Xrictino0la Δημοσιεύτηκε September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 17, 2019 Γεια σας, σκοπεύω να πάρω καινούριο κινητό την Black Friday (για ευνόητους λόγους!) Αυτή τη στιγμή έχω το Xiaomi Mi Max 2 (6,44" 4GB/64GB). Δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη με βάση αυτά που έλεγαν για αυτό τοπ κινητό και για το πως μου βγήκε. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. --> θα δείξει, γιατί μπορεί να πουλήσω το δικό μου και συνεπώς να έχω μεγαλύτερο διαθέσιμο ποσό. Αρχικά το πολύ 300€ 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. --> πάνω απο 6.3" 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; --> Δεν μ' ενδιαφέρει ιδιαίτερα, Καλύτερα εξωτερικό για καλύτερη τιμή. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) --> δεν πολυπηγαίνω στο χωριό αλλά θέλω 4G γιατί έχω συνέχεια ανοιχτά τα MB και δεν πιάνει πάντα καλά. 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? --> δεύτερη sim όχι αλλά θέλω επεκτάσιμη SD (Δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος έχω αλλά στην σύνδεση με PC με το καλώδιο USB, δεν μ αφήνει να επεξεργαστώ τα αρχεία μου οπότε βγάζω την κάρτα μνήμης και την βάζω σε στικάκι) 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; --> καλύτερα με ελληνικά αλλά και με αγγλικά τα καταφέρνουμε, φλασάρισμα είναι όταν περνάς νέα ROM? αν ναι προτιμώ όχι. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. --> καλός ήχος σίγουρα (στο mi max 2 έλεγε πως είχε πολύ καλό ήχο και 2 ηχεία και τελικά είχε νορμάλ ήχο και λειτουργούσε μόνο το ένα ηχείο εξαρχής.) και καλή οθόνη φυσικά. αν δεν είναι το πιο σημαντικό. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. --> ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία, gaming (είναι και τα 4 πολύ σημαντικά αν εξαιρέσεις ότι δεν παίζω πολύ βαριά παιχνίδια, όμως θέλω ταχύτητα γιατί μ' αρέσει να μην κολλάει, θέλω αυτονομία γιατί το χρησιμοποιώ ΟΛΗ! μέρα και καλή κάμερα και με καλή νυχτερινή λήψη γιατί βαρέθηκα να μην φαίνεται τίποτα στο σκοτάδι (χαμηλό φως). 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. --> Xiaomi Mi Max 2 Θέλω να έχει: καλή κάμερα με καλή νυχτερινή λήψη, πάνω από 6.3", 6GB τουλάχιστον, μεγάλη μπαταρία γιατί θα έχει και μεγάλη οθόνη αλλά και γιατί προορίζεται για φουλ χρήση. επεκτάσιμη sd και τουλάχιστον 128GB εσωτερική μνήμη. αν υποστηρίζει fast charging θα ναι πολύ καλό γιατί όσο καλή και να 'ναι μια μπαταρία αρκετά σύντομα τα φτύνει και πρέπει να το φορτίζεις πιο συχνά. Είχα δυο φορές μέχρι τώρα Xiaomi (redmi 3 pro & mi max 2), είναι γρήγορα, δεν έχουν ιδιαίτερα καλή κάμερα όυτε ήχο. και στις 2 περιπτώσεις έλεγαν πως η μπαταρία τους κρατάει τουλάχιστον 1-1,5 μέρα με φουλ χρήση και δεν κρατούσαν ούτε 1 μέρα (εννοώντας ούτε 12ωρο). Έχω ψάξει ήδη στο skroytz , kimovil κλπ αλλά ήθελα και γνώμη από άτομα που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει κάποια κινητά ώστε να ξέρω πιο σίγουρα αν είναι όντως όπως λένε. Ευχαριστώ προαιρετικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Galaxy A70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 (edited) Αμα δεν σε ικανοποιουσε η μπαταρια του Mi max 2, οπου και να πας θα ξενερωσεις. Όσον αφορα τη καμερα, από τότε έχουν αλλαξει τα πράγματα για τη xiaomi. Παιζει σε αυτα τα λεφτα τη καλυτερη κάμερα να την βρισκεις σε εκεινη. Όσον αφορα το α70, ειναι όντως μια εξαιρετική επιλογη αν δεν εχεις υψηλες απαιτησεις φωτογραφικά. Edited September 17, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2019 Επειδή μιλάμε για Black Friday (αργεί ακόμα) κι επειδή όπου να ναι βγαίνει και το mate 30,έχε το νου σου για καμία προσφορά στο mate 20 pro! Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Δεν είμαι σίγουρος πως υπάρχει το κινητό που θες στα λεφτά που θες. Ειδικά στο θέμα μπαταρία, όπου το Mi Max 2 έχει εκπληκτική διάρκεια για κινητό. Από εκεί και πέρα, αν αντέχεις έναν μικρό συμβιβασμό στο θέμα νυχτερινές λήψεις ρίξε μια ματιά στο Redmi Note 8. Εναλλακτικά στα λεφτά που δίνεις κοίτα και το Mi 9T ή το Mi 9T Pro αν σε ενδιαφέρει η λήψη βίντεο 4Κ στα 60 fps. Το έχει η κοπέλα μου και είναι ευχαριστημένη και από τη διάρκεια της μπαταρίας και από τις φωτογραφίες σε νυχτερινό περιβάλλον. Τέλος, αν έχεις διάθεση να ανέβεις λίγο μπάτζετ θα κοιτούσα και το P20 Pro της Huawei που ακόμα στέκει καλά σαν κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Δεν είμαι σίγουρος πως υπάρχει το κινητό που θες στα λεφτά που θες. Ειδικά στο θέμα μπαταρία, όπου το Mi Max 2 έχει εκπληκτική διάρκεια για κινητό. Από εκεί και πέρα, αν αντέχεις έναν μικρό συμβιβασμό στο θέμα νυχτερινές λήψεις ρίξε μια ματιά στο Redmi Note 8. Εναλλακτικά στα λεφτά που δίνεις κοίτα και το Mi 9T ή το Mi 9T Pro αν σε ενδιαφέρει η λήψη βίντεο 4Κ στα 60 fps. Το έχει η κοπέλα μου και είναι ευχαριστημένη και από τη διάρκεια της μπαταρίας και από τις φωτογραφίες σε νυχτερινό περιβάλλον. Τέλος, αν έχεις διάθεση να ανέβεις λίγο μπάτζετ θα κοιτούσα και το P20 Pro της Huawei που ακόμα στέκει καλά σαν κάμερα. Που το είδες το rn8 φίλος κ ξερις ότι δεν τα πάει καλά τη νύχτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2019 Κινιτο που θέλεις στα λεφτά που δίνεις δεν υπάρχει, αν δεν κάνω λάθος καλύτερη αυτονομία από max δεν έχει κανένα λόγο μεγέθους 1. Η παίζεις παιχνίδια 2. Η είσαι όλη μέρα με 4 με το τέρμα το φως με social κλπ Η και τα δύο Σε κάθε περίπτωση δεν υπάρχει κινιτο με καλύτερη αυτονομία από max ασχετος που δεν μου αρέσει γενικός η συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xrictino0la Δημ. September 19, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2019 (edited) Ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας. Θα κοιτάξω ολα οσα είπατε. Οπως είπατε αργει η black friday κ απλα μαζευω πληροφορίες ώστε μεχρι τότε να εχω καταλήξει. Όσο για την μπαταρια του mi max 2, δεν ξερω αν υπάρχει κάτι καλυτερο, ξερω όμως πως τα ατομα π εγραφαν πως με φουλ χρήση κραταει πανω απο μερα δεν το εννοούσαν. (το ιδιο ισχυει κ για το redmi note 3 pro). Γενικά αναμεσα σε xiaomi και huawei υπαρχουν σημαντικες διαφορες; δλδ γενικά σαν μάρκα να προτιμήσω καποια απο τις δύο; είναι πολυ γενικο αυτο π ρωταω; γτ huawei δεν εχω παρει ξανα κ δεν ξερω αν ειναι τοσο καλα κ γρήγορα οπως τα xiaomi. Μην παρεξηγειτε αυτο π λεω γ την μπαταρία του κινητου μου, μου βγηκε πολυ καλο απλα δεν ισχυαν οι κριτικές π ελεγαν. Edited September 19, 2019 by Xrictino0la Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Που το είδες το rn8 φίλος κ ξερις ότι δεν τα πάει καλά τη νύχτα ; Την ίδια κάμερα με το rn7 έχει, πόσο διαφορετικό θα είναι; Η κάμερα του RN7 θεωρώ πως είναι καλή για νυχτερινές λήψεις, πολύ καλή για τα λεφτά του αλλά όχι κορυφαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Την ίδια κάμερα με το rn7 έχει, πόσο διαφορετικό θα είναι; Η κάμερα του RN7 θεωρώ πως είναι καλή για νυχτερινές λήψεις, πολύ καλή για τα λεφτά του αλλά όχι κορυφαία. Απο τι κάμερα και πάνω θεωρείς κορυφαία μια συσκευή; Γιατί μέχρι και 500 ευρώ συσκευές κοντραρει άνετα (πάντα με gcam). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Απο τι κάμερα και πάνω θεωρείς κορυφαία μια συσκευή; Γιατί μέχρι και 500 ευρώ συσκευές κοντραρει άνετα (πάντα με gcam).Μέχρι 500 ευρώ mate 20 pro, και δεν χρειάζεται gcam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 (edited) Μέχρι 500 ευρώ mate 20 pro, και δεν χρειάζεται gcam Τη σύγκριση με το mate 20 pro στο δίπλα νήμα με τα συγκριτικά το είδες; Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7903037#post7903037 Αυτο που λέω είναι ότι η συσκευή φωτογραφικά παίζει σε αυτό το επίπεδο. Προφανώς μιλάω μόνο για το βασικό φακό αφού άλλους δεν έχει :p Αλλά ακόμα και αν πεις οτι προτιμάς πχ το mate από το redmi στη συγκριση (προσωπικα την γνωμη μου την εγραψα στο thread)... Και μόνο ότι συγκρίνεται με το mate 20 pro που φημίζεται για τη κάμερα του, μου κάνει εντύπωση το ότι δεν αξίζει να την λέμε εξαιρετική τη κάμερα. Δεν είναι μια απλά καλή για τα λεφτά του... Είναι καλή ακόμα και πολύ πιο ακριβά να κοιτάξεις. Οπότε ο χαρακτηρισμός κορυφαία δεν ειναι και τόσο αστόχος... Edited September 20, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Τη σύγκριση με το mate 20 pro στο δίπλα νήμα με τα συγκριτικά το είδες; Δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7903037#post7903037 Αυτο που λέω είναι ότι η συσκευή φωτογραφικά παίζει σε αυτό το επίπεδο. Προφανώς μιλάω μόνο για το βασικό φακό αφού άλλους δεν έχει :p Αλλά ακόμα και αν πεις οτι προτιμάς πχ το mate από το redmi στη συγκριση (προσωπικα την γνωμη μου την εγραψα στο thread)... Και μόνο ότι συγκρίνεται με το mate 20 pro που φημίζεται για τη κάμερα του, μου κάνει εντύπωση το ότι δεν αξίζει να την λέμε εξαιρετική τη κάμερα. Δεν είναι μια απλά καλή για τα λεφτά του... Είναι καλή ακόμα και πολύ πιο ακριβά να κοιτάξεις. Οπότε ο χαρακτηρισμός κορυφαία δεν ειναι και τόσο αστόχος...Xiaomaraaa reeee xiaomaraaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Xiaomaraaa reeee xiaomaraaa Η αλήθεια ειναι ότι τον Αντρεα κανεις δεν μπορεί να τον κατηγορήσει ως xiaomi fanboy. Oτι λέει το υποστηρίζει με τα ανάλογα επιχειρήματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 (edited) Xiaomaraaa reeee xiaomaraaa Μαρμοτάρααααα ρε Μαρμοταρααααα. Γιατί με αυτό το σχόλιο σου μονο "Η μερα της Μαρμότας" θα μπορούσε να θυμίζει αν είναι να με βγαζεις xiaomi fanboy. Πόσες φορές έχω κράξει miui για battery drain στην αναμονή και το μέτριο multitasking που αχρηστεύει την εξτρα ram? Πόσες φορές έχω κράξει τη xiaomi για τα random hw parts (πχ το χαλια proximity στο rn7) ή ότι δεν βγαζει ποτέ ολοκληρωμένη συσκευή (πάντα κόβει κάτι σκοπιμα απο καθε συσκευή) ή ότι δεν θα δινα πάνω από 300 για xiaomi (σε αυτά τα πόσα αν δεις προτείνω άλλες εταιρείες). Έλα μου όμως που φωτογραφικά έχει κάτσει η κωλοφαρδία και δουλεύει εντυπωσιακά η gcam σε αυτή τη συσκευή. Τι να κάνω; Να πω ψέμματα για να ικανοποιήσω την εμμονή σου ενάντια στη xiaomi? Και στη τελική έχω κάνει και 5-6 ριμαδοσυγκριτικά κάμερας σε αυτό το site και εξηγω τι ακριβώς μου αρέσει και τι όχι. Εσύ τι ακριβώς έχεις κάνει που με ειρωνεύεσαι κιόλας; Για την ιστορία, σε ανθρωπο που έχει πρώτο την ταχυτητα και δίνει πάνω από 300 δεν θα προτεινα ποτέ το rn7. Όπως επίσης είνα αγνωστο το πως θα κάτσει στο rn8 (πχ αν εχει ιδια libs). Απλά σχολίασα αυτό που ειπώθηκε για τη κάμερα. Edited September 20, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 (edited) Μαρμοτάρααααα ρε Μαρμοταρααααα. Γιατί με αυτό το σχόλιο σου μονο "Η μερα της Μαρμότας" θα μπορούσε να θυμίζει αν είναι να με βγαζεις xiaomi fanboy. Πόσες φορές έχω κράξει miui για battery drain στην αναμονή και το μέτριο multitasking που αχρηστεύει την εξτρα ram? Πόσες φορές έχω κράξει τη xiaomi για τα random hw parts (πχ το χαλια proximity στο rn7) ή ότι δεν βγαζει ποτέ ολοκληρωμένη συσκευή (πάντα κόβει κάτι σκοπιμα απο καθε συσκευή) ή ότι δεν θα δινα πάνω από 300 για xiaomi (σε αυτά τα πόσα αν δεις προτείνω άλλες εταιρείες). Έλα μου όμως που φωτογραφικά έχει κάτσει η κωλοφαρδία και δουλεύει εντυπωσιακά η gcam σε αυτή τη συσκευή. Τι να κάνω; Να πω ψέμματα για να ικανοποιήσω την εμμονή σου ενάντια στη xiaomi? Και στη τελική έχω κάνει και 5-6 ριμαδοσυγκριτικά κάμερας σε αυτό το site και εξηγω τι ακριβώς μου αρέσει και τι όχι. Εσύ τι ακριβώς έχεις κάνει που με ειρωνεύεσαι κιόλας; Για την ιστορία, σε ανθρωπο που έχει πρώτο την ταχυτητα και δίνει πάνω από 300 δεν θα προτεινα ποτέ το rn7. Όπως επίσης είνα αγνωστο το πως θα κάτσει στο rn8 (πχ αν εχει ιδια libs). Απλά σχολίασα αυτό που ειπώθηκε για τη κάμερα. Είναι άσχημο πραγμα η εμπάθεια Αντρέα. Έπρεπε να είχε κάτσει κ.η φάση με το mi 8 αλλά βιάστηκα να το δώσω και δεν το πήρες να έκανες κ κει τις δοκιμές σου Edited September 20, 2019 by bruno1977 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 Μαρμοτάρααααα ρε Μαρμοταρααααα. Γιατί με αυτό το σχόλιο σου μονο "Η μερα της Μαρμότας" θα μπορούσε να θυμίζει αν είναι να με βγαζεις xiaomi fanboy. Πόσες φορές έχω κράξει miui για battery drain στην αναμονή και το μέτριο multitasking που αχρηστεύει την εξτρα ram? Πόσες φορές έχω κράξει τη xiaomi για τα random hw parts (πχ το χαλια proximity στο rn7) ή ότι δεν βγαζει ποτέ ολοκληρωμένη συσκευή (πάντα κόβει κάτι σκοπιμα απο καθε συσκευή) ή ότι δεν θα δινα πάνω από 300 για xiaomi (σε αυτά τα πόσα αν δεις προτείνω άλλες εταιρείες). Έλα μου όμως που φωτογραφικά έχει κάτσει η κωλοφαρδία και δουλεύει εντυπωσιακά η gcam σε αυτή τη συσκευή. Τι να κάνω; Να πω ψέμματα για να ικανοποιήσω την εμμονή σου ενάντια στη xiaomi? Και στη τελική έχω κάνει και 5-6 ριμαδοσυγκριτικά κάμερας σε αυτό το site και εξηγω τι ακριβώς μου αρέσει και τι όχι. Εσύ τι ακριβώς έχεις κάνει που με ειρωνεύεσαι κιόλας; Για την ιστορία, σε ανθρωπο που έχει πρώτο την ταχυτητα και δίνει πάνω από 300 δεν θα προτεινα ποτέ το rn7. Όπως επίσης είνα αγνωστο το πως θα κάτσει στο rn8 (πχ αν εχει ιδια libs). Απλά σχολίασα αυτό που ειπώθηκε για τη κάμερα..καμαι σχέση απλά υποστιριζω την xiaomi, δεν επιτρέπετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2019 .καμαι σχέση απλά υποστιριζω την xiaomi, δεν επιτρέπετε? Ναι από αυτούς είσαι... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Ναι από αυτούς είσαι... :lol: νιώθω μόνος πρέπει να βρω ομαδα είναι σαν να κάθεσαι στο γήπεδο και δεν έχει κανέναν γύρω σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Μαρμοτάρααααα ρε Μαρμοταρααααα. Γιατί με αυτό το σχόλιο σου μονο "Η μερα της Μαρμότας" θα μπορούσε να θυμίζει αν είναι να με βγαζεις xiaomi fanboy. Πόσες φορές έχω κράξει miui για battery drain στην αναμονή και το μέτριο multitasking που αχρηστεύει την εξτρα ram? Πόσες φορές έχω κράξει τη xiaomi για τα random hw parts (πχ το χαλια proximity στο rn7) ή ότι δεν βγαζει ποτέ ολοκληρωμένη συσκευή (πάντα κόβει κάτι σκοπιμα απο καθε συσκευή) ή ότι δεν θα δινα πάνω από 300 για xiaomi (σε αυτά τα πόσα αν δεις προτείνω άλλες εταιρείες). Έλα μου όμως που φωτογραφικά έχει κάτσει η κωλοφαρδία και δουλεύει εντυπωσιακά η gcam σε αυτή τη συσκευή. Τι να κάνω; Να πω ψέμματα για να ικανοποιήσω την εμμονή σου ενάντια στη xiaomi? Και στη τελική έχω κάνει και 5-6 ριμαδοσυγκριτικά κάμερας σε αυτό το site και εξηγω τι ακριβώς μου αρέσει και τι όχι. Εσύ τι ακριβώς έχεις κάνει που με ειρωνεύεσαι κιόλας; Για την ιστορία, σε ανθρωπο που έχει πρώτο την ταχυτητα και δίνει πάνω από 300 δεν θα προτεινα ποτέ το rn7. Όπως επίσης είνα αγνωστο το πως θα κάτσει στο rn8 (πχ αν εχει ιδια libs). Απλά σχολίασα αυτό που ειπώθηκε για τη κάμερα.Μ αρέσει που κάθεσαι κι εξηγείς ρε Αντρέα. Ο συγκεκριμένος το μόνο που κάνει είναι να κράζει xiaomi Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Μ αρέσει που κάθεσαι κι εξηγείς ρε Αντρέα. Ο συγκεκριμένος το μόνο που κάνει είναι να κράζει xiaomi Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk είσαι πολύ λάθος όχι xiaomi τώρα παίζω με ενα mi 9t pro πχ(μια χαρά είναι xiaomi) τους αρρωστακιδες fanboys κράζω :) της κάθε εταιρίας προφανώς απλά αυτοί που μαζευτήκαν στην xiaomi ξεπερνάνε ότι εχω δει μεχρι τώρα, μόνο με ψυχασθενής του ποδοσφαίρου συγκρίνονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 είσαι πολύ λάθος όχι xiaomi τώρα παίζω με ενα mi 9t pro πχ(μια χαρά είναι xiaomi) τους αρρωστακιδες fanboys κράζω :) της κάθε εταιρίας προφανώς απλά αυτοί που μαζευτήκαν στην xiaomi ξεπερνάνε ότι εχω δει μεχρι τώρα, μόνο με ψυχασθενής του ποδοσφαίρου συγκρίνονται Μπερδεύτηκα. Τελικά είσαι fan της xiaomi ή τρολαρες/εκραζες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Μπερδεύτηκα. Τελικά είσαι fan της xiaomi ή τρολαρες/εκραζες; fan δεν είμαι καμίας εταιρείας (θεωρώ φανβοισμο αρρώστια είτε ειναι σε αθλητισμό είτε όπου αλλού είναι) σαν εταιρείας μου αρέσει η xiaomi απλά πάντα τονίζω τα λάθη της, και οχι μονο της xiaomi προφανος (μόνο τονίζοντας λάθη κάποιου θα τον κάνει να τα ξεπεράσει αυτό που κράζω και μαλιστα έντονα είναι τους fanboys η οποίοι στην xiaomi ξεπερνάνε κάθε όριο (για τους ευνοήτους λόγους προφανώς ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 (edited) fan δεν είμαι καμίας εταιρείας (θεωρώ φανβοισμο αρρώστια είτε ειναι σε αθλητισμό είτε όπου αλλού είναι) σαν εταιρείας μου αρέσει η xiaomi απλά πάντα τονίζω τα λάθη της, και οχι μονο της xiaomi προφανος (μόνο τονίζοντας λάθη κάποιου θα τον κάνει να τα ξεπεράσει αυτό που κράζω και μαλιστα έντονα είναι τους fanboys η οποίοι στην xiaomi ξεπερνάνε κάθε όριο (για τους ευνοήτους λόγους προφανώς ) Άρα καταληγουμε απλά στο οτι πριν ήσουν εριστικός/σαρκαστικος. Σωστα; Μιλάω για το παραπάνω Post που με κανες quote και εγραφες"xiaomiaraaaaaaaa ρε xiaomaraaaaa" Δεν σου χω δωσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα... ;) Επιπλέον, συνειδητοποιείς ότι αυτό που γράφεις το κάνεις ο ίδιος σε πολύ χειρότερο βαθμό ετσι; Edited September 21, 2019 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. September 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2019 Άρα καταληγουμε απλά στο οτι πριν ήσουν εριστικός/σαρκαστικος. Σωστα; Μιλάω για το παραπάνω Post που με κανες quote και εγραφες"xiaomiaraaaaaaaa ρε xiaomaraaaaa" Δεν σου χω δωσει ποτέ τέτοιο δικαίωμα... ;) Επιπλέον, συνειδητοποιείς ότι αυτό που γράφεις το κάνεις ο ίδιος σε πολύ χειρότερο βαθμό ετσι; οχι απλα προσπαθώ να μπω στο πνεύμα μπας και καταλάβω το σκεπτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts