antonis_wrx Δημοσιεύτηκε July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 24, 2005 Είχα πάει τον υπολοιγιστή επειδή ζεσταινόταν πολύ για service στο πλαίσιο. Έχω δυο user accounts, ένα administrator και ένα limited. Το administrator έχει password. Όταν το πήρα πίσω ο τεχνικός είχε βγάλει τον κωδικό. Πώς το έκανε αυτό? :confused: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelru Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Παραξενο. Μπορει να ελειξε ο κωδικος και να τον αλλαξε αλλα παλι ζηταει κωδικο... ποιος ξερει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manik Δημ. July 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2005 Hiren's BootCD. Τζιμάνι ο τεχνικός... Παράθεση Tα κινητά μου : S25-M55-S65-EL71-W302-Mio A701-K530i-Monte-Blade-Xperia T-Meizu M2 Note-Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatigoal Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 yparxei episimo tool apo tin microsoft opu alazi ton kodiko se oti thes esi. opoe min nomizete otoi isaste asfalis me ta klidomena computerakia sas apo kapion pu gnorizei ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. July 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2005 Hiren's BootCD. Τζιμάνι ο τεχνικός... Τι ειναι το Hiren's Boot CD; Καποιο software; Γιατι εκανα googling αλλα μου εβγαλε μονο ιταλικα και ρωσικα sites ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 yparxei episimo tool apo tin microsoft opu alazi ton kodiko se oti thes esi. opoe min nomizete otoi isaste asfalis me ta klidomena computerakia sas apo kapion pu gnorizei ;) που μπορώ να το βρω? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Εγω χρησιμοποιω το Winternals Administrator's Pak το οποιο περιεχει το ERD Commander 2005 και μεχρι τωρα εχω "ξεκλειδωσει" πολλους admin (λογω δουλειας). Ο vatigoal εχει δικιο, αν καποιος ξερει δεν μπορεις να κρυψεις τιποτα... Administrator's Pak is a complete suite of powerful, versatile tools that allow you to repair unbootable or locked-out systems, restore lost data, remove malware from infected systems while the system is safely offline using your existing antivirus software, and diagnose system and network issues. Administrator's Pak includes ERD Commander 2005, Remote Recover, NTFSDOS Professional, Crash Analyzer Wizard, FileRestore, Filemon Enterprise Edition, Regmon Enterprise Edition, AD Explorer, Insight for Active Directory, and TCP Tools. ERD Commander 2005 When your server or workstation won't boot, you need ERD Commander 2005. ERD Commander 2005 boots dead systems directly from CD into a Windows-like repair environment. You'll have full access to the dead system's volumes, so you can diagnose and repair problems using tools located on the ERD Commander 2005 Start menu. And you'll have built-in network access to safely move data off of, or on to, the dead system. With ERD Commander 2005 you can repair a system quickly and easily, saving you time and rescuing your critical data. Key features: Boots dead systems directly from CD Easy, familiar Windows-like interface Intuitive Solution Wizard helps you select the right tool to correct your system issue Includes Crash Analyzer Wizard to pinpoint the cause of recent system crashes for repair Allows complete disk sanitizing/data removal with Disk Wipe utility Includes the Locksmith utility to reset lost Administrator passwords Includes FileRestore so that you can quickly find and recover deleted files Provides access to XP Restore Points on unbootable Windows XP systems Detect malware and other applications that may be consuming system resources Includes an Internet browser to facilitate downloading needed files and patches Compares key info on unbootable systems with that of a working system for diagnosis and troubleshooting Automatically identifies and replaces critical system files that have become corrupt Allows for formatting and partitioning of disks Provides emergency removal capability for faulty hotfixes Built-in network access to safely copy data to/from dead systems Repair and diagnostic tools located on Start menu Repair tools include System Restore tool, System File Repair, Service and Driver Manager, Hotfix Uninstall Wizard, Locksmith, Registry Editor, Explorer, Disk Management, and Command Prompt Data recovery tools include Disk Commander and FileRestore Diagnostic tools include Crash Analyzer Wizard, System Compare, Autoruns, Event Log Viewer, System Information, TCP/IP Configuration, and Logical volumes utilities Compatible with Windows NT, 2000, XP, and Server 2003 Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Otan to bios einai klidomeno... kai exw aferesi tin epilogi bootarismatos me cd.... Pws mporei na to kanei kapios? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trod Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Otan to bios einai klidomeno... kai exw aferesi tin epilogi bootarismatos me cd.... Pws mporei na to kanei kapios? Πολυ ευκολο. Βγαζεις την μπαταρια απο την matherboard και πηγαινει σε default options (αν και υπαρχει switch πια που το κανει, πανω στην matherboard). Και μετα μπορεις και να μπεις οπου θελεις αλλα και ειναι default επιλογη να κανει boot απο το CD πρωτα. Παράθεση Samsung S21 Ultra Samsung Note 9 Samsung Galaxy Watch 4 [c0rrupt3d_tranSm1SS10n] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Τι ειναι το Hiren's Boot CD; Καποιο software; Επίσημη σελίδα του Hiren's BootCD 7.0 http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd.html? Δεν έχει link για download, γι'αυτό υπάρχουν τα pm :) (48.2mb) Δηλαδή αν βγει η μπαταρία από το motherboard, γίνεται reset και σβήνεται ο κωδικός? Καλό. yparxei episimo tool apo tin microsoft opu alazi ton kodiko Κάποιο Link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Δηλαδή αν βγει η μπαταρία από το motherboard, γίνεται reset και σβήνεται ο κωδικός? Καλό.Συνήθως υπάρχει κάποιο jumper γι'αυτή τη δουλειά. Αναφέρεται στο manual της μητρικής. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Συνήθως υπάρχει κάποιο jumper γι'αυτή τη δουλειά. Αναφέρεται στο manual της μητρικής. Μα καλα... αφου σου δινετε η δυνατοτητα να "κλειδωσεις" το PC απο το Bios, γιατι μπορει να αναιρεθει αυτη η δυνατοτητα τοσο ευκολα; ! (Και να μην απαντησετε δεν με νοιαζει... Ρητορικη ερωτηση ηταν περισσοτερο ! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Δεν είναι τόσο εύκολο, γιατί πρέπει: 1. Να ξέρεις που βρίσκεται το jumper. 2. Να μπορείς να ανοίξεις το κουτί και να το πειράξεις. Πολλές φορές τίποτα από τα δύο δεν είναι εύκολο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Kai se laptop? Nia dialisw to laptop gia na 3eklidosw to bios? :p Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 paidia to katebasa to cd...apaixttoooooooooooooooooooooooooo kana programma gia kleidomeno bios????????????/ opos eipe kai o filos paizoun laptop...... kai to exo anagkh gia ena palio laptop pou exo kai den 8umamai kodiko! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts