Barrichello Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Μπα δεν ειδα κατι τετοιο! :) Αντιθετως ηταν πολυ περισσοτερο πολιτισμενοι απ'οτι περιμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freestyler93 Δημ. July 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2005 Μπα δεν ειδα κατι τετοιο! :) Αντιθετως ηταν πολυ περισσοτερο πολιτισμενοι απ'οτι περιμενα!Λογικό είναι,σου μιλούσα για την εποχή του 89... :rolleyes: Πάντως κάποια μέρα θα πάω να δω αν είναι η Αίγυπτος έτσι ωραία και μαγευτική που μου την περιγράφεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plusblueberry Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 μια γρηγορη ερωτηση : καποιος που ειναι απο εκει ή εχει παει ας μου πει Please αν υπαρχει camping στη ιθάκη.. Παράθεση 'In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekman80 Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Μπα δεν ειδα κατι τετοιο! :) Αντιθετως ηταν πολυ περισσοτερο πολιτισμενοι απ'οτι περιμενα!bariccelo πρεπει να ειναι αληθεια αυτο που ειπε ο φρεεστυλερ αλλα δεν νομιζω στην εποχη του 89 καπου στου 78-79 μαλλον λαθος θα σου ειπε το παιδι..bariccelo παλια αυτο ισχυε οσο και αν το βλεπεις απιθανο!!! εχω δει και ταινια και ξερω την αγρια κατασταση που ειχαν αυτοι οι ανθρωποι παλια!!! Παράθεση Εικόνα εκτός ορίων Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atsalakwtos Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Εχτες γυρισα απο Λευκαδα!! Τόσο κοντα μα δεν ειχα αξιωθει ως τωρα να παω.Δεν περιμενα να συναντησω ενα τόσο ομορφο νησι.Και να ηταν μόνο το Πορτο Κατσικι που με τρελλανε!! Περάστε απο τα Συβοτα και θα πειτε πως εκει θα πρεπει να μεινετε για το υπολοιπο της ζωης σας!! Τα νοσταλγησα ηδη :O Ειδικα αν πατε ζευγαρωτός οπως πηγα εγω το μερος ειναι απιθανο! Κι αυτο ισχυει οχι μονο για τα Συβοτα αλλα και για όλη τη Λευκαδα ;) :) Και να πατε όλοι Ναυπακτο.Με το υπεροχο λιμανακι,το μαγευτικο καστρο και την παραλια του Γριμπόβου με τα μοναδικα πλατανια διπλα στη θαλασσα :w00t: :alien: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts