Jump to content

πως θα αντιγραψω ψηφικαες φωτογραφίες σε cd??

xarhss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πώς θα αντιγραψω ψηφικαες φωτογραφίες σε cd??

έχω cd writer Στο pc αλλα δε ξέρω πως κια με ποιο πρόγραμμα, έψω ενα dp burner ή καπως έτσι. τι ακριβώς να κάνω??

ευχαριστώ

OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΗΡΩΕΣ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ

Den xreiazese kapio sigkekrimeno programa...Mporeis na Xrisimopoiiseis to Nero...h akoma kai xwris kapios programma ta XP sou prosferoun tin epilogi egrafis dedomenws se cd...
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

πώς θα αντιγραψω ψηφικαες φωτογραφίες σε cd??

έχω cd writer Στο pc αλλα δε ξέρω πως κια με ποιο πρόγραμμα, έψω ενα dp burner ή καπως έτσι. τι ακριβώς να κάνω??

ευχαριστώ

Δοκίμασε αυτό το πρόγραμμα:

CyberLink Medi@Show, Demo 30 ημερών

Φτιάχνει καταπληκτικά slide show που παίζουν αμέσως μετά σε όλα τα DVD players! Το χρησιμοποιώ και εγώ, (ήταν δώρο μαζί με μια ψηφιακή) και είμαι πολύ ικανοποιημένος!

Αλλιώς ακόμα και με ένα απλό copy paste των φωτογραφιών στο CD θα μπορέσεις να τις περάσεις μέσα με το απλούστατο πρόγραμμα εγγραφής που έχουν τα Windows, αν δεν έχεις το Nero.