Jump to content

Αλλαγή επιτέλους του xiaomi redmi note 4x με τι;

galgio21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας και από εμένα. Θέλω να αντικαταστήσω το xiaomi redmi note 4x με νεότερο μοντέλο. Με ενδιαφέρει να έχει καλή κάμερα και μπαταρία για αυτή την κατηγορία. Τα χρήματα που Θέλω να δώσω είναι περίπου 250 €. Θα ήθελα για αλλαγή, αν και ευχαριστημένος από το προηγούμενο, να μην είναι πάλι xiaomi. Παρ όλα αυτά κοιτάω με την σειρά που τα αναφέρω το Samsung a 50, το xiaomi mi9 lite , και το Motorola one vision. Αναμένω σχόλια και πιθανόν άλλες προτάσεις. Τέλος αξίζει η διαφορά χρημάτων για το a70 ή με κάποια προσφορά την black Friday ?

Σε ιδια φάση και γω και γλυκοκοιταζω mi9t, mi9t pro, mi9t lite και rn8

Σίγουρα vfm πρέπει να είναι το lite

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αν βρεις το α70 στις εκπτώσεις που θα γίνουν σε τιμή που μπορείς να διαθέσεις χτυπά το.

Tcl 20 5g

Έχω το One Vision,είμαι ικανοποιημένος πολύ αλλά θα σου έλεγα να το δεις από κοντά λόγο 21:9 που είναι η οθόνη...Κατά τ αλλά πολύ καλή συσκευή,και μάλιστα σε διπλανό φόρουμ σχεδόν καινούργια τα δίνουν σε καλή τιμή...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όπως έχω πει και στο αρχικό μήνυμα θέλω για αλλαγή, να φύγω από xiaomi, αν και το mi 9 lite έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Έτσι κοιτάω πρώτα για Samsung και μετά για το Motorola λόγω του ότι είναι Lenovo. Είχα παλιά το πρώτο moto g πριν γίνει lenovo.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όπως έχω πει και στο αρχικό μήνυμα θέλω για αλλαγή, να φύγω από xiaomi, αν και το mi 9 lite έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. Έτσι κοιτάω πρώτα για Samsung και μετά για το Motorola λόγω του ότι είναι Lenovo. Είχα παλιά το πρώτο moto g πριν γίνει lenovo.
Έχε υπόψιν και τα realme. Είναι της oppo. Υπάρχει το realme 3 pro στα 215 ευρώ

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Έχε υπόψιν και τα realme. Είναι της oppo. Υπάρχει το realme 3 pro στα 215 ευρώ

Το συγκεκριμένο πρέπει να είναι πολύ καλή συσκευή....Αν δεν είχα πάρει τώρα το One Vision, σίγουρα θα το είχα στα υπόψιν...

Από θέμα εγγύησης και σέρβις στο realme τι παίζει;
Αυτό δε το ξέρω. Πρέπει να ρωτήσεις τα καταστήματα στο skroutz

Νομίζω σε αυτά τα λεφτά οι καλύτερες προτάσεις ειναι mi9 lite και redmi note 8 pro,το α70 δεν τρελάθηκα με την κάμερα ειδικά βράδυ χάνει πολύ το μι9 λιτε ισως είναι το πιο ολοκληρωμένο πακέτο,super amoled οθόνη,καλος επεξεργαστής,καλή μπαταρία κάμερα με gcam.

Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Τελικά αγόρασα το p smart z. Πρώτη φορά σε Huawei. Το επέλεξα από το one vision λόγω μπαταρίας. Το a70 που ήθελα αρχικά θεωρώ ότι δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει η Samsung. Έτσι πήρα κάποιο φθηνότερο για αλλαγή όπως είπα. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Πάρα πολύ καλό.τουλαχιστον έτσι μου φάνηκε όσες φορές το έχω δουλέψει στα μαγαζιά.να το ευχαριστηθεις.

Tcl 20 5g

Τελικά αγόρασα το p smart z. Πρώτη φορά σε Huawei. Το επέλεξα από το one vision λόγω μπαταρίας. Το a70 που ήθελα αρχικά θεωρώ ότι δεν αξίζει τα λεφτά που ζητάει η Samsung. Έτσι πήρα κάποιο φθηνότερο για αλλαγή όπως είπα. Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια.

Πόσο μπαταρία σου βγάζει το P Smart Z.... Καταλαβαίνω ότι εάν καινούργια συσκευή δεν έχεις εικόνα,αλλά μέχρι τώρα πόσο σου βγάζει;;

1,5 ημέρα με μέτρια χρήση, αλλά όλα ανοιχτά (bluetooth, wifi, δεδομένα) 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.