stapd_21 Δημοσιεύτηκε October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 26, 2019 Καλημέρα σας. Ψάχνω για κινητό για τη σύζυγό προκειμένου να αντικαταστήσει το Huawei nova το οποίο στάθηκε αξιοπρεπώς αλλά στα χεράκια της η μπαταρία του έχει δεινοπάθησε! Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει καλή κάμερα και μπαταρία και το χειρότερο αν υπάρχει δυνατότητα, να ΜΗΝ έχει γυάλινη πλάτη ( Είχα σκεφτεί το A3 αλλά δεν της έχω εμπιστοσύνη στα κινητά)! Αναλυτικά: 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 200€ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. Όσο το δυνατόν μικρότερο 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Καλύτερα να υπάρχει εγγύηση αλλά δεν είναι deal breaker, απλά όχι από Κίνα 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα). Θέλουμε καλό σήμα (Κοσμοτε) γιατί στο σπίτι υπάρχει θέμα. Volte σίγουρα και αν υπα και δυνα vowifi θα ήταν το ιδανικό 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Τίποτα από αυτά 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν πειράζει, αναλαμβάνω εγώ! 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. Ήχος όχι, οθόνη η καλύτερη δυνατή σε αυτά τα χρήματα 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Κάμερα, αυτονομία, ταχύτητα, βαρύ gaming 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. Huawei Nova Ξέρω ότι ίσως ζητάω πολλά άλλα κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Σε χιαομι επιλέγεις ανάμεσα σε rn7/rn8/A3 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Το μόνο που σε καλύπτει χωρίς γυάλινη πλάτη είναι το pocofone. Τσιμπα το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Σας ευχαριστώ ωγια τις προτάσεις. Το σκέφτηκα το pocophone αλλά της φαίνεται μεγάλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 (edited) Το pocophone δεν ειναι και τοσο μεγάλο. Ας πούμε από το rn7/rn8 πιο μαζεμένο είναι. Μετά μπορεί να δει το mi a3 που ειναι λιγο πιο μαζεμένο και στα μπόνους οτι εχει την καλύτερη σελφι κάμερα που εχω δει σε xiaomi (δεν θολώνει τόσο πολύ το βάθος) που για τις γυναίκες πιστεύω ότι μετράει πολύ. Του βάζεις και μια καλή θήκη και δεν το σπάει. ;) Αλλά και πάλι η διαφορά σε μέγεθος δεν είναι τόσο μεγάλη. Αν θέλεις κατι πραγματικα μαζεμένο πρέπει να ανέβεις σε χρήματα και να δεις το mi9 se (που και αυτό μεγαλύτερο είναι από το nova) Υ.Γ. Το Nova της γυναίκας σου εγώ δεν στο χα προτείνει; Δεν πιστεύω να σας έκαψα και για αυτό να αλλάζει :p Edited October 26, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Το pocophone δεν ειναι και τοσο μεγάλο. Ας πούμε από το rn7/rn8 πιο μαζεμένο είναι. Μετά μπορεί να δει το mi a3 που ειναι λιγο πιο μαζεμένο και στα μπόνους οτι εχει την καλύτερη σελφι κάμερα που εχω δει σε xiaomi (δεν θολώνει τόσο πολύ το βάθος) που για τις γυναίκες πιστεύω ότι μετράει πολύ. Του βάζεις και μια καλή θήκη και δεν το σπάει. ;) Αλλά και πάλι η διαφορά σε μέγεθος δεν είναι τόσο μεγάλη. Αν θέλεις κατι πραγματικα μαζεμένο πρέπει να ανέβεις σε χρήματα και να δεις το mi9 se (που και αυτό μεγαλύτερο είναι από το nova) Υ.Γ. Το Nova της γυναίκας σου εγώ δεν στο χα προτείνει; Δεν πιστεύω να σας έκαψα και για αυτό να αλλάζει :p Έλα βρε Αντρέα! Ναι εσύ το είχες προτείνει! Έχεις εξαιρετική μνήμη! Απόλυτα ικανοποιημένη είναι, απλά το ξεζουμιζει στα παιχνίδια! Άσε που αναβάθμισε σε Nougat χωρίς επαναφορά και παραπανιεται και για κολλήματα! Δε βρίσκεις άκρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Xiaomi mi8 γύρω στα 230 ευρώ από Σκρουτζ αλλά αξίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Ευχαριστώ για τις προτάσεις. Κάποιο από αυτά με δυνατότητα volte ή WiFi calling υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. October 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2019 Το galaxy a40 είναι μαζεμένο με πολύ καλή οθόνη και υποστηρίζει volte και vowifi. Σε μπαταρία είναι σίγουρα κατώτερο από mi a3 αλλά αξιοπρεπές και με γρήγορη φόρτιση στο κουτί. Επίσης έχει πλαστική πλατη. Εγώ θα σου έλεγα να δεις αυτά τα 2, είναι πιο κοντά σε αυτά που θέλεις, το καθένα με τα θετικά και τα αρνητικά του. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 30, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Το galaxy a40 είναι μαζεμένο με πολύ καλή οθόνη και υποστηρίζει volte και vowifi. Σε μπαταρία είναι σίγουρα κατώτερο από mi a3 αλλά αξιοπρεπές και με γρήγορη φόρτιση στο κουτί. Επίσης έχει πλαστική πλατη. Εγώ θα σου έλεγα να δεις αυτά τα 2, είναι πιο κοντά σε αυτά που θέλεις, το καθένα με τα θετικά και τα αρνητικά του. Καλό φαίνεται και το a40, απλά φοβάμαι τη samsung στα midrange. Θα προσπαθήσω να τα δω δίπλα δίπλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2019 Καλό φαίνεται και το a40, απλά φοβάμαι τη samsung στα midrange. Θα προσπαθήσω να τα δω δίπλα δίπλαΠροτίμησε το mia3 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambros69 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Τώρα που έρχεται black , cyber, κτλ Θα αξίζει καποιο κινητό που θα πέσει από πάνω τα 200ευρω σε τιμή κάτω από 200ευρω;;; Να το παρακολουθώ. Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Τώρα που έρχεται black , cyber, κτλ Θα αξίζει καποιο κινητό που θα πέσει από πάνω τα 200ευρω σε τιμή κάτω από 200ευρω;;; Να το παρακολουθώ. Στάλθηκε από το Redmi 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όλο και κάτι θα παίξει.. μείνε συντονισμένος Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgefocus Δημ. November 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2019 Για παιχνίδια το θες το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts