ilka71 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 τα λουρακια αλλαζουν ευκολα παιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 τα λουρακια αλλαζουν ευκολα παιδια? πανευκολα,λιγο νυχι θελουν . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Αν σε καλύπτει το πρόγραμμα του μπορείς να προχωρήσεις σε αγορά. https://www.facebook.com/394105152801/videos/1423715414451114/ Απλά να ξέρεις σε κροσφιτ θα πρέπει να βγάζεις το ρολόι απο την εξοικονόμηση ενέργειας για να σου δείχνει σωστά τους παλμούς σου. Σε ευχαριστώ φίλε μου κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσω σε αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolo Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Καλησπέρα παιδιά.. Για κάποιο λόγο δεν μ εμφανίζει πλέον τα ονόματα από τις κλήσεις στο ρολόι... Μου βγάζει μόνο αριθμό. Ξερει κάποιος τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 (edited) Και μένα για κάποιο λόγο από σημερα δε μου έρχονται ειδοποίησεις από τα SMS. Σε εσάς δουλεύουν κανονικά; Edited September 4, 2020 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Μου τα εμφανιζει. Το κανατε κανα restart? Πηγατε στις "ειδοποιησεις" του ρολογιου μηπως κατι ειναι στο off? Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Μου τα εμφανιζει. Το κανατε κανα restart? Πηγατε στις "ειδοποιησεις" του ρολογιου μηπως κατι ειναι στο off? Opto Restart, εκκαθαριση δεδομένων του health, επαναφορά ρολογιού.. Τα έχω δοκιμάσει όλα αλλά αυτό τπτ Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dafly7 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Εμένα ρε παιδιά δεν μου ξυπνάει όταν το γυρνάω το χέρι πρέπει να το κάνω δύο φορές η ακόμα κ να πατήσω κουμπί καμία πρόταση εχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 εαν το εχουμε στο always on ποσο κραταει η μπαταρια?περιπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2020 Εμένα ρε παιδιά δεν μου ξυπνάει όταν το γυρνάω το χέρι πρέπει να το κάνω δύο φορές η ακόμα κ να πατήσω κουμπί καμία πρόταση εχετε; Αν έχεις always on display δε ξυπναει έτσι ειναι. ----- προσθήκη μηνύματος 94 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εαν το εχουμε στο always on ποσο κραταει η μπαταρια?περιπου Εμένα μου κράτησε 5 μέρες. Σήμερα το πρωί το φόρτισα πάλι και με aod είμαι τώρα 12 το βραδυ με 86%. Ας πούνε και άλλοι να συγκρίνουμε.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Καλησπέρα παιδιά.. Για κάποιο λόγο δεν μ εμφανίζει πλέον τα ονόματα από τις κλήσεις στο ρολόι... Μου βγάζει μόνο αριθμό. Ξερει κάποιος τι μπορεί να φταίει; Για πήγαινε στις ρυθμίσεις του Bluetooth, πάτα εκεί στη σύζευξη και κάνε κοινοποίηση επαφών... Και μένα για κάποιο λόγο από σημερα δε μου έρχονται ειδοποίησεις από τα SMS. Σε εσάς δουλεύουν κανονικά; Για δοκίμασε να κάνεις update.. Και του ρολογιού αλλά και της εφαρμογής HMS core!! Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Ερχεται το GT 2 PRO... https://wccftech.com/huawei-watch-gt-2-pro-leaks-in-full-glory-renders-and-key-specs-detailed/ Τι παραπανω να εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Καλημέρα αν κλείσουμε το Bluetooth του κινητού το βράδυ το ρολόι θα καταγραφεί κανονικά την λειτουργία ύπνος; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Καλημέρα αν κλείσουμε το Bluetooth του κινητού το βράδυ το ρολόι θα καταγραφεί κανονικά την λειτουργία ύπνος; Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Ναι κανονικα.Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispolo Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Βασικά μήπως για να φαίνονται και το όνομα στο ρολόι πρέπει να είναι περασμένη η επαφή στο ρολόι; γτ σε μερικές που τις έχω περασμένες όταν με παίρνουν τηλ βγάζει κανονικά το όνομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Και μένα για κάποιο λόγο από σημερα δε μου έρχονται ειδοποίησεις από τα SMS. Σε εσάς δουλεύουν κανονικά; Για την ιστορία το πρόβλημα λύθηκε με wipe cache partition απο το κινητο. Αν αντιπετωπιζετε κάποιο πρόβλημα δοκιμάστε το. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Είναι η "έξυπνη λειτουργία" που αναφέρουμε συχνά απ το "παρακολούθηση υγείας. Σκοπό έχει να μεγαλώνει η αυτονομία. Σχετικά με τα λουρακια, πήγα έσκασα 10 ευρώ και πήρα όλα τα χρώματα (κόκκινο, μπλε, μαύρο, μοβ) απο Κίνα και βρήκα την ησυχία μου. ενα λινκ για τα λουράκια;; :) Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 ενα λινκ για τα λουράκια;; :) Τα ανέβασε λίγο, τα πήγε 2,70 το ενα https://www.ebay.com/itm/313206654041 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hd1980 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Καλησπέρα υπάρχει κάποιος εύκολος οδηγός για εγκατάσταση China Huawei id για περισσότερες επιλογές στο gt2? Υπάρχει κάποια επίπτωση σε περίπτωση εγκατάσταση του? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Στάλθηκε από το VOG-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ουδείς αγνωμονέστερος του ευεργετηθέντος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Είμαι κάτοχος του Stratos 2 και σκέφτομαι να αγοράσω το GT2. Έχω διαβάσει τα τελευταία posts, και γνωρίζω και τα βασικά από πρώην κατόχους του ρολογιού, αλλά θα ήθελα και τη δική σας βοήθεια σχετικά με τα watchfaces που υπάρχουν για το ρολόι. Για το Stratos υπάρχουν αρκετά sites που μπορείς να κατεβάσεις watchfaces, με καλύτερο αυτό: https://sawfb.fabiobarbon.click/all/hits/248. Η διαδικασία είναι να κατεβάσεις στον υπολογιστή όποιο watchface σού αρέσει, και να κάνεις ένα απλό copy/paste στο ρολόι σου. Για το GT2 γνωρίζω ότι θα πρέπει να εγκαταστήσω μία κινεζική έκδοση του Huawei Health σε ένα κινητό ή tablet (ΔΕΝ κάνει η έκδοση που έχει εγκατεστημένη το Huawei Mate 20 Pro που έχω, γιατί έχει ελάχιστα watchfaces και δεν υπάρχει επιλογή για περισσότερα όπως με την κινέζικη έκδοση) και από εκεί αφού κάνω pair το κινητό/tablet με το ρολόι θα μπορώ να ανεβάσω τα watchfaces στο ρολόι. Ισχύουν τα παραπάνω που ανέφερα, είναι ψέματα, ή ίσχυαν και απλά έχουν αλλάξει τα πράγματα; Και αν ισχύουν, έχεις σαν επιλογή μόνο όσα watchfaces σού δίνει το Huawei Health, ή υπάρχουν και sites απ' όπου μπορείς να κατεβάσεις; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Aν κοιτάξεις στην εφαρμογή δεν έχει και άλλα watchfaces?Εμενα είναι πάρα πολλά,απλά σκρολάρεις και φορτώνει και άλλα.Μηπως έχεις παλιά έκδοση της εφαρμογής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 (edited) Είμαι κάτοχος του Stratos 2 και σκέφτομαι να αγοράσω το GT2. Έχω διαβάσει τα τελευταία posts, και γνωρίζω και τα βασικά από πρώην κατόχους του ρολογιού, αλλά θα ήθελα και τη δική σας βοήθεια σχετικά με τα watchfaces που υπάρχουν για το ρολόι. Για το Stratos υπάρχουν αρκετά sites που μπορείς να κατεβάσεις watchfaces, με καλύτερο αυτό: https://sawfb.fabiobarbon.click/all/hits/248. Η διαδικασία είναι να κατεβάσεις στον υπολογιστή όποιο watchface σού αρέσει, και να κάνεις ένα απλό copy/paste στο ρολόι σου. Για το GT2 γνωρίζω ότι θα πρέπει να εγκαταστήσω μία κινεζική έκδοση του Huawei Health σε ένα κινητό ή tablet (ΔΕΝ κάνει η έκδοση που έχει εγκατεστημένη το Huawei Mate 20 Pro που έχω, γιατί έχει ελάχιστα watchfaces και δεν υπάρχει επιλογή για περισσότερα όπως με την κινέζικη έκδοση) και από εκεί αφού κάνω pair το κινητό/tablet με το ρολόι θα μπορώ να ανεβάσω τα watchfaces στο ρολόι. Ισχύουν τα παραπάνω που ανέφερα, είναι ψέματα, ή ίσχυαν και απλά έχουν αλλάξει τα πράγματα; Και αν ισχύουν, έχεις σαν επιλογή μόνο όσα watchfaces σού δίνει το Huawei Health, ή υπάρχουν και sites απ' όπου μπορείς να κατεβάσεις; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using TapatalkΕχει περιπου 10 screens απο 10-11 το καθ'ενα ,περιπου στα 100 watchfaces. Αν δεν σου φτανουν θα δεις στο utube εχει βιντεακια με τον "Κινεζικο" τροπο Edit:146 μολις μετρησα Opto Edited September 5, 2020 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lempoi Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Always on display πως μπαίνει?? Στάλθηκε από το HD1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Always on display πως μπαίνει?? Στάλθηκε από το HD1913 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΡυθμίσεις, οθόνη, οθόνη κλειδώματος Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts