Jump to content

φυσικο αεριο ερωτηση

kous1349
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας φιλοι μ,

Μενω με την κοπελα μ σε καινουργιο σπιτι και εχει φυσικο αεριο... το ανοιγουμε περιπου 4-5 ωρες στους 20βαθμους.. ειναι οικονομικη καταναλωση ? πως πρεπει να το λειτουργω και ποσο περιπου βγαινει ο μηνας σε χρηματα?

Καλησπέρα, κοίτα εγώ το έχω στους 17 όταν δεν θέλω και το ανεβάζω όπως και εσύ στους 21-22 μέχρι να ζεστάνει. δεν το κλείνω ποτέ- πάντα στο ΟΝ. και μια χαρά οικονομικά ερχόταν. Τώρα εξαρτάται και που μένεις, πως είναι το σπίτι κτλ.

Μπορείς να δοκιμάσεις για ένα μήνα και να σημειώνεις τι καις από τον μετρητή και να υπολογίσεις τι θα πληρώσεις

Δεν υπάρχει στάνταρ πόσο λογαριασμού.

Οκ, το καις κάθε μέρα στους 20 αλλά σταματάει ποτέ??? Πιάνει την επιθυμητή θερμοκρασία?

Αν ναι, τότε θα πληρώνεις λίγα. Αν όχι, τότε πολλά

Πρέπει να βλέπεις πόσες ώρες γράφει ο μετρητής. Μόνο έτσι θα καταλάβεις

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ναι, καίει συνέχεια για 4 ώρες ή στην πρώτη ώρα λειτουργίας πιάνει θερμοκρασία και μετά απλά ανάβει για συντήρηση???

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• 3 weeks later...
Καλησπέρα στην ομάδα σήμερα βγήκε ο αναλυτικός της πολυκατοικίας και βγήκε ότι έκαψα 48 θερμό μονάδες ..ειναι καλα;πάντα το έχω στο 18 με 20 θερμοκρασια

• 2 months later...
  • 4 weeks later...

Καλησπέρα μιας και υπάρχει θέμα να ρωτήσω κάτι σχετικό. Σκέφτομαι να φύγω από τη ΔΕΗ και να πάω στο φυσικό αέριο Αττικής και για το ρεύμα.

Έχει κάποιος φίλος σχετική γνώση; θετικά αρνητικα;

Ευχαριστώ

• 3 months later...

Καλησπερα και πάλι,

Ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Προχώρησα στην αίτηση για φυσικό αέριο. Είχαμε γράψει στην αίτηση το που θα προτιμούσα να μπει η παροχή. Ήρθαν από την εταιρεία και είπαν ότι δεν μπορει να μπει εκεί γιατι σε περίπτωση που θελήσουν να βάλουν και άλλοι από την πολυκατοικίαδεν χωράνε όλα τα ρολόγια. Οπότε έβαλαν σήμανση για άλλη θέση. Στην γωνία της πολυκατοικίας στη οποία χωράνε μελλοντικά όλα τα ρολόγια αν θέλουν να βάλουν οι υπόλοιποι.

Το θέμα που προέκυψε τώρα είναι ότι έχει μαγαζί στη γωνία το οποίο είναι αρκετό καιρό (χρόνια) κλειστό. Σήμερα που μπήκε το ρολόι ήρθε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και λέει ότι δεν μπορεί να να μπει εκεί γιατί θέλει να κάνει ανακαινιση στο μαγαζί να αλλάξει τζαμαρίες και ότι αν μπουν και αλλα ρολόγια το χαλάνε το μαγαζί.

Πήρε στην εταιρεία φυσικού αερίου και έκανε θέμα. Του είπαν ότι θα επικοινωνήσοθν μαζί μου αύριο. Τους πήρα και εγώ για να ρωτήσω,αλλά το αρμόδιο τμήμα ήταν κλειστό τώρα. Και θα πάρω αύριο πρωί

Διακριτικά ο τύπος μου είπε ότι δεν θα αφήσει να μπει εκεί το ρολόι,, το θέμα είναι από τη στιγμή που τ έχει μπει το μπορεί να γίνει;

Είναι στην κολόνα της πολυκατοικίας που είναι και γωνία του μαγαζιού έχει δικαίωμα να κάνει κάτι;

Αν μου πουν ότι δεν υπάρχει θέμα από την εταιρία αερίου μπουν τα υπόλοιπα ρολόγια μετρητες και μελλοντικά εκεί, μπορεί να μου κάνει θέμα;

Edited by tsamadas

Καλησπερα και πάλι,

Ερώτηση αν κάποιος γνωρίζει. Προχώρησα στην αίτηση για φυσικό αέριο. Είχαμε γράψει στην αίτηση το που θα προτιμούσα να μπει η παροχή. Ήρθαν από την εταιρεία και είπαν ότι δεν μπορει να μπει εκεί γιατι σε περίπτωση που θελήσουν να βάλουν και άλλοι από την πολυκατοικίαδεν χωράνε όλα τα ρολόγια. Οπότε έβαλαν σήμανση για άλλη θέση. Στην γωνία της πολυκατοικίας στη οποία χωράνε μελλοντικά όλα τα ρολόγια αν θέλουν να βάλουν οι υπόλοιποι.

Το θέμα που προέκυψε τώρα είναι ότι έχει μαγαζί στη γωνία το οποίο είναι αρκετό καιρό (χρόνια) κλειστό. Σήμερα που μπήκε το ρολόι ήρθε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού και λέει ότι δεν μπορεί να να μπει εκεί γιατί θέλει να κάνει ανακαινιση στο μαγαζί να αλλάξει τζαμαρίες και ότι αν μπουν και αλλα ρολόγια το χαλάνε το μαγαζί.

Πήρε στην εταιρεία φυσικού αερίου και έκανε θέμα. Του είπαν ότι θα επικοινωνήσοθν μαζί μου αύριο. Τους πήρα και εγώ για να ρωτήσω,αλλά το αρμόδιο τμήμα ήταν κλειστό τώρα. Και θα πάρω αύριο πρωί

Διακριτικά ο τύπος μου είπε ότι δεν θα αφήσει να μπει εκεί το ρολόι,, το θέμα είναι από τη στιγμή που τ έχει μπει το μπορεί να γίνει;

Είναι στην κολόνα της πολυκατοικίας που είναι και γωνία του μαγαζιού έχει δικαίωμα να κάνει κάτι;

Αν μου πουν ότι δεν υπάρχει θέμα από την εταιρία αερίου μπουν τα υπόλοιπα ρολόγια μετρητες και μελλοντικά εκεί, μπορεί να μου κάνει θέμα;

Συγγνώμη, αλλά στην πολυκατοικία που μένεις δεν έχει τοποθετηθεί ο μετρητής; Οι άλλοι/μελλοντικοί μετρητές, έχουν προβλέψει να μπούν πάλι στην πολυκατοικία που μένεις, σωστά; Νομικά δε ξέρω πως μπορεί να σταθεί ότι του "χαλάει το μαγαζί" (;;; ) ~ αν χρησιμοποίησε ακριβώς αυτή τη φράση.

Edited by thodoris85

Σε εσένα τι να κάνει; Εσύ ζήτησες αέριο και από όσο ξέρω, αυτό δεν είναι παράνομο. Η εταιρία αποφασίζει το που θα μπει και τι και φυσικά έχει την ευθύνη για τη νομιμότητα της τοποθέτησης.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

Σε εσένα τι να κάνει; Εσύ ζήτησες αέριο και από όσο ξέρω, αυτό δεν είναι παράνομο. Η εταιρία αποφασίζει το που θα μπει και τι και φυσικά έχει την ευθύνη για τη νομιμότητα της τοποθέτησης.

Καλά αυτό εννοείται ότι δεν θα έχει πρόβλημα και δε νομίζω να αλλάξει και κάτι.

Πολλά ρολόγια τοποθετούνται σε προσόψεις μαγαζιών.

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9