Jump to content

Η Πεθερόπληκτη!

penyV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

xtes pou tous eida gia allh mia fora diapistosa pos o kollhmenos einai to palikari...ayth emoiase ligo sth mama ths...katalabes...krima pantos

Γνωρίζω μια περίπτωση ζευγαριού, που η γυναίκα επηρεάζεται πολύ από την μητέρα της και δημιουργούνται απίστευτα προβλήματα στο ζευγάρι.

Είναι παντρεμένοι 14 χρόνια και είναι στα πρόθυρα του χωρισμού εδώ και 3 χρόνια. Μία πολύ βασική αιτία (αλλά όχι η μοναδική) είναι η στάση της μητέρας της κοπέλας... :worry:

• Απαντήσεις 495
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

kala bre koukla mou..kai me ton pe8ero exeis problhma?

Δεν έχω πρόβλημα μαζί του απλά είναι χαμηλών τόνων και η άλλη τον κάνει ότι θέλει. Δεν ξέρω αν τον έχει πειράξει κάτι αυτή τη φορά αλλά βαρέθηκα να ψάχνω τι τους ενοχλεί κάθε φορά

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/46291Ttribal843755.gif

Yesterday

Love was such an easy game to play

Now I need a place to hide away

Oh, I believe in yesterday

εγώ το είπα από την αρχή ότι δεν είναι μόνο τα πεθερικά μας είναι και οι γονείς μας κάποιες φορές που εμποδίζουν τη σχέση. Κρίμα πάντος και για τα δύο ζευγάρια που αναφέρατε.

Εμένα μετά το τελευταίο σκηνικό (με την αδερφή του και το ζάκι της) πήρε τηλ η μικρή και μας κάλεσε στα γενέθλια του βλάκα, και καλά ότι κάνουν πίσω παρόλο που δεν έφταιγαν αυτοί αλλά εγώ.

Yesterday

ki esu fusika 8a pas kai 8a pareis kai ena oraio doraki,etsi gia na deikseis thn anoterothta sou...
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

ki esu fusika 8a pas kai 8a pareis kai ena oraio doraki,etsi gia na deikseis thn anoterothta sou...

Δεν θα παραλείψω το δώρο. Και το ρωτάς αν θα παω, φυσικά και ναι......Θα τους ξεμαλλιάσω και τους δυο για να δουν την ανωτερότητα που με διακρίνει

Yesterday

kaleeeeeeeeeeeeee

epipedo!!

pane tous ekei ena doraki (elpizo na mhn to poulhsei argotera o nearos) kai mia tourta gia na fane ta logia tous (pou leei kai h mama mou).

oti kai na sou poune,kuria esu.an deis pos oi prosvoles petane apno apo to kefali sou sa kounoupia se balto,polu apla shko,kai pes ston antra sou "feygo,8a er8eis?" kalhnyxtise eygenika tous upoloipous kalesmenous,pes kai ena geia sta pe8erika kai kanthn gia to spitaki sou kai apo tote mhn ksanapathseis...

kaleeeeeeeeeeeeee

epipedo!!

pane tous ekei ena doraki (elpizo na mhn to poulhsei argotera o nearos) kai mia tourta gia na fane ta logia tous (pou leei kai h mama mou).

oti kai na sou poune,kuria esu.an deis pos oi prosvoles petane apno apo to kefali sou sa kounoupia se balto,polu apla shko,kai pes ston antra sou "feygo,8a er8eis?" kalhnyxtise eygenika tous upoloipous kalesmenous,pes kai ena geia sta pe8erika kai kanthn gia to spitaki sou kai apo tote mhn ksanapathseis...

εισαι πολυ ιουυυυυυυυυυυ!!

τι τραβανε καποιοιιιιιιι αχχχχχ

Never Give Up:!:

Join friend!

kaneis de travaei tpt...doksa to 8eo me ta pe8erika mia xara ta pao:p ektos an proxtes pou me kalese h pe8era gia faghto eixe skopo na mou riksei tpt mesa sto fagaki mou gia na apalaxtei apo mena :)

δοκιμασες?? αν εφαγες και εισαι καλα ακομη βαδιζεις σε καλο δρομο!

Never Give Up:!:

Join friend!

kaleeeeeeeeeeeeee

epipedo!!

