Cyberbob Δημοσιεύτηκε July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 7, 2005 Καλησπέρα σε όλους !! Απο τις 17:00 κάνω εκπομπή ζωντανά στο Blue-White GT Radio... Όσοι θέλουν ας ακούσουν να μου πούν τη γνώμη τους... Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. July 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Να σας ενημερώσω οτι σήμερα θα ξεκινήσω στις 15:00 με ξένη μουσική. *Αν θέλετε μπορούμε να κάνουμε το thread γενικό για τις εκπομπές και τα on-line radios... αν παίζει κανένας άλλος απο εδώ σε κάποιον ραδιοφωνικό σταθμό,ας κάνει ένα post. Ευχαριστώ :cool: >>> EDIT: Έχει πέσει ο server :( Δεν μπορώ να κάνω εκπομπή... Θα σας ενημερώσω ! Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. July 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Ο server λειτουργεί πάλι !!! Ξεκινάω στις 19:00. Θα παίξω ξένη μουσική... Όσοι θέλετε μπείτε στο chat και ζητήστε μου κομμάτια !! :music: Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakis Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Nice job m8... Keep on... Παράθεση DS Planet.gr v2.0 - Rediscover the DS GTA IV : 3 Δεκεμβρίου κοντά σας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. July 19, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Για να μην κάνω συνέχεια νέα posts: Σήμερα: 20:00 - 22:00 Τετάρτη: Δεν έχω εκπομπή Πέμπτη: 20:00 - 22:00 Παρασκευή: 18:00 - 20:00 Το πρόγραμμα είναι προσωρινό και ισχύει μόνο γι'αυτην την εβδομάδα ! Σας περιμένω όλους !! Καλή Διασκέδαση !!! :music: * Και φυσικά μπορείτε να ζητάτε τα αγαπημένα σας τραγούδια !! Υ.Γ. Τσίρκο το έκανα το post :p Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. August 24, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2005 Καλησπέρα !! Μέχρι τις 3 έχω εκπομπή στο Blue-White GT Radio... Αν θέλει κανένας/καμία να μου κάνει παρεούλα είναι ευπρόσδεκτος !! Click here ! Thanks ! Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. August 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2005 Συντονίστηκα νωρίτερα (γύρο στις έντεκα παρά) και άκουσα κάτι σε γκάϊντες... το άφησα να παίζει λίγο. Ελληνικά και συνήθως πολύ λαϊκά και σε διάφορα remixes με beats. Λίγο αχταρμάς "στον αέρα" ενώ τέλος, θεωρώ ότι ο συγκεκριμένο παραγωγός ακούγεται μπουκομένος και θα έπρεπε να μην βγαίνει στον αέρα όποτε θυμάται, ας πούμε όταν παίζει το intro του κομματιού. Δεν ξέρω, μου έκανε λίγο ραδιοφωνικός σταθμό από την άνω-κάτω κολοπετινίτσα. Πες μας ποιες ώρες κάνεις εκπομπή τις επόμενες ημέρες να σε ακούσουμε :) Καλή αρχή! :!: ;) Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. September 3, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2005 Λοιπόν,αύριο (Κυριακή 4/6) στις 14:00 το μεσημέρι συντονιστείτε !! Και μην ξεχνάτε... Θέλετε να παίξει το αγαπημένο σας τραγούδι ? Μπείτε στο chat ή ακόμα καλύτερα κάντε με add στο msn: cyberbobgr@hotmail.com Σας περιμένω :cool: * ο σταθμός είναι σε beta ακόμα :p θα φτιάξουν τα πράγματα ! Παράθεση * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts