bill64 Δημ. February 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2023 On 26/2/2023 at 5:01 ΠΜ, c3250 said: Στον Κωτσοβολο Παραγγειλα Γνησια Μπαταρια με 20€ και 15€ να μου την περασουν. Την multienergy??? Για πες εντυπώσεις από την μπαταρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. March 26, 2023 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2023 On 26/2/2023 at 5:01 ΠΜ, c3250 said: Στον Κωτσοβολο Παραγγειλα Γνησια Μπαταρια με 20€ και 15€ να μου την περασουν. Η υπηρεσία της εγκατάστασης πάει πακέτο με την μπαταρία? Σου δόθηκε η δυνατότητα να πάρεις την μπαταρία χωρίς εγκατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2023 παιδες χρειαζομαι βοηθεια. περασα pixel experience ρομ και πλεον δεν με αφηνει να βαλω καρτες. πώς μπορω να κανω bypass αυτο το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2023 Δώσε παραπάνω ινφο. Δεν αναγνωρίζει σιμ θέλεις να πεις? Δοκίμασε να το εκκινησεις χωρίς σιμ μέσα στο τηλέφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 On 9/4/2023 at 4:29 ΜΜ, mol said: Δώσε παραπάνω ινφο. Δεν αναγνωρίζει σιμ θέλεις να πεις? Δοκίμασε να το εκκινησεις χωρίς σιμ μέσα στο τηλέφωνο Δεν το ειπα σωστα. Το προβλημα μου σε εκεινη την εκδοση ηταν οτι δεν περνουσε το safety net και δεν με αφηνε να βαλω τις χρεωστικες μου καρτες στο google pay. με αναβαθμιση σε καινουργια εκδοση, πλεον με αφηνει αλλα η συγκεκριμενη εχει άλλο θέμα... τα confirmation sms που μου στελνουν το 6ψηφιο για να συνδεθω, απο τράπεζες και εφαρμογες ερχονται 30-45 λεπτά μετά!!! με αποτελεσμα να μην μπορω να εχω πρόσβαση κυριως στο paypal... στα υπολοιπα, κουτσα στραβα βγαζω ακρη.. Δοκίμασα να επιστρεψω σε stock miui με πέρασμα της τελευταιας fastboot rom αλλά επειδη εχω ξεκλειδωσει τον bootloader, δεν περνάει το safetynet check και ετσι δεν μπορω να χρησιμοποιησω το nfc για να πληρωνω με το google pay. Yπαρχει καποια λυση για το προβλημα που ερχονται πολυ καθυστερημένα τα sms; μου αρεσει πολυ η pixelexperience rom αλλα αν δεν λυθει αυτό, δεν μπορω να λειτουργησω σωστα το κινητό μου σε κάποιες υπηρεσιες. Υπαρχει καποια rom που χρησιμοποιει κάποιος που να δουλευει σωστα η πληρωμή με nfc και google pay; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 Όσο την είχα πάντως δεν είχα Τέτοια θέματα. Δοκίμασε απ την αρχή τη διαδικασία για το safety net Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2023 2 ώρες πριν, mol said: Όσο την είχα πάντως δεν είχα Τέτοια θέματα. Δοκίμασε απ την αρχή τη διαδικασία για το safety net Το safety net με την νεα εκδοση το περνουσε. το προβλημα ήταν οτι εκανε καπου 45 λεπτα να μου ερθουν οι κωδικοι sms 2 factor authentication... εκανα φαντασου 2 φορες εγκατασταση την stock rom και παλι μετά την pixelexperience και ειχα τα ιδια ακριβως θέματα. εν τελει πριν λιγο κατεβασα και περασα την voltageOS. μεχρι τώρα ολα λειτουργουν αψογα, δεν εχω το παραμικρό πρόβλημα, και εχει κ αυτη (οπως και η pixelexperience) ενεργοποιημενο το απεριοριστο backup στην εφαρμογη Φωτογραφιες (το αναγνωριζει το κινητο σαν pixel phone). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 On 26/3/2023 at 11:24 ΜΜ, l3ft3r1s said: Η υπηρεσία της εγκατάστασης πάει πακέτο με την μπαταρία? Σου δόθηκε η δυνατότητα να πάρεις την μπαταρία χωρίς εγκατάσταση? Νομιζω Παει Μαζι Πακετο Η Αγορα Και η Εγκατασταση. On 28/2/2023 at 10:44 ΜΜ, bill64 said: Την multienergy??? Για πες εντυπώσεις από την μπαταρία... Δεν Γνωριζω Αν ειναι Multi, Ειδα Οτι Γραφει πανω στην ζελατινα της Μπαταριας HQ OEM Xiaomi Mi 9T Pro,Παντως ειναι Μια Χαρα τωρα Το κινητο,Σαν ΚΑινουργιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2023 6 ώρες πριν, c3250 said: Νομιζω Παει Μαζι Πακετο Η Αγορα Και η Εγκατασταση. Δεν Γνωριζω Αν ειναι Multi, Ειδα Οτι Γραφει πανω στην ζελατινα της Μπαταριας HQ OEM Xiaomi Mi 9T Pro,Παντως ειναι Μια Χαρα τωρα Το κινητο,Σαν ΚΑινουργιο. To σκέφτομαι και εγώ να του αλλαξω μετα απο τόσα χρονια την μπαταρια. Για πόσο χρειαστηκε να τους αφησεις το κινητό εκει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. May 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2023 Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς το Pixel Experience? Τώρα το έβαλα. Δεν δουλεύει το δακτυλικο αποτύπωμα. Υπάρχει λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 On 9/5/2023 at 1:54 ΠΜ, zevoulon_13 said: Παιδιά, έχει δοκιμάσει κανείς το Pixel Experience? Τώρα το έβαλα. Δεν δουλεύει το δακτυλικο αποτύπωμα. Υπάρχει λύση? το ειχα δοκιμασει ενα φεγγάρι, ειχα καποια θεματακια (διαβασε μερικα ποστ πιο πανω)οποτε την αλλαξα και πηγα σε voltageOS. Παντως δεν ειχα θεμα με το δαχτυλικό αποτυπωμα. Πλεον με το voltageOS ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος. Ιδιο σχεδον και ισως καλυτερο απο το pixel experience. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zevoulon_13 Δημ. June 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2023 2 ώρες πριν, kallair said: το ειχα δοκιμασει ενα φεγγάρι, ειχα καποια θεματακια (διαβασε μερικα ποστ πιο πανω)οποτε την αλλαξα και πηγα σε voltageOS. Παντως δεν ειχα θεμα με το δαχτυλικό αποτυπωμα. Πλεον με το voltageOS ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος. Ιδιο σχεδον και ισως καλυτερο απο το pixel experience. Ευχαριστώ. Πάντως με την τελευταία αναβάθμιση Μαΐου, φτιάξανε όλα. Δουλεύει τζετ. Δακτυλικο, NFC, όλα κομπλέ. Θα του βάλω και νέα μπαταρία και ας πάνε να κουρεύονται που θέλουν να αγοράζουμε καινούριο κινητό κάθε 2 χρόνια. Μια χαρά λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. June 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2023 Που μπορω να παω για αλλαγη μπαταρίας στο κεντρο Αθηνας?Εχει κανεις να προτεινει κανενα καταστημα εκτος αντιπροσωπειας γιατι θα ζητησουν τα μαλλια της κεφαλης τους για αλλαγη?Ευχαριστω Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. June 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2023 On 12/4/2023 at 5:35 ΜΜ, kallair said: To σκέφτομαι και εγώ να του αλλαξω μετα απο τόσα χρονια την μπαταρια. Για πόσο χρειαστηκε να τους αφησεις το κινητό εκει; Συγγνωμη Για την Αργοπορεια Τωρα μπηκα και ειδα τα μνμ, περιπου 1 ωρα Εκανε και μου το παρεδωσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. July 7, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2023 (edited) Τη βοηθεια σας παρακαλω γιατι ειμαι σε διλημμα.Ψηνομαι για ανταλλαγη με ενα συναδελφο με ενα Χ3 nfc....Να το τολμησω ή να κατσω στα αυγα μου?Σορυ για το off topic.... Edited July 7, 2023 by Nick_minos Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos_087 Δημ. July 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2023 11 ώρες πριν, Nick_minos said: Τη βοηθεια σας παρακαλω γιατι ειμαι σε διλημμα.Ψηνομαι για ανταλλαγη με ενα συναδελφο με ενα Χ3 nfc....Να το τολμησω ή να κατσω στα αυγα μου?Σορυ για το off topic.... Όχι σε καμία περίπτωση. Θα αφήσεις τον 855 που έχεις τώρα για να πας στον 732? Με τίποτα...Μονο μπαταρία έχει το Poco X3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nick_minos Δημ. July 8, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2023 4 ώρες πριν, christos_087 said: Όχι σε καμία περίπτωση. Θα αφήσεις τον 855 που έχεις τώρα για να πας στον 732? Με τίποτα...Μονο μπαταρία έχει το Poco X3 Eυχαριστω πολυ φιλε.... 1 Παράθεση :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 (edited) Παιδιά καλημέρα. Θυμάμαι είχα ξεκλειδώσει τον bootloader πριν καιρό είχα κάνει ρουτ με magisk αν το λέω καλά και twrp και πήγα να περάσω μια miui rom μέσα από την miui κοινότητα από το telegram κάπου την είχα βρει αλλά δεν έγινε εγκατάσταση. Πάλι καλά είχα βρει την τελευταία επίσημη ρομ σε ζιπ και την έκανα εγκατάσταση και πήγαν όλα καλά. Ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει να περάσουμε κάποια custom rom σε σχέση με της εταιρίας που έχω. Αν ναι ποια αξίζει και είναι χωρίς προβλήματα; Και ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσω από την οφισιαλ τελευταία ρομ της εταιρίας που βρίσκομαι τώρα; Αν μπορείτε να μου πείτε τα βήματα μην κάνω καμιά πατάτα και το μπρικαρω. Αξίζει το ρίσκο να μπω σε αυτή τη διαδικασία; Αυτή τη στιγμή το μόνο που έχω είναι ο ξεκλειδωμενος bootloader. Παλιότερα με το lg g2 και το huawei u8800 pro ασχολιομουν παραπάνω οπότε τώρα έχω σκουριάσει και δεν έχω ασχοληθεί με αυτό το τηλ. Σας ευχαριστώ. Edited July 19, 2023 by toubano44 Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2023 https://get.pixelexperience.org/raphaelΜπορείς να δοκιμάσεις την pixel experience plus .Εφόσον έχεις ξεκλειδωτο bootloader και twrp περνάς την ρομ αφού πρώτα κάνεις format data , καλό είναι το twrp αν έχεις παλιό να περάσεις το τελευταίο για το κινητό σου.https://dl.twrp.me/raphael/ 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 (edited) On 19/7/2023 at 7:43 ΠΜ, chios said: https://get.pixelexperience.org/raphael Μπορείς να δοκιμάσεις την pixel experience plus . Εφόσον έχεις ξεκλειδωτο bootloader και twrp περνάς την ρομ αφού πρώτα κάνεις format data , καλό είναι το twrp αν έχεις παλιό να περάσεις το τελευταίο για το κινητό σου. https://dl.twrp.me/raphael/ Μόνο bootloader έχω ξεκλειδωτο νομίζω. Θα το τσεκαρω αργότερα. Επίσης θα πρέπει να κάνω root και να περάσω το twrp με βάση αυτές τις οδηγίες; https://forum.xda-developers.com/t/how-to-root-mi-9t-pro-k20-pro-when-on-miui-12.4131599/ Και πριν φλασαρω τη ρομ θέλει μόνο το data wipe; Όχι και τα system, dalvik cache και cache; Οπότε να κάτσω μετά σε αυτή τη ρομ; είναι σταθερή; Για να μην αλλάζω συνέχεια λέω. Μια καλή και σταθερή ποια θα προτείνατε; Edited July 20, 2023 by toubano44 Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2023 Ρουτ δεν χρειάζεται για να περάσεις twrp επίσης θέλει format data για να περάσεις την ρομ , διάβασε καλά της οδηγίες πριν προχωρήσεις τα λέει όλα αναλυτικά. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toubano44 Δημ. July 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 Παιδιά καλησπέρα. Μου έκλεψαν το κινητό από το αμάξι ανοίγοντας το τη Παρασκευή. Ξέρετε πως μπορούμε να το αχρηστευσουμε; Με το find device της google και της xiaomi δεν μπόρεσα να το βρω. Κάτι άλλο γίνεται με το imei; Η αστυνομία και η vodafone που πήγα δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι... Παράθεση Lineage os 15.1 Νίκος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 24, 2023 Author Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2023 18 minutes ago, toubano44 said: Παιδιά καλησπέρα. Μου έκλεψαν το κινητό από το αμάξι ανοίγοντας το τη Παρασκευή. Ξέρετε πως μπορούμε να το αχρηστευσουμε; Με το find device της google και της xiaomi δεν μπόρεσα να το βρω. Κάτι άλλο γίνεται με το imei; Η αστυνομία και η vodafone που πήγα δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι... https://www.astynomia.gr/odigos-tou-politi/chrisimes-symvoules/klopi-listeia/symvoules-gia-tin-asfaleia-apo-klopi-listeia-apoleia-kiniton-tilefonon/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 παίδες καλημέρα.έβαλα στην συσκευή μας φωτογραφίες και βίντεο που ήταν τραβηγμένα από samsunq, δεν τα εμφανίζει.καμία ιδέα? Mi 9T Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paposgsxr2 Δημ. November 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2023 Πως παίρνουμε official ota το android 11;εχω κολλήσει στην 10 και μου λέει δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts