cosco Δημ. September 29, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Και εγώ λέω να βάλεις τις μαμισιες, αλλα αν επιμένεις να βάλεις aftermarket τότε τις πρώτες :) Παράθεση Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geocool Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Και απο μενα τις πρωτες,του πανε πιο πολυ.βαλε αυτες που σου αρεσουν και ας ειναι πιο ακριβες τις ζαντες ειναι που προσεχεις πιο πολυ στο αυτοκινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. cosco και zyp3r, για μαμισιες πιστεύω θα λέτε τις resolfen. Εγώ τώρα έχω 15άρες με τάσια και θέλω να βάλω 16άρες. Οι resolfen μου αρέσουν και εμένα αλλά είναι 17άρες. Αν πιστεύει κάποιος ότι θα ταιριάζει καλύτερα, κάποια άλλη ζάντα εκτός από αυτές που έβαλα στην φώτο, δεν έχει παρα να τις προτείνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 Και εγώ τις πρώτες θα έλεγα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 βαλε τις 2ες... η πρωτη δεν ειναι τπτ το ιδιαιτερο... η 3η παει οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω σε κοκκινο(by loeb.) η 2η σε αποχρωση ειτε νικελ,ειτε χρωμιο(καλυτερα) θα κανει μπομπα συνδυασμο με το μαυρο...σε 17αρα εννοειται.. Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2008 αν και δεν με τρελαινει καμια απο αυτες προτιμω την πρωτη. φυσικα για 16αρα ουδεις λογος,17αρα εννοειται,δεν θα κοψει ιδιαιτερα το αυτοκινητο που δεν ειναι και κανενα πυραυλακι οποτε μην σκας.και θα χει και ικανοποιητικο λαστιχο για τους δρομους μας,για 16αρα θα αφηνα τα μαμα πανω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. October 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2008 αν και δεν με τρελαινει καμια απο αυτες προτιμω την πρωτη. φυσικα για 16αρα ουδεις λογος,17αρα εννοειται,δεν θα κοψει ιδιαιτερα το αυτοκινητο που δεν ειναι και κανενα πυραυλακι οποτε μην σκας.και θα χει και ικανοποιητικο λαστιχο για τους δρομους μας,για 16αρα θα αφηνα τα μαμα πανω. Το θέμα είναι πως επειδή δεν είναι πυραυλάκι θα γίνει ακόμα πιο αργό, οπότε δεν λέει να κόψει κι άλλο. Ενώ αν ήταν γρήγορο ούτε που θα καταλάβαινες την διαφορά. Είδα βελτιωμένο C4 με 18άρες και έπαθα πλάκα: http://img523.imageshack.us/img523/3195/c4bc2.th.jpghttp://img523.imageshack.us/images/thpix.gif Πιστεύω οτι είναι η ζάντα που του πάει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts