Jump to content

AnaVasi

lepes
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημερα,εχω ειδη το D3 αλλα εχω ακουσει οτι οι χαρτες της αναβασης ειναι πιο αναλυτικη και εχουν παρα πολλες πληροφοριες και για χωματοδρομους..Το εχει κανεις ξερει κανεις τπτ;

Καλημερα,εχω ειδη το D3 αλλα εχω ακουσει οτι οι χαρτες της αναβασης ειναι πιο αναλυτικη και εχουν παρα πολλες πληροφοριες και για χωματοδρομους..Το εχει κανεις ξερει κανεις τπτ;

οι χάρτες εχουν πολυ λεπτομερεια σε βουνα (παρνηθα,Υμμητό,παρνασσο και αλλα), χρησιμοποιει το toponavigator (ελληνικό προγραμμα) και τα pathaway,oziexplorer και fugawi για ανοιγμα των χαρτών οι οποίοι ειναι εικόνες tif σε μορφή γεωαναφερμένης εικόνας (αρχείο τύπου TIFF που συνοδεύεται από το αντίστοιχο TFW). Το μοναδικό μειον ειναι η τσουχτερη τιμη για το toponavigator και για μεμονωμένους χάρτες καθώς και οτι απλά σου δίνει στίγμα στην εικόνα και οχι οδηγίες ή υπολογισμό διαδρομής. Για οποιον ενδιαφ'ερεται να παρει τα βουνα και τα λαγκάδια βουρρρ :D

Αυτο ακριβως θελω το στιγμα μου σε χωματοδρομους.... κοιτα τους χαρτες θα τους αγoρασω σιγουρα, λες στο aivanet να βρω τα apps?

Αυτο ακριβως θελω το στιγμα μου σε χωματοδρομους.... κοιτα τους χαρτες θα τους αγoρασω σιγουρα, λες στο aivanet να βρω τα apps?

ουτε το toponavigator ουτε ολα τα αλλα που ανεφερα θα βρεις με τον τροπο που θες, θα χρειαστεί να τα αγορασεις

Jimoupas το D3 ειναι το destinator3 ενα κορυφαιο προγραμμα για πλοηγηση.

Panaros, ποτε μη λες ποτε ειδικα για τετοια προγραμματα νομιζω οτι κατι μπορει να βρεθει :)

Καλημερα τελικα εχω το ozi explorer πια για pc και για ppc ;)

Φιλε jimoupas για να μη σου λεω βλακειες δες στο http://WWW.NGI.GR που εχει το D3 :)

• 3 months later...