Δεν κατάλαβες καλά. Ο βλάκας είπε ότι έρχεται στο εξοχικό μου, παρόλο που δεν με συμπαθεί καθόλου, μόνο και μόνο επειδή είναι τζάμπα και έγινε ολόκληρο θέμα που δεν τους κάλεσα σε μια γιορτή μου και βγήκα εγώ η κακιά που δεν τους θέλω. Έγινε χαμός στο σπίτι και είπε η πεθερά μου να μην πάμε για λίγο καιρό στο σπίτι της. Κατάλαβες τώρα γιατί αντιδρώ έτσι, δεν πρόκειται να πάω και φυσικά δεν θα βγάλω άχνα για να μην τη πληρώσω πάλι εγώ. Αυτός το κάνει για να φανεί καλός και ότι μπορεί να φταίω εγώ αλλά είναι ανώτερος και με συγχωρεί.

Yesterday

o typos exei sxesh me thn mikrh h kati pio epishmo?

giati an gia mia sxesh h pe8era apokleiei esena apo to spiti ths -pou eisai araboniatsikia an de kano la8os- ti na po...

o typos exei sxesh me thn mikrh h kati pio epishmo?

giati an gia mia sxesh h pe8era apokleiei esena apo to spiti ths -pou eisai araboniatsikia an de kano la8os- ti na po...

Δεν είναι τίποτα άλλο από μια μακροχρόνια σχέση, όπως άλλωστε είμαι και εγώ. Δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει τα post μου αλλά είναι ψυχοπαθής η γυναίκα με όλους, τους γαμπρούς και τις νύφες της, με τα αδέλφια της ακόμα και τους γονείς της.

Yesterday

Πεθερόπληκτοι και Πεθερόπληκτες γειά σας. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ.

Τι κάνετε;;;

Είμαι στο γραφείο πρώτη μέρα και λιώνω μέσα στα χαρτιά μου.

Με το θέμα της πεθεράς μου κανένα νέο, ούτε στη γιορτή μου δεν με πήρε για χρόνια πολλά. Εγώ πήρα για χρόνια πολλά στον πεθερό μου και βέβαια μιλήσαμε τυπικά, τον είδα κιόλας πριν λίγες μέρες και στα πέντε λεπτά δεν άντεξε στον ίδιο χώρο μαζί μου και έφυγε.χιχιχιχι!!!

Μου λείψατε, angellina που είσαι???? ελπίζω να ξεκουράζεσαι

Γυρισα!!!!!!!Ελειπα διακοπουλες 2 εβδομαδες και σημερα επεστρεψα στη βαση μου!

Ειχα να δω την πεθερα μου πολυ καιρο την ειδα εχθες σε κατι βαφτισια και την απεφευγα οπως ο διαολος το λιβανι ομως με τσακωσε σε μια ανυποπτη στιγμη και να δειτε μπροστα στο σοι αγαπες αγκαλιες φιλια!!!!!!!!μπλιξ

http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif

welcome back!!!Ελπίζω να γέμισες τις μπαταρίες σου για το χειμώνα.

Πλύθηκες μετά τις αγκαλιές???:knife:

Yesterday

Πλάκα, πλάκα, αλλά αυτά που έχω τραβήξει εγώ, δεν τα χει περάσει καμμία.

Δεν θα το αναλύσω περαιτέρω, αλλά ένα έχω να πω: πιστεύω πως αν δεν ήμουν τόσο απίστευτα υποχωρητική, όλο αυτό θα είχε σταματήσει πολύυυυ καιρό πριν.

Βέβαια τώρα έχω την ικανοποιηση, πως ποτε δεν τους είπα μια άσχημη κουβέντα, τους (μάλλον τις) άφηνα και σόλαραν μόνες τους.

Ομως, μετά απο χρόνια, κουράστηκα και ξέκοψα μια και καλή.

Τώρα με ζητάνε και αναρωτιούνται τι έχω μαζί τους. Προφανώς το θεωρούσαν υποχρέωση μου να ανέχομαι ό,τι ανεχόμουν.

Ο άντρας μου (δόξα τω Θεώ) πάντα ήταν δίπλα μου, όμως αυτές οι καταστάσεις τον πίκραιναν πολύ.

Πως το πε, ο Ζερβός? Γυναίκες δηλητήριο?

Αυτό!

Πλάκα, πλάκα, αλλά αυτά που έχω τραβήξει εγώ, δεν τα χει περάσει καμμία.

Δεν θα το αναλύσω περαιτέρω, αλλά ένα έχω να πω: πιστεύω πως αν δεν ήμουν τόσο απίστευτα υποχωρητική, όλο αυτό θα είχε σταματήσει πολύυυυ καιρό πριν.

Βέβαια τώρα έχω την ικανοποιηση, πως ποτε δεν τους είπα μια άσχημη κουβέντα, τους (μάλλον τις) άφηνα και σόλαραν μόνες τους.

Ομως, μετά απο χρόνια, κουράστηκα και ξέκοψα μια και καλή.

Τώρα με ζητάνε και αναρωτιούνται τι έχω μαζί τους. Προφανώς το θεωρούσαν υποχρέωση μου να ανέχομαι ό,τι ανεχόμουν.

Ο άντρας μου (δόξα τω Θεώ) πάντα ήταν δίπλα μου, όμως αυτές οι καταστάσεις τον πίκραιναν πολύ.

Πως το πε, ο Ζερβός? Γυναίκες δηλητήριο?

Αυτό!

Ο καθένας βλέπει βουνό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και όπως είπες ήσουν υποχωρητική, άλλοι δεν έχουν υπομονή ή δεν σηκώνουν κουβέντα και πολλά άλλα. Εγώ για παράδειγμα δεν σήκωνα μία, όταν όμως είπα ότι με αυτό το άτομο θέλω να ζήσω έκανα την πάπια πολλές φορές αλλά στην δική μου περίπτωση και την αρκούδα να κάνω πάλι θα βγώ κακιά. Είναι μερικά άτομα που έχουν το "ταλέντο" να φέρνουν τις καταστάσεις στα μέτρα τους, έτσι είναι και το άλλο το ζάκι πάντα εμένα θα ρίχνει (πότε θα του ρίξω εγώ καμία να πάει απο'κεί που'ρθε)

Yesterday

Κοίταξε να δείς πως έχει το πράγμα ......

Αν δε βάλει μια σειρά ο δικός σου μη περιμένεις αποτελέσματα.....

Μπορείς βέβαια να τηρήσεις μια στάση αποφυγής απο τα πεδία των μαχών...αφού το εξηγήσεις στο δικό σου....

ένας δεύτερος τρόπος είναι ο εξής:

κάποτε συναντήθηκαν μετά απο πολλά χρόνια, δύο φίλοι ο Γιάννης και ο Ανδρεάς. καλεί λοιπόν ο Γιάννης τον Ανδρέα σπίτι του για καφεδάκι και με το που μπαίνει μέσα αρχίζει η γυναίκα του .....

Γυν: Ποιός είναι αυτός και τι μου τον έφερες εδώ τετοια ώρα, ρωτάς αν έχω κατι να τον κεράσω κ.λπ.....

Καταλαβαίνει ο Ανδρέας και του λέει ελα ρε συ σπίτι μου να δεις πως περνάει ο αντρας ο σωστός...

τι να κάνει και ο άλλος πάει στο σπίτι του Ανδρέα. Με το που μπαίνουν στο σπίτι

Πεθερός: καλώς τα παιδία Τι κάνεις αγόρι μου Πως ηταν η μέρα σου

Πεθερά: καλώς τους Καλώς τους Να σου φέρω τις παντόφλες Ανδρέα μου??

Συζ Ανδρέα: καλώς τους. Ο κύριος...φίλος σου α...μπράβο να ετοιμάσω καφεδάκι, ουζάκι κ.λπ. ....

Ο Γιάννης μένει άφωνος....Καλα ρε συ πως τα κατάφερες...?

Α...εύκολο ήταν λέει ο Ανδρέας: Όταν πρωτοήρθαμε με τη γυναίκα μου και τα πεθερικά μου είχαμε και ενα σκυλάκι...το σκυλάκι λοιπόν κάθε μεσιμέρι με το που καθόμουνα στο καναπέ ερχόταν και μου τράβαγε τα μπατζάκια...μια...δύο...τρείς...κάτι έπρεπε να κάνω.....

Ένα απόγευμα εκεί που ήρθε να μου τραβήξει πάλι το μπατζάκι είχα μια κάρτα κίτρινη στη τσέπη του πουκαμίσου μου...τη βγάζω λοιπόν και του τη δείχνω...

το σκυλάκι φυσικά με αγνόησε και συνέχισε απτόητο....

την επόμενη ημέρα έγινε το ίδιο ακριβώς σκηνικό....

την τρίτη ημέρα με το που ήρθε το σκυλάκι και άρχισε να μου τραβάει το παντελόνι σηκωνομαι, αρπάω το δίκανο μπαμ, μπαμ, παει το σκυλάκι ....

ε...και .... ???? αναρωτιέται ο Γιάννης και λοιπόν..... ?

Τι λοιπόν βρε μάπα ....του απαντά ο Αντρέας....τους βλέπεις όλους αυτούς....

είναι με δύο κίτρινες........ :lol: :lol:

Αντε σας βγαλαν και reality :w00t: :lol:

Big Mother (by Aντ1™) 6αντρες + οι μαναδες τους + 12 υποψηφιες νυφες!

Δεν κανω πλακα , μολις το ειδα σε διαφημιση

Λοιπόν, μόλις σήμερα μου έστειλαν ένα λαϊκό άσμα, στο οποίο ο τραγουδιστής λέει για τα "κατορθώματα" της πεθεράς του και στο ρεφραίν λέει:

"Σκοτώστε την και πάρτε την από μπροστά μου

δεν είναι η γυναίκα μου αυτή, είναι η πεθερά μου"!!!! :lol: :D

Όποιος θέλει να του το στείλω (μέγεθος 864Kb), ας μου στείλει σε PM το e-mail του. ;)

Λοιπόν, μόλις σήμερα μου έστειλαν ένα λαϊκό άσμα, στο οποίο ο τραγουδιστής λέει για τα "κατορθώματα" της πεθεράς του και στο ρεφραίν λέει:

"Σκοτώστε την και πάρτε την από μπροστά μου

δεν είναι η γυναίκα μου αυτή, είναι η πεθερά μου"!!!! :lol: :D

Όποιος θέλει να του το στείλω (μέγεθος 864Kb), ας μου στείλει σε PM το e-mail του. ;)

Είναι αρκετά παλιό και το τραγουδάει ο Σεφερλής.

Yesterday

Είναι αρκετά παλιό και το τραγουδάει ο Σεφερλής.

αλλά έχει πλάκα....

Ωραίο θα ήταν σε ringtone

Yesterday

welcome back!!!Ελπίζω να γέμισες τις μπαταρίες σου για το χειμώνα.

Πλύθηκες μετά τις αγκαλιές???:knife:

πλυθηκα με bedadin ....

αχ να την εβλεπες αγαπη και φιλια μπροστα στο σοι της για να δειξει τι καλη μανουλα ειναι!!!!!αχ πως κρατηθηκα και δε την ξεμπροστιασα δεν ξερω αλλα εκανα πετρα την καρδια μου!!!!!

πλυθηκα με bedadin ....

αχ να την εβλεπες αγαπη και φιλια μπροστα στο σοι της για να δειξει τι καλη μανουλα ειναι!!!!!αχ πως κρατηθηκα και δε την ξεμπροστιασα δεν ξερω αλλα εκανα πετρα την καρδια μου!!!!!

Και να έλεγες τίποτα μπροστά στο σόι εσύ θα έβγαινες κακιά γιατί ενώ αυτή σε αγαπάει και σου φέρεται τόόόόσο ωραία εσυ την κατηγορείς και την πληγώνεις. Τι σόι νύφη είσαι εσύ??? φτου σου δεν ντρέπεσαι

Yesterday

Και να έλεγες τίποτα μπροστά στο σόι εσύ θα έβγαινες κακιά γιατί ενώ αυτή σε αγαπάει και σου φέρεται τόόόόσο ωραία εσυ την κατηγορείς και την πληγώνεις. Τι σόι νύφη είσαι εσύ??? φτου σου δεν ντρέπεσαι

αχ το τι υπομονη κανω και το ποσο το βουλωνω δεν το φανταζεσαι θα σκασω καμια ωρα!!!!!!δε νομιζω ανθρωπος να εχει κανει τοσο υπομονη να παντρευτω να παω στο σπιτι μας και δεν θα την αφηνω να μπαινει μεσα!!!!!!

αχ το τι υπομονη κανω και το ποσο το βουλωνω δεν το φανταζεσαι θα σκασω καμια ωρα!!!!!!δε νομιζω ανθρωπος να εχει κανει τοσο υπομονη να παντρευτω να παω στο σπιτι μας και δεν θα την αφηνω να μπαινει μεσα!!!!!!

Όταν θα έρχεται να κλειδώνεσαι στο μπάνιο μέχρι να φύγει (εννοείται ότι θα έχετε και wc). Δεν μπορείς να της κλείσεις την πόρτα δυστυχώς αλλά ελπίζω να μην έρχεται συχνά επισκέψεις, να μείνετε μακριά.

Yesterday