Jump to content

Ποιo είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχετε πει ποτέ;

Vana
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και τα ψέματα είναι μια τακτική για μερικούς...

Hell_N κοπέλα μου μια χαρά τα ψεματάκια σου,να μην πληγώσεις το παληκάρι, αλλά τέτοια ψέματα πιο πολύ εσένα βλάπτουν (εκτός αν την άλλη μέρα τον έστειλες :lol: :lol: )

1-Αργα η γρηγορα και να θες να μην τον στειλεις ειναι αναποφεκτο :blink:

2-Καμια φορα τα εννουμε κιολας...μπορει να μην ειναι ψεμματα (100%) :p αλλα απο τη δευτερη και μετα....:worry: ...:yawn: ψεμματακια κι οπου φυγει φυγει :whistle: ...

;)

I'm worst at what i do best and for this gift i feel blessed...i found it hard.... :vava: ... it was hard to find... :rolleyes: oh well... whatever ...NEVERMIND :whistle: (Kurt Cobain)

Χαμογελάτε ....http://www.dpgr.gr/usergalleries/albums/userpics/16019/thumb_red%20leeps.jpg ...κάνει τους άλλους να ανησυχούν ...... :innocent:

• Απαντήσεις 52
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω ρε παιδια δεν ελεγα ψεμματα. Ημουν το καλο παιδι(φανταστειτε οτι με πηρε η κοπελα μου τηλεφωνο και ημουν με την πρωην και της το ειπα.Αλλα δεν με πιστευε με τιποτα :what: ). Τωρα που αρχισα να λεω ,ολοι με πιστευουν γιατι δεν περιμενουν να πω ψεμα :blink:

Ας προσεχαν :devil:

Παντως μεγαλο ψεμα δεν εχω πει. Τα μικρα ειναι αθωα και ωραια, Νομιζω πως και στατιστικα λεμε 5 την ημερα...

[sIGPIC][/sIGPIC] 24F1A078

Το να κανεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλον ειναι στρατηγική

Εγω ρε παιδια δεν ελεγα ψεμματα. Ημουν το καλο παιδι(φανταστειτε οτι με πηρε η κοπελα μου τηλεφωνο και ημουν με την πρωην και της το ειπα.Αλλα δεν με πιστευε με τιποτα :what: ). Τωρα που αρχισα να λεω ,ολοι με πιστευουν γιατι δεν περιμενουν να πω ψεμα :blink:

Ας προσεχαν :devil:

Παντως μεγαλο ψεμα δεν εχω πει. Τα μικρα ειναι αθωα και ωραια, Νομιζω πως και στατιστικα λεμε 5 την ημερα...

Ξερεις φιλε μου δεν μονο αυτο ειναι οτι αν λες την αληθεια βρισκεις και τον μπελα σου στο τελος

Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών