mcde Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 auti i karta einai kali http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=26174053&Product_Id=275621 ?Είναι λίγο ακριβή για το chipset που έχει, προτίμησε μία που με το 6600GT.Έχει μεγάλη διαφορά αν πάρω πχ. μια Prolink 6600GT ή μια Asus 6600GT;Τι να σου πω, δεν ξέρω τι διαφορά θα έχουν στις επιδόσεις, αλλά υποθέτω ότι δεν θα είναι μεγάλη, αφού το πιο σημαντικό είναι το chipset που είναι το ίδιο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Άρα προφανώς δεν αξίζει να δώσω τα 188 € που κοστίζει η Asus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Αν σκοπεύεις να δώσεις περιπου €200, μπορείς να κοιτάξεις και τις ΑΤΙ Χ800 και nVIDIA 6800 (απλές version πάντα, όχι XT και GT ή Ultra κλπ), κάπου εκεί κυμαίνονται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Μάλλον ξεφεύγουμε λίγο... Αν πάρω 6600gt θα παίζουν όλα τα (τωρινά) παιχνίδια χωρίς πρόβλημα ετσι; Έχω τώρα μια GF MX4000 Prolink 128MB και ενώ το μηχάνημα είναι αρκετά γρήγορο (AMD 3000+ 1024 RAM), μου δημιουργεί προβλήματα σε κάποια παιχνίδια. Και δε μιλάω φυσικά για DOOM κλπ... Στο Empire Earth II πχ κολλάει αρκετά EDIT: Ποια είναι καλύτερη; Η 6600gt ή ΑΥΤΗ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Σε κάποια benchmarks που είχα δει, η 6800 ήταν καλύτερη από την 6600GT (όπως έιναι αναμενόμενο άλλωστε) αλλά όχι με μεγάλη διαφορά. Επομένως είναι πολύ πιθανόν η 6800LE να έχει παρόμοιες επιδόσεις με την 6600GT. Προσωπικά θα αγόραζα την 6600GT. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 Δηλαδή η 6800 είναι καλύτερη από την 6800LE; Σ' έχω πρήξει, ξέρω, αλλά είμαι άσχετος από κάρτες γραφικών :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. September 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2005 To LE σημαινει light edition(η κατι τετοιο τελοσπαντων).Η 6800 ειναι σημαντικα καλυτερη.Η 6800LE ειναι πανω κατω στα ιδια με μια 6600GT.Οπως καταλαβαινεις θα δεις τρελλες διαφορες απο την MX4000,η μερα με τη νυχτα.Εγω εχω μια 5900XT και δεν εχει προβλημα πουθενα,ποσο μαλλον μια 6600GT.... Θα προτεινα να μην ασχοληθεις με την 6800LE καθως πολυς κοσμος ειχε ταλαιπωρηθει με αυτην την καρτα,γιατι οι μνημες που εβαζαν πανω δεν αντεχαν τα default clocks,με αποτελεσμα μαυρες οθονες(no signal κλπ κλπ).Τωρα εχουν βελτιωθει καπως,αλλα παλιοτερα επαιζαν σωστα μονο με underclock... Οταν αποφασισεις ποια καρτα θες να παρεις κανε ενα search μεσω του http://www.skroutz.gr για να βρεις την καλυτερη τιμη στα διαφορα καταστηματα..... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 ΟΚ παιδιά ευχαριστώ. Θα πάρω την 6600GT μάλλον... Μια τελευταία ερώτηση μόνο. Τι μάρκα μου προτείνετε; Θα πήγαινα για ASUS αλλά είναι αρκετά ακριβότερη από την Prolink. Η Prolink είναι καλή μάρκα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Θα ήθελα να ρωτήσω αν και κατά πόσο θα δω βελτίωση στην απόδοση και την ταχύτητα ενός render (πχ από το Studio MAX) εάν αλλάξω κάρτα γραφικών. Αυτή τη στιγμή έχω την NVidia GeForce FX5200 128MB. Εάν πάρω κάποια της σειράς 6 (πχ την 6800) θα δω διαφορά ή τη διαφορά στην ταχύτητα την κάνει αποκλειστικά η RAM του συστήματος? Τα χαρακτηριστικά του Η/Υ είναι: P4 2.8 S478 RAM 1024/400 M/B AsRock P4i65GV και η γραφικών που προανέφερα. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Οι συνηθισμένες κάρτες γραφικών που υπάρχουν στην αγορά δεν επιταχύνουν αυτά τα προγράμματα. Υπάρχουν ειδικές κάρτες για τέτοιες δουλειές, π.χ. η nVidia βγάζει τη σειρά Quadro. Οι κάρτες αυτές όμως είναι πολύ ακριβές αν και ουσιαστικά το hardware δεν διαφέρει πολύ. Γι'αυτό στο παρελθόν είχαν εμφανιστεί διάφοροι τρόποι (patches, hacks κλπ) που μπορούσαν να μετατρέψουν κάποιες κάρτες, αν θυμάμαι καλά γινόταν με κάποια μοντέλα της σειράς 4xxx της nVidia. Τώρα δεν ξέρω αν γίνεται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 ΟΚ παιδιά ευχαριστώ. Θα πάρω την 6600GT μάλλον... Μια τελευταία ερώτηση μόνο. Τι μάρκα μου προτείνετε; Θα πήγαινα για ASUS αλλά είναι αρκετά ακριβότερη από την Prolink. Η Prolink είναι καλή μάρκα; Oτι και να παρεις ειναι πανω κατω το ιδιο.Πριν λιγο καιρο που εψαχνα τις 6600GT ειδα οτι η Gigabyte εχει βγαλει μια καλη υλοποιηση και αρκετα ησυχη.Θα προτεινα να μην παρεις fanless εκδοση,καθως ειναι καρτα που ζεσταινεται αρκετα.Κοιτα και ποσα χρονια εγγυηση δινει καθε εταιρεια,τρια ειναι μια χαρα. Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Δεν πιστεύω να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με την τροφοδοσία ε; 350W είναι το τροφοδοτικό μου EDIT: Να και η PROLINK Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Πρόβλημα με την τροφοδοσία δεν νομίζω πως θα έχεις (εξαρτάται βέβαια και από τα περιφερειακά σου, πόσους σκληρους drives κ.λ.π.) αλλά σε γενικές γραμμές νομίζω ότι με 350W μπορείς να κάνεις δουλειά! Στην προηγούμενη σου ερώτηση, η διαφορά στους κατασκευαστές συνήθως υπάρχει στο σύστημα ψύξης καθώς και στην γενική αρχιτεκτονική της κάρτας, τα τελευταία χρόνια βέβαια δεν υπάρχουν σημαντικές αποκλίσεις από το πρώτυπο κατασκευής που δίνει η nvidia στους κατσκευαστές, άρα κι εγώ πιστευώ ότι δεν θα σου κάνει καμία διαφορά αν είναι της Prolink ή της Asus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Έχω 2 σκληρούς (WD 80GB IDE και Seagate 160GB SATA), τίποτα σε PCI και 1 DVD-RW... Αν είναι OK, θα περιμένω να μου έρθει η πιστωτική για να την κάνω σε δόσεις και θα την χτυπήσω μάλλον την prolink που δίνω στο link πιο πάνω. Ευχαριστώ παιδιά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. September 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2005 Paidia i geforce 6600 paizei ola ta kainourgia paixnidia ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bororo Δημ. September 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2005 Έχω 2 σκληρούς (WD 80GB IDE και Seagate 160GB SATA), τίποτα σε PCI και 1 DVD-RW... Αν είναι OK, θα περιμένω να μου έρθει η πιστωτική για να την κάνω σε δόσεις και θα την χτυπήσω μάλλον την prolink που δίνω στο link πιο πάνω. Ευχαριστώ παιδιά Μιά χαρά είσαι man, go for it ;) Ναι η 6600gt παίζει όλα τα συμερινά παιχνίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Μιά χαρά είσαι man, go for it ;) Ναι η 6600gt παίζει όλα τα συμερινά παιχνίδια! I apli 6600 paizei ola ta simerina paixnidia ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 I apli 6600 paizei ola ta simerina paixnidia ? Κια βεβαια παιζει ολα τα σημερινα παιχνιδια.Και γενικα ολες οι καρτες γραφικων της nVIDIA σηρας 6xxx αλλα και 7xxx παιζουν ολα τα σημερινα παιχνιδια....αλλα και τα μελοντικα. Εγω εχω την 6600GT και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iou Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Κια βεβαια παιζει ολα τα σημερινα παιχνιδια.Και γενικα ολες οι καρτες γραφικων της nVIDIA σηρας 6xxx αλλα και 7xxx παιζουν ολα τα σημερινα παιχνιδια....αλλα και τα μελοντικα. Εγω εχω την 6600GT και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Με την 6600gt τι τροφοδοτικό έχεις στον υπολογιστή σου?? Σκέφτομαι να την αγοράσω και μάλλον θα θέλω και τροφοδοτικό. Έχω 350αρι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Με την 6600gt τι τροφοδοτικό έχεις στον υπολογιστή σου?? Σκέφτομαι να την αγοράσω και μάλλον θα θέλω και τροφοδοτικό. Έχω 350αρι. :) Εγω εχω ενα 420αρι.Θα σου προτεινα να επερνες ενα 400αρι και θα εισαι OK. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 EGO EIXA MIA GFORCE FX 5200 KAI MIA XARA EPAIZE TO BATTLE FOR MIDLLE EARTH TORA EXO MIA GFORCE 7800 KAI TO APOLMBANO SE OLO TOU TO MEGALIOOOOO :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2005 Μην γράφεις με κεφαλαία, είναι πολύ κουραστικό στην ανάγνωση και είναι σαν να φωνάζεις. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts