Jump to content

Νέα γραμμή

x700
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας

Στην περιοχή που μένω δεν υπάρχει κοντά μου δίκτυο τηλεφωνίας,η εταιρία σας σαν καθολικός πάροχος είναι υποχρεωμένη να μου φέρει σταθερό τηλέφωνο σε ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ όπως ορίζει η Ε.Ε.Τ.Τ.

Έκανα αίτηση μέσω του site σας όπου ανέφερα όλα αυτα και στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μου είπαν ότι μπορούν να βάλουν τηλέφωνο μόνο μέσω δορυφόρου στις ακόλουθες τιμές

1. 10 GB 29.9

2. 20 GB 39.9

+ τον εξοπλισμό εώς 640 ευρώ περίπου

Αυτές είναι τιμές που δίνεται στον καθένα και μάλιστα με δώρο τον εξοπλισμο σε όσου κανουν ηλεκτρονικά την αίτηση. Και φυσικά υπάρχει και ο ανταγωνισμός που ενδεχομένως να έχει καλύτερες τιμές.

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω ποια είναι η προσιτη τιμη για νεα γραμμή σε περιοχές που δεν είναι δυνατή η σύνδεση μέσω καλωδίου?

Ευχαριστώ

Καλησπέρα x700.

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας ώστε να φροντίσουμε να σε καλέσει αρμόδιος συνάδελφος και να σε ενημερώσει αναλυτικά;

Λιάνα, Nova Support

Καλησπερα

Οχι δε θα ήθελα. Έχω μιλήσει ήδη με 2 υπαλλήλους από το αρμόδιο τμήμα όπου μου είπαν ακριβώς το ίδιο.

Θα ήθελα ομως να μου απαντήσετε εδώ μιας και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι με το ίδιο πρόβλημα. Οποτε θα βοηθηθουν και αυτοί

Εκτος και αν δεν επιθυμείτε κάτι τέτοιο.

Ευχαριστώ.

Καλησπέρα x700.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως χρήσιμες πληροφορίες για τις υπηρεσίες μας και τις διαθέσιμες προσφορές μας, μπορείς να βρεις στην επίσημη ιστοσελίδα μας ακολουθώντας το παρακάτω link:

http://www.nova.gr/

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Λιάνα, Nova Support

Επειδή νομίζω δεν έχετε καταλάβει τι ζητάω σας παραθέτω τα παρακάτω από το site της forthnet και της Ε.Ε.Τ.Τ. αντίστοιχα.

Η Forthnet ανακοινώνει ότι αναδείχθηκε υπερθεματιστής στην σημερινή δημοπρασία της ΕΕΤΤ για την ανάδειξη παρόχου καθολικής υπηρεσίας για υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία για τα επόμενα χρόνια θα εξυπηρετεί σύμφωνα με τους προβλεπόμενους κανόνες* αιτήματα για παροχή* τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών σε οποιοδήποτε σημείο της ελληνικής επικράτειας, όσο απομακρυσμένο και αν είναι αυτό από υφιστάμενα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2002/22/ΕΕ του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, η Καθολική Υπηρεσία συνίσταται στην παροχή καθορισμένης στοιχειώδους δέσμης υπηρεσιών καθορισμένης ποιότητας, σε όλους τους τελικούς χρήστες, σε προσιτή τιμή.

Και επειδή μπορεί να μου έχει ξεφύγει δώστε μου σας παρακαλώ ακριβώς το link που να έχει πληροφορίες και προσφορές για την παραπάνω περίπτωση ( και όχι το γενικό nova.gr)

Καλησπέρα x700.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως για όλες τις διαθέσιμες δορυφορικές προσφορές μας, μπορείς να ενημερωθείς από εδώ και εδώ.

Επίσης, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε πως η παρουσία μας εδώ δεν αντικαθιστά το customer care της Nova, αλλά λειτουργεί επικουρικά.

Κώστας, Nova Support

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...