Jump to content

Μαγευτικά μέρη και τοπία

freestyler93
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπα δεν ειδα κατι τετοιο! :) Αντιθετως ηταν πολυ περισσοτερο πολιτισμενοι απ'οτι περιμενα!
Λογικό είναι,σου μιλούσα για την εποχή του 89... :rolleyes: Πάντως κάποια μέρα θα πάω να δω αν είναι η Αίγυπτος έτσι ωραία και μαγευτική που μου την περιγράφεις ;)

μια γρηγορη ερωτηση :

καποιος που ειναι απο εκει ή

εχει παει ας μου πει Please αν υπαρχει camping στη ιθάκη..

'In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.'

Μπα δεν ειδα κατι τετοιο! :) Αντιθετως ηταν πολυ περισσοτερο πολιτισμενοι απ'οτι περιμενα!
bariccelo πρεπει να ειναι αληθεια αυτο που ειπε ο φρεεστυλερ αλλα δεν νομιζω στην εποχη του 89 καπου στου 78-79 μαλλον λαθος θα σου ειπε το παιδι..bariccelo παλια αυτο ισχυε οσο και αν το βλεπεις απιθανο!!! εχω δει και ταινια και ξερω την αγρια κατασταση που ειχαν αυτοι οι ανθρωποι παλια!!!
Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ.

Εχτες γυρισα απο Λευκαδα!! Τόσο κοντα μα δεν ειχα αξιωθει ως τωρα να παω.Δεν περιμενα να συναντησω ενα τόσο ομορφο νησι.Και να ηταν μόνο το Πορτο Κατσικι που με τρελλανε!! Περάστε απο τα Συβοτα και θα πειτε πως εκει θα πρεπει να μεινετε για το υπολοιπο της ζωης σας!! Τα νοσταλγησα ηδη :O Ειδικα αν πατε ζευγαρωτός οπως πηγα εγω το μερος ειναι απιθανο! Κι αυτο ισχυει οχι μονο για τα Συβοτα αλλα και για όλη τη Λευκαδα ;) :)

Και να πατε όλοι Ναυπακτο.Με το υπεροχο λιμανακι,το μαγευτικο καστρο και την παραλια του Γριμπόβου με τα μοναδικα πλατανια διπλα στη θαλασσα :w00t: :alien: