Jump to content

Xiaomi Mi 9T

vagelis33
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δε παίζει αυτό που λες, λογικά έχεις ανοιχτή aod, επίσης 5.30 ώρες με αυτά που έχεις είναι πάρα πολύ καλά και ειδικά αν έχεις aod.

Εμένα μου βγάζει 3,5 με 4 μέρες αναμονή ή αν το χρησιμοποιήσω πολύ πάνω από 7 ώρες οθόνη στις 16 ώρες,με νορμάλ χρήσεις μιλάμε λίγο από όλα. Από τότε που πήρα την 11.0.6 δεν το έχω προλάβει να το λιώσω για να δω αλλά μέσα στον κορονοΐο,μου έβγαζε και κάτι 10 ώρες οθόνη.

Η μπαταρία έστρωσε πάρα πολύ και είναι πολύ οκ,όπως και γενικά πολλά θέματα λογισμικού έστρωσαν σε μένα.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Και δεν ειναι καλο το 6 ωρες?ολα ανοιχτα τα εχεις ουτε π@@τ#ν@ ετσι.....:lol:

εεεε οχι δεν ειναι,δηλαδη αν επαιζα κανενα γκειμ καμια ωρα,μιλουσα στο τηλ καμια 5-6 κλησεις απο 10 λεπτα,ειχα 2 καρτες σιμ,δουλευα δεδομενα πολυ,και ειχα και καμια γκομενα μπι ρι μπρι ρι τσατ,και ειχα και κανενα mi dot στο μπλε δοντι θα εβγαζα μιση μερα!!!για 4000 μπαταρια δεν ειναι αυτονομιες αυτες!!!κολλητος παντως εχει το 9t pro και δουλευει εδω και 5 μερες την 12 και εχει μεινει αφωνος δεν λεει να πεσει μου ειπε η μπαταρια ειδικα μεταξυ 70 - 40 &

[sIGPIC][/sIGPIC]

''ΖΗΣΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΡΙΟ''

"Οι απόψεις είναι σαν τις κω@@@πίδες. Όλοι έχουν από μία."

smrtphone history:HTC Desire**SONY XPERIA SP**LG G3 32Gb**LG G4**ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ 9Τ

Μήπως λίγο υπερβάλλεις κ έχεις υψηλές απαιτήσεις από το τηλέφωνο; Εδώ ναυαρχίδες άλλων εταιριών με μεγαλύτερες μπαταρίες δεν βγάζουν τόσο, εγώ πιστεύω είναι πολύ καλή η μπαταρία του. Όσο για την 12 δεν μπορώ να εκφράσω γνώμη αν δεν το δω και επίσης δεν είναι το ίδιο για όλα τα μοντέλα...

Πριν λίγο στο επίσημο σαιτ της εταιρίας στο φβ!!!καλως να ορισει!!

image.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο 9t pro που διαβάζω από τα παιδιά νομίζω την πήραν κανονικά. Διαβάζω επίσης ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση και την μπαταρία.

Εγώ φίλε θα σου πω απλά,και επειδή ανέφερες πριν για την μπαταρία, ότι με την xiaomi όταν αγόρασα το τηλέφωνο για κανένα 2μηνο είχα μερικά θέματα αλλά σήμερα μπορώ να σου πω με άνεση ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα, όλα λειτουργούν άψογα, ακόμα κ κάποιο κόλλημα να έχω, λύνεται και γενικά θα έλεγα ότι ακόμα κ το λογισμικό που έλεγα ασταθές,με διέψευσε και έχει γίνει αρκετά καλό και σταθερό,και μόνο με το πολύ 4-5 αναβαθμίσεις το τελευταίο 6 μηνο.

Επίσης να ξέρεις ότι παρόλο που έχει Bluetooth 5.0 και σε μένα αν μιλήσω πολύ παρατηρώ αρκετή πτώση της μπαταρίας ειδικά αν το κάνω με το viber (επειδή εκεί απαιτεί και ίντερνετ και Bluetooth,και νομίζω όπως σε όλα τα τηλέφωνα οι δέκτες είναι στο ίδιο σημείο και μπορεί να χάσεις κ σε ποιότητα κλήσης και σε ίντερνετ).

Ελπίζω η 12 να δουλεύει κ στο δικό μας ρολόι,και αν τώρα έχει κ κανένα μικρό θέμα όταν βγεί, φυσικό θα είναι...

Στο 9t pro που διαβάζω από τα παιδιά νομίζω την πήραν κανονικά. Διαβάζω επίσης ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση και την μπαταρία.

Εγώ φίλε θα σου πω απλά,και επειδή ανέφερες πριν για την μπαταρία, ότι με την xiaomi όταν αγόρασα το τηλέφωνο για κανένα 2μηνο είχα μερικά θέματα αλλά σήμερα μπορώ να σου πω με άνεση ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα, όλα λειτουργούν άψογα, ακόμα κ κάποιο κόλλημα να έχω, λύνεται και γενικά θα έλεγα ότι ακόμα κ το λογισμικό που έλεγα ασταθές,με διέψευσε και έχει γίνει αρκετά καλό και σταθερό,και μόνο με το πολύ 4-5 αναβαθμίσεις το τελευταίο 6 μηνο.

Επίσης να ξέρεις ότι παρόλο που έχει Bluetooth 5.0 και σε μένα αν μιλήσω πολύ παρατηρώ αρκετή πτώση της μπαταρίας ειδικά αν το κάνω με το viber (επειδή εκεί απαιτεί και ίντερνετ και Bluetooth,και νομίζω όπως σε όλα τα τηλέφωνα οι δέκτες είναι στο ίδιο σημείο και μπορεί να χάσεις κ σε ποιότητα κλήσης και σε ίντερνετ).

Ελπίζω η 12 να δουλεύει κ στο δικό μας ρολόι,και αν τώρα έχει κ κανένα μικρό θέμα όταν βγεί, φυσικό θα είναι...

δεν διαφώνησα αδερφέ μου,εγω έκανα μετάβαση απο lg g4 δεν έβγαζε ουτε ολόκληρη μέρα,ναι σε ολα που ειπες το τηλ δεν τον χορταίνω εκανα την καλύτερη επιλογή,απλά λέω οτι μπορουσε να ειναι λιγο καλύτερη η αυτονομία βλέποντας τα 4.000,ελπίζω με την 12 ναι να έχει κάποια βελτίωση αν και νομίζω ειναι ολα θεμα android αν και εφόσον πάρουμε 11 ίσως να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση..ο κοολητος οπως προειπα με την 12 στο pro με λεει εχω μεινει μ......ς αυτος κανει τρελη χρηση λογο δουλειας και γκρινιαζε οτι το φορτιζει καθε μερα και τωρα με λεει Γιαννη αλλο πραγμα το τηλ,φυσικα του εβγαλα και το app vault δεν ξερω αν επαιξε ρολο και αυτο λογικα ναι απλα αναφέρω τα δεδομένα...εγω την φοβάμαι βεβαια την 12 και θα περιμένω να ενημερώσει όποιος την βάλει μέχρι να είναι όντως stable και θα μετα θα την βαλω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα στην παρέα.Λεω να πάρω το 9t,ήθελα να ρωτήσω.ηχογραφηση συνομιλίας στο πληκτρολόγιο έχει;Στις καινούργιες φουρνιές το έχουν αφαιρέσει....

Καλημέρα στην παρέα.Λεω να πάρω το 9t,ήθελα να ρωτήσω.ηχογραφηση συνομιλίας στο πληκτρολόγιο έχει;Στις καινούργιες φουρνιές το έχουν αφαιρέσει....

αν εννοείς πληκτρολόγιο το mode ενώ παίρνεις τηλ να ξεκινάς ηχογράφηση ναι έχει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα επειδή έδωσα τη συσκευή έχω αρκετά ποιοτικά παρελκόμενα 3 θήκες nillkin,spigen crystal clear, msvii blue, I am transparent και μια δερμάτινη, επίσης υπάρχει τζαμακι σφραγισμένο nillki amazing h τα δίνω όλα 25 ευρώ πολύ κάτω από όσο στοιχησαν είναι όλα στα κουτιά τους καινούρια, όποιος είναι Θεσσαλονίκη δεν θα έχει και μεταφορικά

Στάλθηκε από το ELE-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα επειδή έδωσα τη συσκευή έχω αρκετά ποιοτικά παρελκόμενα 3 θήκες nillkin,spigen crystal clear, msvii blue, I am transparent και μια δερμάτινη, επίσης υπάρχει τζαμακι σφραγισμένο nillki amazing h τα δίνω όλα 25 ευρώ πολύ κάτω από όσο στοιχησαν είναι όλα στα κουτιά τους καινούρια, όποιος είναι Θεσσαλονίκη δεν θα έχει και μεταφορικά

Με ενδιαφέρει φίλε

iphone 1st gen - iphone 3gs - iphone 4 - iphone 4s

htc one x

letv x800 us

xiaomi mi 9t

Poco x3 pro

ξεχωρα δεν δινεις κατι εε?για το τζαμακι το νιλκιν εννοω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με ενδιαφέρει φίλε
Στείλε μου π.μ

Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ξεχωρα δεν δινεις κατι εε?για το τζαμακι το νιλκιν εννοω
Θα προτιμούσα όλα μαζί το κόστος αγοράς τους είναι γύρω στα 70€

Στάλθηκε από το Huawei P30 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

51c5bc01d1fc1f4d8f632db256c885c6.jpg

Edited by vag74

είχα κάνει ένα Upadte της εφαρμογής της εκκαθάρισης μνήμης και εχει εξαφανιστεί το εικονίδιο εντελώς το πάθατε και εσείς?μπορώ να το βρω κάπου ξανά?αναγκαστικά τώρα έχω στην αρχική το widget

[sIGPIC][/sIGPIC]

είχα κάνει ένα Upadte της εφαρμογής της εκκαθάρισης μνήμης και εχει εξαφανιστεί το εικονίδιο εντελώς το πάθατε και εσείς?μπορώ να το βρω κάπου ξανά?αναγκαστικά τώρα έχω στην αρχική το widget

Γιατί να μην μπορείς; Τσιμπάς με τα 2 δάκτυλα την αρχική, βγάζεις τυχόν κλείδωμα εικονιδίων,πας στο εικονίδιο το πατάς παρατεταμένα και το κάνεις αφαίρεση

Γιατί να μην μπορείς; Τσιμπάς με τα 2 δάκτυλα την αρχική, βγάζεις τυχόν κλείδωμα εικονιδίων,πας στο εικονίδιο το πατάς παρατεταμένα και το κάνεις αφαίρεση

οχι δεν με κατάλαβες εγω θέλω να το εμφανίσω δεν υπάρχει πουθενά στην αρχικη εκεινο το πορτοκάλι εικονίδιο που μπαίνεις στην εφαρμογή της εκκαθάρισης !

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι δεν με κατάλαβες εγω θέλω να το εμφανίσω δεν υπάρχει πουθενά στην αρχικη εκεινο το πορτοκάλι εικονίδιο που μπαίνεις στην εφαρμογή της εκκαθάρισης !

Καλησπέρα φίλε μου. Θα ακολουθήσεις την εξής διαδρομή στη συσκευή σου->Ρυθμίσεις - > Εφαρμογές - > Ρυθμίσεις εφαρμογής συστήματος-> Ασφαλεία->Διαχείριση συντομεύσεων, και ενεργοποιείς το Εκκαθάριση (και ό,τι άλλο θες).

Ευχαριστώ.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Καλησπέρα φίλε μου. Θα ακολουθήσεις την εξής διαδρομή στη συσκευή σου->Ρυθμίσεις - > Εφαρμογές - > Ρυθμίσεις εφαρμογής συστήματος-> Ασφαλεία->Διαχείριση συντομεύσεων, και ενεργοποιείς το Εκκαθάριση (και ό,τι άλλο θες).

Ευχαριστώ.

πωωω είσαι αστέρι ευχαριστώ πάρα πολύ!!με τόσες ρυθμίσεις που έχει το τηλ χάνεσαι και ειδικά εγώ πρώτη φορά σε xiaomi!!καλημέρα και καλό σκ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

πωωω είσαι αστέρι ευχαριστώ πάρα πολύ!!με τόσες ρυθμίσεις που έχει το τηλ χάνεσαι και ειδικά εγώ πρώτη φορά σε xiaomi!!καλημέρα και καλό σκ!!!

Με το καλό να χαρείς την κινητάρα σου, τον περασμένο μήνα ήμουν ανάμεσα σε 2 συσκευές, αυτή του νήματος και του RN9 Pro, τελικά στο νήμα επέλεξα το 2ο, είναι τουμπανάκι του Mi 9T.

Θα χαρώ να βοηθήσω εκ νέου σε ό,τι γνωρίζω, και ναι όντως χάνεσαι, το MiUi θέλει να αγαπάς τη παραμετροποίηση για να το ψάχνεις.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Υπάρχει περίπτωση να το βρω από οπουδήποτε σε νορμάλ τιμή; Ψάχνω κινητό, δεν μου αρέσει κανένα άλλο, μόνο αυτό...

Ούτε μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση δεν βρίσκω οριακά...

Τα 280€ απο Ελλάδα μου φαίνονται πάρα πολλά για την απλή έκδοση

Υπάρχει περίπτωση να το βρω από οπουδήποτε σε νορμάλ τιμή; Ψάχνω κινητό, δεν μου αρέσει κανένα άλλο, μόνο αυτό...

Ούτε μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση δεν βρίσκω οριακά...

Τα 280€ απο Ελλάδα μου φαίνονται πάρα πολλά για την απλή έκδοση

Σε αγγελιες δινουν 3-4 μηνων στα 200 περιπου.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......