vag74 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Αν και λέει οτι είναι σε πρωιμο στάδιο μπορεί να το δοκιμάσω. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕδώ και αρκετούς μήνες με ένα redmi note 7 είχα ξεκλειδώσει και μόνο το migrate έκανε καλή δουλειά στα back up, δυστυχώς το titanium πέθανε, ούτε εφαρμογή συστήματος δεν μπορείς να κάνεις απεγκατασταση Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Ρε παιδια πριν λιγο, και πριν καποιες μερες ξανα, βγηκε update για το AOD. ειδε κανενας καμια διαφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Οχι. Τα ίδια σκ@τ@ με πριν. :down: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Καλησπέρα. Έχει εγκαταστήσει κάποιος το νέο Viva wallet app; Μου κρασάρει και δεν τρέχει με τίποτα. Global 11.0.2 ούτε root ούτε τίποτα.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Καλησπέρα. Έχει εγκαταστήσει κάποιος το νέο Viva wallet app; Μου κρασάρει και δεν τρέχει με τίποτα. Global 11.0.2 ούτε root ούτε τίποτα.. δοκιμασες επανεγκατασταση της εφαρμογης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 δοκιμασες επανεγκατασταση της εφαρμογης; Ναι αρκετές φορές , όπως και clean data, όλες τις άδειες κλπ . Περίεργο.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Εδώ και αρκετούς μήνες με ένα redmi note 7 είχα ξεκλειδώσει και μόνο το migrate έκανε καλή δουλειά στα back up, δυστυχώς το titanium πέθανε, ούτε εφαρμογή συστήματος δεν μπορείς να κάνεις απεγκατασταση Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όταν κάνεις restore τρέχεις το zip από το twrp? στο restore μπορείς να επιλέξεις ποιες να κάνει restore ή τα κάνει όλα? Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Ναι από twrp κάνει restore το zip, μετά όταν ανοίξει η συσκευή μέσα από την εφαρμογή διαλέγεις τι θα επαναφέρεις Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spok Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Ναι αρκετές φορές , όπως και clean data, όλες τις άδειες κλπ . Περίεργο.. Ο φταίχτης βρέθηκε.. miui Hidden settings.. προσωπικό DNS σε adguard.. απλά απενεργοποίηση, επανεκκίνηση, και όλα οκ.. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/grigol/19385/247603/0/120x90.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Ναι από twrp κάνει restore το zip, μετά όταν ανοίξει η συσκευή μέσα από την εφαρμογή διαλέγεις τι θα επαναφέρεις Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Eυχαριστώ vag74. Mπορεί να μην έχει τα μενού του titanium αλλά ας ελπίσουμε να είναι αξιόπιστο. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Eυχαριστώ vag74. Mπορεί να μην έχει τα μενού του titanium αλλά ας ελπίσουμε να είναι αξιόπιστο.Καλημέρα περιμένω εντυπώσεις Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Καλημέρα περιμένω εντυπώσεις Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkBackup πήρα για την ώρα. Restore προς το παρόν δεν θέλω να κάνω γιατί πριν 10 μέρες έστησα την ρομ. Οπότε στα προσεχώς. Ευχαριστώ και πάλι. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Backup πήρα για την ώρα. Restore προς το παρόν δεν θέλω να κάνω γιατί πριν 10 μέρες έστησα την ρομ. Οπότε στα προσεχώς. Ευχαριστώ και πάλι. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε ποια rom είσαι; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Καλημέρα, μια λίγο χαζη ερώτηση;;; για να περάσω g cam τι χρειάζεται να κάνω; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Καλησπέρα. Έχω το Mi 9T Pro 64gb σε λευκό χρώμα, αγορασμένο Δεκέμβρη του 19 από γνωστό σκρουτζομαγαζο. Φοράει τζαμακι από την πρώτη στιγμή, και θήκη spigen. Είναι σε άψογη κατάσταση, χωρίς κανένα σημαδάκι κ χωρίς ούτε μια πτώση. Διαπίστωσα δυστυχώς ότι τελικά δε με βολεύει το μέγεθός του, που έχει αρχίσει να με κουράζει. Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Καλημέρα, μια λίγο χαζη ερώτηση;;; για να περάσω g cam τι χρειάζεται να κάνω; ευχαριστώ Από εδώ κατεβάζεις https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-burial/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Καλησπέρα. Έχω το Mi 9T Pro 64gb σε λευκό χρώμα, αγορασμένο Δεκέμβρη του 19 από γνωστό σκρουτζομαγαζο. Φοράει τζαμακι από την πρώτη στιγμή, και θήκη spigen. Είναι σε άψογη κατάσταση, χωρίς κανένα σημαδάκι κ χωρίς ούτε μια πτώση. Διαπίστωσα δυστυχώς ότι τελικά δε με βολεύει το μέγεθός του, που έχει αρχίσει να με κουράζει. Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει μήνυμα. θελεις το κοκκινο που δειχνει πιο μικρο ? :D γτ παντα ηθελα ασπρο αλλα δεν εβρισκα. Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeronimo7 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 θελεις το κοκκινο που δειχνει πιο μικρο ? :D γτ παντα ηθελα ασπρο αλλα δεν εβρισκα. Χαχαχα.. Μωρέ λες? Αν πουλήσεις το κόκκινο, στο δίνω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosbar128 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Καλησπέρα. Έχω το Mi 9T Pro 64gb σε λευκό χρώμα, αγορασμένο Δεκέμβρη του 19 από γνωστό σκρουτζομαγαζο. Φοράει τζαμακι από την πρώτη στιγμή, και θήκη spigen. Είναι σε άψογη κατάσταση, χωρίς κανένα σημαδάκι κ χωρίς ούτε μια πτώση. Διαπίστωσα δυστυχώς ότι τελικά δε με βολεύει το μέγεθός του, που έχει αρχίσει να με κουράζει. Όποιος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει μήνυμα. Σε λευκο χρωμα βγαινει μονο το k20 pro, οχι το m9t pro που ειναι και η global εκδοση του κινητου. Η διαφορα βασικα ειναι οτι το k20 pro υποστηριζει λιγοτερες μπαντες απο την global εκδοχη του Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος αλλα αυτο θυμαμαι :) Παράθεση >Implying I have a signature Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Σε λευκο χρωμα βγαινει μονο το k20 pro, οχι το m9t pro που ειναι και η global εκδοση του κινητου. Η διαφορα βασικα ειναι οτι το k20 pro υποστηριζει λιγοτερες μπαντες απο την global εκδοχη του Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος αλλα αυτο θυμαμαι :) Αν δεν απατωμαι, υπαρχει κ σε λευκο αλλα ειναι σπάνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 (edited) Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι ροζ/λευκό Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 25, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι ροζ/λευκό Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk glancier white νομιζω ειναι η ονομασια κ δεν ειναι ακριβως λευκο αλλά "περλα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Ότι και ναι όμορφο μεν γυναικείο δε :p Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Με ποια rom είσαι; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Xtrv stable 11.0.5. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. February 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2020 Αυτά σαν της φωτογραφίας είναι το κ20 πρό (redmi το λέει και πίσω) τα υπόλοιπα λένε mi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts