oiniadas Δημοσιεύτηκε July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 28, 2005 Εχω ΤP με προεπιλογη εδω και 6 μήνες, στον οτε πλήρωνα μονο πάγιο. Σε αυτόν το λογαριασμο που πηρα βρηκα κλήσεις σε κινητα 4 ευρω σε υπεραστικα 2 και σε αστικα 2 ευρω. πηρα τηλ.στην tp για να ρωτήσω αν υπαρχει προβλημα. αυτοι μου είπαν οτι δεν υπάρχει πρόβλημα προεπιλογης και πεταξαν το μπαλακι στον οτε. Και ρωτάω εγω: Τι κανω τωρα; Ποιός φταίει; Πως να κινηθώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiKant Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 ποιός άλλος κάνει κλήσεις από το σπίτι σου? αν πριν το νούμερο καλούσαν το 1777 οι κλήσεις δρομολογήθηκαν στον ΟΤΕ ανεξαρτήτως προεπιλογής.. Παράθεση :: what locks... unlocks! © :: κάθε λαός έχει την κινητή τηλεφωνία που του αξίζει..:: :: SY1EBE :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiniadas Δημ. July 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 εγω μονο χρησιμοποιώ το τηλ. στο σπιτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 εγω μονο χρησιμοποιώ το τηλ. στο σπιτι. Αν λαμβάνεις αναλυτικό στον ΟΤΕ κοίτα πώς γίναν οι κλήσεις . Ο ΟΤΕ βάζει στον αναλυτικό το 1777 αν πράγματι χρησιμοποιήθηκε . Όσο για τα αστικά μπορεί να είναι κλήσεις προς το 141 τον καιρό το 131 και λοιπά νούμερα αποκλειστικότητος ΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CHRISAPATRA Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Σήμερα έμαθα από φίλη μου, μόνιμη υπάλληλο του ΟΤΕ, ότι ο ΟΤΕ από λάθος της μηχανογράφησής του χρεώνει εσφαλμένα με κλήσεις προεπιλεγμένους πελάτες. Υπάρχει λάθος που το ψάχνουν. Πάντως εγώ ζήτησα από τον πατέρα μου να πάει αύριο στον ΟΤΕ με την ταυτότητά του να υποβάλλει αίτηση για δωρεάν αναλυτικό λογαριασμό (στον ΟΤΕ το τηλέφωνό μας είναι στο δικό του όνομα) διότι κάτι μου λέει ότι αυτό το "λάθος" χτυπάει προεπιλεγμ. πελάτες που δεν έχουν ζητήσει αναλυτικό λογαριασμό από τον ΟΤΕ. Παράθεση ΧΡΥΣΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2005 Καλά άμα συμβαίνει κάτι τέτοιο πρόκειται για μεγάλη απάτη του οτέ πάντως... :down: Κι εσείς όμως αμελήσατε. Έπρεπε να έχετε κάνει αίτηση για δωρεάν αναλυτικό λογαριασμό. Ξέρω, θα μπλέξατε με τις τυπικότητες του ΟΤΕ, ότι πρέπει να κάνει την αίτηση αυτός που είναι γραμμένο το τηλ. ο οποίος άλλες φορές είναι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που είναι σε κανά απόμακρο νησί ή έχει πεθάνει εδώ και χρόνια κλπ... Αθάνατος ΟΤΕ. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 paidia kai ego exo forthnet kai exo to idio akribos problhma! kala ti kanoun oi an8ropoi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiniadas Δημ. August 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΠΟΥ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Πήρα Τήλ. Την TP και κάνω την ερώτηση: Eίμαι συνδεδεμένος; Και περνώ την τρομερή απάντηση! Όχι κύριε δεν είστε συνδρομητής, έχετε κάνει διακοπή της γραμμής αποστέλλοντας φαξ στην εταιρία μας στις 26-5. Παιδιά εγώ δεν έστειλα τίποτα. και έκανα αίτηση στην TP να μου στείλουν το φαξ της διακοπής για να δω ποιος έχει βάλει υπογραφή ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟΣ ΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΑΞ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ!!! Υ.Γ. Όλη η ιστορία μου βγήκε σε καλό γιατί έκανα πάλι σύνδεση στην TP στο όνομα του πατέρα μου αυτήν την φορά και λόγω μεγάλου λογ.οτε μου έδωσαν και ασύρματο DECT ΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Υπερβολικό μου φαίνεται.....Σιγά μην κάθεται ο ΟΤΕ να στέλνει φαξ για να ακυρώσει την προεπιλογή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiniadas Δημ. August 10, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Εγώ πάντως δεν εστειλα φαξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 Υπερβολικό μου φαίνεται.....Σιγά μην κάθεται ο ΟΤΕ να στέλνει φαξ για να ακυρώσει την προεπιλογή σου. Οταν λέμε ΟΤΕ δεν ενοούμε οτι ο Γενικός διευθυντης έστειλε το fax. Στα τμήματα κατάργησης προεπιλογών δουλεύουν κυρίως νέοι που παίρνουν bonus για κάθε ακύρωση προεπιλογής. Οπότε... Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. August 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Καλά στα σοβαρά πιστεύεις ότι κάποιος ρίσκαρε να στείλει φαξ πλαστογραφώντας την υπογραφή του οινιαδα;;;; Δηλαδή ρισκάρει να πάει μέσα για πλαστοπροσωπία και λοιπά για ένα μπόνους(αλήθεια πόσο υψηλό είναι;;;);;; Συνήθως οι εταιρίες απαιτουν προσωπικά στοιχεία για να διακόψουν την προεπιλογή(όπως κωδικό συνδρομητή της εταιρίας στη συγκεκριμένη περιπτωση της Tph-που τα βρήκε αυτά ο ΟΤΕ;) Τότε να πάρει το φαξ από την Tph και να το κυνηγήσει δικαστικά....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiniadas Δημ. August 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2005 Όταν πάρω το φαξ θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου για της ενέργειες που πρέπει να κάνω. Πάντως έτσι δεν θα περάσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 den ksero an eidate kai to diko mou topic! mia apo ta idia kai ego........pantos einai , toulaxiston se emena la8os ths forthnet pos akuronei ena sumbolaio thn stigmh pou ta stoixeia tou faj anhkoun se allo! perimeno na kanoun kati eidalos kai ego 8a kinh8o analoga! pera apo inka ti alles organoseis uparxoun????? sto eett mporo na to anafero os katagkelia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 den ksero an eidate kai to diko mou topic! mia apo ta idia kai ego........pantos einai , toulaxiston se emena la8os ths forthnet pos akuronei ena sumbolaio thn stigmh pou ta stoixeia tou faj anhkoun se allo! perimeno na kanoun kati eidalos kai ego 8a kinh8o analoga! pera apo inka ti alles organoseis uparxoun????? sto eett mporo na to anafero os katagkelia? Ε δώσε και το τόπικ. :O http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=78913 Πραγματικά συγκλονιστική ομοιότητα περιστατικών... :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Κύριοι (και ναι, θα απαντήσω και στο άλλο thread) το ότι ο ΟΤΕ κάνει αυθαίρετες καταργήσεις προεπιλογών (και μάλιστα αρκετές, οφείλω να τονίσω) είναι γεγονός και δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Απο τις προσωπικές εμπειρίες μου... Ο κάθε πελάτης έχει το δικαίωμα να διακόψει την προεπιλογή του (και μόνο αυτή) μέσω του ΟΤΕ. Σε αυτή την περίπτωση, ο ΟΤΕ στέλνει ένα ενημερωτικό FAX (εκεί κολλάει το θέμα με τα fax κιόλας), τις περισσότερες φορές με την υπηρεσία OTEFAX-Mail (FAX μέσω email, για να αποφευχθεί η χαρτούρα) στο οποίο δηλώνει ξερά ότι ο τάδε συνδρομητής τον ενημέρωσε τηλεφωνικά πως θέλει να καταργηθεί η προεπιλογή του και όλη του η κίνηση να διεκπεραιώνεται μέσω του ΟΤΕ. Συνήθως υπαίτιοι για αυτό είναι οι υπάλληλοι στα τμήματα του ΟΤΕ που παίρνουν τηλέφωνο πελάτες με προεπιλογές για να "γυρίσουν" στον ΟΤΕ, ιδιαίτερα στις ΟΤΕπιλογές και στο ΟΤΕπιχειρώ. Αυτοί λοιπόν καταργούν τις προεπιλογές, άνετα και ωραία. Ο εκάστοτε καταναλωτής μπορεί, πέραν από το να επανασυνδέσει την προεπιλογή (κάτι που δυστυχώς θέλει στις περισσότερες περιπτώσεις πάνω από 5-6 εργάσιμες) να καταγγείλει και το γεγονός στην ΕΕΤΤ μέσω της εταιρίας που συνεργάζεται, και εάν αποδειχθεί ότι ο καταναλωτής δεν ήθελε την κατάργηση κτλ, η ΕΕΤΤ τον απαλάσσει συνήθως από υποχρεώσεις προς τον ΟΤΕ (πχ χρέωση κλήσεων για το επίμαχο χρονικό διάστημα, κτλ). Το μόνο κακό με αυτό είναι ότι η όλη διαδικασία μπορεί να πάρει πάνω από μήνα μέχρι να ολοκληρωθεί η καταγγελία - καταδίκη. Κατάργηση προεπιλογής πέραν από αυτό τον τρόπο μπορεί να γίνει και τηλεφωνικά αν το ζητήσει κάποιος από τον προεπιλεγμένο φορέα του. Οι διαφορές είναι στο ποιος ζητάει την κατάργηση από τον ΟΤΕ (στην πρώτη περίπτωση το τμήμα marketing του ΟΤΕ από το τμήμα εγχώριων παρόχων και προεπιλογών, στην δεύτερη η εταιρία από το τμήμα εγχώριων παρόχων και προεπιλογών). Φιλικά, Γιάννης Ματζαβράκος Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. August 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2005 Καλά στα σοβαρά πιστεύεις ότι κάποιος ρίσκαρε να στείλει φαξ πλαστογραφώντας την υπογραφή του οινιαδα;;;; Δηλαδή ρισκάρει να πάει μέσα για πλαστοπροσωπία και λοιπά για ένα μπόνους(αλήθεια πόσο υψηλό είναι;;;);;; Συνήθως οι εταιρίες απαιτουν προσωπικά στοιχεία για να διακόψουν την προεπιλογή(όπως κωδικό συνδρομητή της εταιρίας στη συγκεκριμένη περιπτωση της Tph-που τα βρήκε αυτά ο ΟΤΕ;) Τότε να πάρει το φαξ από την Tph και να το κυνηγήσει δικαστικά....... Μπορώ να αποδείξω ποιός πλαστογράφησε την υποφραφή μου? Νομίζω οτι δε μπορώ, οπότε δε ρισκάρει και πολλά. Από εκεί και πέρα, νομίζω ότι δε ζητάνε τίποτα δύσκολο(θα ήταν πολύπλοκο και γραφειοκρατικό). Ζητάνε ακριβώς τα στοιχεία που έχει και ο ΟΤΕ (το νούμερο, τον ιδιοκτήτη, μπορεί ημ/νία γέννησης, άντε και τον αριθμό της ταυτότητας) Όσο για το ταχυδρομείο (ο θεός να το κάνει "ταχύ"), σώθηκες: 1. Αθήνα Θεσ/νίκη 5 εβδομάδες (1εβδομάδα πρίν τη μεγάλη εβδ. και έφτασε σχεδόν ένα μήνα μετα το Πάσχα και ενώ είχα ήδη πάει εγώ τα σχέδια που είχα στείλει). 2. Ιταλία-Ελλάδα 2,5 μήνες !!!! Ναι, ναι ένα δεματάκι με 5 διαφημιστικά φυλλάδια, με αυτοκόλλητο "Priority mail" έκανε μάλλον το γύρο του κόσμου μερικές φορές, ανοίχτηκε και τελικά παραδώθηκε (ενώ ήδη το θεωρούσα χαμένο). Το μόνο που μου έρχεται στην ώρα του είναι οι λογαριασμοί (ίσως επειδή αποστολέας και παραλήπτης είναι στην Αττική) :p (Sorry για το off topic) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts