kallair Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Για πειτε εντυπωσεις οσοι την εχετε περασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Τωρα μου ηρθε και την κατεβαζω χωρις να ειμαι EEA beta ! Θα κανω καθαρη εγκατασταση οπως και να εχει γιατι περναμε απ οτι βλεπω σε Α11! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 για τσεκαρε το κρυφό μενού σε παρακαλώ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 για τσεκαρε το κρυφό μενού σε παρακαλώ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Κρυφό μενού? Εννοείς το dev options? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 *#*#4636#*#* Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Κρυφό μενού? Εννοείς το dev options? Πάντως η China stable περασε σε A11 στην έκδοση 12.5.4 και οχι στην 12.5.1 που περνάμε εμείς! ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- *#*#4636#*#* Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Για 5g? Θα το τσεκαρω μόλις κατέβει! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 (edited) η china είναι πάντα μπροστά στις εκδόσεις έμεις θα πληρωνουμε για να παίρνουν αυτοί τις αναβαθμίσεις edit:κάπου έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους δεν υπάρχει η ρύθμιση ρύθμιση για LTE .....UMTS μόνο GSM Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 8, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 ρε παιδες εχει επιλογη για universal bubble chat heads; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 αυτό εννοείς? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 αυτό εννοείς? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ναι. που το βρηκες; δεν βρισκω επιλογη για να το ενεργοποιησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 πατάς την φωτό σου πάνω αριστερά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 (edited) πατάς την φωτό σου πάνω αριστερά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk θα μπορουσες να εισαι λιγο πιο συγκεκριμενος; δεν το βρισκω πουθενα. για αρχη, ποια φωτο μου λες να πατησω; edit. ΔΕΝ μιλαω μονο για το φβ μεσσεντζερ αλλα γενικώς. στο android11 υπαρχει universal bubble chat heads. https://www.androidcentral.com/how-use-chat-bubbles-android-11 Edited July 8, 2021 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 (edited) ααα όχι!!!ούτε εγώ το βρίσκω αυτό edit: κάτσε βρε με μπέρδεψες στα μηνύματα πας στις ρυθμίσεις και το ενεργοποιεις ....απλά!!! για τα sms μιλάμε τώρα τώρα για το πλακίδιο που λέει να πατήσουμε κτλ δεν βρίσκω κάτι ούτε εγω Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 8, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Απο ότι φαινεται ειναι απο τα πραγματα που δεν εβαλαν.. χαχα Πρωτη εντυπωση: πιο γρηγορο δαχτυλικο αποτυπωμα-ξεκλειδωμα πολυ smooth εβαλαν επιλογη να ρυθμισεις ποια θα ειναι η default εφαρμογη για τα SMS. Eβαλαν και στις 2 sim, επιλογη ενεργοποιησης/απενεργοποιησης volte/vowifi. στην vodafone δεν μου ειχε την επιλογη του volte αν θυμαμαι καλα. so far it is good. ελπιζω να μην εχω παλι το θεμα με τα fb chat heads που φριζαραν ολο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 (edited) καθαρή εγκατάσταση έκανες τελικά? την επιλογή για volte vowifi την είχα και πριν για κάθε κάρτα χωριστά και για τα sms όπως ήταν πριν ...lol δεν πάμε καλά .... η μπαταρία πάει καλά τουλάχιστον αν και είναι νωρίς ακομα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited July 8, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 καθαρή εγκατάσταση έκανες τελικά? την επιλογή για volte vowifi την είχα και πριν για κάθε κάρτα χωριστά και για τα sms όπως ήταν πριν ...lol δεν πάμε καλά .... η μπαταρία πάει καλά τουλάχιστον αν και είναι νωρίς ακομα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Οχι για να δω πρώτα πώς συμπεριφερεται το κινητο με την ΟΤΑ. Λογικα απο βδομαδα ίσως κανω για να αδειασει κ λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Ηρθε ΟΤΑ και σε μένα η v.12.5.1.0. 2,5 γίγα Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Για 5g δεν είδα κάτι! Όλα κανονικά οπως πριν είναι!Τωρα θα κανω επαφορα να δω αν το βρω Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Για 5g δεν είδα κάτι! Όλα κανονικά οπως πριν είναι!Τωρα θα κανω επαφορα να δω αν το βρω Τι 5G λετε ρε παιδες; απο που και ως που θα βγαλει 5G το κινητο μας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 παίδες ηρεμία δεν είπε κανείς ότι πιάνουμε 5g,απλά υπάρχει στον κρυφό μενού σαν ρύθμιση επί τη ευκαιρία υπάρχει έκδοση mi 9 pro china 5g με codename crux Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 (edited) Ακυρο τελικα, υπαρχουν κανονικα αναδυομενες συζητησεις σε bubbles. μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με την ενημερωση. οσα προβληματα ειχα, εχουν ληθει, μπαταρια δεν μπορω να πω γτ το λιωνω καθε μερα σε χρηση, ειδικα με παιχνιδια. Τρομερη υλοποιηση τα bubble message notifications. εχω ενθουσιαστει! χαχα Edited July 8, 2021 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Λοιπόν τώρα στήνω το τηλέφωνο και απ' όσο βλέπω μια χαρά ειναι η ενημέρωση! Μπαταρία ακόμα δεν εχω μπορώ να πω το μόνο ίσως που βλέπω σαν αλλαγή είναι τα chat bubbles και εκείνο facemoji της Xiaomi που μου σπάει τα νεύρα και θελω να το στείλω! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Μια χαρά είναι η ενημέρωση. Εγώ δεν κάνω καθαρή εγκατάσταση. Μια χαρά δουλεύει και βαριέμαι να τα βάλω ξανά από την αρχή. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 σε μένα αρέσει το on time permission και auto reset permission.... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 παίδες ηρεμία δεν είπε κανείς ότι πιάνουμε 5g,απλά υπάρχει στον κρυφό μενού σαν ρύθμιση επί τη ευκαιρία υπάρχει έκδοση mi 9 pro china 5g με codename crux Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΠως είναι στο κρυφό μενού? Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts