SoKiN_V Δημοσιεύτηκε November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 3, 2019 Αξιζει τα παραπανω χρηματα το oneplus 7pro σε σχεση με το oneplus 7 (απο κινα)Να δω και το mi9tpro ?Θα περιμενω βεβαια και το mi note 10 και αποφασιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 (edited) Η μεγαλύτερη διαφορά υπέρ του pro είναι η οθόνη (μεγαλύτερη, 2k ανάλυση, 90hz). Επιπλέον έχει φακούς ultra wide και telephoto. Τέλος, έχει λίγο πιο φωτεινό φακό στη βασικη κάμερα αλλά σε συγκριτικα δεν φαίνεται να έχουν διαφορά ως προς το αποτέλεσμα. Από την άλλη δεν ξέρω πόσο θετικό είναι η pop up camera. Θέλω να πω ότι έχεις ένα κινούμενο μέρος. Επιπλέον στο face unlock όσο να πεις είναι ένα μειωνέκτημα αφού και χώρο θα πρέπει να έχει από πάνω του το κινητό αλλά και λίγο χρόνο παραπάνω θα παίρνει. Προσωπικά επειδή είχα το ίδιο δίλημμα κατέληξα στο απλό 1+7 μιας και η διαφορά χρημάτων (τουλάχιστον πριν 2 βδομάδες που το παρήγγειλα) ήταν αρκετά μεγάλη σε σχέση με τις απαιτήσεις μου. Αν θυμάμαι καλά το pro ειχε κάπου 520 η έκδοση 6/128 ενώ με 365 παρήγγειλα το απλό έκδοση 8/256. Αν δηλαδή συγκρίναμε και ίδιες έκδοση (8/256) η ψαλίδα στη τιμή άνοιγε και άλλο. Edited November 3, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. November 3, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2019 (edited) και εγω ετσι το σκεφτομαι και χαιρομαι που επελεξες Αντρεα αυτο το κινητο οποτε θα κανεις τα μαγικα σου στην φωτογραφια και θα δουμε ωραια πραγματακια :) Edit:Μολις μου πεταξε στο fb και αυτο εδω Oneplus 7T 8/256GB στα 444€ Edited November 4, 2019 by SoKiN_V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasnik7 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Καλησπέρα φίλε μου! Μπορείς να μου πεις από που παρήγγειλες το 1+7 8/256 με 365 ευρώ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SoKiN_V Δημ. November 8, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 (edited) Δεν το εχω παραγγειλει ακομα, απο κινα παντως το εχουν με κουπονι και παει τοσο αν ενδιαφερεσαι να σου πω που θα το βρεις. Edited November 10, 2019 by SoKiN_V Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Καλησπέρα φίλε μου! Μπορείς να μου πεις από που παρήγγειλες το 1+7 8/256 με 365 ευρώ?? Από gearbest. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Εγώ πιστεύω πως η καλύτερη επιλογή είναι το one plus 7t. 8-256 στα 430 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Εγώ πιστεύω πως η καλύτερη επιλογή είναι το one plus 7t. 8-256 στα 430 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Νομίζω ήταν για περιορισμένα κομμάτια. Αν ισχύει ακόμα είναι όντως καλή περίπτωση. Κυρίως για οθόνη 90hz και τηλεφακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 358E to κοκκινο ΟΡ7 8/256. Με τετοια specs, & τιμη ΔΕΝ εχει ανταγωνισμο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 358E to κοκκινο ΟΡ7 8/256. Με τετοια specs, & τιμη ΔΕΝ εχει ανταγωνισμο Επεσε και αλλο; Πω ρε φιλε. Και οσο το δουλευω χαζευω. Δεν το λεω ευκολα για κινητο αυτο :happy: (πχ το mi9 εφυγε ακλαφτο... δεν μου ταιριαζε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 (edited) Επεσε και αλλο; Πω ρε φιλε. Και οσο το δουλευω χαζευω. Δεν το λεω ευκολα για κινητο αυτο :happy: (πχ το mi9 εφυγε ακλαφτο... δεν μου ταιριαζε)Νομίζω το Απόλυτο κινητό στα 350-360€ EIS/OIS/AMOLED/8-256/3700mah/ UFS 3.0/Snap 855/fastcharge Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 11, 2019 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasnik7 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Καλησπέρα φίλε μου! Είναι εύκολο να στείλεις το λινκ για το συγκεκριμένο σκρινσοτ που πόσταρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Καλησπέρα φίλε μου! Είναι εύκολο να στείλεις το λινκ για το συγκεκριμένο σκρινσοτ που πόσταρες?Αυτό είναι η παραγγελία που έκανα. Σε κόκκινο δεν παίζει τέτοια τιμή πια. Des αυτό https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-oneplus-7-8gb-256gb-cn Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasnik7 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Αυτή η έκδοση μου βγάζει ότι είναι η κινέζικη! Πατώντας στην global μου βγάζει 609 ευρώ από την επίσημη αντιπροσωπεία! Κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Αυτή η έκδοση μου βγάζει ότι είναι η κινέζικη! Πατώντας στην global μου βγάζει 609 ευρώ από την επίσημη αντιπροσωπεία! Κάνω κάτι λάθος?Περνάνε Global rom Και είναι κομπλέ Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andval Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 To hardware της κινεζικης έκδοσης έχει 800 μπάντα? και απλός με αλλαγή της rom είναι όλα κομπλέ? 4g με wind κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 To hardware της κινεζικης έκδοσης έχει 800 μπάντα? και απλός με αλλαγή της rom είναι όλα κομπλέ? 4g με wind κτλ? Ναι την έχει. Και στο στελνουν με τη rom περασμένη. Πρακτικά μόνο τον φορτιστη θα κατάλαβεις διαφορετικό που θα βαζεις το ανταπτοράκι (στο δινουν μαζι... ή αγοράζεις κιολας με 1 ευρω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasnik7 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Επειδή δεν έχω παραγγείλει ποτέ από Κίνα, υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω στην συγκεκριμένη αγορά? Πέρα από το ότι μάλλον θα κάνει κανά μήνα να έρθει (10-25 εργάσιμες)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Προσοχή στη μέθοδο αποστολής Να είναι PDM Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts