Jump to content

Επιλογή κινητου μέχρι 200€

stapd_21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας. Ψάχνω για κινητό για τη σύζυγό προκειμένου να αντικαταστήσει το Huawei nova το οποίο στάθηκε αξιοπρεπώς αλλά στα χεράκια της η μπαταρία του έχει δεινοπάθησε! Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει καλή κάμερα και μπαταρία και το χειρότερο αν υπάρχει δυνατότητα, να ΜΗΝ έχει γυάλινη πλάτη ( Είχα σκεφτεί το A3 αλλά δεν της έχω εμπιστοσύνη στα κινητά)! Αναλυτικά:

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 200€

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Όσο το δυνατόν μικρότερο

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Καλύτερα να υπάρχει εγγύηση αλλά δεν είναι deal breaker, απλά όχι από Κίνα

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα). Θέλουμε καλό σήμα (Κοσμοτε) γιατί στο σπίτι υπάρχει θέμα. Volte σίγουρα και αν υπα και δυνα vowifi θα ήταν το ιδανικό

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Τίποτα από αυτά

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν πειράζει, αναλαμβάνω εγώ!

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Ήχος όχι, οθόνη η καλύτερη δυνατή σε αυτά τα χρήματα

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα, βαρύ gaming

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Huawei Nova

Ξέρω ότι ίσως ζητάω πολλά άλλα κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη!

Το pocophone δεν ειναι και τοσο μεγάλο. Ας πούμε από το rn7/rn8 πιο μαζεμένο είναι. Μετά μπορεί να δει το mi a3 που ειναι λιγο πιο μαζεμένο και στα μπόνους οτι εχει την καλύτερη σελφι κάμερα που εχω δει σε xiaomi (δεν θολώνει τόσο πολύ το βάθος) που για τις γυναίκες πιστεύω ότι μετράει πολύ. Του βάζεις και μια καλή θήκη και δεν το σπάει. ;)

Αλλά και πάλι η διαφορά σε μέγεθος δεν είναι τόσο μεγάλη. Αν θέλεις κατι πραγματικα μαζεμένο πρέπει να ανέβεις σε χρήματα και να δεις το mi9 se (που και αυτό μεγαλύτερο είναι από το nova)

Υ.Γ. Το Nova της γυναίκας σου εγώ δεν στο χα προτείνει; Δεν πιστεύω να σας έκαψα και για αυτό να αλλάζει :p

Edited by Antretng

Το pocophone δεν ειναι και τοσο μεγάλο. Ας πούμε από το rn7/rn8 πιο μαζεμένο είναι. Μετά μπορεί να δει το mi a3 που ειναι λιγο πιο μαζεμένο και στα μπόνους οτι εχει την καλύτερη σελφι κάμερα που εχω δει σε xiaomi (δεν θολώνει τόσο πολύ το βάθος) που για τις γυναίκες πιστεύω ότι μετράει πολύ. Του βάζεις και μια καλή θήκη και δεν το σπάει. ;)

Αλλά και πάλι η διαφορά σε μέγεθος δεν είναι τόσο μεγάλη. Αν θέλεις κατι πραγματικα μαζεμένο πρέπει να ανέβεις σε χρήματα και να δεις το mi9 se (που και αυτό μεγαλύτερο είναι από το nova)

Υ.Γ. Το Nova της γυναίκας σου εγώ δεν στο χα προτείνει; Δεν πιστεύω να σας έκαψα και για αυτό να αλλάζει :p

Έλα βρε Αντρέα! Ναι εσύ το είχες προτείνει! Έχεις εξαιρετική μνήμη! Απόλυτα ικανοποιημένη είναι, απλά το ξεζουμιζει στα παιχνίδια! Άσε που αναβάθμισε σε Nougat χωρίς επαναφορά και παραπανιεται και για κολλήματα! Δε βρίσκεις άκρη!

Το galaxy a40 είναι μαζεμένο με πολύ καλή οθόνη και υποστηρίζει volte και vowifi. Σε μπαταρία είναι σίγουρα κατώτερο από mi a3 αλλά αξιοπρεπές και με γρήγορη φόρτιση στο κουτί. Επίσης έχει πλαστική πλατη.

Εγώ θα σου έλεγα να δεις αυτά τα 2, είναι πιο κοντά σε αυτά που θέλεις, το καθένα με τα θετικά και τα αρνητικά του.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Το galaxy a40 είναι μαζεμένο με πολύ καλή οθόνη και υποστηρίζει volte και vowifi. Σε μπαταρία είναι σίγουρα κατώτερο από mi a3 αλλά αξιοπρεπές και με γρήγορη φόρτιση στο κουτί. Επίσης έχει πλαστική πλατη.

Εγώ θα σου έλεγα να δεις αυτά τα 2, είναι πιο κοντά σε αυτά που θέλεις, το καθένα με τα θετικά και τα αρνητικά του.

Καλό φαίνεται και το a40, απλά φοβάμαι τη samsung στα midrange. Θα προσπαθήσω να τα δω δίπλα δίπλα

Καλό φαίνεται και το a40, απλά φοβάμαι τη samsung στα midrange. Θα προσπαθήσω να τα δω δίπλα δίπλα
Προτίμησε το mia3

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Τώρα που έρχεται black , cyber, κτλ

Θα αξίζει καποιο κινητό που θα πέσει από πάνω τα 200ευρω σε τιμή κάτω από 200ευρω;;;

Να το παρακολουθώ.

Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα που έρχεται black , cyber, κτλ

Θα αξίζει καποιο κινητό που θα πέσει από πάνω τα 200ευρω σε τιμή κάτω από 200ευρω;;;

Να το παρακολουθώ.

Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

όλο και κάτι θα παίξει.. μείνε συντονισμένος

aka bill_thes