protsimer Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 @aggelos33. Μήπως εχεις ενεργό αυτό; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. November 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2020 (edited) @aggelos33. Μήπως εχεις ενεργό αυτό; Sent from my iPhone using Tapatalk Έτσι ειναι Είναι λάθος;Μηπως παίζει ρόλο ότι το έχω το facebook απενεργοποιημένο στο παρασκήνιο; Sent from my iPhone using Tapatalk Edited November 1, 2020 by aggelos33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Καλημερα σας. Οταν μπαινω για να τραβήξω φωτογραφία,πανω αριστερα ειναι ενεργοποιημενο το Live.Αυτο πως απενεργοποιειται τελειως; Ενταξει το παταω πριν βγαλω φωτο και κανω τη δουλεια μου,αλλα δε γινεται συνεχεια να κανω αυτη τη κίνηση.Ειναι εκνευριστικό.Καμμια φορα το ξεχναω και βγαζω φωτο live. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Καλημερα σας. Οταν μπαινω για να τραβήξω φωτογραφία,πανω αριστερα ειναι ενεργοποιημενο το Live.Αυτο πως απενεργοποιειται τελειως; Ενταξει το παταω πριν βγαλω φωτο και κανω τη δουλεια μου,αλλα δε γινεται συνεχεια να κανω αυτη τη κίνηση.Ειναι εκνευριστικό.Καμμια φορα το ξεχναω και βγαζω φωτο live. Αν έβλεπες τις ρυθμίσεις θα το καταλάβαινες Θα πας στις ρυθμίσεις κάμερας και ενεργοποιήσεις την διατήρηση ρυθμίσεων για Live Photo’s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Αν έβλεπες τις ρυθμίσεις θα το καταλάβαινες Θα πας στις ρυθμίσεις κάμερας και ενεργοποιήσεις την διατήρηση ρυθμίσεων για Live Photo’s Μα δε θελω να ειναι ενεργοποιημένο.Πήγα στις ρυθμίσεις και ειναι εκει απενεργοποιημένο, αλλα οταν ανουγω τη καμερα αυτο εαν δεν το απενεργοποιήσω μόνος μου πανω δεξια...βγαζει live φωτό. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Μα δε θελω να ειναι ενεργοποιημένο.Πήγα στις ρυθμίσεις και ειναι εκει απενεργοποιημένο, αλλα οταν ανουγω τη καμερα αυτο εαν δεν το απενεργοποιήσω μόνος μου πανω δεξια...βγαζει live φωτό. Δεν κατάλαβες αυτό που γράφει στις ρυθμίσεις. Πρέπει να ενεργοποιήσεις εκείνη την επιλογή, αλλιώς κάθε φορά πρέπει να ρυθμίζεις το Live Photos Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. November 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2020 Δεν κατάλαβες αυτό που γράφει στις ρυθμίσεις. Πρέπει να ενεργοποιήσεις εκείνη την επιλογή, αλλιώς κάθε φορά πρέπει να το ρυθμίζεις Sent from my iPhone using Tapatalk Α συγνώμη βρε φίλε...τωρα το καταλαβα.Ευχαριστώ. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Βγήκε η αναβάθμιση 14.2 Παρατηρώ ότι η οθόνη σβήνει μπαμ Δεν κάνει αυτό στο σταδιακό σβήσιμο μετά τα 30 sec Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Βγήκε η αναβάθμιση 14.2 Παρατηρώ ότι η οθόνη σβήνει μπαμ Δεν κάνει αυτό στο σταδιακό σβήσιμο μετά τα 30 sec Σαν να πήρε το κάτι μου ότι είχε διορθώσεις στον kernel Ίσως ήταν μέσα και αυτό και αλλά πολλά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balantakos777 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Περναω και εγω τωρα 14.2. Εννοεις οταν κανουμε shut down το κινητο για την οθονη? Θα το τεσταρω. :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 (edited) Περναω και εγω τωρα 14.2. Εννοεις οταν κανουμε shut down το κινητο για την οθονη? Θα το τεσταρω. :happy: Εννοώ οτι όταν περάσουν τα 30 δευτερόλεπτα τουλάχιστον στο κινητό μου μαυρίζει με την μια η οθόνη. Στο ταμπλετ εξακολουθεί και σβήνει πιο σταδιακά χαμηλώνει η φωτεινότητα και μετά μαυρίζει Updated 10.45. *Μετά από 4 επανεκκινήσεις του κινητου έφτιαξε και πλέον σβήνει η φωτεινότητα σταδιακα Edited November 6, 2020 by dleyteris Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Με την 14.2 όσοι την κάνατε πως την βλέπετε την μπαταρία; Επειδή πάνω που έστρωσε μετά την επαναφορά που εκανα στην 14.1 φοβάμαι να την κάνω την καινούργια,μην έχω θέμα πάλι με battery drain. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Με την 14.2 όσοι την κάνατε πως την βλέπετε την μπαταρία; Επειδή πάνω που έστρωσε μετά την επαναφορά που εκανα στην 14.1 φοβάμαι να την κάνω την καινούργια,μην έχω θέμα πάλι με battery drain. Sent from my iPad using Tapatalk Φίλε μου εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι με την μπαταρία.. Εκανα επαναφορά μέσω υπολογιστή πρώτη φορά μετά από έναν χρονο γιατί είχα θέμα κατανάλωσης στην έκδοση 14 Η υγεία της μπαταρίας είναι 88% και πλέον σταμάτησα να ασχολούμαι. Κάθε χρονο χάνουμε 10% μπαταρίας περίπου Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Φίλε μου εγώ σταμάτησα να ασχολούμαι με την μπαταρία.. Εκανα επαναφορά μέσω υπολογιστή πρώτη φορά μετά από έναν χρονο γιατί είχα θέμα κατανάλωσης στην έκδοση 14 Η υγεία της μπαταρίας είναι 88% και πλέον σταμάτησα να ασχολούμαι. Κάθε χρονο χάνουμε 10% μπαταρίας περίπου Ναι οκ,αλλά δεν μιλάω για υγεία μπαταρίας...Μιλαω για battery drain. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Θα περιμένουμε δυο με τρεις μέρες να δούμε. Χθες το βράδυ έκανα το update Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidas126 Δημ. November 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2020 Ξέρει κάποιος αν με το τελευταίο update διορθώθηκε το bug με την χαμηλή φωτεινότητα που βγάζει καμία φορά κ επανέρχεται μόλις κλείσεις κ ανοίξεις το κινητό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Καλημερα,να ρωτήσω τα μηνύματα από το 112 πως έρχονται στη συσκευή μας γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα ενω με την ίδια κάρτα που είχα στην προηγούμενη συσκευή ερχόταν κανονικά.Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Καλημερα,να ρωτήσω τα μηνύματα από το 112 πως έρχονται στη συσκευή μας γιατί εμένα δεν μου έρχεται τίποτα ενω με την ίδια κάρτα που είχα στην προηγούμενη συσκευή ερχόταν κανονικά.Τι ρύθμιση πρέπει να κάνω; Sent from my iPhone using Tapatalk Και δεν χαίρεσαι; Πήγαινε ρυθμίσεις/γνωστοποιήσεις και τέρμα κάτω έχει συγκεκριμένες επιλογές Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Επίσης τα μνμ του 112 έρχονται ΜΟΝΟΝ μέσω σήματος κινητής τηλεφωνίας. Αν έχεις flight mode με wifi calling δεν θα έλθει το μνμ Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. November 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2020 Ευχαριστώ πολύ! Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Καλημέρα η ανανέωση στο παρασκήνιο στις εφαρμογές τι ρόλο παίζει;Γιατι από όταν είχα θέμα με μπαταρία τις έχω όλες απενεργοποιημένες. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Καλημέρα η ανανέωση στο παρασκήνιο στις εφαρμογές τι ρόλο παίζει;Γιατι από όταν είχα θέμα με μπαταρία τις έχω όλες απενεργοποιημένες. Sent from my iPhone using Tapatalk https://support.apple.com/el-gr/HT202070 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Καλημέρα η ανανέωση στο παρασκήνιο στις εφαρμογές τι ρόλο παίζει;Γιατι από όταν είχα θέμα με μπαταρία τις έχω όλες απενεργοποιημένες. Sent from my iPhone using Tapatalk Όταν ανοίγεις μια εφαρμογή την βρίσκεις μπροστά σου με το φρέσκο υλικό άσχετα αν είχες μπει τελευταία φορά πχ προχθές Αν κλείσεις την επιλογή, κάθε φορά που ανοίγεις κάποια εφαρμογή περιμένεις λίγο να γίνει ανανέωση του υλικού που πρόκειται να δεις γιατί έχει μείνει στην τελευταία φορά που είχες ανοίξει την εφαρμογή πχ εχθές το βράδυ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Όταν ανοίγεις μια εφαρμογή την βρίσκεις μπροστά σου με το φρέσκο υλικό άσχετα αν είχες μπει τελευταία φορά πχ προχθές Αν κλείσεις την επιλογή, κάθε φορά που ανοίγεις κάποια εφαρμογή περιμένεις λίγο να γίνει ανανέωση του υλικού που πρόκειται να δεις γιατί έχει μείνει στην τελευταία φορά που είχες ανοίξει την εφαρμογή πχ εχθές το βράδυ Τάσο καλημέρα αυτό που λες είναι ή ανανέωση εφαρμογής στο παρασκήνιο παράδειγμα όταν φορτίζει συσκευή γίνονται τα update αυτόματα των εφαρμογών; Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2020 Τάσο καλημέρα αυτό που λες είναι ή ανανέωση εφαρμογής στο παρασκήνιο παράδειγμα όταν φορτίζει συσκευή γίνονται τα update αυτόματα των εφαρμογών; Όχι μπερδεύεσαι Εκείνο είναι αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών. Κατεβάζει το App Store δηλαδή τις εκδόσεις τις νέες των εφαρμογών αυτόματα Εγώ λέω για ανανέωση στο παρασκήνιο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts