mobilemaster Δημοσιεύτηκε July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 29, 2005 Έχω την Motherboard KuDoz 7G της QDI με επεξεργαστή Athlon XP 2000+ 352 MB RAM (την τρώει η onboard κάρτα γραφικών, στο ένα slot έχω μία 512 και στο άλλο μία μικρότερης χωρητικότητας δέν θυμάμαι ακριβώς... :rolleyes: ) στα 1,66 GHz. (αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση του Η/Υ ζητήστε το μου!) Λοιπόοοον, έχω αγοράσει την ASUS RADEON 9550 128MB DDR και πηγαίνοντας ο άμοιρος να την βάλω το pc δεν έλεγε να ξεκινήσει, ενώ με την onboard όλα βαίνουν καλώς... Είναι φανερό ότι η κάρτα γραφικών που είναι πάνω στην motherboard θέλει απενεργοποίηση... Πηγαίνοντας από το ΒΙΟS να την απενεργοποιήσω, βλέπω ότι δέν υπάρχει κάν επιλογή για την on board εάν πρέπει να είναι enabled ή disabled. Κοίταξα και το manual της motherboard και δεν βρήκα τίποτα σχετικό.... :mad: Έχω κάνει ότι μπορεί να περάσει από τα χέρια μου, μέχρι και την μπαταρία που είναι πάνω στη motherboard έβγαλα(έτσι μου είχε πεί ένας) και τελικά κανένα αποτέλεσμα.... :( Plz εάν κάποιος μπορεί να μου δώσει κάποια συμβουλή ή εάν το έχει περάσει κάποιος από εσάς θα με βοηθήσει αρκετά.... Ευχαριστώ .... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Οι on-board κάρτες γραφικών απενεργοποιούνται αυτόματα με την τοποθέτηση της AGP κάρτας. α) Δοκίμασε την καινούρια κάρτα σε άλλο PC για να δεις αν λειτουργεί, το ότι είναι καινούρια δεν σημαίνει ότι λειτουργεί κι' όλας. β) Βάλε μια δεύτερη κάρτα γραφικών στην AGP για να δεις αν λειτουργεί κανονικά γιατί υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα με την θύρα AGP. Κανε αυτά τα πειράματα και θα δεις ποιο part έχει το πρόβλημα Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts