Jump to content

Honor 20 Pro

egodemis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενημερωτικά έχει notification Light κάτω από το ακουστικό.

Δηλαδη?

Επισης διαπύστωσα οτι σε αργη κινηση βιντεο στα 960fps διαρκει μονο λιγα δευτερόλεπτα. Γιατι?

Εχει πολυ ενδιαφερον και θα ηθελα παραπάνω

• Απαντήσεις 90
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδη?

Επισης διαπύστωσα οτι σε αργη κινηση βιντεο στα 960fps διαρκει μονο λιγα δευτερόλεπτα. Γιατι?

Εχει πολυ ενδιαφερον και θα ηθελα παραπάνω

notification LED για ειδοποιήσεις.

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• 1 month later...
Καλησπέρα,

Εχω μια ερώτηση για το Honor 20 το οποιο σκέφτομαι να αγορασω καινούργιο.

Έχει κανονικά Google Play Services και Android 10?

Thanks

Ναι έχει.........

Καλησπέρα,

Εχω μια ερώτηση για το Honor 20 το οποιο σκέφτομαι να αγορασω καινούργιο.

Έχει κανονικά Google Play Services και Android 10?

Thanks

κανονικα ολα υπαρχουν και μετα το android 10 Κλπ

• 1 month later...
Σαν "αναβάθμιση" από το Huawei p20 pro αξίζει στα 300€ μεταχειρισμένο;

και ναι και οχι δεν κερδίζεις παρα πολλα απο την αλλη δεν χανεις και τπτ (μονο κερδιζεις)

θα πάρεις μια ποιο γρήγορη συσκευη με περισσότερη ram και storage και καλύτερη camera (η αλήθεια ειναι δεν ξέρω αν και εδώ την κατέστρεψαν με την 10,1 οπως στο P30 pro p40 pro mate 20 pro κλπ

Σε κάποιες συσκευές έχω δει ότι πίσω αναγράφει αντί για honor - rhoon ξέρετε τι είναι αυτό?

Σε κάποιες συσκευές έχω δει ότι πίσω αναγράφει αντί για honor - rhoon ξέρετε τι είναι αυτό?
Έκδοση από την Κίνα

• 2 weeks later...
Έχει εξαφανιστεί από τα καταστήματα, θα ήθελα κάτι αντίστοιχο, προπαντός για την λήψη με λίγο φωτισμό και γενικά για τις κάμερες. Που πάω τώρα? Huawei p30? Pro? Xiaomi note 10,?

Έχει εξαφανιστεί από τα καταστήματα, θα ήθελα κάτι αντίστοιχο, προπαντός για την λήψη με λίγο φωτισμό και γενικά για τις κάμερες. Που πάω τώρα? Huawei p30? Pro? Xiaomi note 10,?
Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο όσα υπάρχουν κάνουν after shot processing στα νυχτερινά με ότι συνεπάγεται αυτό εκτός και αν βρεις κάποιο άλλο με παρόμοιο sensora

439.20€ με παζάρι από kotsovolo το μαύρο

μετά το κάζο απότο εν λόγω μαγαζι με το 1+nord το σκέφτομαι ... δε το είδα όταν είχε την "προσφορά" με μείον τον ΦΠΑ....

Edited by terry39

after shot processing

Δηλαδή; Τα p30,pro της Huawei και το Xiaomi note 10 που χρηματικά τουλάχιστον είναι ποιο ακριβά από το honor , δεν έχουν αντίστοιχο καλό σενσορα για νυχτερινές λήψεις και χρησιμοποιούν κάποια πατέντα? Τουλάχιστον αυτά της Huawei p30 που είναι σχεδόν η ίδια εταιρεία με την honor θέλω να πιστεύω ότι δεν κάνει τέτοια κόλπα

Δηλαδή; Τα p30,pro της Huawei και το Xiaomi note 10 που χρηματικά τουλάχιστον είναι ποιο ακριβά από το honor , δεν έχουν αντίστοιχο καλό σενσορα για νυχτερινές λήψεις και χρησιμοποιούν κάποια πατέντα? Τουλάχιστον αυτά της Huawei p30 που είναι σχεδόν η ίδια εταιρεία με την honor θέλω να πιστεύω ότι δεν κάνει τέτοια κόλπα

μα όλοι το κανουν αυτό ειναι μονόδρομος στα κινιτα με τους μικρούς σενσορες

συγκεκριμένο κινιτο απλά ειναι μοναδικό στο είδος του αν και το χάλασαν οτι αφορα την camera με το 10,1 και αυτο οπως και περισσότερα huawei που πήραν την 10,1

Αυτό έχει να κάνει λόγω του διαφράγματος(1,4) του φακού η όλου του συνδυασμού? Και γιατί δεν το συνέχισαν και στα άλλα τηλ του ομίλου?

Επίσης με ένα τόσο state of the art πακέτο κάμερας εντύπωση μου κάνει που δεν υπάρχει η επιλογή για βίντεο 4Κ 60fps όταν το βλέπεις σε υποδεέστερα κινητά

Αυτό έχει να κάνει λόγω του διαφράγματος(1,4) του φακού η όλου του συνδυασμού? Και γιατί δεν το συνέχισαν και στα άλλα τηλ του ομίλου?

Επίσης με ένα τόσο state of the art πακέτο κάμερας εντύπωση μου κάνει που δεν υπάρχει η επιλογή για βίντεο 4Κ 60fps όταν το βλέπεις σε υποδεέστερα κινητά

για αρχη ναι λογο διαφράγματος μετα φακός κλπ

δεν συνέχισαν γιατι $$ (πείραμα έκαναν ουσιαστικά)

για το 4k φταίνε πατέντες που δεν μπορούσαν να κανουν χρήση κάποιον codec στο cpu τους και αργότερα δεν θα μπορούν πλέον λόγο ban (το θεμα το ειχαν απο το p7 και μετα ουσιαστικά πάντα ήταν ποιο πίσω στο video recording καθος δεν ειχαν καποιες πατέντες και δεν μπορούσαν να κανουν χρήση gpu acceleration σωστό ετσι ήθελαν διπλάσια δύναμη cpu εκεί που άλλοι το έκαναν με μισά)

Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ικανοποιητικό

Με εξαίρεση το βίντεο σε επίπεδο φωτογραφίας κοντράρει στα ίσα ναυαρχίδες του 2020.

Πολυ ιδιαίτερο feature στο night mode το παραπάνω φως που διοχετεύει στο φακό καθώς και ότι ολη η επεξεργασία γίνεται πριν τη ληψη, δίνοντας ένα απότελεσμα που ρεζιλευει τη πλειονότητα των gcam

Κατ ταλλα μετά από κάιρο, ένα κινητό με νορμάλ διαστάσεις ελαφρύ και πολύ καλή μπαταρία. 'Διακριτικο" λειτουργικό ,smooth αφήνει θετική έμπειρια χρησης(έχω τη κινεζική εκδοση και είμαι ακόμα στην

3.0.0 δε ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι. Ευχάριστη έκπληξη για μένα το ηχείο καθώς και ότι επιτέλους έχουμε ένα ελαφρύ τηλέφωνο, βαρέθηκα τα τούβλα.

Στα μείον η οθόνη που όσο καλή και αν είναι δεν είναι αμολεντ.

Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα ικανοποιητικό

Με εξαίρεση το βίντεο σε επίπεδο φωτογραφίας κοντράρει στα ίσα ναυαρχίδες του 2020.

Πολυ ιδιαίτερο feature στο night mode το παραπάνω φως που διοχετεύει στο φακό καθώς και ότι ολη η επεξεργασία γίνεται πριν τη ληψη, δίνοντας ένα απότελεσμα που ρεζιλευει τη πλειονότητα των gcam

Κατ ταλλα μετά από κάιρο, ένα κινητό με νορμάλ διαστάσεις ελαφρύ και πολύ καλή μπαταρία. 'Διακριτικο" λειτουργικό ,smooth αφήνει θετική έμπειρια χρησης(έχω τη κινεζική εκδοση και είμαι ακόμα στην

3.0.0 δε ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι. Ευχάριστη έκπληξη για μένα το ηχείο καθώς και ότι επιτέλους έχουμε ένα ελαφρύ τηλέφωνο, βαρέθηκα τα τούβλα.

Στα μείον η οθόνη που όσο καλή και αν είναι δεν είναι αμολεντ.

μου αρζε πολύ που δεν υπηρχε πολύ after shot processing για νυχτερινή φώτο και αυτό φαινόταν στο pro mode (όταν τραβούσες σε raw )

Έχει γραφεί λίγο παραπάνω ότι μετά την έκδοση 10.1 έπεσε η ποιότητα των καμερών. Δηλαδή τι ακριβώς έγινε; Αντί να βελτιωθούν με την αναβάθμιση, τις υποβάθμισαν; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Έχει γραφεί λίγο παραπάνω ότι μετά την έκδοση 10.1 έπεσε η ποιότητα των καμερών. Δηλαδή τι ακριβώς έγινε; Αντί να βελτιωθούν με την αναβάθμιση, τις υποβάθμισαν; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

σε όλα τα huawei έγινε αυτό...... έκαναν στροφή στης social media foto εντυπωσιακές φώτο χωρίς λεπτομερια

• 2 weeks later...

Αντιμετωπίζει κανεις πρόβλημα με τη σελφι?

Πρώτη φορά με κινητό μου έτυχε αυτό.

Το φως από την οθόνη σαν να έχει πλημμύρισει την punch hole και όλες οι selfie ξαφνικά βγαίνουν με αραχνιασμα (ghost effect) κάτω δεξιά.

Any ideas?

Το φως από την οθόνη σαν να έχει πλημμύρισει την punch hole και όλες οι selfie ξαφνικά βγαίνουν με αραχνιασμα (ghost effect) κάτω δεξιά.

Any ideas?

2 περιπτώσεις

η κάπου ζεστάθηκε πάρα πολύ η συσκευη η έπεσε και έσπασε το εσωτερικό δαχτυλιο (την στέλνεις για εγγύηση αν δεν φαινεται κάποια ζημιά )

η ειναι μέσα σε δαχτυλιές και γινεται διάθλαση φωτός

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Το περίεργο είναι ότι δεν είχα τα παραμικρή πτώση και αυτό είναι που με προβληματίζει. Επίσης είμαι εκτός εγγύησης..

Ίδωμεν

Any ideas?

Αν το τζαμακι προστασιας ή ζελατινα δεν εχει τρυπα για την καμερα και ειναι ενιαιο τοτε θελει αλλαγμα με καποιο που δεν θα καλυπτει την καμερα.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!

Το περίεργο είναι ότι δεν είχα τα παραμικρή πτώση και αυτό είναι που με προβληματίζει. Επίσης είμαι εκτός εγγύησης..

Ίδωμεν

Εκτός? Πότε πέρασαν 2 χρόνια? Εκτός και αν το ανοίξεις η το πήρες από Κίνα κλπ