lepes Δημοσιεύτηκε July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 22, 2005 Καλημερα,εχω ειδη το D3 αλλα εχω ακουσει οτι οι χαρτες της αναβασης ειναι πιο αναλυτικη και εχουν παρα πολλες πληροφοριες και για χωματοδρομους..Το εχει κανεις ξερει κανεις τπτ; Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Καλημερα,εχω ειδη το D3 αλλα εχω ακουσει οτι οι χαρτες της αναβασης ειναι πιο αναλυτικη και εχουν παρα πολλες πληροφοριες και για χωματοδρομους..Το εχει κανεις ξερει κανεις τπτ; οι χάρτες εχουν πολυ λεπτομερεια σε βουνα (παρνηθα,Υμμητό,παρνασσο και αλλα), χρησιμοποιει το toponavigator (ελληνικό προγραμμα) και τα pathaway,oziexplorer και fugawi για ανοιγμα των χαρτών οι οποίοι ειναι εικόνες tif σε μορφή γεωαναφερμένης εικόνας (αρχείο τύπου TIFF που συνοδεύεται από το αντίστοιχο TFW). Το μοναδικό μειον ειναι η τσουχτερη τιμη για το toponavigator και για μεμονωμένους χάρτες καθώς και οτι απλά σου δίνει στίγμα στην εικόνα και οχι οδηγίες ή υπολογισμό διαδρομής. Για οποιον ενδιαφ'ερεται να παρει τα βουνα και τα λαγκάδια βουρρρ :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Αυτο ακριβως θελω το στιγμα μου σε χωματοδρομους.... κοιτα τους χαρτες θα τους αγoρασω σιγουρα, λες στο aivanet να βρω τα apps? Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Μπορώ να ρωτήσω τι είναι το D3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Αυτο ακριβως θελω το στιγμα μου σε χωματοδρομους.... κοιτα τους χαρτες θα τους αγoρασω σιγουρα, λες στο aivanet να βρω τα apps? ουτε το toponavigator ουτε ολα τα αλλα που ανεφερα θα βρεις με τον τροπο που θες, θα χρειαστεί να τα αγορασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Jimoupas το D3 ειναι το destinator3 ενα κορυφαιο προγραμμα για πλοηγηση. Panaros, ποτε μη λες ποτε ειδικα για τετοια προγραμματα νομιζω οτι κατι μπορει να βρεθει :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Lepes ευχαριστώ ! Μήπως ξέρετε αν μπαίνει στο 7610 και που μπορώ να το βρώ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepes Δημ. July 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Καλημερα τελικα εχω το ozi explorer πια για pc και για ppc ;) Φιλε jimoupas για να μη σου λεω βλακειες δες στο http://WWW.NGI.GR που εχει το D3 :) Παράθεση Great Blog For WMP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Renovatio Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 Telika to leitourghses to off road xarth?axizei?tha to brw free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts