virtua_striker Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 oi ellhnides zoun MONO gia na exoun thaymastes.. tous legomenous 'aylikous'.. ton brad pitt na exoun,tha theloun na tis koitaei o pakistanos pu pulaei cd.. einai TROMERA kompleksikes k anasfaleis... mia apo tis anasfaleies einai k h oikonomikh... alhtheia kamia den apanthse... einai swsto mia 18ra na exei paei me 20 antres k KANENAS na mhn thn ikanopoiei??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eserichia Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 σωστό αν αυτοί οι άντρες έχουν την αποψη για εκείνη ,που έχεις εσύ για τις γυναίκες. πολύ σωστό θα έλεγα... Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Μα τι λεμε τωρα... :rolleyes: σ'αυτη τη χωρα ελαχιστες γυναικες βαζουν την καριερα πανω απ'ολα ή εστω θελουν μια αξιοπρεπη δουλεια με καλο μισθο ,χωρις να δουλευουν για...συμπληρωμα στα λεφτα του αντρα...αποδειξη,το γεγονος πως μολις οι...πτυχιουχες γυναικες "καριερας" :lol: ψαρεψουν το πλουσιο λαβρακι για ν'αποκατασταθουν,αντιο ενδοξα ονειρα μανατζερ,διευθυντη ή επιχειρηματια... :lol: Και φυσικα στο εξωτερικο πεινανε ετσι? :p Α επισης εκει υπαρχει πληρης ισοτητα & οι γυναικες δεν αντιμετωπιζουν ρατσισμο στη δουλεια τους... :rolleyes: με λιγα λογια,φταινε ολοι οι υπολοιποι(στην Ελλαδα)εκτος απο τις ιδιες τις γυναικες... :rolleyes: Εδω ισχυει η παλια παροιμια:οποιος βαριεται να ζυμωσει δεκα μερες κοσκινιζει... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eserichia Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 επαναλαμβάνω: ."Η κοινωνια μας φταιει για τα αποτελεσματα τις δημοσκοπησης και οχι οι γυναικες καθαυτες" . Δεν συμφωνώ ακριβώς... Κάθε άτομο έχει τη δύναμη να αναπτύξει την προσωπικότητά του, παρά τις όποιες δυσκολίες της κοινωνίας. Αυτές οι δυσκολίες υπαρχουν όμως... είπα ότι δεν φταίνε; το αντίθετο... το ότι παραβλέπετε ολοφάνερα αυτό που λέω "Κάθε άτομο έχει τη δύναμη να αναπτύξει την προσωπικότητά του" ή το ότι υπερβάλετε όπως έγινε παραπάνω, με κάνει να συμπεράνω ότι είστε ήδη προδιαθετειμένοι για το θέμα και προκατηλλειμένοι... κανω λάθος; Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Ωραια λοιπον,ποιο ειναι το συμπερασμα?Οτι η μεγαλη πλειοψηφια των Ελληνιδων δεν εχει ισχυρη προσωπικοτητα(ή μηπως ανυπαρκτη?)& αφηνεται ερμαιο στα χερια των αντρων & της κοινωνιας,ενω θα μπορουσε να χαραξει τη δικη της πορεια μεσα σ'αυτη? :worry: Συγνωμη,αλλα ειναι πολυ απλο για να φαινεται αληθινο...ουτε χαζες ειναι οι γυναικες εδω,ουτε αβουλες,ουτε,ουτε,ουτε :!: απλα ειναι συμφεροντολογες & οποτε τους συμφερει(πχ. ρατσισμος στη δουλεια)επικαλουνται την "κακουργα κοινωνια" για να την κατακρινουν,οποτε ομως τους (ξανα)συμφερει εκθειαζουν το μονοπλευρο ρολο της μητερας/νοικοκυρας που πρεπει να εχουν χωρις να δουλευουν,γιατι ετσι ειναι η μητερα φυση... :rolleyes: ειναι δειγμα ωριμοτητας αυτο? :wacko: Ή σου φταιει για ολα η κοινωνια ή δε σου φταιει για τιποτα...δεν ειναι δυνατον στο 2005 πολλες να εχουν τη συμπεριφορα που ειχε η προ-προ-γιαγια τους,οταν ηταν κυριολεκτικα "δουλα & νοικοκυρα" σε ολους & σε ολα...που ειναι,στο κατω κατω,ο φεμινισμος σας?Περασε κι αυτη η μοδα? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eserichia Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 το συμπέρασμα που έχω βγάλει εγώ. Οι γυναίκες είναι πολύ πιο ανταγωνιστικές από τους άνδρες σε πολλά θέματα. θέλουν να νιώθουν καλύτερες και αυτό λανθασμένα το εξισώνουν με την οικονομική ευχέρεια. Επίσης θέλουν απελπισμένα να αποδεικνύουν ότι είναι ίσες και καλύτερες από τους άνδρες γι'αυτο θα παρατηρήσεις πολλές να κάνουν τα πάντα για να γίνουν σκληρές όπως οι άντρες συνάδελφοί τους, παραμερίζοντας τη θηλυκότητα τους. πηγή όλων αυτ'ων; απίστευτη ανασφάλεια... και τι μπορεί να γίνει γι αυτό; να βρουν τη δύναμη να αποκτήσουν αυτοεκτίμηση. όχι επιφανειακή... κάτι που γίνεται σε λίγες περιπτώσεις. Δεύτερηλύση: να βρουν κάποιον που θα καλύψει αυτές τις ανασφάλειες με αγαπη, και θα τους προσφέρει ασφάλεια (όχι οικονομική). Ασφάλεια που θα τισ κάνει να πιστέψουν ότι ότι κι αν γίνει ο σύντροφος τους θα είναι εκεί για να αντιμετωπίσουν μαζί τις δυσκολίες οικονομικές και μη. μια γυναίκα που το έχει αυτό δεν σκέφτεται πως θα αρμέξει το σύζυγό της,πίστεψέ με... σκέφτεται πως θα του εκφράσει αγαπη. ουτοπικό;... ίσως. εγώ το πιστεύω. Ποιος φταίει για την κατάσταση; όλοι και κάνείς. όλοι όταν μιλάμε για το σύνολο που απαρτίζει την κοινωνία,και κανείς όταν μιλάμε για καθέναν ξεχωριστά. Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 Ακομα κι αν μεσα απ'την αναζητηση ενος οικονομικα ευκαταστατου αντρα μια γυναικα εκφραζει αγαπη,προσωπικα δε θα ηθελα ποτε να μου συμβει κατι τετοιο... :shifty: προτιμω να με θελει καποια για χιλια δυο αλλα πραγματα,αλλα οχι για οικονομικους/ασφαλειας λογους... ;) Επισης υπαρχει & αλλη κατηγορια γυναικων,περα απ'τις υστερικες με την καριερα & αυτες που αναζητουν την ευκολη αποκατασταση...αυτες που αγωνιζονται καθημερινα,χωρις να τρελαινονται & εχοντας επιγνωση πως δεν ψαχνουν για τον...πριγκηπα του παραμυθιου,αλλα για ενα κοινο αντρα,με τα ιδια ονειρα μ'αυτες...αυτην ψαχνω(οπως & πολλοι αλλοι),ειναι τοσο δυσκολο να βρεθει? :worry: Οποιος/οποια θελει ας βοηθησει... :p :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 apla den exoun endoiasmous,anastoles..einai ADISTAKTES me skopo mono k mono na broun ton m@@@doulo PU THA TIS PLHRWNEI k aytes tha PSAXNOUN thaymastes.... DESPOINIS MPAZOPOULOU koita prwta thn KAMPOURA SOU k ase tis epiloges...akou thes 30 antres na dialekseis,... DIRTHWSE thn kampoura sou k meta bges gia na breis gkomeno.. den exoun aytognwsia den kseroun ti theloun. ASFALEIA leei...ti asfaleia kopela mou?gkomeno thes,antra h ton patera sou???? MHPWS EXETE MPERDEPSEI TOUS ROLOUS TWN PROSWPWN MESA STHN ZWH SAS? OI ELLHNIDES YPOTASONTAI SE OTIDHPOTE 'AGRIO' px enan albano.. enan aksesto anthrwpo enan plousio enan kathighth enan proistameno enan ergodoth OTIDHPOTE EINAI AGRIO STHN LEPTH FYSH TOUS ,AYTO TIS ELKEI... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eserichia Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 πρώτον να βελτιώσεις το ύφος σου... δεν απαιτώ να συμφωνείς μαζί μου, αλλά να με σέβεσαι όσο κι εγώ. Στο θέμα μα ς τώρα. Ασφάλεια= εμπιστοσύνη. σας ενοχλεί η λέξη ασφάλεια; να την αλλάξουμε σε εμπιστοσύνη δεν υπάρχει διαφορά.όσο για τον πρίγκιπα... εγώ αυτόν έψαχνα και μόνο μ'αυτον συμβιβάστηκα. το έχω πει νομίζω σε άλλο Thread περί σχέσεων: καλύτερα τίποτα παρά κάτι μέτριο. και αυτή η αυτογνωσία πια... υπάρχουν standard στις σχέσεις; έισαι όμορφη 20 points, έχεις σταθερή δουλειά; 30 points. Βρες τώρα άντρα με ανάλογη βαθμολογία... άλλωστε ποια γνώμη μπορεί να είναι αντικειμενική απόλυτα για έναν ανθρωπο; μπορεί να ξέρει κανείς τι μπορεί να δώσει ένας άντρας ή μια γυναίκα σε μια σχέση; αν ήταν έτσι και πήγαιναν οι άσχημοι με τις άσχημες και οι φτωχοί με τις φτωχές ή δεν ξέρω κι εγώ τι ο κόσμος θα ήταν απίστευτα πεζός. και αν το βλέπετε ωμά... ότι δίνεις παίρνεις σ'αυτή τη ζωή. βλέπεις 50ρηδες που δεν βλέπονται με χρήματα να παντρεύονται 20αρες θεογκόμενες με όνειρα για μεγάλη ζωή. η κοπέλα χαράμισε την ομορφιά της και ο κωλόγερος την περιουσία του. 1-1. Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 eserichia DEN MILOUSA GIA ESENA!!! pou eides na anaferomai se esena? :rolleyes: ti sxesh exei h ASFALEIA me thn empistosynh? KAMIA... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eserichia Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 ASFALEIA leei...ti asfaleia kopela mou?gkomeno thes,antra h ton patera sou???? Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 ASFALEIA leei...ti asfaleia kopela mou?gkomeno thes,antra h ton patera sou???? den to eipa gia esena... den eipa asfaleia leei h eserichia... eipa asfaleia leei...mia gynaika... amesws na me parekshghseis...pwpwpw :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eserichia Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 επίσης ασφάλεια νιώθει κανείς με εναν ανθρωπο όταν τον εμπιστευεται. αυτη ειναι η εννοια της ασφαλειας. δεν εννοούσα οικονομική ασφάλεια, το τονισα μαλιστα Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 'oi gynaikes poulane sex k agorazoun asfaleia' periodiko PLAYBOY... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eserichia Δημ. August 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2005 μπορω να σου αντιταξω πολλά αρθρα απο το cosmopolitan... αλλά προτιμώ να λέω τη δική μου γνωμη. Anyway, σιγουρα η λέξη ασφάλεια δεν χρησιμοποιείται όπως την χρησιμοποίησα εγώ. καληνύχτα... αυριο πάλι κατα τις 1 π.μ. Παράθεση There is only one way... My way... The kounelis way... :shifty: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Αse to cosmo einai ksexwristo topic :D :D kalo brady Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 Συγνωμη αλλα παραδοσιακα οι γυναικες ηθελαν τον γαμο.Τωρα τι αλλαξε?Μηπως ζω σε λαθος εποχη? Γιατι θα πρεπει οι αντρες να ζουν της γυναικες τους?Δεν θα πρεπει και η γυναικα να δουλευει να συμπληρωνει εστω τον οικογενειακο προυπολογισμο? Για μενα αν μια σχεση συνδεεται μονο με τον χρημα ειναι καταδικασμενη.. εγω πιστευω οτι καθενας πρεπει να βρισκει καποια ανταξια του και οχι με μονο κριτηριο την ομορφια. δυστυχως ειμαι συντηριτικος.πιστευω οτι για να παντρευτεις καποια πρεπει να πλησιαζει τις δικες σου δυνατοτητες.αλλιως θα υπαρχει διαφορα στον τροπο σκεψης το πως θα ξοδευονται τα λεφτα και αν δεν δουλευει η γυναικα τοτε ο αντρας θα ξοδευει τα λεφτα του για την γυναικα κατι που δεν θα το εκανα για καμμια γυναικα. η αν εχουν και ιδεολογικες διαφορες τοτε δεν καταλαβαινει τι τους συνδεει.. αν τωρα μιλαμε για μια απλη σχεση ναι ολα επιτρεπονται...αλλα για γαμο πρεπει να βρεις την καταλληλη και απο την κοινωνικοικονομικη οπτικη γωνια.Αν ενας απο τους δυο εχει καποια λεφτα και ο αλλος δεν εχει στο τελος του γαμου θα γινει πιο φτωχος αυτος που ειχε καποια λεφτα γιατι τα λεφτα δεν επαρκουν ποτε και οσα και να εχεις πρεπει να βγαζεις και αν εχει πολλα εξοδα τοτε και να δουλεεις πρεπει να βαζεις απο το πορτοφολι σου και συντομα θα χασεις τα λεφτα σου.. αν και οι δυο δεν εχουν πολλα τοτε ταιριαζουν περισσοτερο γιατι θα εχουν λιγοτερα εξοδα και οικονομικα θα βγαινουν αφου ουτος ι αλλως δεν θα εχουν μεγαλες απαιτησεις. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 εμενα με εξοργίζει που η πλειοψηφία τους είναι 'φεμινιστριες' ΜΟΝΟ για τα δικαιώματα τους... στις υποχρεώσεις το παίζουν 'συντηρητικές'... απο τα λεφτά του άντρα ΟΛΑ τα έξοδα του σπιτιού κ τα λεφτά τους ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΑΜ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jane_butterfly Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 και γω ξέρω αρκετά ζευγάρια παντρεμένα που ο μισθός της γυναίκας πάει απευθείας για εξόφληση δανείου για το σπίτι κτλ κτλ ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tomorrow Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 εγω παντως δεν θα δεχομουνα να πληρωνα εγω ολα τα εξοδα ακομα και αν ημουν δισεκατομυριουχος γιατι δεν το βλεπω σωστο. .Αν νομιζει μια γυναικα οτι με κραταει επειδη κανουμε σεξ εχει λαθο.Αν με ενδιεφερε μονο αυτο θα μου στοιχιζε λιγοτερο να ειχα μια αλλοδαπη Ουκρανεζα/Μολδαβεζα κτλ που ειναι αρκετα ωραιες και με λιγοτερες οικονομικες απαιτησεις απο το να συντηρω εγω ολα τα εξοδα. Παράθεση χρηστης:9210i,3650,GD87,8310,3510i, P800 παλαιοτερα : 768,V50,Τ28S,T68,7650 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 apla den exoun endoiasmous,anastoles..einai ADISTAKTES me skopo mono k mono na broun ton m@@@doulo PU THA TIS PLHRWNEI k aytes tha PSAXNOUN thaymastes.... DESPOINIS MPAZOPOULOU koita prwta thn KAMPOURA SOU k ase tis epiloges...akou thes 30 antres na dialekseis,... DIRTHWSE thn kampoura sou k meta bges gia na breis gkomeno.. den exoun aytognwsia den kseroun ti theloun. ASFALEIA leei...ti asfaleia kopela mou?gkomeno thes,antra h ton patera sou???? MHPWS EXETE MPERDEPSEI TOUS ROLOUS TWN PROSWPWN MESA STHN ZWH SAS? OI ELLHNIDES YPOTASONTAI SE OTIDHPOTE 'AGRIO' px enan albano.. enan aksesto anthrwpo enan plousio enan kathighth enan proistameno enan ergodoth OTIDHPOTE EINAI AGRIO STHN LEPTH FYSH TOUS ,AYTO TIS ELKEI...πεστα παιχταρα μου!!!! :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 εγω παντως δεν θα δεχομουνα να πληρωνα εγω ολα τα εξοδα ακομα και αν ημουν δισεκατομυριουχος γιατι δεν το βλεπω σωστο. .Αν νομιζει μια γυναικα οτι με κραταει επειδη κανουμε σεξ εχει λαθο.Αν με ενδιεφερε μονο αυτο θα μου στοιχιζε λιγοτερο να ειχα μια αλλοδαπη Ουκρανεζα/Μολδαβεζα κτλ που ειναι αρκετα ωραιες και με λιγοτερες οικονομικες απαιτησεις απο το να συντηρω εγω ολα τα εξοδα.σωστοοος με 50Ε θα την εχεις ενα 2ωρο την βδομαδα και μιλαμε για κλασεις καλυτερη απο την καθε μπουρουχα που στα κανει μπαλονια :D και με λιγα ακομα θα σου μαζευει και το σπιτι και φευγοντας θα σου κατεβαζει και τα σκουπιδια :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 virtua_striker αν φορουσα καπελο θα στο εβγαζα,δικε μου εγραψες.... Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtua_striker Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 eyxaristw poly filoi mu :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNISSS Δημ. August 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2005 sorry pou tha apogoiteusw tous antres alla den simfwnw. mporei na exw pesei stis eksaireseis... genikotera den m'aresei auti i stasi tou thimatos pou yotheteite.den sas areseio xaraktiras mias gynaikas? mhn to livanizeis file proxwra stin epomeni. an o kanonas einai oti oi gynaikes theloun lefta iparxoun exaireseis arketes gia olous, trust me... an itan etsi foitites kai ergates den tha ton brexane pote ton pitsiriko. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts