Jump to content

Τσιμπήματα : Kουνούπια,μύγες,μέλισσες..

FREAK_OF_NATURE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλοκαίριασε και εδώ και πολύ καιρό τα κουνούπια κάναν την εμφάνιση τους μαζί με αλλα ιπτάμενα αηδιαστικά πλασματάκια όπως μύγες,μέλισσες,σφήγκες κτλ.. :worry:

Προσωπικά τα σιχαίνομαι όλα αυτά καθώς έρχονται με τσιμπάνε:(

στην μέση μου αυτή τη στιγμή έχω 8 τσιμπήματα κουνουπιών..δε μιλάω για χερια και πόδια...ευτυχώς δε με τσιμπάνε στο πρόσωπο γιατί θα είχα γίνει πουά:p :cry:

Οι μέλισσες μου δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση και στο ιστορικό μου έχω περίπου 5-6 τσιμπήματα και 2 από σφήγκες... :cry: :cry:

ξέρει κανεις σας κάποια λύση,έστω προσωρινή για να απαλλαχτώ τουλάχιστον από τα κουνούπια?έχω δοκιμάσει και τα φιδάκια και τις ταμπλέτες και τον βασιλικό στη γλάστρα... :!:

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

loipwn sou brhka mia lysh pare me emena na sta diwxnw :p

ap thn allh mporeis na baleis kounoupiera :p h sthn telikh bale sites sta para8ura na mhn mpenoun,episeis mporeis na baleis Autan an kai brwmaei poly....

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

ξέρει κανεις σας κάποια λύση,έστω προσωρινή για να απαλλαχτώ τουλάχιστον από τα κουνούπια?έχω δοκιμάσει και τα φιδάκια και τις ταμπλέτες και τον βασιλικό στη γλάστρα... :!:

Αυτό που χρειάζεσαι είναι το καλύτερο... :shifty: το τέλειο... :confused: το αξεπέραστο... :alien: ΚΟΥΝΟΥΠΕΛΑΙΟ :w00t:!!!!!

Ενα προιόν που διώχνει τα πάντα σε απόσταση δεκάδων μέτρων!!! Εχει μόνο δύο αρνητικά:

Να μην ψάχνεις για άντρα :nuke:

Να μην είσαι στον Εβρο γιατί εκεί είναι κάτι πολύ... μυστήρια ζωύφια που δεν καταλαβαίνουν τίποτα! :ninja:

Προμηθευτής: Ελληνικός Στρατός :grin: :grin:

I see stupid people...

Αυτό που χρειάζεσαι είναι το καλύτερο... :shifty: το τέλειο... το αξεπέραστο... ΚΟΥΝΟΥΠΕΛΑΙΟ :w00t:!!!!!

Ενα προιόν που διώχνει τα πάντα σε απόσταση δεκάδων μέτρων!!! Εχει μόνο δύο αρνητικά:

Να μην ψάχνεις για άντρα :nuke:

Να μην είσαι στον Εβρο γιατί εκεί είναι κάτι πολύ... μυστήρια ζωύφια που δεν καταλαβαίνουν τίποτα! :ninja:

Προμηθευτής: Ελληνικός Στρατός :grin: :QUOTE]

ta arnhtika ta kseperasame ka8os o antras mou einai alergikos sta tsimphmata entomon...kounoupi na ton tsimphsei,prhzete kai meta fonazei pou afhsa anoixta kai mphkan kounoupia :O

ston ebro den eimaste opote ok... :)

pou mporo na to promh8euto??8a agoraso 2 barelia.. :rolleyes:

Βαλε σπρευ σ'ολα τα ακαλυπτα σημεια & στο προσωπο & δε θα εχεις κανενα προβλημα...η μυρωδια του παντως,σ'αλλους αρεσει & σ'αλλους οχι...συνηθιζεται παντως... :p

Σιχαίνομαι τις μύγες. Μπλιάχ.

Δεν τις μπορώ καθόλου.

Ευτυχώς τα κουνούπια δεν μου έχουν προτίμηση..

Κάπου διαβασα ότι τα "θύματα" τους τα μυρίζοντε απο χλμ. μακριά, και έχουν προτιμήσεις [υψηλή χοληστερόλη, μερικά οξέα που παράγει το σώμα μας κ.α]

Βρε λέτε να'ναι όξινο το αίμα μου; :w00t: :confused:

It's what you do to me..

πάρε το αντικουνουπικό της προπολίν, που βασίζεται σε αιθέρια έλαια... γενικά η προπολίν είναι φοβερή σειρά που δεν περιέχει ποτέ χημικά. ενάντια στα γκατζολόπτερα του έβρου δεν έχω εμπειρία, στα γκασμαδόπτερα της μυτιλήνης πάντως (εξίσου καλοαναθρεμένα) έκανε καλή δουλειά... λίγο ψέκασμα στα χέρια, πόδια (εφόσον είναι ακάλυπτα) κ το λαιμό κ είσαι οκ. σε όλα τα φαρμακεία ;)

μολις γυρισα απο βραδυνο μπανακι και εχω 4 τσιμπιματα απο κουνουπια στα ποδια.ασε...κι αυτος που ειμουνα μαζι ελεγε οτι τα εχει διωξει ολα...με τετοια μας κατεφερνετε?

τσιροτάκια με σιτρονέλαή ακόμη και κεράκια με σιτρονέλα , αουτάν (το νούμερο ένα τόσα χρόνια...) κάνουν δουλειά...

απο εκει και πέρα πολλές "μπακαλίστικες" συνταγές υπάρχουν.

Καταρχάς λέγεται οτι το γεράνι και ο ευκάλυπτος τα διώχνει.

Επίσης κρεμμύδι κομμένο κοντά στο κρεβάτι σου τα διώχνει(!).

Επίσης δε πρέπει να τρώμε γλυκά και λιπαρές τροφές απο το απο΄γευμα και μετά (δηλαδή φέξε μου και γλύστρισα...)

Επίσης λέγεται ότι αν έχεις καταναλώσει αλκοολ "χαλάει" το αίμα και ξενερώνουν.

Το θέμα είναι ομως πως υπάρχει τρομερή παραπληροφόρηση. Τα κουνούπια ΄χεστηκαν (σορρυ κιόλας) για το αν έχουμε ανοικτό το φως. Δε τα επηρεάζει καθολου. Το θύμα τους το βλέπουν απο τη θερμότητα του σώματος. Κοινώς αν σε ενα δωμάτιο με άλλους 10, εσύ είσαι ο πιο θερμόαιμος και ...βράζει το αίμα σου στην κυριολέξία, εσενα θα φάνε όλα...

Και για να τελειώσω καλή δουλειά σε εσωτερικό χώρο κάνει το Βαπόνα υγρό και φυσικά ολοι οι ανεμιστηρες μιας και τα παρασυρουν μακρια...

Αυτά. Και σου μιλάω εγω που στανταρ με τσακίζουνε τα κουνούπια...

:X

Τι Autan, ευκάλυπτοι και ιστορίες; Baygon(-vap)/Vapona υγρό όπως είπε κι ο mplip^

Η πιό απλή λύση...

Εγώ το έχω πάνω από το κεφάλι μου και μόλις νιώσω το πρώτο τσίμπημα, απλώνω το χέρι στα τυφλά, το ανοίγω και τέλος. Ευτυχώς δεν ξυπνάω μαστουρομένος :p

τυλιξου με 20 μετρα τουλι λευκο, σαν μπομπονιερα θα εισαι :lol: :shifty: :tease: :tease:

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης, για ανοιχτό χώρο, μία λύση ακόμα για να διώχνεις τα κουνούπια είναι να βάλεις σε ένα πιατάκι ελληνικό καφέ και να τον κάψεις. Το μόνο πρόβλημα βέβαια είναι πως από την απαίσια μυρωδιά υπάρχει κίνδυνος να μην διώξεις μόνο τα κουνούπια αλλά και όλους τους γύρω σου... Πάντως είναι αποτελεσματικό.
yakinthi :wink:

ax bre paidia..eimai kai paraksenh ego..

kat arxhn de mporo na pasaleivomai ka8e ligo kai ligaki me diafora ygra...

ustera luseis opos to baygon ktl ktl einai mono gia esoterikous xorous...ekso ti ginete?

to kolpo me ton kameno kafe de mporo na to kano ka8os sixainomai thn murodia tou kafe:(mpliaaax

ta tsirota me th sitronella de mou kanoun tpt...eixa gemisei mia fora tsirota se olo mou to soma kai pali me tsimphsan ta atima...:(

mhpos na efarmoso thn taktikh tou mplip me tous anemisthres kai ta kremudia?

ax bre paidia..eimai kai paraksenh ego..

kat arxhn de mporo na pasaleivomai ka8e ligo kai ligaki me diafora ygra...

ustera luseis opos to baygon ktl ktl einai mono gia esoterikous xorous...ekso ti ginete?

to kolpo me ton kameno kafe de mporo na to kano ka8os sixainomai thn murodia tou kafe:(mpliaaax

ta tsirota me th sitronella de mou kanoun tpt...eixa gemisei mia fora tsirota se olo mou to soma kai pali me tsimphsan ta atima...:(

mhpos na efarmoso thn taktikh tou mplip me tous anemisthres kai ta kremudia?

Μήπως έχεις ομάδα αίματος 0? Είχα διαβάσει κάπου ότι τα κουνούπια συμπαθούν πολύ περισσότερο την 0 ομάδα αίματος και μπορούν να το καταλάβουν πριν τσιμπήσουν. Κι εμένα π.χ που έχω 0, με ξεσκίζουν κάθε καλοκαίρι. Το κόλπο είναι να μην τα ξύσεις την πρώτη φορά. Όσο και αν σε τρώει, αν δεν τα ξύσεις καθόλου, θα φύγουν αμέσως μέσα σε 1 μέρα.

e kai ti na kano bre kosth?na pao na allakso aima?

na mh ksu8o oso kai na to epidiokso de nomizo na mou katsei...

ksereis ti einai na exeis(miso na metrhso)5 tsimphmata sth mia mono gampa?olo kai kapoio 8a ksexasteis kai 8a ksuseis..

mexri kai me ksudi pasaleifthka alla tpt...

Όχι βρε να αλλάξεις και αίμα :p

Μου κάνει εντύπωση πάντως που ούτε τσιρότα σε πιάνουν ούτε τίποτα. Δηλαδή το βράδυ όταν κοιμάσαι και βάλεις π.χ. ταμπλέτα ή υγρό στο δωμάτιο, πάλι σε τσιμπανε?

Μία λύση για τον ύπνο είναι να κοιμηθείς με το aircondition ανοιχτό και εσύ να είσαι κάτω από σεντόνι :O

me tampleta kati ginete...alla de mporo opou pao na phgaino me tis tampletes mou...

sto spiti mou edo den exo aircondition...

Freak εισαι τυχερη αμα δεν εχεις δει κατι μακροστενες σφηκες (4cm μηκος) με κατι ''ποδια'' να κρεμονται απο το σωμα τους. Παλι καλα αυτα δεν τσιμπανε.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι μύγες δε τσιμπάνε, το μόνο σπαστικό είναι να'ρχονται στη μούρη σου ενώ κοιμάσαι και να σε ξυπνάνε, το'χω πάθει κάποιες φορές :mad: Η λύση είναι να κλείνεις παράθυρο έτσι ώστε να υπάρχει σκοτάδι στο δωμάτιο σου ακόμα και το πρωί, αν έχει σκοτάδι δεν έρχονται...

Κουνούπια δε με ενοχλεί να με τσιμπάνε καθώς δεν το καταλαβαίνω :) :p

Μέλισσα με ειχε τσιμπήσει 1 φορά όταν ήμουν μικρός, σφήκα ποτέ...

e kai ti na kano bre kosth?na pao na allakso aima?

na mh ksu8o oso kai na to epidiokso de nomizo na mou katsei...

ksereis ti einai na exeis(miso na metrhso)5 tsimphmata sth mia mono gampa?olo kai kapoio 8a ksexasteis kai 8a ksuseis..

mexri kai me ksudi pasaleifthka alla tpt...

Φαίνεται έχεις ωραίες γάμπες και ελκύεις τα κουνούπια... :)

Freak εισαι τυχερη αμα δεν εχεις δει κατι μακροστενες σφηκες (4cm μηκος) με κατι ''ποδια'' να κρεμονται απο το σωμα τους. Παλι καλα αυτα δεν τσιμπανε.

ffs αυτές είναι οι χειρότερες

χτές πέτυχα και ενα παρόμοιο "κουνουπάκι", απο αυτά τα "τιγρέ" τα βιονικά...

Είναι και καλοί πιλότοι τα άτιμα...

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

τυλιξου με 20 μετρα τουλι λευκο, σαν μπομπονιερα θα εισαι :lol: :shifty: :tease: :tease:

FREAK για πιο σίγουρα και εγγυημένα αποτελέσματα..στολή κατάδυσης και μια μάσκα για το πρόσωπο και είσαι οκ :!: Άσε που θα κάνεις και σάουνα παράλληλα,2 σε 1 :p

den einai asteio...proxtes epixeirhsa na koimh8o me metaksotes pizames(mpas kai einai droseres) makrumanikes....

de ftanei pou zestainomoun.me tsimphsan pali ta atima!!!

lete na me sosei to touli?

den einai asteio...proxtes epixeirhsa na koimh8o me metaksotes pizames(mpas kai einai droseres) makrumanikes....

de ftanei pou zestainomoun.me tsimphsan pali ta atima!!!

lete na me sosei to touli?

OMG egw sixainwme ta kounipia an k dn me protimoun meta apo tin ptwsi tis xolisterwlis m

Maybe you were right

But baby I was lonely

I don't want to fight

I'm tired of being sorry ...:shifty: