Jump to content

[OnePlus 7 Pro] Τροποποιήσεις - Βελτιώσεις - ROM-Mod-Tweaks

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δουλεύει άψογα σε μένα. Είχες κάνει clean install; Εγώ τελικά αποφάσισα να κάνω ένα προχθές για λόγους προληπτικούς πιο πολύ.

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι καθαρή έκανα αφού έβαλα την 65 αλλά δεν δούλευε καθόλου σε εμένα, μήπως επειδή έβαλα nova και είχε κάποιο conflict δεν ξέρω?

Όταν βγει open beta 2 θα το ξαναδοκιμάσω και με stock launcher, πιστεύω στο επόμενο 10ημερο θα βγει.

Sent from my GM1913 using Tapatalk

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

• Απαντήσεις 579
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το JOnePlus Tools μου αφαιρεσε το brighness slider απο το notification bar. Το απεγκατεστησα αλλα τιποτα. Υπαρχει τροπος να επαναφερω το brighness slider χωρις factory reset;

Λεω να δοκιμασω το renovate ice αλλα μετα απο αυτο που επαθα με το brighness slider λεω ας παρω ενα nandroid backup πρωτα μη γινει καμια στραβη. Διαλεγω boot/system/data και εκανε fail 2 φορες οπως φαινεται στο παρακατω link. Καμια ιδεα γιατι μου κανει fail;

https://drive.google.com/file/d/1I8LvtR-ncGji7iMbPB_iPM_FbdGz7tXa/view?usp=sharing

Ξαναβάλε joneplustools και επέλεξε αυτό.

187eebc86c9746d958ad314735513880.jpg

@crapatzi έχει και το παρακάτω substratum theme να τροποποιησεις αριθμό toggle ανά σειρά σε quick setting panel αν δεν θες Renovate ice.

Make QS grid fully customizable (rows and columns)

https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/themes/root-aether-substratum-mods-oxygen-os-t3937701

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ungeeked.aether

72f5ddb312c7f19349da585444c26576.jpg

Δεν το έχω τεστάρει προσωπικά μιας και έχω Renovate αλλά λογικά θα δουλεύει.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Πρώτο theme με Android 10 support.

Αντε να ακολουθούν σιγά σιγά και τα υπόλοιπα

22e4e9bc0e28e73c281e2efb4e49d0a5.jpg

Εβαλα renovate ice και εφτιαξε. Πολυ ωραιο το renovate και τουλαχιστον εμενα τα free features του με καλυπτουν

----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@crapatzi έχει και το παρακάτω substratum theme να τροποποιησεις αριθμό toggle ανά σειρά σε quick setting panel αν δεν θες Renovate ice.

Make QS grid fully customizable (rows and columns)

https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/themes/root-aether-substratum-mods-oxygen-os-t3937701

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ungeeked.aether

72f5ddb312c7f19349da585444c26576.jpg

Δεν το έχω τεστάρει προσωπικά μιας και έχω Renovate αλλά λογικά θα δουλεύει.

Εφτιαξε με renovate ice. Θα βαλω μαλλον σημερα και xxx_no_limits που εχει και το substartum να δοκιμασω και κανα theme

προσπαθω να φλασαρω ρεκοβερυ στην καινουργια βετα και δεν την δεχεται. μενει κολλημενο στην επανεκιννηση..?? ξερει κανεις κατι αλλο.??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Πέρνα την μέσω magisk τότε.

Post 72

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Πέρνα την μέσω magisk τότε.

Post 72

αφου δεν ειμαι ροοτ.. πως θα την περασω με το magisk?

αφου δεν ειμαι ροοτ.. πως θα την περασω με το magisk?
Τι εννοείς δεν είσαι root, στην beta 1 πως ήσουν δηλαδή χωρίς root?

Πέρνα ξανά την beta 1 και βάλε από πάνω την beta 2 μέσω magisk αν έχεις κολλήσει σε bootloop στην προσπάθεια να την περάσεις μέσω twrp.

Edited by alextrela

Τι εννοείς δεν είσαι root, στην beta 1 πως ήσουν δηλαδή χωρίς root?

Πέρνα ξανά την beta 1 και βάλε από πάνω την beta 2 μέσω magisk αν έχεις κολλήσει σε bootloop στην προσπάθεια να την περάσεις μέσω twrp.

ειχα περασμενη ρεκοβερυ 3,65 κανονικα. στην βετα 1. κατεβασα την 2. μπηκα σε ρεκοβερυ να την φλασαρω δεν την επαιρνε. κανω wipe cache -data reboot και το ********* ρε μου εσβησε τα παντα απο μεσα. ευτυχως τα κρατησε αρχεια μου φωτο και τετοια αλλα μου εσβησε ολα εφαρμογες ρυθμισεις τα παντα... μολις το συνδεσα στο νετ βρηκε και κατεβασε την νεα ενημερωση βετα 2. την κατεβασα την εβαλα ξανασεταρα το κινητο αλλα δεν μπορω να περασω ρεκοβερυ. εγω την εβαζα ως εξης. περνουσα με boot ρεκοβερυ αφου εμπαινα εκανα φλας το ζιπ τις ρεκοβευρ. επανεκινηση σε ρεκοβερυ φλασ το ζιπ του magisk και επανεκινηση...!!

ειχα περασμενη ρεκοβερυ 3,65 κανονικα. στην βετα 1. κατεβασα την 2. μπηκα σε ρεκοβερυ να την φλασαρω δεν την επαιρνε. κανω wipe cache -data reboot και το ********* ρε μου εσβησε τα παντα απο μεσα. ευτυχως τα κρατησε αρχεια μου φωτο και τετοια αλλα μου εσβησε ολα εφαρμογες ρυθμισεις τα παντα... μολις το συνδεσα στο νετ βρηκε και κατεβασε την νεα ενημερωση βετα 2. την κατεβασα την εβαλα ξανασεταρα το κινητο αλλα δεν μπορω να περασω ρεκοβερυ. εγω την εβαζα ως εξης. περνουσα με boot ρεκοβερυ αφου εμπαινα εκανα φλας το ζιπ τις ρεκοβευρ. επανεκινηση σε ρεκοβερυ φλασ το ζιπ του magisk και επανεκινηση...!!

Αφού εκανες wipe data τι περίμενες να κάνει? Μόνο cache έπρεπε να επιλέξεις αν δεν ήθελες να τα σβήσει

Έμενα πέρασε κανονικά σαν καθαρή εγκατάσταση με την 65 όπως ακριβώς και με την open beta 1 που την είχα περάσει έτσι.

Προηγούμενη rom ήμουν σε evolution 2.0.

Και τα κλασσικά βήματα που κάνω όταν κάνω εναλλαγή rom σε decrypted device.

Wipe data,cache,dalvik

Flash rom,twrp,dm verity

Reboot twrp

Flash again τα 3 πρώτα.

Reboot twrp

Flash Magisk 19.4(19309 υπό έκδοση),dm verity

Reboot system και όλα καλά.

Edited by alextrela

Έμενα πέρασε κανονικά σαν καθαρή εγκατάσταση με την 65 όπως ακριβώς και με την open beta 1 που την είχα περάσει έτσι.

Προηγούμενη rom ήμουν σε evolution 2.0.

Και τα κλασσικά βήματα που κάνω όταν κάνω εναλλαγή rom σε decrypted device.

Wipe data,cache,dalvik

Flash rom,twrp,dm verity

Reboot twrp

Flash again τα 3 πρώτα.

Reboot twrp

Flash Magisk 19.4(309 υπό έκδοση),dm verity

Reboot system και όλα καλά.

τωρα τι κανω ειναι το θεμα.? γιατι δεν την περναει..!!

τωρα τι κανω ειναι το θεμα.? γιατι δεν την περναει..!!

Όπως είπα κάνε εγκατάσταση open beta 1 μέσω twrp

Κάνε αρχικό setup με Google account και Magisk πλήρως λειτουργικό.

Και κάνε τη διαδικασία αναβάθμιση σε open beta 2 μέσω Magisk.

Αν δεν μπορείς μπεις σε twrp χρησιμοποίησε το all in one tool και φλασαρε twrp η αλλιώς μέσω adb φλασαρε το IMG twrp και όταν μπεις recovery φλασαρε το installer κάνε μια επανεκκίνηση twrp και ξεκίνα τα βήματα για εγκατάσταση open beta 1 και εν συνεχεία αναβάθμιση σε 2 όπως είπα.

Εγώ αυτή τη διαδικασία κάνω αν κολλήσει κάπου twrp.

Και πριν ξεκινήσεις τα βήματα φλασαρισμα open beta 1 κάνε wipe data,cache,dalvik πρώτα.

Αρχεία δεν θα χάσεις φώτο,βίντεο κλπ,απλά θα σεταρεις από αρχή αφού καθαρή εγκατάσταση θα κάνεις της 1.

Αν δεν γίνει τίποτα τότε η φλασαρεις 9.5.11 και από εκεί περνάς από πάνω open beta 2 η αλλιώς αν τελείως στραβωσε το πράγμα και δεν γίνεται κανενα φλασαρισμα φυσιολογικά τότε δεν γλιτώνεις format data.

Edited by alextrela

Αν δεν μπορείς μπεις σε twrp χρησιμοποίησε το all in one tool και φλασαρε twrp η αλλιώς μέσω adb φλασαρε το IMG twrp και όταν μπεις recovery φλασαρε το installer κάνε μια επανεκκίνηση twrp και ξεκίνα τα βήματα για εγκατάσταση open beta 1 και εν συνεχεία αναβάθμιση σε 2 όπως είπα.

πιο tool ειναι αυτο.? με adb φλασαρω το IMG twrp αλλα οχι flash..boot μονο κανω για να μπω. φοβαμαι αν φλασαρω απευθειας το img μηπως κολλησει και την φαω μετα.. και φτου και απο την αρχη..!!

πιο tool ειναι αυτο.? με adb φλασαρω το IMG twrp αλλα οχι flash..boot μονο κανω για να μπω. φοβαμαι αν φλασαρω απευθειας το img μηπως κολλησει και την φαω μετα.. και φτου και απο την αρχη..!!

failed no such partition γραφει στο adb μολις προσπαθω να την φλασαρω..!!

Είναι πιο εύκολο να φλασαρω magisk πρώτα και μετά μέσο αυτού να βάλω ρεκοβερυ?

Είναι πιο εύκολο να φλασαρω magisk πρώτα και μετά μέσο αυτού να βάλω ρεκοβερυ?

Ναι αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος

Patched boot image open beta 1 να βαλεις και μετα φλασαρεις twrp μεσω Magisk.

Μην ξεχάσεις να φλασαρεις ξανά Magisk μέσω Magisk αλλιώς δεν θα μπουταρεις.

failed no such partition γραφει στο adb μολις προσπαθω να την φλασαρω..!!

Η αλλιώς δοκίμασε να περασεις μεσω του tool το twrp 99% παντα πετυχαινει οταν αποτυγχανει μεσω adb.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/development/tool-tool-one-driversunlocktwrpfactory-t3930862

Εκει που λεει recovery flaser and device router πατας επιλεγεις manual και βασεις το αντιστοιχο img και installer της 65 και τικαρεις τα 3 που βλέπεις στη φώτο και πατάς flash.

Να είσαι σε fastboot mode όταν το κάνεις και συνδεδεμένο σε pc.

50f7167dde0442bbcb03ef2ed6537575.jpg

1 από τα 2 κάνε.

Edited by alextrela

Έκανα το δεύτερο. Και ενώ φλασαρει . Στην επανεκκίνηση του τηλεφώνου για να μπει σε ρεκοβερυ μου βγάζει το τετράγωνο σύμβολο του fastboot mode και μένει παγωμένο έτσι. Πρέπει να πατήσω για αρκετά δευτερόλεπτα το power πατημένο για να ξεμπλοκαρει

Έκανα το δεύτερο. Και ενώ φλασαρει . Στην επανεκκίνηση του τηλεφώνου για να μπει σε ρεκοβερυ μου βγάζει το τετράγωνο σύμβολο του fastboot mode και μένει παγωμένο έτσι. Πρέπει να πατήσω για αρκετά δευτερόλεπτα το power πατημένο για να ξεμπλοκαρει

Αν δεν εβγαλες ακρη κλασικα fastboot rom η msm recovery tool.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/how-to/rom-stock-fastboot-roms-oneplus-7-pro-t3931424

Αν δεν εβγαλες ακρη κλασικα fastboot rom η msm recovery tool.

https://forum.xda-developers.com/oneplus-7-pro/how-to/rom-stock-fastboot-roms-oneplus-7-pro-t3931424

εβγαλα με το bootpatch// με παιδεψε αρκετα αλλα εβγαλα. !ευχαριστω..!!ευτυχως ειχα κρατησει και ενα μπακαπ με ολο το τηλεφωνο το περασα και ειναι κομπλε.!

Alextrela καλημέρα! Από custom rom τι προτείνεις φίλε μου?

Να είναι σταθερή με customization να δουλεύει substratum και να παίζει και η κάμερα της oneplus. :)

The Power of Oneplus 7 Pro be with you

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Alextrela καλημέρα! Από custom rom τι προτείνεις φίλε μου?

Να είναι σταθερή με customization να δουλεύει substratum και να παίζει και η κάμερα της oneplus. :)

The Power of Oneplus 7 Pro be with you

Γιάννη η Omni rom υποστηρίζει oneplus camera app by default απλα την εγκαθιστάς manual από το link του Xda thread Omni rom.

Substratum κανονικά υποστηρίζει απλά όπως σε oxygen θέλει επανεκκίνηση για εγκατάσταση overlay και customization έχει κάποια έξτρα πράγματα σε σχέση με oxygen αλλά όχι όσο άλλες rom.

Havoc και evolution 2.0 αν θυμάμαι υποστηρίζουν oxygen camera εξίσου αλλά δεν βάζω στοίχημα.

Αν είναι θα σου πω σε λίγο να κάνω πρώτα restore μιας και έχω backup και των 2.

Με RR είμαι τώρα και δεν υποστηρίζει oxygen camera by default.

Edited by alextrela

xXx no limits module δουλεύει άψογα και σε stable 10 όπως τεσταρα προ ολιγου.:up:

Κλασικά έφυγαν με μιας όλη η σαβούρα Google /oneplus που δεν κάνω χρήση +όλα τα tweaks που πάντα βάζω :p

df584c2bcd718caf8939f67c1154c1b4.jpg

f4ddd36274fa0c8ac69d0038a3d3af0c.jpg

5611313207e8e0e50abaf79eeb3dadd3.jpg

Edited by alextrela

xXx no limits module δουλεύει άψογα και σε stable 10 όπως τεσταρα προ ολιγου.:up:

Κλασικά έφυγαν με μιας όλη η σαβούρα Google /oneplus που δεν κάνω χρήση +όλα τα tweaks που πάντα βάζω :p

df584c2bcd718caf8939f67c1154c1b4.jpg

f4ddd36274fa0c8ac69d0038a3d3af0c.jpg

5611313207e8e0e50abaf79eeb3dadd3.jpg

Με την xxx βγαίνουν όλα αυτά Άλεξ; Μπορείς να επιλέξεις εσύ τι θα βγάλεις η τα βγάζει όλα έτσι κι αλλιώς;

Στάλθηκε από το GM1913 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• The title was changed to [OnePlus 7 Pro] Τροποποιήσεις - Βελτιώσεις - ROM-Mod-Tweaks