PARGINOS Δημοσιεύτηκε November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 18, 2019 Παίδες σκέφτομαι να αγοράσω το Realme x2 pro. Τι λέτε; Είναι σε καλά λεφτά. Από Amazon. 440€. Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με εγγύηση. Τι λέτε; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Δύσκολα πράγματα...εγγύηση μονο amazon..έχει την 800αρα;;; Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 18, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2019 Έχει 800αρα. Έτσι λέει τουλάχιστον Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. November 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2019 Αλλά δεν ξέρω τι παίζει με εγγύηση. Τι λέτε; Πολύ καλύτερη από σκρουτζομάγαζο ή ακόμα και επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία. 2-3 φορές μου χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω την εγγύηση που δίνουν (είμαι χρόνια πελάτης), και μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikotsam Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Στο Ισπανικό amazon η έκδοση με 12GB RAM - 256GB ROM στα 449€ χωρίς μεταφορικά. https://www.amazon.es/gp/product/B07Z5FB87H/?th=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainChris Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 η καλυτερη συσκευή με διαφορα ειδικα σε αυτά τα χρηματα. Από εγγύηση μην αναλαμβανει η Αμαζον. Αν και η ιδια η Realme είναι θυγατρικη της Oppo που βγαζει και τα OnePlus και ολοι εχουν να λενε τα καλυτερα για την υποστιριξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Μετά τα τελευταία γεγονότα η op δεν είναι και ότι καλύτερο σε υποστηρίξη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2019 Το παρήγγειλα από Amazon. es. Είχε black friday η έκδοση με 12G και 256GB 450€. Νομίζω ότι με αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Θα δούμε όταν έρθει η εντυπώσεις Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koprodogis Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Αν το συγκρίναμε σε σχέδη με ένα samsung S10 πιστευετε αξίζει; Ενδιαφέρεται ο αδερφός μου για το 12/256 Στο επίσημο κατάστημά τους έχει 489€, από εκεί ή amazon που είναι και λίγο πιο φθηνό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 30, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Σαν χαρακτηριστικά νομίζω είναι ανώτερο. Και μπαταρία καλύτερη και φόρτιση. Και τιμή δέλεαρ. Εγώ το παρήγγειλα. Ίδωμεν. Θ σας πω εντυπώσεις Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. November 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Αν το συγκριναμε Με op7t ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. November 30, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2019 Ίδια χαρακτηριστικά ακριβώς, χαμηλότερη τιμή. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koprodogis Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Κανένα νέο από τους κατόχους, σε στυλ review? Στο insomnia βλέπω έσκασαν 4 αγγελίες μαζεμένες. Τόσοι πολλοί για review ή μαπα το καρπούζι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrs5 Δημ. December 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2019 Φρέσκο .. https://www.xda-developers.com/realme-x2-pro-xda-review/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. December 14, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2019 Είμαι κάτοχος εδώ και 4 μέρες του κινητού. Εχω γράψει τις πρώτες εντυπώσεις μου. Έχω ανοίξει νήμα για το Realme x2 pro. Μια πρόταση θα πω μόνο... Αδιανόητα καλό για αυτά τα λεφτά! Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts