myrtw26 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) φυσικα κ εχω κανει κ εχω γκρινιαξει μετα απο 3 χρονια υπομονης 1 φορα αυτο δεν θεωρειται μουρμουρα ...γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που δεν θα δωσω ευκαιριες απλως στην προκειμενη περιπτωση δεν επιασε κανω οτι καλυτερο μπορω για να χουμε μια ηρεμια...την ανοχη την θεωρησαν βλακεια...κ καταταλα η σχεση μας ειναι πολυ καλη αυτο ειναι το μονο προβλημα που αντιμετωπιζω. 35 ειναι κ δεν θελω να τον αλλαξω απλως μπηκα κ εγραψα τη με προβλιματιζει για να δω αν εγω ειμαι η τρελη η πανε να με βγαλουν τρελη..δυστυχως οι φιλες μου δεν εχουν κανει ακομα οικογενειες για να μπορω να μοιραστω τετοιους προβληματισμους.. Edited November 19, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Το λεω γιατί με μια απλή μουρμούρα/γκρίνια όπως λες, δεν ξεστομίζει ο άλλος το "αμα σ αρεσει αλλιώς άσε το παιδί και φύγε".Ειναι χοντρό. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 αυτο με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι πανω σε καυγα μου πε αν σαρεσει αλλιος ασε το παιδι κ φυγε με λιγα λογια εκβιαζει την κατασταση για να μην χαλασει την ζαχαρενια την μαμας του αυτό που δεν ξέρει είναι ότι αν φύγεις το παιδί θα το πάρεις μαζί καθώς στο 95% των περιπτώσεων το παιδί το παίρνει η μαμά όταν γίνει δικαστήριο. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Να σε ρωτήσω; Η πεθερά σου κρατάει το παιδί κάποιες ωρες επειδή εργάζεστε; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtw26 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 οχι δεν το εχω αφησει το παιδι καθολου ουτε στην μαμα του αλλα ουτε κ στην δικια μου δεν εχει χρειαστει ακομα αλλα δεν θα το κανω κιολας θα τον παω σε σταθμο κ φυσικα στην μαμα μου δεν μπορω να τον αφησω γτ λεει ο αντρας μου αν δεν τον εμπιστευεσαι στην μανα μου ουτε κ στην δικη σου θα το πας..παιδικες χαζομαρες..ευτυχως εχω αδεια 1 μηνα ακομα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 λεει ο αντρας μου αν δεν τον εμπιστευεσαι στην μανα μου ουτε κ στην δικη σου θα το πας..παιδικες χαζομαρες..ευτυχως εχω αδεια 1 μηνα ακομα .. επικές ατάκες ο τύπος. έχω μια υπόνοια πως είναι λίγο ανώριμος... σας βοηθάει η μητέρα του οικονομικά; Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Εντάξει αυτά ειναι παιδιαριστικα πράγματα... Τι παει να πει αν δε θες τη μανα μου δε θελω τι δικιά σου;; Θεωρώ οτι θα πρέπει να στρωθειτε να μιλήσετε σοβαρά γιατί έχετε ευθύνη για το παιδί που φέρατε στο κόσμο!! Αν δεν εχεις ανάγκη να κρατάει καποιος το παιδί εισαι σε καλό δρόμο. Αν χρειαστεί να κρατήσει καποιος το παιδί ωστε να εργάζεστε ΜΗ ΒΆΛΕΤΕ συγγενικο πρόσωπο αλλα βρείτε καποια λύση ειτε απο την εργασία σας είτε να πληρώνεται καποια κοπέλα! Βάζοντας συγγενή μεσα αυτόματα θα αποκτήσει δικαιώματα που θα τα βρείτε μπροστά σας!! (συνχωρεσε με για το "μπρουταλ" υφος αλλα τα περασα και θυμώνω....) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtw26 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 ναι μας εχει βοηθησει στην αρχη του γαμου 3 φορες , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Μπορεί να σου ακουστεί άσχημο αλλά... αν δεν είχε προκυψει το παιδί.Και τα έβλεπες όλα αυτα απο πριν...θα έμενες στη σχέση; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtw26 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 δεν με πειραζει ο τροπος σου συζητηση κανουμε ναι κ γω πιστευω οτι δεν πρεπει να βαλω συγγενικο προσωπο θα μεγαλωσει ο μικρουλης μου κ πιστευω να ισσοροπισουν λιγο τα πραγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 δεν με πειραζει ο τροπος σου συζητηση κανουμε ναι κ γω πιστευω οτι δεν πρεπει να βαλω συγγενικο προσωπο θα μεγαλωσει ο μικρουλης μου κ πιστευω να ισσοροπισουν λιγο τα πραγματα. Πίστεψε με... Οσο θα μεγαλώνει και θα του "εχουν" αδυναμία τόσο πιο δύσκολα θα ειναι τα πράγματα... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtw26 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 το παιδι το θελαμε δεν προεκυψε ,,κ θα ειμαι απολυτα ειλικρινης οχι δεν θα καθομουν σε αυτη την σχεση αν αυτα τα περνουσα στην πορεια της σχεσης μας,,αλλα ουσιαστικα αλλαξε μολις εμαθε οτι ειμαι εγκυος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neutral Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 ε δεν μας τα γράφεις όλα,με το τσιγκέλι στα βγάζουμε :P Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Androidoθαυμάστρια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtw26 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) ναι αλλα κ το παιδι θα εχει τισ ασχολιες του δεν θα ναι******* σορυ για την εκφραση για να το νταντευουν,,ασε που ο μικρος απο τωρα μολις την βλεπει μπλαταζει στο κλαμα τυχαιο???ετσι να μην πω μια κακια ?:what: Edited November 19, 2013 by impreza_sti Αφαίρεση άσεμνων εκφράσεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 το παιδι το θελαμε δεν προεκυψε ,,κ θα ειμαι απολυτα ειλικρινης οχι δεν θα καθομουν σε αυτη την σχεση αν αυτα τα περνουσα στην πορεια της σχεσης μας,,αλλα ουσιαστικα αλλαξε μολις εμαθε οτι ειμαι εγκυοςα, συγγνωμη ειχα καταλαβει πως προεκυψε, Αν αλλαξε μολις εμεινες εγκυος , οπου σαν να εδεσε τον γαιδαρό του, σκεψου τι θα ακολουθησει τα επομενα χρονια. Καλά, οι γονεις σου δεν λενε τιποτα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtw26 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 (edited) στους γονεις μου δεν ειπα τπτ ακομα μονο η μανα μου οταν γνωρισε την πεθερα μου μου πε περαστικα μεταξυ σοβαρου κ αστειου ε δεν μας τα γράφεις όλα,με το τσιγκέλι στα βγάζουμε :P ξερω οπιος σε βοηθαει εχει κ λογο κ αναλογα τον χαρακτηρα του τον εκφερει.... Edited November 19, 2013 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 3 χρονια τωρα η μαμα σου δεν τα εβλεπε αυτα? και αντε στη σχεση οχι, το μωρο δε το βλεπει καμια φορα συγχρόνως με την πεθερα?Να αναψει η πεθερα τσιγάρο, να το δει και η μαμα σου και να της χωθεί με τρόπο.Οι συμπεθέρες όταν θελουν περνανε ΤΑ καρφιά με στυλ. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtw26 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 εχουν βρεθει μαζι 3 φορες 2 χωρις ακομα να χω παιδι κ 1 την μερα που γεννουσα οποτε δεν εχουν πολλα πολλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 ε καιρός να το κανονίσεις. Ισως ενας ευγενικός διάλογος με την συμπεθέρα της να στρώσει κάπως τα πράγματα. Αν χώθεί και στον αντρα σου για το τσιγάρο ακόμα καλύτερα. Να δει πως έχεις πλάτες απο τους γονείς σου, δεν είσαι μόνη και στο "έλεός" τους Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtw26 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 δεν εχεις αδικο σε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros1 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 Δυστυχώς η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και μετά είναι αρκετά αργά για το οτιδήποτε. Στην τελική σε διαλεξε και τον διάλεξες για να ειστε οι δυο σας μαζί,τέλος.πρεπει να λύνονται τα θέματα που έχετε μεταξύ σας και όχι ο ένας να προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο ή να τον έχει "υπό" για να βολεύεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtw26 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 κ κατι ομορφο ο μικρος μου κοιμοταν μιας κ το βραδυ ειχαμε ξενυχτι ποναν τα δοντακια κ τσακ ξυπνησε τωρα κ βγηκε το πρωτο μας δοντακι χαλαλι η αυπνια :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 mundisal gel και κάποιος μασώμενος κρίκος οδοντοφυίας απο το φαρμακείο θα περιορίσουν τα πονάκια. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrtw26 Δημ. November 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2013 mundisal gel και κάποιος μασώμενος κρίκος οδοντοφυίας απο το φαρμακείο θα περιορίσουν τα πονάκια. ευχαριστω :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 ε καιρός να το κανονίσεις. Ισως ενας ευγενικός διάλογος με την συμπεθέρα της να στρώσει κάπως τα πράγματα. Αν χώθεί και στον αντρα σου για το τσιγάρο ακόμα καλύτερα. Να δει πως έχεις πλάτες απο τους γονείς σου, δεν είσαι μόνη και στο "έλεός" τους Δυστυχώς ίσως είναι ο μόνος τρόπος να δει ο άντρας της κοπέλας πώς είναι να μπερδεύονται τρίτα άτομα στο σπίτι τους. Αν νιώσει δυσάρεστα, ίσως καταλάβει πόσο δυσάρεστα νιώθει η γυναίκα του και έρθει επιτέλους στα συγκαλά του να βάλει τα όρια του καθενός. Δυστυχώς η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και μετά είναι αρκετά αργά για το οτιδήποτε. Στην τελική σε διαλεξε και τον διάλεξες για να ειστε οι δυο σας μαζί,τέλος.πρεπει να λύνονται τα θέματα που έχετε μεταξύ σας και όχι ο ένας να προσπαθεί να επιβληθεί στον άλλο ή να τον έχει "υπό" για να βολεύεται. Ακριβώς έτσι είναι. Δυστυχώς σε πολλά ζευγάρια ένας κοιτάει να επωφεληθεί την καλοσύνη και την καλή διάθεση του άλλου. Το θέμα εδώ είναι αυτός που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τίθεται "υπό" να ξυπνάει και να διεκδικεί τη ζωή του και αυτά που αξίζει στη σχέση και στο γάμο, χωρίς απαραίτητα να γίνονται διαπληκτισμοί ή φασαρίες. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts