GUZGUN Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Γιατί εγώ δεν το βλέπω? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχω την xtrv stable. Αν εχεις την στοκ βάλε την miui hidden settings. Όπως αναφέρουν παραπάνω τα παιδιά. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη ρύθμιση; κάνει καλό στα μάτια μόνο για το βράδυ; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή τη ρύθμιση; κάνει καλό στα μάτια μόνο για το βράδυ; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤην έχω δοκιμάσει, δυστυχώς χαλάει την αντίθεση και τα γκρίζα γίνονται τελείως μαύρα. Για τα μάτια, εγώ δεν είδα διαφορά αλλά αυτό διαφέρει από άτομο σε άτομο, δεν έχουν όλοι την ίδια ευαισθησία. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2020 Ωραία!! Οπότε μετα πεταμε και το hidden settings και μένει δεν παει στο default dns μια χαρά!!Καλό είναι να το κρατήσετε γιατί κάποιες εφαρμογές μπορεί να μη συνδέονται για αναβάθμιση οπότε απενεργοποιήστε για λίγο το dns και το επαναφέρετε κατόπιν Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Καλησπέρα εγώ αντιμετωπίζω το εξης προβλήμα.καποιες φορές ενώ πατάω το homw button Όλα μαυρίζουν και δεν φαίνεται κανένα εικονίδιο...ενώ κάνω multitasking.εχω eu stock ROM Και launcher xiami της συσκευής..κανένας που αντιμετωπίζει αυτο το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Καλό είναι να το κρατήσετε γιατί κάποιες εφαρμογές μπορεί να μη συνδέονται για αναβάθμιση οπότε απενεργοποιήστε για λίγο το dns και το επαναφέρετε κατόπιν Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚάνει πολύ καλή δουλειά, όντως το root πλέον μου είναι άχρηστο,τι εννοείς ότι κάποιες εφαρμογές μπορεί να μην μπορούν να αναβαθμιστούν; από το playstore; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Κάποιες της Xiaomi (λειτουργικού) και ίσως κάποια θέματα. Από το Play Store δεν είχα ποτέ θέμα. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Δεν μας ενδιαφέρουν οι της Xiaomi. :lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Κάνει πολύ καλή δουλειά, όντως το root πλέον μου είναι άχρηστο,τι εννοείς ότι κάποιες εφαρμογές μπορεί να μην μπορούν να αναβαθμιστούν; από το playstore; Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι αν δεν έχεις άλλες εφαρμογές όπως το titanium για παράδειγμα για να παίρνεις backup τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους τότε μπορεί να σου είναι περιττό. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 (edited) Καλησπέρα εγώ αντιμετωπίζω το εξης προβλήμα.καποιες φορές ενώ πατάω το homw button Όλα μαυρίζουν και δεν φαίνεται κανένα εικονίδιο...ενώ κάνω multitasking.εχω eu stock ROM Και launcher xiami της συσκευής..κανένας που αντιμετωπίζει αυτο το πρόβλημα;Αν το πατάς παρατεταμένα λογικό Κλειδώνει το τηλέφωνο η σβήνει το τηλέφωνο Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 23, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Αν το πατάς παρατεταμένα λογικό Κλειδώνει το τηλέφωνο η σβήνει το τηλέφωνο Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν σβήνει το τηλέφωνο ..είμαι για παράδειγμα σε μια εφαρμογή πατάω αρχική οθόνη και δεν φαίνεται τίποτα..μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις όμως κτλ σκρολαρωντας από πάνω...και δεν φτιάχνει παρά μόνο με επανεκκίνηση..τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Κάποιες της Xiaomi (λειτουργικού) και ίσως κάποια θέματα. Από το Play Store δεν είχα ποτέ θέμα.Ωραίος φίλε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι αν δεν έχεις άλλες εφαρμογές όπως το titanium για παράδειγμα για να παίρνεις backup τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους τότε μπορεί να σου είναι περιττό. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈτσι και αλλιώς το titanium δεν δουλεύει πλέον καλά στο Android 10,αν είσαι root δοκίμασε καλύτερα το migrate Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Δεν σβήνει το τηλέφωνο ..είμαι για παράδειγμα σε μια εφαρμογή πατάω αρχική οθόνη και δεν φαίνεται τίποτα..μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις όμως κτλ σκρολαρωντας από πάνω...και δεν φτιάχνει παρά μόνο με επανεκκίνηση..τι μπορεί να φταίει;Λογικά πρέπει να σε πάει στην αρχική οθόνη Μήπως πειράξες κάτι? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Λογικά πρέπει να σε πάει στην αρχική οθόνη Μήπως πειράξες κάτι? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Όχι τίποτα ...είναι κοινό θέμα από ότι το googlara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Να υποθέσω ότι έχεις κάνεις καθαρή εγκατάσταση της 11.0.4 EU? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisliako Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 (edited) Να υποθέσω ότι έχεις κάνεις καθαρή εγκατάσταση της 11.0.4 EU? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Έχω την 11.0.3 δεν μου βγάζει αναβάθμιση .την ευρωπαϊκή έκδοση ..επίσης το picture in pit τα παίζει καμιά φορά Edited February 23, 2020 by sakisliako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Βρες το zip να το περάσεις χειροκίνητα,θαρρώ θα λυθεί το πρόβλημα σου BTW μην αφήνεις την μπαταρία τόσο χαμηλά Κάπου στο 20% φόρτιση Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Μόνο wifi Global stable 11.0.2 Νομίζω ότι ευθύνεται το dns γιατί χρησιμοποιώ πολύ chrome γενικά απίστευτη η μπαταρία για τις δυνατότητες της συσκευής Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Παιδιά, ξέρει κανείς πως βάζω χρονικά περιθώρια για το Ambient display ( να ξεκινάει και να σταματάει συγκεκριμένη ώρα) Έχω την global 11.0.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Παιδιά, ξέρει κανείς πως βάζω χρονικά περιθώρια για το Ambient display ( να ξεκινάει και να σταματάει συγκεκριμένη ώρα) Έχω την global 11.0.3Always on-προβολή αντικειμένων-εμφάνιση αντικειμένων-προγραμματισμένο Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Παιδιά, ξέρει κανείς πως βάζω χρονικά περιθώρια για το Ambient display ( να ξεκινάει και να σταματάει συγκεκριμένη ώρα) Έχω την global 11.0.3 Ambient display > προγραμματισμένο . Το γυρνάς από "πάντα" σε προγραμματισμένο και βάζεις από κάτω τις ώρες που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Ευχαριστώ παιδιά, όλα οκ, να είστε καλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2020 Ωραίος φίλε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 86 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτσι και αλλιώς το titanium δεν δουλεύει πλέον καλά στο Android 10,αν είσαι root δοκίμασε καλύτερα το migrate Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτις περισσότερες εφαρμογές δεν έχω πρόβλημα με την επαναφορά που κάνω. Το migrate που το βρίσκω? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Στις περισσότερες εφαρμογές δεν έχω πρόβλημα με την επαναφορά που κάνω. Το migrate που το βρίσκω? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτο playstore Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Αν και λέει οτι είναι σε πρωιμο στάδιο μπορεί να το δοκιμάσω. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts