Nokkia Δημοσιεύτηκε July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 21, 2005 ασχολειται κανεις με το κυνηγι χταποδιων και ψαροων με ψαροντουφεκο/καμακι; σε ποιες περιοχες υπαρχουν πολλα χταποδια και παραξενα ψαρια; ( για ελλαδα μιλαμε παντα.. ) ξερετε περιοχες που δεν εχουν ψαχτει πολυ; αμα μπορειτε να πειτε κυριως για περιοχες στην χαλκιδικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 ασχολειται κανεις με το κυνηγι χταποδιων και ψαροων με ψαροντουφεκο/καμακι; σε ποιες περιοχες υπαρχουν πολλα χταποδια και παραξενα ψαρια; ( για ελλαδα μιλαμε παντα.. ) ξερετε περιοχες που δεν εχουν ψαχτει πολυ; αμα μπορειτε να πειτε κυριως για περιοχες στην χαλκιδικη. εδω και 10 χρονια κανω ψαροντουφεκο χειμωνα-καλοκαιρι.κυριως το ειμαι fan των χταποδιων γιατι εχει ψαξιμο πολυ για να τα βρεις και επισης ο νοστιμος μεζες που σου προσφερει το συγκεκριμενο ειδος.στα παρακατω link θα μαθεις περισσοτερα για το συγκεκριμενο θεμα.. http://www.theabyss.gr και http://www.fishfinder.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 εχει δει κανεις απο εσας σμερνα; εγω ειδα μια περιπου στα 2 μετρα μεσα στο νερο και τρομαξα παρα πολυ! ειναι πολυ ομορφο και συναμα τρομακτικο ψαρι! παντως ο γοφιος, σπαρος και το κεφαλοπουλο πιανονται δυσκολα με το ψαροντουφεκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 εχει δει κανεις απο εσας σμερνα; εγω ειδα μια περιπου στα 2 μετρα μεσα στο νερο και τρομαξα παρα πολυ! ειναι πολυ ομορφο και συναμα τρομακτικο ψαρι! παντως ο γοφιος, σπαρος και το κεφαλοπουλο πιανονται δυσκολα με το ψαροντουφεκο. friends Nokkia που την πετυχες 2 μετρα σμερνα,σε ναυαγιο βουτηξες...εγω μεχρι και τα 55 μετρα που εχω κατεβει scuba τετοιο θεαμα δεν αντικρησα,μεχρι και 1 μετρο εχουμε δει αλλα τοσο με τιποτα.θα την περασες για κανενα μουγκρι,αλλωστε μοιαζουν πολυ αυτα μεταξυ τους. οσο για τον γοβιο και οχι "γοφιο" ειναι απο τα ψαρια που ειναι βραδυκινητα και επισης κολανε πανω σε βραχους και με το οπλο τα χτυπας ευκολα.επισης και ο σπαρος και ο κεφαλος χτυπιουνται επισης ευκολα γιατι ειναι αφροψαρα και ειναι απο τα ψαρια που τα βρισκεις παντα.μαλλον θα εχεις μπερδευτει με αλλα γιατι αυτα που λες ειναι αναληθεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 παντως ο γοφιος, σπαρος και το κεφαλοπουλο πιανονται δυσκολα με το ψαροντουφεκο. Εννοείται. Είναι σαν να θέλεις να σκοτώσεις μύγα με κανόνι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 21, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 εισαι σιγουρος οτι τα κεφαλοπουλα πιανονται ευκολα; σε καταλαβαινουν και φευγουν αμεσως. το ψαρι που ειδα και λεω οτι ειναι σμερνα ειχε μωβ χρωμα και βρισκοταν κατω απο βραχους. το ειδα στο 1 μετρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Me psarontoufeko den pianontai. To psarontoufeko einai gia megala psaria. oxi gia sparakia kai tseroules. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 ε καλα, οχι και για πολυ μεγαλα ψαρια. ο παταρας μου πριν πολλα χρονια χτυπησε στο κεφαλι μια σμερνα, αλλα εκεινη οχι μονο δεν πεθανε αλλα τραβηξε το ψαροντουφεκο με δυναμη τοση ωστε ο πατερας μου αναγκαστηκε να το αφησει και υστερα απο λιγο καταφερε και ξεφυγε απο την τριαινα του ψαροντουφεκου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Εγώ ψαρεύω κάθε καλοκαίρι με πετονιά... Και αυτό καλο είναι ! Μου αρέσει αρκετά. Βέβαια τα ψάρια μου δεν τα τρώμε γιατί ως που να τους βγάλω το αγκίστρι το έχω κάνει κομμάτια το ψάρι!λολ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 ε καλα ας σε βοηθαει ο πατερας σου! καποιο καλο μερος στην χαλκιδικι γνωριζει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 gia psarontoufeko oxi...an eisai fan tou psarematos me kalami h petonia na se enhmerosoume :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 εισαι σιγουρος οτι τα κεφαλοπουλα πιανονται ευκολα; σε καταλαβαινουν και φευγουν αμεσως. το ψαρι που ειδα και λεω οτι ειναι σμερνα ειχε μωβ χρωμα και βρισκοταν κατω απο βραχους. το ειδα στο 1 μετρο. φιλε στο 1 μετρο ειναι πολυ δυσκολα να συναντησεις σμερνα,αυτο που ειδες εσυ ειναι μουγκρι.η σμερνες ειναι χρωματος μαυρο συνηθως και πολυ σπανια ανοιχτο καφε και παρουσιαζουν πολλες κηλιδες χρωματος καφε σε ολο το σωμα τους.παρακατω θα δεις τις διαφορες των δυο συγγενικων ψαριων και μαλιστα το ενα δεν σε ακουμπαει καθολου και το αλλο εαν πειναει σου ορμαει πανω σου κατευθειαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 22, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 αυτο που ειδα μοιαζει πιο πολυ με αυτο της πρωτης φωτογραφιας, μονο που ηταν πιο σκουρο μωβ και ειχε και φωσφωρουχα πτερυγια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Σίγουρα μουγκρί ήταν. Τόσο ρηχά δεν βγαίνουν οι σμέρνες. Παιδιά το πόσο δύσκολα σκοτώνεται η σμέρνα το είδα πριν απο κανένα μήνα. Χτυπημένη στο κεφάλι (βγήκε από την άλλη το καμάκι) την είχα έξω απο το νερό πάνω απο μισάωρο και ήταν ακόμα ζωντανή. Φίλε Nokkia η Χαλκιδική έχει πολλά καλά μέρη για ψαροντούφεκο. Αλλά δεν μπορείς να πας οδικώς εκεί. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Όσο για τα κεφαλόπουλα έχει δίκαιο ο Nokkia. Δεν μπορείς να τα χτυπήσεις με ψαροντούφεκο. Εκτός από έναν τρόπο. Αλλά δεν είναι και πολύ νόμιμος Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 παντως εγω χτυπησα 2 κεφαλοπουλα σε αποσταση 10 εκατοστων!! μαλλον θα κοιμοντουσαν.. αλλα μονο 2 τα αλλα εφευγαν αμεσως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 αυτο που ειδα μοιαζει πιο πολυ με αυτο της πρωτης φωτογραφιας, μονο που ηταν πιο σκουρο μωβ και ειχε και φωσφωρουχα πτερυγια.. τωρα που το λες ετσι. δεν ειναι μουγκρι.ειναι σιγουρα δρογκος.τα χαρακτηριστικα που αναφερες ειναι σημα κατατεθεν του συγκεκριμενου ψαριου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigorodrepani Δημ. September 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2008 ego paidia psareyo arketa xronia kiriotera stin kriti . exo dei xtapodia 6kilon se miso metro nero kai smernes mexri kai 1metro se 0.5-3 metra. den exo dei pote drogko i mougri ma pote! mono smernes pou oles eytixos xtypithikan sto myalo i sto mati kai pethanan apeytheias xois kamia antistasi . kathariste grigora to aima gia na min aporofithei kathariste tin kopste tin kommatia kai psiste tin tiganiti . miammmmmmmmmm:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. September 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2008 http://www.imageshack.gr/files/4em327dvuub6xzub6z27_thumb.jpg http://www.imageshack.gr/files/mcwn1bn67lxaylnrdozu_thumb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts