ginalovu Δημοσιεύτηκε July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 4, 2005 θα ηθελα να μου προτεινεται ο,τι καλυτερο θα μπορουσα να αγορασω μεχρι 80-90 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Με αυτα τα λεφτα μπορεις να αγορασεις απο το Πλαισιο την ALBATRON nVidia GeForce FX 5500Q - 256MB με 80 Ε.Για δες εδω Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 4, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 απο ποιοτητα ομως τι λεει? ωραια ειναι τα 256mb μνημης αλλα θα μου παιζει τα τελευταια παιχνιδια; μηπως πρεπει να διαθεσω περισσοτερα χρηματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 θα ήταν πιστέυω καλύτερη λυση μια 9600pro, στα ίδια λεφτά είναι... Αν έχεις την δυνατότητα για μια 9800pro αγορασέ την τώρα που φτηνηνέ :rocket: . Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 απο ποιοτητα ομως τι λεει? ωραια ειναι τα 256mb μνημης αλλα θα μου παιζει τα τελευταια παιχνιδια; μηπως πρεπει να διαθεσω περισσοτερα χρηματα; Κατα ρχας μηλαμε παντα για AGP και αγορα απο Πλαισιο. Παρακατω θα δεις ολες τις καρτες γραφικων που παιζουν τα τελευταια παιχνιδια. 1η)ASUS nVidia GeForce FX6600GT - 128MB με 205 Ε εδω 2η)ASUS nVidia GeForce EN6600TD - 128MB με 125 Ε εδω 3η)ALBATRON nVidia GeForce 6200 - 128 MB με 110 Ε εδω μετα κατεβαινουμε πιο κατω σε αυτη που σου ειπα νωριτερα δηλ. την 5500. Εγω θα σου πρωτεινα την ASUS nVidia GeForce FX6600GT - 128MB που ειναι η καλυτερη καρτα γραφικων μετα την 6800 και αυτη προκειται να βαλω στο καινουργιο μου PC. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Εγω δεν σου πρωτεινω ginalovu ΑΤΙ επειδη ενας φιλος μου που ειχε μια 9600 (δεν ξερω αν ηταν pro) κατι του επεθε και του χαλασε.Την πηγε στο μαγαζι απο οπου την αγορασε και ηταν προβληματικη του ειπαν.Απο τοτε δεν μου αρεσουν καθολου οι ΑΤΙ. Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Εγω δεν σου πρωτεινω ginalovu ΑΤΙ επειδη ενας φιλος μου που ειχε μια 9600 (δεν ξερω αν ηταν pro) κατι του επεθε και του χαλασε.Την πηγε στο μαγαζι απο οπου την αγορασε και ηταν προβληματικη του ειπαν.Απο τοτε δεν μου αρεσουν καθολου οι ΑΤΙ. Tι σχέση έχει η ΑΤΙ με ένα ελατωματικό προϊόν που έτυχε... Μ'αυτη την λογική δεν θα αγόραζα τιποτά γιατι κάποιος στον κόσμο αγόρασε ελατωματικό προϊόν... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis21 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Tι σχέση έχει η ΑΤΙ με ένα ελατωματικό προϊόν που έτυχε... Μ'αυτη την λογική δεν θα αγόραζα τιποτά γιατι κάποιος στον κόσμο αγόρασε ελατωματικό προϊόν... Ωραια ας αφησουμε οτι για ενα ελλατωματικο προιον που...ετυχε δεν θα αγοραζα τον συγκεκριμενο κατασκευαστη. Εγω παντος διαβασα σε forum και σε επησημο περιοδικο οτι μια καρτα γραφικων της ΑΤΙ δεν επαιζε καλα ενα παιχνιδι ενω της nVIDIA το επαιζε τελεια.(Δεν θυμαμαι πια ηταν) Και κατι αλλο,μπορεις να μου πεις ποσο εχει η 9600 που προτεινεις? Παράθεση @ Nokia 3230 - Nokia 6131 - Nokia E51 - Nokia 5530XM - HTC Desire - Motorola Defy+ - Nexus 5 - Xiaomi Redmi Note 4X - Xiaomi Mi 9T @ Intel i7 4770k/\Gigabyte GA-Z87X-UD4H/\G.SKILL Sniper 2x8GB DDR3/\nVidia GTX 970/\SSD Samsung 850 EVO 250GB/\Enermax Triathlor FC 650W/\DELL U2713HM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Ασυμβατότητες υπάρχουν σε όλα τα επίπεδα του hardware σε σχέση με το software, γιαυτό για όλες τις συσκευές υπάρχουν οι drivers και για το software τα pach! Οι τιμές των 9600 είναι πλέον κοντά στα 80 - 90€. Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Ωραια ας αφησουμε οτι για ενα ελλατωματικο προιον που...ετυχε δεν θα αγοραζα τον συγκεκριμενο κατασκευαστη. Εγω παντος διαβασα σε forum και σε επησημο περιοδικο οτι μια καρτα γραφικων της ΑΤΙ δεν επαιζε καλα ενα παιχνιδι ενω της nVIDIA το επαιζε τελεια.(Δεν θυμαμαι πια ηταν) Και κατι αλλο,μπορεις να μου πεις ποσο εχει η 9600 που προτεινεις? Αυτα ειναι κολπα και συμφωνιες των εταιρειων πχ. (Nvidia-DOOM & ATI-Half life). Απλως φτιαχνουν το παιχνιδι με βαση την Nvidia, στην περιπτωση σου, και οχι την ΑΤΙ. Μιλαμε παντα γαι καρτες "ιδιων" κυβικων. ginalovu@ Εγω προτεινω την Ατι 9600Pro για φτηνη λυση, αλλα μην περιμενεις πολλα στα καινουργια παιχνιδια ή 6600GT για κατι καλυτερο και πιο ακριβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 9600pro απο e-shop στα 85 ευρω,το καλυτερο value for money κατω απο τα 100 ευρω,http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513133 .Στα 140 πας για 9800 pro,http://chipshop.gr/store/product.php?productid=273&cat=0&page=190 .Η απλη 6600 ειναι χειροτερη απο 9800pro,η 6600GT εχει περιπου 180 ευρω,που ξεφευγουν πολυ απο τον προυπολογισμο σου. Παιδια χρησιμοποιειστε λιγακι το http://www.skroutz.gr ,δεν ειναι το πλαισιο το μοναδικο μαγαζι στην Ελλαδα.Επισης μην κολλατε μονο με nvidia,η προηγουμενη γενια καρτων της ATI ηταν γενικα καλυτερη.Στην τωρινη γενια ειναι πανω κατω μαζι σε επιδοσεις. Επισης μην σας παρασυρουν τα 256ΜB μνημης.Για τις καρτες που συζηταμε ειναι ουσιαστικα αχρηστα,πιο πολυ διαφημηστικο τρυκ παρα κατι αλλο.Τα 256 MB φαινονται στις καρτες που κοστιζουν αυτη τη στιγμη πανω απο 250 ευρω. Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. July 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2005 Σωστός σε όλα... Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ginalovu Δημ. July 5, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 ναι, αλλα η μνημη δεν αυτη που θα κανει ταχυτερη την καρτα; (μαλλον ΚΑΙ η μνημη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovoul23 Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Μόνο αν η κάρτα έχει την "ιπποδυναμή" για να εκμεταλευτει τα επιπλέον ΜΒ μνήμης, η μεγαλήτερη ποσότητα μνήμης δεν σημαίνει ότι ειναι και ταχυτερη η καρτα γραφικών. Παράθεση the show must go on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. July 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2005 Πρωτα απ'ολα ειναι το τσιπακι που φοραει η καρτα γραφικων.Η πολλη μνημη χρειαζεται για να παιζεις παιχνιδια σε μεγαλες αναλυσεις(1600x1200 και πανω).Τα συγχρονα παιχνιδια για να τα παιξεις σε αυτες τισ αναλυσεις με ολα τα φιλτρα θες 6800 και πανω(ισως να λεω και λιγα).Μια 9600 θα σου βγαζει 10 frames σε αυτη την αναλυση στο far cry πχ.Απο εκει και περα τη μνημη τι να την κανεις?Οποτε στις πιο μικρες καρτες τα 256 μνημη ειναι μαλλον αχρηστα.... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakis85 Δημ. July 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2005 Φιλε σου εχω την λυση πηγαινε αν εισαι αθηνα στην μεταμορφωση στο πλαισιο στο stockhouse εκει εχει fx 5600 256 κατω απο 50 ευρω και με εγγυηση πλαισιου μην το συζητας τσαμπα τις δινουν δες το και στο site του πλαισιου. Παράθεση Την βρήκα και θα την παντρευτώ :X .................. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Φιλε lakis85 στο site μπορει να υπαρχουν,στο μαγαζι δεν υπαρχουν.Ειναι απλα κραχτες για να παει κοσμος στη μεταμορφωση.Πηγα και ξερω.Αν δε με πιστευετε πηγαινετε και μονοι σας,μονο ετσι θα πειστητε. Γενικα στα 85 ευρω για καινουρια μια 9600pro ειναι η καλυτερη επιλογη.Εγω θα εψαχνα(οπως και εκανα) για μεταχειρισμενη,βρισκεις αρκετα καλα πραγματα σε αυτα τα λεφτα.... Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. July 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2005 Φιλε lakis85 στο site μπορει να υπαρχουν,στο μαγαζι δεν υπαρχουν.Ειναι απλα κραχτες για να παει κοσμος στη μεταμορφωση.Πηγα και ξερω. To επιβεβαιώνω αυτό, παθών και μαθών... :down: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonekiller Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 mias kai den ithela na anoikso neo thread, ithela na rotiso ti gnomi sas an protimate mia karta grafikon nVIDIA 7800GT apo mia nVIDIA 6800Ultra ego pisteuo oti kaliterh einai h 6800Ultra alla den eimai kai 100% sigouros....pia einai h gnomi sas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Ωραια ας αφησουμε οτι για ενα ελλατωματικο προιον που...ετυχε δεν θα αγοραζα τον συγκεκριμενο κατασκευαστη. Εγω παντος διαβασα σε forum και σε επησημο περιοδικο οτι μια καρτα γραφικων της ΑΤΙ δεν επαιζε καλα ενα παιχνιδι ενω της nVIDIA το επαιζε τελεια.(Δεν θυμαμαι πια ηταν) Και κατι αλλο,μπορεις να μου πεις ποσο εχει η 9600 που προτεινεις? se ena internet cafe sth geitonia mou mono 4 mhxanhmata pou exoun ATI paizoun ena podosfariaki... Provlimata symvatothtas you know... Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. August 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2005 Ρε παιδιά για να μην ανοίγω καινούργιο thread, μπορείτε να μου προτείνετε και μένα μία AGP μέχρι 150€; Επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρω PCI-E και κάποιον controller και να δουλέψει σωστά στην AGP θύρα μου; Το λέω γιατί σε περίπτωση αγοράς καινούργιας ΜΒ να μην ξανααλλάζω κάρτα. Έχω 350W τροφοδοτικό, θα χρειαστεί να το αλλάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Ρε παιδιά για να μην ανοίγω καινούργιο thread, μπορείτε να μου προτείνετε και μένα μία AGP μέχρι 150€; Επίσης υπάρχει περίπτωση να πάρω PCI-E και κάποιον controller και να δουλέψει σωστά στην AGP θύρα μου; Το λέω γιατί σε περίπτωση αγοράς καινούργιας ΜΒ να μην ξανααλλάζω κάρτα. Έχω 350W τροφοδοτικό, θα χρειαστεί να το αλλάξω; Κανείς;;; Προτείνετε ρε παιδιά μια AGP μέχρι 150 γιατί είμαι άσχετος με κάρτες γραφικών, μην κάνω καμιά πατάτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Καλή περίπτωση σ'αυτό περιπου το κόστος είναι μια nVidia 6600 ή 6600GT. Χρησιμοποίησε το http://www.skroutz.gr για να βρεις μια καλή προσφορά. Όσο για το άλλο που ρωτάς, δε νομίζω ότι γίνεται. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 auti i karta einai kali http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Catalog_Id=1&Secton_id=26174053&Product_Id=275621 ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. September 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2005 Καλή περίπτωση σ'αυτό περιπου το κόστος είναι μια nVidia 6600 ή 6600GT. Χρησιμοποίησε το http://www.skroutz.gr για να βρεις μια καλή προσφορά. Όσο για το άλλο που ρωτάς, δε νομίζω ότι γίνεται. Έχει μεγάλη διαφορά αν πάρω πχ. μια Prolink 6600GT ή μια Asus 6600GT; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts