Jump to content

Συσκευή με radio fm μέχρι 400 ευρώ

aggelos33
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η gcam στο mi9t pro μπαίνει εύκολα ή είναι διαδικασία;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πρεπει να βρεις την σωστή για αρχη που παιζει καλα γενικός πρέπει να κανεις δοκιμές και προφανώς μετά από κάποιο update μεγαλο ψάχνεις παλι όπως δλδ γινεται με κάθε gcam

Η gcam στο mi9t pro μπαίνει εύκολα ή είναι διαδικασία;

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπορείς να βάλεις αυτή που προτείνω (gcam + ρυθμισεις) στο thread του mi a3. Ίδια συμπεριφορά έχουν στο βασικό φακό.

Η πιο safe επιλογή είναι το mi9t pro. Gcam είναι υπόθεση ενός λεπτού

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Μπα, μην το λες. Η asus συνηθως εχει πολύ καλύτερο λογισμικό στις κάμερες και εξαιρετικό βίντεο. Οπότε και gcam να μην παίρνει δεν νομίζω να χει θέμα. Άσε που έχει μπαταρία τέρας και ποιότητα κατασκευής asus. Ακόμα νοσταλγώ το zenfone 3 zoom.

Μπα, μην το λες. Η asus συνηθως εχει πολύ καλύτερο λογισμικό στις κάμερες και εξαιρετικό βίντεο. Οπότε και gcam να μην παίρνει δεν νομίζω να χει θέμα. Άσε που έχει μπαταρία τέρας και ποιότητα κατασκευής asus. Ακόμα νοσταλγώ το zenfone 3 zoom.
Δε διαφωνώ. Κι εγώ επειδή μ αρέσει ν πηγαίνω κόντρα στ ρεύμα, στ Asus θ πηγαίνα. Αλλά... Δε ξέρουμε πολλά για τη συσκευή κ νομίζω το xiaomi θα έχει καλύτερη υποστήριξη μακροπροθεσμα. Επίσης βρίσκεις το xiaomi στ skroutz

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Καλά το ότι το παίρνεις άμεσα από ελληνικό κατάστημα εννοείται πως είναι θετικό. Ας δει reviews και από τα 2 και βλέπει.

Εγώ το γλυκοκοιταζα πολύ καιρό το zenfone 6 αλλά όταν έκατσε η ευκαιρία με τα κουπόνια τα είχα ήδη σκάσει στο 1+7.

Edited by Antretng