valerios Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 οχι πειτε μου τι κακο εχουν οι σερραιες Εγώ πάντως έχω τις καλύτερες εντυπώσεις με Σερραία...Ήταν πολύ ερωτική γυναίκα και κυρίως "ντόμπρος" άνθρωπος. Πάντως καλό ειναι όλα αυτά να ξεκαθαρίζουν πρίν απο επισημοποιήσεις ή γάμους γιατί είναι κρίμα να πλουτίζετε έτσι εμάς τους δικηγόρους ;-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Οπως και το ότι τα χλωρά καίγονται μαζί με τα ξερά. Γι' αυτό είναι, αν όχι επικίνδυνες, ανόητες οι γενικεύσεις. :) Ορθότατα. Βέβαια στην περίπτωση μας μόνο γενίκευση δεν είναι! :whistle: :rolleyes: Μιλάμε για τον κανόνα και όχι για την εξαίρεση του. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Ξέρω και γω βρε Bayern? Μ' αυτά που διαβάζω τείνω να πιστέψω πως ίσως να 'χεις εσύ δίκιο τελικά. Μετά λύπης μου βέβαια. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2005 Ξέρω και γω βρε Bayern? Μ' αυτά που διαβάζω τείνω να πιστέψω πως ίσως να 'χεις εσύ δίκιο τελικά. Μετά λύπης μου βέβαια. :( Εμείς να δεις λύπη που είμαστε και οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ξεφυγαμε λιγακι απο το θεμα μας! Παιδια εγω παντως πετυχα αυτο που ηθελα εχουν δρομολογηθει τα παντα και ειμαστε ετοιμη να ορισουμε σημερα ημερομηνια για τον αρραβωνα!Πως το καταφερα? Τα βιωσαμε μαζι τον τελευταιο καιρο πολυ υπομονη γερο στομαχι και στο φιναλε αδιαφορια απομακρυνθηκα 2 μηνες απο την πεθερα μου και πετυχα αυτο που ηθελα! Αυτη τη φορα δεν ζητησαμε την εγκριση της απλα της το ανακοινωσαμε και δεν εχει περιθωριο αναβολης ειμαστε ολοι ενα (ακομη και ο πεθερος με μας ειναι)!!! Οσες υποφερετε απο το ιδιο προβλημα (και ξερω δεν ειστε λιγες) επιμονη και υπομονη χρειαζεται αρκει να καταφερεται να ειστε δεμενοι σαν ζευγαρι μεχρι το τελος!!!!! PenyV ολα καλα σου ευχομαι τα καλυτερα!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. September 23, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Ξεφυγαμε λιγακι απο το θεμα μας! Παιδια εγω παντως πετυχα αυτο που ηθελα εχουν δρομολογηθει τα παντα και ειμαστε ετοιμη να ορισουμε σημερα ημερομηνια για τον αρραβωνα!Πως το καταφερα? Τα βιωσαμε μαζι τον τελευταιο καιρο πολυ υπομονη γερο στομαχι και στο φιναλε αδιαφορια απομακρυνθηκα 2 μηνες απο την πεθερα μου και πετυχα αυτο που ηθελα! Αυτη τη φορα δεν ζητησαμε την εγκριση της απλα της το ανακοινωσαμε και δεν εχει περιθωριο αναβολης ειμαστε ολοι ενα (ακομη και ο πεθερος με μας ειναι)!!! Οσες υποφερετε απο το ιδιο προβλημα (και ξερω δεν ειστε λιγες) επιμονη και υπομονη χρειαζεται αρκει να καταφερεται να ειστε δεμενοι σαν ζευγαρι μεχρι το τελος!!!!! PenyV ολα καλα σου ευχομαι τα καλυτερα!!!! Χαίρομαι πολύ που τα κατάφερες ΜΠΡΑΒΟ :D!! Τι να πω από τη μία έχεις δίκιο αλλά την κατάσταση μου την ξέρεις και δεν είναι εύκολη, είναι όλοι εναντίον μας. Για τις άλλες/ους πεθερόπληκτες/ους ελπίζω να μάθατε από το δικό μας πάθημα. Angelina περιμένουμε τα ευχάριστα, επειδή τα κατάφερες δεν θα χαθείς κιόλας, έτσι???:whistle: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Na ζήσετε. Αλλά απλώς έχε σε μια μικρούλα θέση στο μυαλό σου, πως αυτό που κέρδισες είναι η μάχη. Ακόμα και να παντρευτείς τον άνθρωπο σου, πάλι τη μάχη θα 'χεις κερδίσει. Ο πόλεμος κερδίζεται όταν η πεθερά αποτραβηχτεί, σε αποδεχτεί και δε στραβώνει κάθε που θα σε βλέπει. Μια τυπική έστω σχέση χωρίς μπηχτές,κακίες, υπουλίες και διπροσωπίες. Τότε κοπέλα μου, μπορείς να κοιμηθείς ήσυχη! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2005 Αυτο εχω και εγω στο μυαλο μου απο δω και περα πρεπει να δρασω με στρατηγικη θα την αφησω να με πλησιασει μεχρι εκει που θελω εγω σε καμια περιπτωση δεν θελω να γινω εχθρος της φυσικα!!!Απο δω και περα θα κινηθω διαφορετικα μια επισκεψη τη βδομαδα για ενα καφεδακι ενα τηλεφωνο θα το κανω γιατι δεν αντεχω να ξαναπερασω τα ιδια!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. September 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Αυτο εχω και εγω στο μυαλο μου απο δω και περα πρεπει να δρασω με στρατηγικη θα την αφησω να με πλησιασει μεχρι εκει που θελω εγω σε καμια περιπτωση δεν θελω να γινω εχθρος της φυσικα!!!Απο δω και περα θα κινηθω διαφορετικα μια επισκεψη τη βδομαδα για ενα καφεδακι ενα τηλεφωνο θα το κανω γιατι δεν αντεχω να ξαναπερασω τα ιδια!!!! Και λίγα λόγια, τα τυπικά. Καλημέρα, καλησπέρα, ωραίος καιρός :cool:, καληνύχτα. Όπως λέει και η φίλη garfield κέρδισες μόνο τη μάχη και η πεθερά θα παραμονεύει για άλλη μάχη ίσως μεγαλύτερη. Πρόσεχε μην την πατήσεις όπως εγώ :(:( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 καλημερα στις πεθεροπληκτες και απο μενα! ελπιζω να μην ειχατε τραβαλα!! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 Ποτε ξανα τα ιδια λαθη!!!!!Βεβαια να σας πω την αληθεια οτι δεν νοιωθω και κατι για αυτη τη γυναικα για να της δωσω και παραπανω θαρρος!Αυτα που τραβηξα δεν μπορω να τα ξεχασω και πιστευω πως μια ζωη θα τα σκεφτομαι και δεν θα μπορω να τη συγχωρησω! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. September 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2005 καλημερα στις πεθεροπληκτες και απο μενα! ελπιζω να μην ειχατε τραβαλα!! Με την ελπίδα θα μείνεις!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Ειμαστε σε καλο δρομο προχωραμε ακαθεκτοι παραγγειλαμε τις βερες!!!Ακομα δεν της το ειπαμε βεβαια αυριο θα εχουμε οικογενειακο συμβουλιο!Τι εγινε peny ολα καλα εσυ ή ειχαμε κανενα παρατραγουδο? Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. September 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Ειμαστε σε καλο δρομο προχωραμε ακαθεκτοι παραγγειλαμε τις βερες!!!Ακομα δεν της το ειπαμε βεβαια αυριο θα εχουμε οικογενειακο συμβουλιο!Τι εγινε peny ολα καλα εσυ ή ειχαμε κανενα παρατραγουδο? Τα ίδια, όπως τα ξέρεις. Εμείς τις βέρες τις έχουμε από το Πάσχα αλλά ακόμα απλά τις κοιτάμε. Πρόσεξε στο συμβούλιο τι στάση θα κρατήσεις. Θα είναι και οι γονείς σου??? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 μπορει να φανει λιγο χαζο..αλλα οταν με το καλο κανετε παιδι-α με το ονομα του παιδιου πως θα αντιδρασουν οι πεθερες σας?? ειδικα αν ειναι κοριτσι... θα μου πεις κοριτσι αγορι...το ιδιο ειναι η γκρινια.. θα ηθελα να μαθω... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. September 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 μπορει να φανει λιγο χαζο..αλλα οταν με το καλο κανετε παιδι-α με το ονομα του παιδιου πως θα αντιδρασουν οι πεθερες σας?? ειδικα αν ειναι κοριτσι... θα μου πεις κοριτσι αγορι...το ιδιο ειναι η γκρινια.. θα ηθελα να μαθω... Να σου πω εγώ?? Το δικό μου θα πάρει το όνομα του πεθερού μου αλλά δεν θα το βλέπουν και έτσι θα προστατέψω το παιδί μου και θα εκδικηθώ αυτούς (αγόρι με το όνομα του πεθερού μου δεν έχει ακουστεί αλλά και κορίτσι να είναι αυτό το όνομα θα πάρει γιατί το έχει καημό να βγει το όνομα του)...Άσε που αν είναι αγόρι θα είναι και ο "γνήσιος" και θα τους τσούξει πιο πολύ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Τα ίδια, όπως τα ξέρεις. Εμείς τις βέρες τις έχουμε από το Πάσχα αλλά ακόμα απλά τις κοιτάμε. Πρόσεξε στο συμβούλιο τι στάση θα κρατήσεις. Θα είναι και οι γονείς σου??? Σοβαρα μιλας?Εγω δεν θα αντεχα να τις βλεπω! Θα ειναι και οι γονεις μου και οι γονεις του!Φοβαμαι να μη χασει η μαμα μου τη ψυχραιμια της αν πει καμια βλακεια η αλλη και θα γινουμε μαλλια κουβαρια!!!! Εγω παντως θα ειμαι ευγενικη αλλα καθετη σε αυτα που θελω!Θα της πω οτι δεν θελω κανενα δωρο απο αυτην ηθελα απλα την ευχη της δεν μας την εδωσε οταν θελαμε τωρα ολα τα αλλα ειναι περιττα!Ολα τα κανει για τα ματια του κοσμου και τα δωρα και τα φιλια τις αγκαλιες!Μπλιαχ... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Εγώ είχα κάνει συμφωνία με τον άντρα μου, αν το παιδί ήταν αγόρι να έβγαινε το όνομα του πατέρα του, αν ήταν κορίτσι το όνομα της μητέρας μου. Βγήκε κορίτσι, και πήρε το όνομα της μητέρας μου. Δεν τους καλοφάνηκε βέβαια, αλλά ευτυχώς ο άντρας μου με στήριξε σ' αυτή μου την αποφαση. Ούτως ή άλλως όμως, δε μπορούσαν να πουν και πολλά γιατί μου είχει δείξει άμεσα (η πεθερά μου) την αντιπάθεια της, οποτε δεν την πολυέπαιρνε κιόλας... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
penyV Δημ. September 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Σοβαρα μιλας?Εγω δεν θα αντεχα να τις βλεπω! Θα ειναι και οι γονεις μου και οι γονεις του!Φοβαμαι να μη χασει η μαμα μου τη ψυχραιμια της αν πει καμια βλακεια η αλλη και θα γινουμε μαλλια κουβαρια!!!! Εγω παντως θα ειμαι ευγενικη αλλα καθετη σε αυτα που θελω!Θα της πω οτι δεν θελω κανενα δωρο απο αυτην ηθελα απλα την ευχη της δεν μας την εδωσε οταν θελαμε τωρα ολα τα αλλα ειναι περιττα!Ολα τα κανει για τα ματια του κοσμου και τα δωρα και τα φιλια τις αγκαλιες!Μπλιαχ... Καλά θα της πεις, μόνο να είναι και ο "αρραβωνιαστικός" σου :w00t: μαζί σου, όσο για τη μαμά σου μιλησέ της για να κάνει τη πάπια (δύσκολο). ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif Yesterday Love was such an easy game to play Now I need a place to hide away Oh, I believe in yesterday Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Εγώ είχα κάνει συμφωνία με τον άντρα μου, αν το παιδί ήταν αγόρι να έβγαινε το όνομα του πατέρα του, αν ήταν κορίτσι το όνομα της μητέρας μου. Βγήκε κορίτσι, και πήρε το όνομα της μητέρας μου. Δεν τους καλοφάνηκε βέβαια, αλλά ευτυχώς ο άντρας μου με στήριξε σ' αυτή μου την αποφαση. Ούτως ή άλλως όμως, δε μπορούσαν να πουν και πολλά γιατί μου είχει δείξει άμεσα (η πεθερά μου) την αντιπάθεια της, οποτε δεν την πολυέπαιρνε κιόλας... :rolleyes: xixixi aytes oi sumfonies telika pantou ginontai...emena o mpampas mou to exei parei apofash pos an kano agori de 8a bgeo tasos ka8os de ginete papous-mpampas-gios na einai me to idio onoma...opote an kano agoraki 8a bgei tou pe8erou(an kai de maresei)sto koritsaki-an kai edo pou ta leme 8elo agorakia- 8a bgei ths mamas mou logika.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Πως τον λένε τον πεθερό freak; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. September 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2005 Πως τον λένε τον πεθερό freak; Πολυκαρπο ή Βρασίδα ή κάτι τέτοιο τέσπα Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Ελπιζω τουλάχιστον να μην έχετε φτάσει σε αυτό το σημείο :p Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 OXI kale...ti brasida kai polukarpo lete..argyrh ton lene Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. October 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2005 Τι εγινε παιδια καμια εξελιξη ειχαμε?Εγω παντως ειμαι στη προετοιμασια αλλα με την αγαπημενη μου πεθερουλα μιλησα μονο μια φορα!Ουτε της λεω τι θα κανω ουτε τη παιρνω μαζι μου για ψωνια!!!Δε θελω να μου παρει τιποτα και το ξεκοψα!!!!!!! Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts