Hell_N Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Και τα ψέματα είναι μια τακτική για μερικούς... Hell_N κοπέλα μου μια χαρά τα ψεματάκια σου,να μην πληγώσεις το παληκάρι, αλλά τέτοια ψέματα πιο πολύ εσένα βλάπτουν (εκτός αν την άλλη μέρα τον έστειλες :lol: :lol: ) 1-Αργα η γρηγορα και να θες να μην τον στειλεις ειναι αναποφεκτο :blink: 2-Καμια φορα τα εννουμε κιολας...μπορει να μην ειναι ψεμματα (100%) :p αλλα απο τη δευτερη και μετα....:worry: ...:yawn: ψεμματακια κι οπου φυγει φυγει :whistle: ... ;) Παράθεση I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain) Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
songless_bird Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Εγω ρε παιδια δεν ελεγα ψεμματα. Ημουν το καλο παιδι(φανταστειτε οτι με πηρε η κοπελα μου τηλεφωνο και ημουν με την πρωην και της το ειπα.Αλλα δεν με πιστευε με τιποτα :what: ). Τωρα που αρχισα να λεω ,ολοι με πιστευουν γιατι δεν περιμενουν να πω ψεμα :blink: Ας προσεχαν :devil: Παντως μεγαλο ψεμα δεν εχω πει. Τα μικρα ειναι αθωα και ωραια, Νομιζω πως και στατιστικα λεμε 5 την ημερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078 Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Εγω ρε παιδια δεν ελεγα ψεμματα. Ημουν το καλο παιδι(φανταστειτε οτι με πηρε η κοπελα μου τηλεφωνο και ημουν με την πρωην και της το ειπα.Αλλα δεν με πιστευε με τιποτα :what: ). Τωρα που αρχισα να λεω ,ολοι με πιστευουν γιατι δεν περιμενουν να πω ψεμα :blink: Ας προσεχαν :devil: Παντως μεγαλο ψεμα δεν εχω πει. Τα μικρα ειναι αθωα και ωραια, Νομιζω πως και στατιστικα λεμε 5 την ημερα... Ξερεις φιλε μου δεν μονο αυτο ειναι οτι αν λες την αληθεια βρισκεις και τον μπελα σου στο τελος Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts