Jump to content

Xiaomi Mi 9T Pro

taliban
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν έκανα εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής ή επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου??θα βοηθούσε η τσάμπα κόπος?

Καλημέρα σε όλους, επειδή όπως δείχνουν τα πράγματα θα προβώ στην αγορά του κινητού, έχουμε καταλήξει σε κάποια προστασία οθόνης που να αξίζει? Εννοώ να μη δημιουργεί προβλήματα με δαχτυλικό αποτύπωμα αλλά να είναι και αξιόπιστη? (Πολλά ζητάω?!!)

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

OTI KAI NA KANEIΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟ,

ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ.

M.GANDHI

:)

Καλημέρα σε όλους, επειδή όπως δείχνουν τα πράγματα θα προβώ στην αγορά του κινητού, έχουμε καταλήξει σε κάποια προστασία οθόνης που να αξίζει? Εννοώ να μη δημιουργεί προβλήματα με δαχτυλικό αποτύπωμα αλλά να είναι και αξιόπιστη? (Πολλά ζητάω?!!)

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Nillkin amazing h εξαιρετική

Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σ ευχαριστώ! Ψάνοντας να την βρώ βρήκα πως υπάρχει και μια Nillkin amazing h + . Αυτή λέει τίποτα?

Επίσης κοιτώντας κριτικές διάβασα ενός που αναφέρει "Δεν κάνει ουτε αυτο το tempered glass στο mi 9t pro διότι η οθονη στις ακρες κανει μια μικρη καμπύλη οποτε δεν κολλαει καλα και αφήνει περιμετρικά αέρα. Διαστάσεις τέλειες, ποιοτητα τέλεια, μηδεν αλλοίωση εικόνας και κανενα προβλημα με δαχτυλικο αποτύπωμα."

Ισχυει?

M.GANDHI

Σ ευχαριστώ! Ψάνοντας να την βρώ βρήκα πως υπάρχει και μια Nillkin amazing h + . Αυτή λέει τίποτα?

Επίσης κοιτώντας κριτικές διάβασα ενός που αναφέρει "Δεν κάνει ουτε αυτο το tempered glass στο mi 9t pro διότι η οθονη στις ακρες κανει μια μικρη καμπύλη οποτε δεν κολλαει καλα και αφήνει περιμετρικά αέρα. Διαστάσεις τέλειες, ποιοτητα τέλεια, μηδεν αλλοίωση εικόνας και κανενα προβλημα με δαχτυλικο αποτύπωμα."

Ισχυει?

Με Mi 9t φοράω nillkin amazing h 9h, το καλύτερο τζαμί αυτή τη στιγμή, απλά πάρε διάφανο, μαύρο περιμετρικά τρώει οθόνη κ δεν κάνει. Ποιοτικά καλό πολύ,δαχτυλιες έως καθόλου και στιβαρό. Υπόψιν αλλάζει την ταχύτητα του δακτυλικου αλλά θα το συνηθίσεις,και φυσικά όταν το περάσεις, βάζεις ξανά τα δακτυλικά.

Ισχυει?

Λογικά εννοείς το amazing h+ pro, εγώ έχω ο amazing h και κάθεται τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα με το δακτυλικό,το h+ pro λογικά θα είναι ακόμα καλύτερο

με το 9t ε? Στα σχόλια είδα οτι το πρόβλημα είναι με τα 9t pro... γιατί όμως ειναι διαφορετικές οθόνες??? Περίεργο μου φαίνεται

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λογικά εννοείς το amazing h+ pro, εγώ έχω ο amazing h και κάθεται τέλεια χωρίς κανένα πρόβλημα με το δακτυλικό,το h+ pro λογικά θα είναι ακόμα καλύτερο

Ναι αυτό εννοω, εσυ εχεις το pro ¨η το απλο?

M.GANDHI

με το 9t ε? Στα σχόλια είδα οτι το πρόβλημα είναι με τα 9t pro... γιατί όμως ειναι διαφορετικές οθόνες??? Περίεργο μου φαίνεται

----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι αυτό εννοω, εσυ εχεις το pro ¨η το απλο?

Το απλό έχω και έχουν ακριβώς ίδιες οθόνες οι δύο συσκευές,το απλό κάθεται εξαιρετικά για το pro δεν ξέρω αν και νομίζω ότι και αυτό θα είναι μια χαρά, θεωρώ ότι αρνητικό διαβάζεις είναι από λάθος τοποθέτηση του χρήστη και όχι πρόβλημα από το τζαμακι

Το απλό έχω και έχουν ακριβώς ίδιες οθόνες οι δύο συσκευές,το απλό κάθεται εξαιρετικά για το pro δεν ξέρω αν και νομίζω ότι και αυτό θα είναι μια χαρά, θεωρώ ότι αρνητικό διαβάζεις είναι από λάθος τοποθέτηση του χρήστη και όχι πρόβλημα από το τζαμακι

Παιδιά το mi 9t και τοmi 9t pro μοιράζονται ακριβώς το ίδιο hardware με διαφορά τον επεξεργαστή που το προ έχει τον 855 ad και τον αισθητήρα της sony imx586 νομίζω, και το απλό έχει άλλα. Θήκες, τζάμια κτλ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια. Ακόμα κ στις συσκευασίες πάνω γράφει:

K20,k20 pro,mi 9t,mi 9t pro

Αρα μια δοκιμή θα μας πείσει!!!

Τωρα βέβαια ψάχνοντας βρήκα και αυτή ( https://www.mythiki.gr/memvranes/xiaomi/xiaomi-mi9t/x-one-shock-absorption-screen-protector-xiaomi-mi-9t-k20-pro-detail.html ), δεν ξέρω αν την εχει δοκιμάσει κάποιος. Την εχω στο παλίο κινητο ενα huawei p9 lite, ειναι αυτή που δεν ειναι τζάμι αλλά σαν ζελατίνα. Ευχαριστημένος είμαι σε γενικές γραμμές αλλά δεν ξέρω στο 9τ πως κάθεται...

M.GANDHI

Παιδιά το mi 9t και τοmi 9t pro μοιράζονται ακριβώς το ίδιο hardware με διαφορά τον επεξεργαστή που το προ έχει τον 855 ad και τον αισθητήρα της sony imx586 νομίζω, και το απλό έχει άλλα. Θήκες, τζάμια κτλ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια. Ακόμα κ στις συσκευασίες πάνω γράφει:

K20,k20 pro,mi 9t,mi 9t pro

Δεν έχουν τις ίδιες οθόνες. Μπορεί να είναι ίδιες οι ίντσες τους αλλά το απλό φοράει AMOLED ενώ το Pro SUPER AMOLED που είναι κατασκευάστρια η Samsung.

Αν αυτό κάνει διαφορά στο τζαμάκι δεν το ξέρω.

https://www.samsung.com/in/support/mobile-devices/what-is-the-difference-between-amoled-and-super-amoled/

Την ειχα στο mi9t pro. Αψογα καθησα αλλα σαν ζελατινα που ειναι δεν ξερω κατα ποσο προστατευει σε πτωση... Οι nillkin παντως h+pro καμια δεν μου καιησε καλα. Γυρω γυρω ηταν σαν να μην πατουσε.... Το ιδιο κ στης γυναικας μου mi9t. Κ τις δοκιμασα ολες...

Mi 11 pro 

Δεν έχουν τις ίδιες οθόνες. Μπορεί να είναι ίδιες οι ίντσες τους αλλά το απλό φοράει AMOLED ενώ το Pro SUPER AMOLED που είναι κατασκευάστρια η Samsung.

Αν αυτό κάνει διαφορά στο τζαμάκι δεν το ξέρω.

https://www.samsung.com/in/support/mobile-devices/what-is-the-difference-between-amoled-and-super-amoled/

Φίλε μου κάνεις λάθος κανένα δεν φοράει super amoled,και οι 2 οθόνες είναι amoled samsung.

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi-9t-pro

Δεν το παιζω έξυπνος απλά το ψάχνω λίγο το θέμα, θα φορτώσω φωτογραφίες μεντο πως μου κάθεται εμένα στο mi 9t

Edited by gambitzx

Αρα μια δοκιμή θα μας πείσει!!!

Τωρα βέβαια ψάχνοντας βρήκα και αυτή ( https://www.mythiki.gr/memvranes/xiaomi/xiaomi-mi9t/x-one-shock-absorption-screen-protector-xiaomi-mi-9t-k20-pro-detail.html ), δεν ξέρω αν την εχει δοκιμάσει κάποιος. Την εχω στο παλίο κινητο ενα huawei p9 lite, ειναι αυτή που δεν ειναι τζάμι αλλά σαν ζελατίνα. Ευχαριστημένος είμαι σε γενικές γραμμές αλλά δεν ξέρω στο 9τ πως κάθεται...

Αυτή φοράω εγώ

Καλή εφαρμογή έχει

Αλλά πολλές δακτύλιος

Εγώ το πήρα used και την φορούσε

----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σκέφτομαι να βάλω την ρομ από miui.gr

Την δουλεύει κανείς ? Ο λόγος που θέλω είναι ότι δε με βολεύει ο Google dialer

Φίλε μου κάνεις λάθος κανένα δεν φοράει super amoled,και οι 2 οθόνες είναι amoled samsung.

https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-mi-9t-pro

Δεν το παιζω έξυπνος απλά το ψάχνω λίγο το θέμα, θα φορτώσω φωτογραφίες μεντο πως μου κάθεται εμένα στο mi 9t

Το απλό θα ήταν να πούμε ότι φοράνε και τα δυο άπλες AM0LED, το ψαγμένο όμως λέει ότι δεν είναι έτσι. ;)

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_9t-9738.php

https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_9t_pro-9791.php

Edited by YSAX

Μερικές φορές ανοίγει η οθόνη και μου γράφει " Προβολέας html "

Όταν ξεκλειδώνω και ψάχνω στις ειδοποιήσεις, δεν φαίνεται τίποτα.

Μήπως γνωρίζει κάποιος τι εννοεί ?

Το απλό θα ήταν μα πούμε ότι φοράνε και τα δυο άπλες AM0LED, το ψαγμένο όμως λέει ότι δεν είναι έτσι. ;)

Επίσης θα συμπληρώσω ότι το mi9t pro υποστηρίζει dc diming ενώ το απλό όχι

Eχετε υπόψη σας ότι έχοντας στο off το ΄΄εμφανιση εικονιδίου δακτυλικου αποτυπώματος οταν η οθόνη είναι σβηστή΄΄ θα ΄΄πάρετε +1 ώρα sot. Το έχω τσεκάρει 2-3 φορές προσωπικά

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το απλό θα ήταν να πούμε ότι φοράνε και τα δυο άπλες AM0LED, το ψαγμένο όμως λέει ότι δεν είναι έτσι. ;)

Ωραία όταν το έψαχνα για να το πάρω διάβασα ότι έχουν ίδιες διαμετρους οθόνης και ότι του 9t είναι λιγότερο ενεργοβόρα, ακόμα κ super amoled που έχει,που Κακώς σε κάποια site δεν το αναφέρει, η διαφορά είναι ότι το φιλμ προστασίας που αναγνωρίζει την αφή βρίσκεται μέσα στην οθόνη κ όχι από κάτω. Άρα σε γωνίες κ άκρες πρέπει να είναι ίδια. Ή super amoled είναι κ πιο ενεργοβόρα αλλά είναι καλύτερη σε συνθήκες ηλίου

Edited by gambitzx

Eχετε υπόψη σας ότι έχοντας στο off το ΄΄εμφανιση εικονιδίου δακτυλικου αποτυπώματος οταν η οθόνη είναι σβηστή΄΄ θα ΄΄πάρετε +1 ώρα sot. Το έχω τσεκάρει 2-3 φορές προσωπικά

Είναι όμως πολύ βολικό οπότε το αφήνω ΟΝ. :rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αυτή φοράω εγώ

Καλή εφαρμογή έχει

Αλλά πολλές δακτύλιος

Μια χαρά είναι. Βάλε την xtrv 11.0.5 stable και θα είσαι μια χαρά.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Αυτή φοράω εγώ

Καλή εφαρμογή έχει

Αλλά πολλές δακτύλιος

Ναι φίλε μου εγώ.. ξεκλείδωμα bootloader,twrp k xtrv stable..δοκίμασα κ beta αλλά είχε θεματακια..

Είναι όμως πολύ βολικό οπότε το αφήνω ΟΝ. :rolleyes:

καλυτερο δακτυλικο απο το σαπιο mi9 που ηταν για κλοτσιες , αλλα κ παλι δεν με ικανποιει , ποτε δεν πιανει ποτε τρωει κολιματα κ αναβοσβηνη η οθονη οτι να νε ρε γμτ τ miui μου γαμο

Xiaomi Mi 9t pro red

καλυτερο δακτυλικο απο το σαπιο mi9 που ηταν για κλοτσιες , αλλα κ παλι δεν με ικανποιει , ποτε δεν πιανει ποτε τρωει κολιματα κ αναβοσβηνη η οθονη οτι να νε ρε γμτ τ miui μου γαμο

που να δεις κάτι galaxy A70.....:rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.