stevetra Δημοσιεύτηκε July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 18, 2005 Γεια σας!Ο υπολογιστης μου τελευταια εχει αρχίσει να επανεκκινεί απο μονος του και μετα μου λέει ''το σύστημα εχει ανανήψει απο ενα σοβαρό σφάλμα''.Πως θα βρω τι φταίει?Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Γεια σας!Ο υπολογιστης μου τελευταια εχει αρχίσει να επανεκκινεί απο μονος του και μετα μου λέει ''το σύστημα εχει ανανήψει απο ενα σοβαρό σφάλμα''.Πως θα βρω τι φταίει?Ευχαριστώ Την στιγμή που κάνει επανεκκίνηση είσαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ? Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 ελα χαλαρα ιος η κατι αντιστοιχο οποτε βαλε αντιβοιοτικα. Η αν ειναι λιγο παλιος μπορει να ανεβαζει θερμοκρασια και να κλεινει μονος του για να μην καει και να ξαναεπανεκινη. Λογικα ομως ειναι ιος το χα παθει παλια, προτεινω φορματ. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philos Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Επίσης μπορεί να φταίει κάποιος driver συσκευής που εγκατέστησες πρόσφατα. Πληροφορίες για το σφάλα μπορείς να βρεις στο αρχείο καταγραφής συμβάντων. Για Windows XP πήγαινε: Πίνακας Ελέγχου> Εργαλεία διαχείρισης> Προβολή συμβάντων> και εντόπισε το συμβάν απο τη λίσταν των σφαλμάτων των εφαρμογών. Κάνοντας διπλο κλικ πάνω σε κάθε σφάλμα [ χι ] , θα σου εμφανίζονται κάποιες πληροφορίες για το πια εφαρμογή έκανε αυτό το σφάλμα κτλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Μηπως αλλαξες ραμ προσφατα? Παράθεση Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 ελα χαλαρα ιος η κατι αντιστοιχο οποτε βαλε αντιβοιοτικα. Η αν ειναι λιγο παλιος μπορει να ανεβαζει θερμοκρασια και να κλεινει μονος του για να μην καει και να ξαναεπανεκινη. Λογικα ομως ειναι ιος το χα παθει παλια, προτεινω φορματ. Εαν ειναι θέμα ιου, διαφωνώ με το σκεπτικό "Format, the only solution". Υπαρχουνε πολλα και εξαιρετικα αντι-βιοτικα εκει εξω, ικανα να αντιμετωπισουνε μια πληθώρα ιων. F-Secure, Kaspersky ακομη και το προσφατα πολυδιαφημισμενο (οχι προσφατο σαν προιον) NOD32 με εξαιρετικες, οπως λενε, συστασεις και τεστ δοκιμών. Φιλικα, Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. July 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Καταρχην σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.Πρωτον δεν νομιζω να ειναι ιος γιατι εχω ελεγξει το συστημα μου με το AVG και το Antivirus του Zone Alarm.Πηγαινω στα εργαλεια διαχείρισης και εκει μου βγαζει για το σφάλμα τα εξής στοιχεια: Αναγνωριστικό: 7023 Προέλευση: Service Control Manager Τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 Πρεπει να βλεπεις κατι... τετοιο: Event ID: 7023 Source: Service Control Manager Description: ... ή την αντιστοιχη μεταφραση στα ελληνικά. Μπορεις να μας πεις, τι ακριβως λεει η περιγραφη; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. July 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Περιγραφη:Η υπηρεσία Αναζήτηση υπολογιστή τερματίστηκε με το ακολουθο σφάλμα:αυτη η λειτουργια επιστράφηκε επειδή έληξε η περιοδος του χρονικου ορίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. July 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2005 Ok, άμεσα δεν μου λέει κάτι. Θα το ψαξω λιγάκι εκτενέστερα καποια στιγμη αυριο το πρωι. Υ.α.γ Το οτι εχεις ελληνική γλώσσα στα XP, δεν βοηθα με την εννοια, θα βρισκαμε πολυ πιο ευκολα κατι αν βαζαμε σε μια μηχανη αναζήτησης την φραση στα αγγλικα. Υ.β.γ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Αν βάλεις το string στο google, όλο και κάποια άκρη θα βρεις. Πχ http://support.microsoft.com/?kbid=328213 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. July 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2005 Αν βάλεις το string στο google, όλο και κάποια άκρη θα βρεις. Πχ http://support.microsoft.com/?kbid=328213 Το ποιο;;; :lol: :lol: :lol: :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. August 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Σημερα ειδα στο πρόγραμμα προβολής συμβάντων πως οταν επανεκκινει μόνος του ο υπολογιστής συμβαινουν σχεδόν ταυτόχρονα 5 σφάλματα!Σε ολες τις επανεκκινήσεις γίνεται τι ίδιο.Ολα έχουν την προέλευση Service Control Manager. 1 σφάλμα:Δεν ηταν δυνατή η εκκίνηση της υπηρεσίας Panda Process Protection Driver εξαιτίας του ακόλουθου σφάλματος:Δεν ήταν δυνατή η εύρεση του καθορισμένου αρχείου απο το σύστημα[Αναγνωριστικό συμβάντος:7000]. 2 σφάλμα:Δεν ηταν δυνατή η εκκίνηση της υπηρεσίας Panda Process Protection Driver εξαιτίας του ακόλουθου σφάλματος:Το σύστημα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει την καθορισμένη διαδρομή δίσκου [Αναγν. Συμβάντος:7000] 3 σφάλμα:Η υπηρεσία Υπηρεσίες IPSEC τερματίστηκε με το ακόλουθο σφάλμα:Το πρωτόκολλο που ζητήθηκε δεν έχει ρυθμιστεί στο σύστημα ή δεν υπάρχει εφαρμογή για αυτό [Αν.Συμβάντος:7023] 4 σφάλμα:Η υπηρεσία Τείχος προστασίας των Windows / Κοινόχρηστη σύνδεση στο Internet (ICS) τερματίστηκε με το ακόλουθο σφάλμα:Χρησιμοποιήθηκε διεύθυνση που δεν ήταν συμβατή με το πρωτόκολλο που ζητήθηκε [Αν.Συμβάντος:7023] 5 σφάλμα:Απέτυχε η φόρτωση των ακόλουθων προγραμμάτων οδήγησης της εκκίνησης του υπολογιστή ή της εκκίνησης του συστήματος ShldDrv [Αν.Συμβάντος:7026] Υ.Γ:Με συγχωρείτε για το μακροσκελές μήνυμα μου μα εχω απελπιστεί απο τις συνεχεις επανεκκινησεις του PC μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Μήπως είχες εγκαταστήσει κάποια στιγμή antivirus ή software της Panda; Αυτό φαίνεται από το όνομα του process που κλείνει. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. August 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2005 Αυτο το σφάλμα που μου έβγαλε σε μια μπλε οθόνη τι σημαίνει? IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP:0x0000000A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2005 πω πω βρε φιλε μου εχεις πα8ει μεγαλη ζημια ε?Γιατι δεν δοκιμαζεις το system restore?Εμενα με εσωσε εχ8ες οταν μου αρχισε την επανεκινηση αυτη του 1 λεπτου.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. August 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2005 Tα λιγα που μπορω να βοηθησω αυτη τη στιγμη: :: Συμφωνα με την Microsoft, το "Stop 0x0000000A Irql_Not_Less_or_Equal" λαμβανει συνηθως χωρα κατα την διαδικασια αναβαθμισης του λειτουργικου απο Windows 98 ή Μιλλενιουμ σε XP. Προκαλειται δε, απο μη συμβατο hardware, ή μη συμβατους οδηγους. Περισσοτερο θα σε βοηθησει αυτο το λινκ: http://support.microsoft.com/?kbid=311564 :: Να ρωτήσω κατι; Ειχες μηπως δυο αντιβιοτικα (antivirus) εγκατεστημένα ταυτοχρονα; Οντως κατι εχει να κανει με το Panda.. μηπως, δεν εκανες σωστα την απεγκατασταση, μηπως το εγκατεστησες, το απεγκατεστησες και εγκατεστησες ενα τριτο αντιβιωτικο χωρις προηγουμενη επανεκινηση, ενω προτεινοτανε; Φιλικα, Αλεξανδρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2005 κι εμενα παντως μου το κανει αυτο το pc μου ακομα και μετα απο format που του εβαλα και τα media και μαλλον πως πρεπει να φταιει κατι με το ρευμα και του χει κανει καποια ζημια. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. August 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2005 Σε τέτοιες περιπτώσεις κάνω format. Μπορεί π.χ. τώρα να κάνω ελέγχους με προγράμματα και να διορθωθούν τα προβλήματα και μετά από λίγες μέρες να εμφανιστούν ξανά. Ειδικά σε πιο σοβαρά προβλήματα κάνω επιτόπου format και δεν ασχολούμαι καθόλου να ψάξω να διορθώσω αλλιώς το πρόβλημα. Αν δεν έχεις όρεξη για format ψάξτο λίγο ακόμα. Αλλιώς άμα δεν έχεις πρόβλημα κάνε format. Παράθεση Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. August 17, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Tα λιγα που μπορω να βοηθησω αυτη τη στιγμη: :: Συμφωνα με την Microsoft, το "Stop 0x0000000A Irql_Not_Less_or_Equal" λαμβανει συνηθως χωρα κατα την διαδικασια αναβαθμισης του λειτουργικου απο Windows 98 ή Μιλλενιουμ σε XP. Προκαλειται δε, απο μη συμβατο hardware, ή μη συμβατους οδηγους. Περισσοτερο θα σε βοηθησει αυτο το λινκ: http://support.microsoft.com/?kbid=311564 :: Να ρωτήσω κατι; Ειχες μηπως δυο αντιβιοτικα (antivirus) εγκατεστημένα ταυτοχρονα; Οντως κατι εχει να κανει με το Panda.. μηπως, δεν εκανες σωστα την απεγκατασταση, μηπως το εγκατεστησες, το απεγκατεστησες και εγκατεστησες ενα τριτο αντιβιωτικο χωρις προηγουμενη επανεκινηση, ενω προτεινοτανε; Φιλικα, Αλεξανδρος. Στο πρώτο που λές εχω XP κι ετσι δεν εχω κανει αναβάθμιση.Στο δεύτερο όμως ίσως να εγκατεστησα πριν καιρο ενα τριτο αντιβιωτικο χωρις προηγουμενη επανεκινηση, ενω προτεινοτανε.Δεν θυμαμαι καλα ομως.Να πω οτι χρησιμοποιώ τα Antivirus AVG FREE και αυτο του Zone Alarm Σήμερα μου έβγαλε και αλλο πρόβλημα: STOP:0x0000008E avg7rsxp.sys-Address F9DI9F8E base at F9D1908 Datestamp 420960a4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. August 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2005 Είχα το ίδιο πρόβλημα με "Stop 0x0000000A Irql_Not_Less_or_Equal" το οποίο έκανε επανεκκίνηση όταν ήμουνα στο net, και μόνο τότε. Τελικά διαπίστωσα ότι το πρόβλημα είναι στο modem και στους drivers σε συνεργασία με XP SP2. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. August 18, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2005 Τι modem έχεις?Γιατι εμενα μου συμβαίνει και οταν είμαι offline! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
1oneway Δημ. August 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Είναι προφανές από τα post που έχεις κάνει, ότι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις φταίνε τα διάφορα προγράμματα antivirus/firewall κλπ που έχεις βάλει. Είναι κανόνας - δε βάζουμε ποτέ πάνω από ένα antivirus πρόγραμμα. Αυτά συνηθίζουν να "σηκώνουν" services, ειδικά σε σένα χτυπάνε sys αρχεία γι' αυτό και οι μπλε οθόνες. Υπάρχει ένα πολύ καλό πρόγραμμα για Uninstall - λέγεται Your Uninstaller! 2005 και στο προτείνω ανεπιφύλακτα για να κάνεις πλήρη απεγκατάσταση όλων αυτών. Αν δε γλιτώσεις το format τελικά, τουλάχιστον στο νέο clean install που θα κάνεις ΜΗΝ ξαναβάλεις δύο & τρία firewalls γιατί θα βρεθείς στην ίδια κατάσταση. Οι πιο πολλοί έχουν πάνω στο PC τους το ζευγάρι Norton SystemWorks/ Internet Security 2005 το οποίο δουλεύει αρκετά καλά. Το είχα κι εγώ για καιρό αλλά κάποια στιγμή το άλλαξα με το F-Secure Anti-Virus Client Security μετά από τα πολύ καλά reviews που διάβασα στο Internet. Απλά να σου πω ότι το πρόγραμμα "μαμάει & δέρνει" - είναι 1 σε όλα (virus & spy protection, firewall, δουλεύει real-time στο background, κάνει update επίσης χωρίς να πάρεις χαμπάρι κλπ). Αυτά - ελπίζω τα όσα έγραψα να σου φανούν έστω και λίγο χρήσιμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. August 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2005 Φίλε 1oneway καταρχήν σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου.Ομως εγω χρησιμοποιούσα τον συνδυασμό Avg και Zone Alarm απο καιρο και δεν είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα!Απεγκατέστησα ομως το Avg να δω τι θα γίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stevetra Δημ. August 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Οταν επανεκκινει το σύστημα μετα το IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL μου βγάζει οτι εχει ανανήψει απο ενα σοβαρό σφάλμα και η υπογραφή του σφάλματος είναι η εξής: BCCode:1000000a BCP1:00000004 BCP2:00000002 BCP3:00000000 BCP4:804E6617 OSVer:5_1_2600 SP:2_0 Product:768_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts