Jump to content

[S9/S9 Plus] Ρυθμίσεις για το Android 10

s_wind
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχεις δίκιο έχουν βγει και νεότερες εκδόσεις που δεν λειτουργούν. Κατέβασε την

2.4.41.4 και δε θα έχεις θέμα.!!

Εδώ το λινκ https://www.apkmirror.com/apk/samsung-electronics-co-ltd/bixby-routines/bixby-routines-2-4-41-4-release/bixby-routines-2-4-41-4-android-apk-download/download/

Ευχαριστούμε πολύ, δουλεύει τέλεια σε Note 9 με android 10.

Σπύρος

Tab S8 - S23 Ultra

• Απαντήσεις 221
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να συστηθω.:p

Με λενε Κωστα και ειμαι καλα με την μπαταρια και android-10.

Εσεις σε τι κατασταση βρισκεστε οσοι κανατε φυσικα αναβαθμιση?

(Η Οθονη ξεκινησε να γραφει απο τις 12 τη νυχτα που βγηκε επισης την ιδια ωρα απο την φορτιση).

88177357_2444386519158740_6078792055843192832_o.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=110474&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ohc=48A97ScDYY8AX9WVpHK&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&_nc_tp=14&oh=df970f464067847de309e9a3ee304700&oe=5EF1A289

Edited by s_wind

Γεια σου Κώστα!

Αναμένω τo note10+ πλέον, μιας και τα έβαλα κάτω και δεν αξίζει για μένα και για την χρήση μου το ultra... Δε θα μου δώσει σχεδόν τίποτα παραπάνω.

Το s9+ που έχω με τον οδηγό σου μου βγάζει τη μέρα άνετα πλέον χρειάζεται φόρτιση ανά 1,5 μέρα, οπότε είμαστε μια χαρά

;)

Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατασταση μπαταριας...συνεχεια....

Πολυ καλα .....Android 10 μαλλον το χτυπησε κορονοιος:lol:

88054734_2444652955798763_3386522425167446016_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=110474&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ohc=zoQ4NdhGVB4AX_ZRNt9&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&_nc_tp=14&oh=1b156a9954dc6e05336f7f166c2d6b2e&oe=5EF0E15E

Εγώ πήγα σε S10+ και κράτησε το S9+ η γυναίκα μιας είχε και αλλαγμένη μπαταρία και ήταν σε κατάσταση βιτρίνας! Δεν έχουν τρελές διαφορές να ξέρετε... Σκυλί το S9+ πραγματικά. Αν δεν χάλαγε το προηγούμενο κινητό της γυναίκας δεν άξιζε και τόσο η αλλαγή...

Εγώ πήγα σε S10+ και κράτησε το S9+ η γυναίκα μιας είχε και αλλαγμένη μπαταρία και ήταν σε κατάσταση βιτρίνας! Δεν έχουν τρελές διαφορές να ξέρετε... Σκυλί το S9+ πραγματικά. Αν δεν χάλαγε το προηγούμενο κινητό της γυναίκας δεν άξιζε και τόσο η αλλαγή...

Καλημερα Τony.

Μα τοχουμε ξαναπει πολλες φορες μετα το S7 δεν βλεπεις κατι συνταρακτικο καθε χρονο ειναι ολες παρομοιες συσκευες με ελαχιστες μικροαλλαγες specs που στην πραξη ο κατοχος δεν αντιλαμβανεται σχεδον τιποτα.Οι καινοτομιες που περιμενει ο υποψηφιος αγοραστης εχουν παρουσιασει κοιλια και περιμενουμε τα αναδιπλουμενα να βγουν καποια στιγμη οπως πρεπει μιλω παντα σχεση τιμης-αποδοσης για να κανουμε το επομενο βημα...

Κατα ταλλα ειτε εχεις S7 edge , S8 S9 s10 κτλ ειναι πανω κατω τα ιδια Παντελακι μου...

Εαν φλασαρω τη 10 (να την κρατησω καμια βδομαδα για δοκιμη) και μετα θελησω να γυρισω στην 9, θα μπορεσω? Ή δεν παιζει κατι τετοιο?

Εαν φλασαρω τη 10 (να την κρατησω καμια βδομαδα για δοκιμη) και μετα θελησω να γυρισω στην 9, θα μπορεσω? Ή δεν παιζει κατι τετοιο?

Ναι μπορείς, εγώ γύρισα... :rolleyes:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Ναι μπορείς, εγώ γύρισα... :rolleyes:

Thanks!

Ειχα παιδευτει αρκετα πριν 2 χρονια με το S7 edge που ημουν στην Oreo και ηθελα να γυρισω σε μια συγκεκριμενη εκδοση της Nougat... μου πετουσε μνμ για τον bootloader οτι δε γινοταν.....εφιαλτης!

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο φλασαρισμα θα κατεβαστε το λειτουργικο με το samfirm 0.36 μετα θα βαλετε τα τεσσερα ξεχωριστα αρχεια στα αναλογα tab και ολα καλα.

Edit:

Και να θυμαστε : Στα λειτουργικα ισχυει ο κανονας του ενος και οχι των πολλων δηλαδη εαν εστω και ενας εχει φλασαρει σωστα και αλλοι 10 οχι , τους βγαζει bugs κτλ.αυτο σημαινει οτι ο ενας εκανε σωστα τη δουλεια και οι αλλοι λαθος.

Edited by s_wind

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα στο φλασαρισμα θα κατεβαστε το λειτουργικο με το samfirm 0.36 μετα θα βαλετε τα τεσσερα ξεχωριστα αρχεια στα αναλογα tab και ολα καλα.

Edit:

Και να θυμαστε : Στα λειτουργικα ισχυει ο κανονας του ενος και οχι των πολλων δηλαδη εαν εστω και ενας εχει φλασαρει σωστα και αλλοι 10 οχι , τους βγαζει bugs κτλ.αυτο σημαινει οτι ο ενας εκανε σωστα τη δουλεια και οι αλλοι λαθος.

Απ ότι βλέπω το samfirm σου κατεβάζει την τελευταία έκδοση του λειτουργικού... Για να κατεβάσει την 9αρα θα πρέπει να την βρει και να το κάνει manually

To Facebook Services το χω κανει disable.

Όχι...?

:worry:

Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα

Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max

http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg

Καλημερα Τony.

Μα τοχουμε ξαναπει πολλες φορες μετα το S7 δεν βλεπεις κατι συνταρακτικο καθε χρονο ειναι ολες παρομοιες συσκευες με ελαχιστες μικροαλλαγες specs που στην πραξη ο κατοχος δεν αντιλαμβανεται σχεδον τιποτα.Οι καινοτομιες που περιμενει ο υποψηφιος αγοραστης εχουν παρουσιασει κοιλια και περιμενουμε τα αναδιπλουμενα να βγουν καποια στιγμη οπως πρεπει μιλω παντα σχεση τιμης-αποδοσης για να κανουμε το επομενο βημα...

Κατα ταλλα ειτε εχεις S7 edge , S8 S9 s10 κτλ ειναι πανω κατω τα ιδια Παντελακι μου...

Οι αλλαγές Καλό είναι να γίνονται ανα δύο μοντέλα,πχ από s7 σε s9...αυτο νομίζω το προτείνει και η ίδια η εταιρεία.

Για μια απλη πλοηγηση βεβαια ειναι αλλο πραμα κινηματογραφικη ταχυτητα .Κατα ταλλα τιποτα σημαντικο...

88273860_2446906968906695_5459943309222871040_o.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=110474&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ohc=BSQPPGcTiD8AX8DNDEB&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&_nc_tp=14&oh=b150fc4cd82a16b482926ab3d875d7e4&oe=5E95FA5B

Επισης εαν κλεισω το 4G εχω και αρκετα καλο εως πολυ καλο Deep-Sleep του επεξεργαστη στο Stand-by αγγιζοντας το 90%.

Καλημερα και ευχαριστω πολυ για τον οδηγο, τα γραφεις λιγο μπερδεμενα αλλα εβγαλα ακρη τελικα

η ερωτηση μου ειναι για το Deep Sleep, τι ειναι ( ψαχνω στο google εβγαλα μια ακρη αλλα μπερδευομαι στο πως βλεπω ποτε μπαινει, αν μπαινει μονο του και πως βλεπω το ποσοστο, οπως το γραφεις εσυ " αγγιζοντας το 90% " )

Καλημερα.

Γραφεις στο Google play "cpu spy" , κανοντας το εγκατασταση.

Ειναι ενα τυπικο προγραμματακι που δειχνει μονο κατα ποσο πολυ η λιγο απασχολειται ο επεξεργαστης απο διαφορες εργασιες προγραμματων συμφωνα παντα με το πως εχει στησει ο καθενας την συσκευη του.

Οσο πιο μεγαλο ειναι το ποσοστο αδρανειας τοσο λιγοτερη απωλεια μπαταριας εχει καποιος-α.

Ενα καλο ποσοστο ειναι να ξεκινα σπο 60% και πανω.

Καλημερα.

Γραφεις στο Google play "cpu spy" , κανοντας το εγκατασταση.

Ειναι ενα τυπικο προγραμματακι που δειχνει μονο κατα ποσο πολυ η λιγο απασχολειται ο επεξεργαστης απο διαφορες εργασιες προγραμματων συμφωνα παντα με το πως εχει στησει ο καθενας την συσκευη του.

Οσο πιο μεγαλο ειναι το ποσοστο αδρανειας τοσο λιγοτερη απωλεια μπαταριας εχει καποιος-α.

Ενα καλο ποσοστο ειναι να ξεκινα σπο 60% και πανω.

Σε ευχαριστω για την απαντηση, το εψαξα αλλα μου βγαζει κανα 2-3 διαφορετικα CPU SPY. Μηπως μπορεις να μου δωσεις λινκ για αυτο που χρησιμοποιεις εσυ;

Σε ευχαριστω για την απαντηση, το εψαξα αλλα μου βγαζει κανα 2-3 διαφορετικα CPU SPY. Μηπως μπορεις να μου δωσεις λινκ για αυτο που χρησιμοποιεις εσυ;

Λογικά είναι αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vibhinna.cpuspyfree

Εχω γραψει νωριτερα οτι ειναι ενα απλο προγραμμα το οποιο ομως δειχνει κατα ποσο πεφτει για υπνο ο επεξεργαστης συμφωνα με το στησιμο δηλαδη τις εφαρμογες που εχει βαλει ο καθενας.

88987945_2895071153886135_7066994422117826560_o.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=110474&efg=eyJpIjoidCJ9&_nc_ohc=M3bxp7lu6y0AX9PTZeX&_nc_ht=z-p3-scontent.fath5-1.fna&_nc_tp=14&oh=ee25db543a86de18d3003010e7dee225&oe=5E838A44

Εμενα το deep sleep ειναι στο 47% γ κάποιο λογο...

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Στο αντροιντ 10 δεν βάζουμε τις εφαρμογές σε αδρανεια;Καλα καταλαβα;
Για αυτό που ρώτησα καποιος;

• The title was changed to [S9/S9 Plus] Ρυθμίσεις για το Android 10