egodemis Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Η gcam στο mi9t pro μπαίνει εύκολα ή είναι διαδικασία; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πρεπει να βρεις την σωστή για αρχη που παιζει καλα γενικός πρέπει να κανεις δοκιμές και προφανώς μετά από κάποιο update μεγαλο ψάχνεις παλι όπως δλδ γινεται με κάθε gcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2019 Η gcam στο mi9t pro μπαίνει εύκολα ή είναι διαδικασία; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορείς να βάλεις αυτή που προτείνω (gcam + ρυθμισεις) στο thread του mi a3. Ίδια συμπεριφορά έχουν στο βασικό φακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Η πιο safe επιλογή είναι το mi9t pro. Gcam είναι υπόθεση ενός λεπτού Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Μπα, μην το λες. Η asus συνηθως εχει πολύ καλύτερο λογισμικό στις κάμερες και εξαιρετικό βίντεο. Οπότε και gcam να μην παίρνει δεν νομίζω να χει θέμα. Άσε που έχει μπαταρία τέρας και ποιότητα κατασκευής asus. Ακόμα νοσταλγώ το zenfone 3 zoom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 Μπα, μην το λες. Η asus συνηθως εχει πολύ καλύτερο λογισμικό στις κάμερες και εξαιρετικό βίντεο. Οπότε και gcam να μην παίρνει δεν νομίζω να χει θέμα. Άσε που έχει μπαταρία τέρας και ποιότητα κατασκευής asus. Ακόμα νοσταλγώ το zenfone 3 zoom.Δε διαφωνώ. Κι εγώ επειδή μ αρέσει ν πηγαίνω κόντρα στ ρεύμα, στ Asus θ πηγαίνα. Αλλά... Δε ξέρουμε πολλά για τη συσκευή κ νομίζω το xiaomi θα έχει καλύτερη υποστήριξη μακροπροθεσμα. Επίσης βρίσκεις το xiaomi στ skroutz Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2019 (edited) Καλά το ότι το παίρνεις άμεσα από ελληνικό κατάστημα εννοείται πως είναι θετικό. Ας δει reviews και από τα 2 και βλέπει. Εγώ το γλυκοκοιταζα πολύ καιρό το zenfone 6 αλλά όταν έκατσε η ευκαιρία με τα κουπόνια τα είχα ήδη σκάσει στο 1+7. Edited November 22, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts