yannisg Δημοσιεύτηκε July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 8, 2005 -πηγα στον υπολογιστη μου-->ιδιοτητες-->συσκευες-->προσαρμογεις δικτυου: εκει μου βγαζει αυτο: intel® pro/1000 ct networkconnection.. ειναι αυτο? η πρεπει να αγορασω κατι αλλο? αν πρεπει να αγορασω υπαρχει κατι εξωτερικο....δεν μπορω να ανοιγω το κουτι:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Ναι ειναι καρτα δικτυου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 -πηγα στον υπολογιστη μου-->ιδιοτητες-->συσκευες-->προσαρμογεις δικτυου: εκει μου βγαζει αυτο: intel® pro/1000 ct networkconnection.. ειναι αυτο? η πρεπει να αγορασω κατι αλλο? αν πρεπει να αγορασω υπαρχει κατι εξωτερικο....δεν μπορω να ανοιγω το κουτι:( Ναι - σωστός :up: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. July 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ευχαριστω παιδια:) ξερετε μηπως τι ταχυτητα εχει?θελω να συνδεσω ενα adsl router Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 εκει μου βγαζει αυτο: intel® pro/1000 ct networkconnection.. Λογικά για να γράφει 1000 υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι και gigabit ethernet δηλαδή 1000 Mbps, φυσικά υποστηρίζει και χαμηλότερες ταχύτητες ανάλογα με το hub, swich ή άλλη κάρτα δικτύου που θα το συνδέσεις. EDIT: θελω να συνδεσω ενα adsl router Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. July 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Λογικά για να γράφει 1000 υποστηρίζει ταχύτητες μέχρι και gigabit ethernet δηλαδή 1000 Mbps, φυσικά υποστηρίζει και χαμηλότερες ταχύτητες ανάλογα με το hub, swich ή άλλη κάρτα δικτύου που θα το συνδέσεις. EDIT: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα... ok ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 θα σου φτασει ανετα αφου λογικα δεν θα χρησιμοποιοησης ποτε ολοι την ταχυτητα του δικτυου Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimoupas Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Εγώ θα σου πρότεινα να ψάξεις στο site της INTEL για περισσότερες πληροφορίες. http://www.intel.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts