ygik Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Σβήσε οτι γραφει όταν ανοίγει το πλαίσιο και βάλε μόνο το ονομα που θες πχ . MyXML θα το πάει στον φάκελο configs7Όντως έκανε save, ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Όντως έκανε save, ευχαριστώ πολύ!!! Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν σε πρόλαβα .....προς τι όλη αυτή η φασαρία! Burial χωρίς σωστό xml ? Δεν λέει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Δεν σε πρόλαβα .....προς τι όλη αυτή η φασαρία! Burial χωρίς σωστό xml ? Δεν λέει Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΈτσι ακριβώς εγώ χρησιμοποιώ του anonymous που είναι πολύ καλές οι ρυθμίσεις και την hypercam E4 για τις selfie Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 (edited) εγώ πάλι πέρασα σε makshow final,αν και διαφορές ειναι μικρές πλέον Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 16, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Έτσι ακριβώς εγώ χρησιμοποιώ του anonymous που είναι πολύ καλές οι ρυθμίσεις και την hypercam E4 για τις selfie Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγώ πάλι πέρασα σε makshow final Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Πως να καταλαβαβουμε και εμεις οι Ασχετοι ετσι οπως μας τα λετε????για να περασουμε τις καταληλλες?επιλογες να το πω ρυθμισεις ?δεν εχω ιδεα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 (edited) Βασικά θέλεις telegram για να παρακολουθείς τις εξελίξεις https://t.me/c/1206354716/62175 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 16, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Βασικά θέλεις telegram για να παρακολουθείς τις εξελίξεις https://t.me/c/1206354716/62175 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Το εχω εδω και καποιες μερες αλλα δεν εχω πως λειτουργει ???δεν ξερω τι με εχεις στειλει μου λεει δεν ειμαι μελος στο γκρουπ ?αν καταλαβα καλα ? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το γμν Nova Launcher εκει που ειναι καλα μπλοκαρει widget και δεν τα βλεπει καν, πρεπει να γινετε κατι σαν ρεσετ στις ρυθμισεις ?Τον Εχω αγορασμενο 5 χρονια ποτε δεν ειχα θεμα ,εδω και κανενα 3 μηνο ξεκινησε η Μλκ αυτη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Βασικά θέλεις telegram για να παρακολουθείς τις εξελίξεις https://t.me/c/1206354716/62175 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk "Unfortunately you can't see this message because your are not a member of the group that it was posted" Ποιο είναι το group; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 (edited) Στο Viber σας φαίνονται;;; Ούτε στο Viber αλλά ούτε και σε άλλες εφαρμογές που έχω δώσει δικαιώματα (πχ Revolut). Σε μένα μόνο Messenger και Gmail δουλεύουν στην AOD... Edited February 17, 2020 by syshalt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 @c3250 πρέπει....τι λέμε τώρα Έχεις τελεγκραμ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Τώρα εγώ να ρωτήσω κάτι χαζό; Με gcam το βράδυ χρησιμοποιούμε την νυχτερινή όραση, ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Γενικά με χαμηλό φωτισμό Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 @c3250 πρέπει....τι λέμε τώρα Έχεις τελεγκραμ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Εχω, αλλα δεν εχω ιδεα πως λειτουργει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Γενικά με χαμηλό φωτισμό Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Όχι τίποτε άλλο, γιατί διάβασα σε άλλο νήμα που πρότεινε κάποιος συμφορουμίτης να μην χρησιμοποιούμε τη νυχτερινή όραση ειδικά αν το κινητό μας δεν έχει ois. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 (edited) @C3250 Απλά πρέπει να κάνεις join,στο λινκ που εστειλα Άλλωστε υπάρχει και το search,redmi k20 pro..... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι τίποτε άλλο, γιατί διάβασα σε άλλο νήμα που πρότεινε κάποιος συμφορουμίτης να μην χρησιμοποιούμε τη νυχτερινή όραση ειδικά αν το κινητό μας δεν έχει ois.Απλά θέλει σταθερό χέρι .....νύχτα μέρα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 17, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syshalt Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Σε miui11 υπάρχει τρόπος να δουμε αν το κινητό φορτίζει με QC4.0 ; Εχω πάρει τον φορτιστή των 27W αλλά το μόνο σύμβολο που βλέπω είναι τα δύο S δίπλα από την μπαταρία, που είναι το ίδιο και με τη φόρτιση των 18W... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 @C3250 Απλά πρέπει να κάνεις join,στο λινκ που εστειλα Άλλωστε υπάρχει και το search,redmi k20 pro..... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Απο το P/c μεσον Firefox δεν βγαζει καποιο λινκ Παταω να ανοιξη με εφαρμογη Telegram και μου λεει οτι δεν ειμαι μελος στην ομαδα αυτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 (edited) @K20ProPhotography Βάλε αυτό στην αναζήτηση του τελε και θα σου το βγάλει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 17, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 @C3250 Απλά πρέπει να κάνεις join,στο λινκ που εστειλα Άλλωστε υπάρχει και το search,redmi k20 pro..... Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Απο το P/c μεσον Firefox δεν βγαζει καποιο λινκ Παταω να ανοιξη με εφαρμογη Telegram και μου λεει οτι δεν ειμαι μελος στην ομαδα αυτη@K20ProPhotography Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 @K20ProPhotography Βάλε αυτό στην αναζήτηση του τελε και θα σου το βγάλει Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk οκ το περασα, αμεση ενημερωση απο οτι βλεπω αλλα θελει και αγγλικα ...Χαχαχα Ποναμε Λιγο !!!!:lol::lol::lol::lol: Ευχαριστω Παντως ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το γμν Nova Launcher εκει που ειναι καλα μπλοκαρει widget και δεν τα βλεπει καν, πρεπει να γινετε κατι σαν ρεσετ στις ρυθμισεις ?Τον Εχω αγορασμενο 5 χρονια ποτε δεν ειχα θεμα ,εδω και κανενα 3 μηνο ξεκινησε η Μλκ αυτη ... Εδω Καμια Λυση ΕΧΟΥΜΕ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 (edited) Και γω έχω prime αλλά δεν έχω πρόβλημα στα widget's Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited February 17, 2020 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ygik Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Δεν σε πρόλαβα .....προς τι όλη αυτή η φασαρία! Burial χωρίς σωστό xml ? Δεν λέει Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΚατεβάζω τα xml από το παρακάτω url: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-burial/ Υπάρχει και άλλο site με καλά. Xml; Για να είμαι ειλικρινής δεν έχω κάνει πολλά test με τα XML από το παραπάνω url για να βγάλω συμπεράσματα... Στάλθηκε από το MI PAD 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. February 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2020 Εγώ δεν ξέρω άλλο,πρόσεξε γιατί δεν δουλεύουν όλα με την τελευταία αναβάθμιση Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c3250 Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 Και γω έχω prime αλλά δεν έχω πρόβλημα στα widget's Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Και εγω τον Prime Εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_xperia Δημ. February 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2020 ξαφνηκα αρχησε να δουλευει η ειδοποιηση στην οθονη αναμονης :X:X:X αυτη h xiaomi θα μας τρελανει , καταλαβα γτ οι τιμες ειναι τοσο low μ αυτο το σαπιο λογισμικο :!: Παράθεση Xiaomi Mi 9t pro red Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts