηστε επανω στο εικονιδιο αριστερα της φρασης.

Αυτό πρέπει να το κάνουμε καθε φορά που κανουνε επανεκκίνηση ?

Αυτό πρέπει να το κάνουμε καθε φορά που κανουνε επανεκκίνηση ?

Οχι .Επισης μπορεις να το κανεις συντομευση κρατωντας πατημενο το δαχτυλο πανω στη φραση σου βγαζει επιλογη.

Στην μεσαια αναλυση οθονης ολα αυτα οχι στην υψηλη

Το έκανα αυτό με τα 120hz αλλά μολις βάλω οποιοδήποτε διαγνωστικό οθόνης screen test από το play store μου διαβάζει 60hz refresh rate.

Το έκανα αυτό με τα 120hz αλλά μολις βάλω οποιοδήποτε διαγνωστικό οθόνης screen test από το play store μου διαβάζει 60hz refresh rate.

Ναι δεν ξερουμε εαν ειναι εγκυρα αυτα τα διαγνωστικα και βγαζουν απλα τυποποιημενες πληροφοριες.

Στην μεσαια αναλυση που το δουλευω απο χθες ειναι 100% σιγουρο οτι δινει ενα πουσαρισμα παντου και σε σημεια που εχω δει εγω πχ.στον browser στα social στο πληκτολογιο κτλ.Ειναι σιγουρο οτι ειναι παραπανω απο 60 μπορει να ειναι 70hz , 80hz και οχι 120hz δεν το γνωριζουμε αυτο.

Μεχρι και στον οπερα που γραφω μηνυμα ο οποιος οπερα ειναι βαρυς με την παροδο της ωρας εχει τα δικα του τωρα στο γραψιμο ειναι αψογος.

Η εφαρμογη βγαζει κρυφα μενου της συσκευης οπως το μενου hz.

Μπορει να κανω λαθος αλλα Θεωρω οτι ειναι πλεονεκτηματα του android 10 της google και οχι της sammy απλα δεν το λενε γιατι δεν πρεπει να το πουνε.

Το πουσαρισμα ειναι σιγουρο αλλα εαν ειναι απο 90hz και κατω ειναι καλυτερο για την μπαταρια.

Edited by s_wind

Να υποθέσω ότι το S8 δεν έχει υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης σωστά;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάντως σε samsung galaxy note 10 που δοκίμασα δεν υπάρχει ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης στο εικονίδιο ρυθμίσεις. Περίεργο;

Ουτε στο S10e το βλεπω... Βεβαια και να υπηρχε απο τη στιγμη που εχει επιπτωαη στη μπαταρια απλα θα του εριχνα μια ματια.

Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• The title was changed to [S9/S9 Plus] Ρυθμίσεις για το Android 10