vag74 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Από τις επόμενες γενιές κινητών φαντάζομαι ε?Οποιαδήποτε γενιά που έχει ξεκλειδωτο bootloader, πλέον η Google μπορεί και ελέγχει το safety net και δεν μπορεί το magisk να την ξεγελάσει, από αυτά που διάβασα κατάλαβα ότι η Google μπορούσε να το κάνει όποτε ήθελε,το έκανε τώρα γιατί έχει ξεφύγει το θέμα με τον αποθηκευτικό χώρο του drive λόγο του απεριόριστου αποθηκευτικού χώρου των pixel phone, λόγο των mode πολλές συσκευές αποθηκεύουν δωρεάν οπότε τα αντίποινα ή η δικαιολογία θα είναι το άχρηστο ξεκλείδωμα του bootloader, για μένα πολύ σωστά πράττει έχουν ξεφύγει ειδικά οι Ινδοί και οι πιο πολλές ρομ είναι αναξιόπιστες Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 από τη χαρά του ίσως :p Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Χεχεχε λες?Τι έκδοση ειναι ειναι η miui κάμερα που έχεις? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Το τέλος ξεκλειδωματος του bootloader είναι γεγονός από την Google, πλέον οι συσκευές δεν θα περνάνε το safety net, νομίζω ότι το root και οι custom rom πλησιάζουν στο τέλος τους μιας και όλο λιγότεροι χρήστες ασχολούνται. Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΈχεις κάποιο link γι'αυτό; Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 ότι version είναι στην 11.0.5 EEA Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 (edited) Έχεις κάποιο link γι'αυτό; Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalkhttps://www.androidpolice.com/2020/03/11/safetynet-improvements-kill-magisk-hide/ Από ότι κατάλαβα δεν θα μπορούν να λειτουργούν εφαρμογές που ήθελαν safety net pass στυλ τραπεζικές η κάποιες άλλες, αλλά το root θα υφίσταται κανονικά χωρίς πρόβλημα. Βέβαια κάποιοι OEM όπως Samsung έχουν ξεκλείδωτους bootloader out of box πως θα επηρεαστούν εκεί δεν ξέρω. Σε msm extended που έχω σε mix 3 με Μάρτιος security patch πλέον δεν μπορείς περάσεις safety net pass. Όμως σε Evo 4.1 σε op7p μπορείς κανονικά πάλι με Μαρτίου security patch και μάλιστα out of box περνάει χωρίς βάζεις το γνωστό magisk module. Άρα είναι και θέμα rom implemented. Πάντως υπάρχουσες συσκευές δεν επηρεάζονται λογικά, οι μελλοντικές πιθανότητα ναι που όμως θα απαιτεί hardware based αλλαγές που όμως αν oem δεν προσθέσει δεν νομίζω μπορεί η Google να κάνει κάτι. Edit: Σε telegram developer crDroid είπε ότι η Google τα πήρε πίσω και ισχύει κανονικά ότι ίσχυε έως τώρα άρα safety net θα περνάει κανονικά και σε τραπεζικές κλπ εφαρμογές. Sent from my MI MIX 3 using Tapatalk Edited March 13, 2020 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 https://www.androidpolice.com/2020/03/11/safetynet-improvements-kill-magisk-hide/ Από ότι κατάλαβα δεν θα μπορούν να λειτουργούν εφαρμογές που ήθελαν safety net pass στυλ τραπεζικές η κάποιες άλλες, αλλά το root θα υφίσταται κανονικά χωρίς πρόβλημα. Βέβαια κάποιοι OEM όπως Samsung έχουν ξεκλείδωτους bootloader out of box πως θα επηρεαστούν εκεί δεν ξέρω. Σε msm extended που έχω σε mix 3 με Μάρτιος security patch πλέον δεν μπορείς περάσεις safety net pass. Όμως σε Evo 4.1 σε op7p μπορείς κανονικά πάλι με Μαρτίου security patch και μάλιστα out of box περνάει χωρίς βάζεις το γνωστό magisk module. Άρα είναι και θέμα rom implemented. Πάντως υπάρχουσες συσκευές δεν επηρεάζονται λογικά, οι μελλοντικές πιθανότητα ναι που όμως θα απαιτεί hardware based αλλαγές που όμως αν oem δεν προσθέσει δεν νομίζω μπορεί η Google να κάνει κάτι. Edit: Σε telegram developer crDroid είπε ότι η Google τα πήρε πίσω και ισχύει κανονικά ότι ίσχυε έως τώρα άρα safety net θα περνάει κανονικά και σε τραπεζικές κλπ εφαρμογές. Sent from my MI MIX 3 using TapatalkΝαι τώρα διάβασα και εγώ ότι το πήρε πίσω,για να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 ότι version είναι στην 11.0.5 EEA Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk 3.0 είναι? Ευχαριστώ! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 ναι κανονικά Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 Στο βιντεο η οθόνη τρεμοπαίζει κάποιες φορες. Σαν να αυξομειώνεται στιγμιαία η φωτεινότητα... Το κάνει έντονα σε κλειστό χώρο με τεχνητό φως (από λάμπες, κλπ), κατά το panning της κάμερας. Σαν να προσπαθεί να προσαρμοστει στη φωτεινότητα του περιβάλλοντος... Είναι φυσιολογικό αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 ρε παιδιά είναι λογικό ο chrome να είναι πρώτος στο battery usage? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 ρε παιδιά είναι λογικό ο chrome να είναι πρώτος στο battery usage? Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΚάτι έχει αλλάξει στα στατιστικά στις τελευταίες εκδόσεις global,eea αλλά και Dev eu που είμαι τώρα, πάντως και στην τελευταία stable και στην Dev eu η μπαταρία είναι πολύ δυνατή Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 α καλά ότι να ναι και σύ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 α καλά ότι να ναι και σύ Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΓιατί; Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 είναι δυνατόν να είναι οι εφαρμογές πρώτες σε κατανάλωση από την οθόνη ? παράξενο Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gambitzx Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Και γω αυτό πρώτη φορά με xiaomi το είδα, και γενικά περίεργα πράγματα. Χτες μου καρφώθηκε και έκλεισα aod και δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και ξαφνικά η απόδοση στην αναμονή εκτοξεύθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 είναι δυνατόν να είναι οι εφαρμογές πρώτες σε κατανάλωση από την οθόνη ? παράξενο Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΈλα ντε αλλά νομίζω δεν ισχύει κάποιο bug είναι στις τελευταίες εκδόσεις του miui Android 10, γιατί στο redmi note 7 με Android 9 είναι σωστό το γράφημα Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και γω αυτό πρώτη φορά με xiaomi το είδα, και γενικά περίεργα πράγματα. Χτες μου καρφώθηκε και έκλεισα aod και δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και ξαφνικά η απόδοση στην αναμονή εκτοξεύθηκε.Παίζει μεγάλο ρόλο η aod Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 βέβαια να πω ότι αυτό δεν επηρεάζει το sot που έχω στις 10 και ώρες,αν είναι σωστό.... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 (edited) βέβαια να πω ότι αυτό δεν επηρεάζει το sot που έχω στις 10 και ώρες,αν είναι σωστό.... Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΝαι το sot είναι όντως εξαιρετικό, εγώ ξεκλειδωσα πριν δύο μέρες και έβαλα xiaomi eu Dev αλλά σήμερα το πρωί γύρισα στη στοκ και κλείδωσα πάλι τον bootloader, δεν αξίζει το ξεκλείδωμα πλέον εκτός από κάποια futures πολύ καλά που έχει η aod, θεωρώ ότι πιο smooth και με καλύτερη μπαταρία είναι η στοκ. Επίσης τώρα που έβαλα ξανά στοκ με clean και lock από fastboot βλέπω ότι ήρθε η ενημέρωση και για τον launcher με το συρτάρι εφαρμογών,δεν ξέρω μήπως πριν που δεν είχε έρθει μήπως έφταιγε το adguard dns που ενεργοποίησα μέσα από την εφαρμογή xiaomi hidden settings Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 15, 2020 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Ναι το sot είναι όντως εξαιρετικό, εγώ ξεκλειδωσα πριν δύο μέρες και έβαλα xiaomi eu Dev αλλά σήμερα το πρωί γύρισα στη στοκ και κλείδωσα πάλι τον bootloader, δεν αξίζει το ξεκλείδωμα πλέον εκτός από κάποια futures πολύ καλά που έχει η aod, θεωρώ ότι πιο smooth και με καλύτερη μπαταρία είναι η στοκ. Επίσης τώρα που έβαλα ξανά στοκ με clean και lock από fastboot βλέπω ότι ήρθε η ενημέρωση και για τον launcher με το συρτάρι εφαρμογών,δεν ξέρω μήπως πριν που δεν είχε έρθει μήπως έφταιγε το adguard dns που ενεργοποίησα μέσα από την εφαρμογή xiaomi hidden settings Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μπορεί..Ποια έκδοση miui launcher έχεις? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 4.15.0 Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 (edited) Πάντως απο μπαταρία πάμε τέλεια! Σήμερα ολη την ημέρα σπίτι με WiFi άπειρο Fb και browsing ειμαι με 71% μπαταρία και 3:35 sot! @vag74 εγω απο apk mirror εχω περάσει την 4.15.2-1444 και απ όσο είδα δεν εχει και πολύ μεγάλη διαφορά απο τον Poco! Edited March 15, 2020 by Shinig Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2020 Πάντως απο μπαταρία πάμε τέλεια! Σήμερα ολη την ημέρα σπίτι με WiFi άπειρο Fb και browsing ειμαι με 71% μπαταρία και 3:35 sot! @vag74 εγω απο apk mirror εχω περάσει την 4.15.2-1444 και απ όσο είδα δεν εχει και πολύ μεγάλη διαφορά απο τον Poco!Τρένο είναι η μπαταρία ειδικά μέσα στο σπίτι με wifi,ο launcher είναι πολύ smooth, γενικά η συσκευή είναι τρομερή για τα χρήματα που κοστίζει Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 έχετε πρόβλημα όσοι έχετε hidden settings και dns.adguard.com μερικές φορές δεν ανοίγει σελίδα,σαν να μη έχω καθόλου ίντερνετ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 Καλημέρα σε όλους! Προσπαθώ να στείλω ένα sms από την 2η sim στο κινητό (Cosmote) μου βγάζει sms not send - error 1. Το έχει αντιμετωπίσει κανείς ? Ξέρει πως το διορθώνουμε ? Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2020 έχετε πρόβλημα όσοι έχετε hidden settings και dns.adguard.com μερικές φορές δεν ανοίγει σελίδα,σαν να μη έχω καθόλου ίντερνετ Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Μπορεί κάποιες φορές να αργεί λίγο το εχω δει και εγώ αλλά σήμερα έκανε σε Miui εφαρμογή " Ασφάλεια " αναβάθμιση! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts