Jump to content

Ο πιο καλός ο μαθητής...

greekman80
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το μόνο που μπορώ να δώσω σαν συμβουλή είναι ότι οι βαθμοί είναι σχετικοί. Και στο λύκειο και στις τελικές εξετάσεις. Κι εγώ στο Λύκειο δεν ήμουν αριστούχος ούτε κατά διάνοια και στις Πανελλήνιες είχα βγάλει 14905 μόρια (σαν χθες το θυμάμαι :lol: ) και τελικά μια χαρά τα κατάφερα :rolleyes: Οι βαθμοί δεν είναι το παν αλλά το καταλαβαίνεις πολύ αργότερα. Παίζουν πολλές άλλες πιο σημαντικές μεταβλητές στη ζωή.

• 2 weeks later...
  • Απαντήσεις 177
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πάλι από πρώτη δημοτικού πρώτη στην τάξη. Απουσιολόγος όλα τα χρόνια και το καλό παιδί. 20άρια με το τσουβάλι

Θα πω το κλασσικό: πότε δεν προσπάθησα να βγάλω τα 20άρια, απλώς πρόσεχα μέσα στην τάξη. Στο σπίτι δεν διάβαζα ποτέ. Πάντα έκανα διάβασμα της τελευταίας στιγμής, τελικά κατέληγα να διαβάζω μόνο στις εξετάσεις τον Μάιο-Ιούνιο μια μέρα πριν δώσω το μάθημα. Το καλύτερο είναι αν μπορείς να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα με αλλους που διαβάζουν all year round.

Από την άλλη βέβαια δεν έχεις μάθει να στρώνεσαι και θέλει προσοχή στην Γ' Λυκείου. Αλλά μην φοβάστε και Πανελλήνιες μπορείς να πετύχεις και με ελάχιστο διαβασμα. Κάθε μέρα υπολογιστή, παιχνίδια και ταινίες. Οι τύψεις βέβαια θα υπάρχουν όταν βλέπεις όλους τους άλλους γύρω σου να λιώνουν στο διάβασμα και συ δεν κάνεις το ίδιο. Αλλά γιατί να κάνεις το ίδιο με τους άλλους αν δεν το χρειάζεσαι; Προσαρμογή θέλει στις ανάγκες και τα θέλω του καθένα.

Η ζωή στην Γ' Λυκείου δεν πρέπει να τελειώνει!

Κάτι ξέρω κι εγώ που την πέρασα φέτος!

• 9 months later...