billys_541 Δημοσιεύτηκε July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 6, 2005 Γειά σας παιδιά.Έχω μερικά video cd και θέλω να τα περάσω σε dvd για να τα δώσω σε ένα φίλο.Δεν θέλω να τα κάνω δίσκο δεδομένων γιατί θέλει να τα δεί σε dvd player επιτραπέζιο(εννοώ όχι σε pc αλλά το κανονικό).Δεν μπόρεσα όμως να το κάνω γιατί λέει οτι χρειάζεται κάποια μετατροπή και να αγοράσω κάποιο πρόγραμμα.Ξέρετε ποιό(και αν γίνετε free) ή κάποιον άλλο τρόπο? Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toliss Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Για free δεν γνωριζω επηδει εγω τα κανω με Nero Vision Express ή Ulead Filmbrennerei 4.0 Deluxe και εχω αυτο που ζηταω SVCD σε DVD η MVCD σε DVD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Υπάρχει και το (WinAVI Video Converter) πολύ απλό στην χρήση του. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Για free δεν γνωριζω επηδει εγω τα κανω με Nero Vision Express ή Ulead Filmbrennerei 4.0 Deluxe και εχω αυτο που ζηταω SVCD σε DVD η MVCD σε DVD. αυτό το έχω κι εγώ...εσύ το κάνεις export σαν DVD ή κάτι άλλο? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts