Jump to content

Mi9 η Huawei Mate 20 Dual η Pocco F1

gregor3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως το λέει ο τίτλος ποιο θα ήταν η επιλογή σας? Ποιο πολύ κλείνω στο Huawei είναι το ποιο πλήρες πακέτο αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον με την Huawei(που μπορεί να μην γίνει και τίποτα)

Σαν συσκευή το Mate αλλά δεν μπορώ να το προτείνω έτσι απλά ένας θεός ξέρει τι θα γίνει..

Έτσι μας μένουν τα xiaomi το poco μπορεί να είναι super γρήγορο και με καλή μπαταρία αλλα σε όλα τα άλλα δεν.. Έτσι μας μένει το mi 9 το οποίο είναι ποιο ισορροπημένη λύση

Όπως το λέει ο τίτλος ποιο θα ήταν η επιλογή σας? Ποιο πολύ κλείνω στο Huawei είναι το ποιο πλήρες πακέτο αλλά δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον με την Huawei(που μπορεί να μην γίνει και τίποτα)

Δεν θα προτεινω,αλλά δεν νομίζω ότι μια εταιρεία κολοσσός θα μπορουσε να την κλείσει τόσο εύκολα κάποιος.ποιο εύκολο ίσως να κλείσει από δικά της λάθη.

Tcl 20 5g

Δεν θα προτεινω,αλλά δεν νομίζω ότι μια εταιρεία κολοσσός θα μπορουσε να την κλείσει τόσο εύκολα κάποιος.ποιο εύκολο ίσως να κλείσει από δικά της λάθη.
Όταν της κόβουν το νερό κατευθείαν από την πηγή μπορεί... Στην καλύτερη θα μεταλλαχθεί με άλλες ρίζες και πότε δεν θα είναι ίδια.

Με λίγα λόγια μόνο ο χρόνος θα δείξει

Το Mate έχει όλο το πακέτο, από αυτά που με ενδιαφέρουν αυτό μόνο με τις αναβαθμίσεις με προβληματίζει και όχι τόσο για το αντροιντ αλλά αν του κοπεί η πρόσβαση στο Playstore δεν θα περνουν αναβάθμιση και οι εφαρμογές

Το Mate έχει όλο το πακέτο, από αυτά που με ενδιαφέρουν αυτό μόνο με τις αναβαθμίσεις με προβληματίζει και όχι τόσο για το αντροιντ αλλά αν του κοπεί η πρόσβαση στο Playstore δεν θα περνουν αναβάθμιση και οι εφαρμογές
Αυτό δεν θα γίνει απλά μελλοντικά όταν πάρουν update συσκευές κάποιες εφαρμογές δεν θα είναι συμβατές αλλά μέχρι τότε θα αλλάξεις και κινιτο

Αν αφήναμε στην άκρη το θέμα των αναβαθμίσεων μεταξύ mi9 και Mate 20 σε ποιο θα πηγαίνατε?

mate 20 βεβαία (μιλάμε καθαρά σαν συσκευή και λογισμικό όχι το τι θα γίνει αργότερα) μέρα με νύχτα διαφορά μεταξι τους...

το θέμα είναι άλλο.. αλλα αυτο δεν μπορούμε να ξέρουμε τωρα....

Mate 20 πιστεύω και εγώ ανώτερη συσκευή... Τι θα γίνει με τη Huawei ένας Θεός ξέρει... Προσωπικά εκτιμώ θα βρεθεί λύση και τουλάχιστον οι συσκευές που κυκλοφορούν ήδη δε θα επηρεαστούν, αλλά αυτό είναι άποψη...

Από δοκιμαστικά που έχω διαβάσει αρκετά στο Notebookcheck που τα ξεσκονιζουν κυριολεκτικά νομίζω ότι είναι καλύτερο (μιλάμε για τις δικές απαιτήσεις).

Έχει μεγαλύτερη οθόνη και καλύτερη αναλογία χωρίς να γίνεται τηλεκοντρόλ, καλύτερη μπαταρία μαζί με την διαχείριση, καλό GPS, 3.5 jack, υπέρυθρες, SD (που μάλλον δεν θα μου χρειάζεται). Ειδικά το θέμα μπαταρία για εμένα είναι σημαντικό απ'ότι διάβασα το mi9 έχει drain φυσικά κάποια στιγμή θα το διορθώσουν αλλά δεν παύει προς το παρόν να έχει... Ούτος η άλλος μέσα σε ένα το πολύ 2 χρόνια πάλι θα αλλάξω κινητό οπότε.....

Το pro έχει ακριβώς το ίδιο επεξεργαστή, ένα τεράστιο σεμαδακι στην κορυφή, αμολετ οθόνη (νομίζω) που δεν με ενδιαφέρει και 6gb ram που δεν θα αξιοποιηθούν ποτέ

Edited by gregor3

Έγινε αγορά για το Mate 20 θεωρητικά αύριο θα το έχω. Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Mε το καλό να το λάβεις και να το χαρείς και να ελπίσουμε να βρεθεί η λύση με Ηuawei, Google, ανβαθμίσεις κλπ... :)